Sıla Haberleri

Şarkıcı Sıla sahne elbiselerini nereye bağışladığını açıkladı!

Sahne tarzlarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Sıla son olarak açıklamalarıyla gündeme geldi. Sıla sahne kıyafetlerini bağışladığı yeri açıkladı.

Magazin 01-03-2024 16:58

2024'e sahnede 'Merhaba' demişlerdi! Sahne tarzları çok konuşuldu!

Türkiye, yeni yılı coşkuyla girdi. Birçok şehirde meydanlar doldu, etkinlikler düzenlendi. Yeni yılı denize girerek kutlayanalarda oldu. Yılbaşı gecesi, Türkiye'nin dört bir yanında ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinliklerle renklendi. Ünlü isimler, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kutladılar. Kimisi evinde kutladı, kimisi ise sahnede kutladı. Sahne alan ünlü isimlerin sahne tarzları çok konuşuldu. İşte yılbaşı gecesi sosyal medyada tarzı çok konuşulan ünlüler...

Magazin 01-01-2024 15:19

Sıla'nın sahne kıyafeti olay oldu! Fotoğrafına yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Sıla, Rotterdam'daki konserinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sıla'nın baştan aşağı pembe renkli kostümüne çok sayıda yorum geldi.

Magazin 18-12-2023 13:56

Edis ve Sıla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında beraber sahne aldı! Performansları geceye damga vurdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle Maltepe etkinlik alanında bir kutlama düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte drone gösterisinin yanı sıra Sıla ve Edis düeti de büyük beğeni topladı.

Magazin 30-10-2023 09:22

Sıla, muhteşem sesiyle konuklarını mest etti!

Güçlü sesiyle ve verdiği konserlerle hayranlarını mest eden Sıla, İstanbul Günay'da sahne aldı. Sıla performansıyla yine konuklarına muhteşem bir akşam yaşattı.

Magazin 26-09-2023 13:53

Sıla'nın annesi yoğun bakıma kaldırıldı! Konserlerini iptal edip yanına koştu

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz yıl babasını kaybetmişti. Henüz babasının yasını tutan Sıla, annesinin hastaneye kaldırılmasıyla korku dolu anlar yaşadı. Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu yoğun bakıma alındı. Ünlü ismin annesinin birkaç gün yoğun bakımda kalacağı öğrenildi.

Magazin 16-08-2023 11:13

Sıla konser öncesi prova anlarını paylaştı! İlginç tarzı dikkat çekti! Yeni bir rapçi mi doğuyor?

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali'nde sahne alan Sıla, konser öncesi prova anlarını paylaştı. Sahne öncesi tarzıyla oldukça dikkat çeken ünlü sanatçıya takipçilerinden rapçi benzetmesi geldi.

Magazin 06-08-2023 23:21

Sıla ile İlker Kaleli konserde aşka geldi! Sahneye çağırıp dudağından öptü

Konser maratonuna hızla devam eden ve dün akşam da İstanbul'da sevenleriyle buluşan Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin bestelediği "Metelik" şarkısını söyledi. Sıla, şarkı bitiminde seyircinin isteği üzerine sahneye çıkan sevgilisini dudağından öptü ve "Daha güzel bir akşam olamaz" dedi.

Magazin 12-07-2023 10:03

Sıla yolunda treni tercih eden gurbetçiler beraberinde araçlarını da getiriyor

Yıllık izinlerini kullanmak üzere baba ocaklarına doğru yola çıkan gurbetçilerin bir kısmı araçlarını da beraberinde getirebildikleri tren yolculuğunu tercih ediyor.

Yurthaber 07-06-2023 11:23

Babasının ölümüyle yıkılan Sıla'dan duygusal paylaşım

Geçtiğimiz kasım ayında babası Şükrü Gençoğlu'nu kaybeden Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda "Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Çünkü yaşar sevdiklerin, hiçbir yere gitmez" ifadelerini kullandı.

Magazin 07-01-2023 14:00

Sıla baba acısını sahnede paylaştı

İki hafta önce babası Şükrü Gençoğlu'nun vefatı ile sarsılan Sıla, son konserinde seyircisiyle dertleşti. Ünlü şarkıcı, "Aramızda kurduğumuz bağ; tamamen sizinle duyguları paylaşmak, bölüşmek, birbirimizden yük almak üstüne..." dedi

Magazin 13-12-2022 15:12

Şarkıcı Sıla'nın en zor günü... Babaya veda! İlker Kaleli yalnız bırakmadı

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun vefat eden babası Şükrü Gençoğlu İzmir'de toprağa verildi. Sıla'yı bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi İlker Kaleli yalnız bırakmadı.

Magazin 29-11-2022 17:36

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Babasından Sıla'ya sürpriz! Konser provası yaparken...

İlker Kaleli ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Covid-19 nedeniyle mola verdiği konserlerine devam ediyor. Sıla geçtiğimiz günlerde Ege turuna Didim konseriyle devam etti. Konser öncesi prova yapan Sıla, prova sırasında kendisini ziyarete gelen babasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 26-08-2022 08:04

Köprücük kemiği kırılmıştı! Sıla Moral bozukluğuyla yazıyorum diyerek üzücü haberi verdi

Bir süre önce sakatlanan ve bu yüzden pek çok konserini iptal etmek zorunda kalan Sıla'nın talihsizliği sürüyor. 'Şarkıcı' adlı albümüyle sahnelere dönen Sıla'dan kötü haber geldi. Sıla, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu ve kötü haberi verdi.

Magazin 09-08-2022 17:15