Simge Haberleri

Yıldız Tilbe ile Simge'nin 'Aşkın Olayım' düeti gündem oldu! Tarzları dikkat çekti

Müzik dünyasının sevilen ismi Simge meslektaşı Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti. Arkadaşlarıyla eğlenceli dakikalar yaşayan ünlü sanatçı sosyal medya hesabında peş peşe paylaşım yaptı. Soluğu sahnede alan Simge, Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' parçasını Yıldız Tilbe ile düet yaptı. O anlar gündem olurken ikilinin tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-02-2024 20:27

Ünlü şarkıcı Simge hedefi olan 46 kiloya düştü! Fit hali sosyal medyayı salladı

Hem şarkıları hem de cesur pozlarıyla dikkat çeken Simge Sağın pilates ve sağlıklı beslenme ile 46 kiloya düştü. İddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminde yer alan 41 yaşındaki popçu, bu kez fit haliyle dikkat çekti.

Magazin 26-10-2023 09:59

Simge Sağın'ın estetiksiz halini görenler 'Yok artık' dedi! Bakan bir daha baktı

Son dönemde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın eski hali sosyal medyayı salladı. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü ismin estetiksiz hallerini görenler çok şaşırdı. Sağın'ın eski görünümüne adeta yorum yağdı.

Magazin 27-09-2023 14:37

Aşkın Olayım ile çok popülerdi! Simge kendisine özel plakalı lüks araç aldı...

Şarkıcı Simge kesenin ağzını açtı, kendisine pahalı bir hediye aldı. Simge, şimdilerde kendisine son model bir Land Rover Defender almasıyla gündemde. Şarkıcının ödediği para dudak uçuklattı.

Magazin 24-07-2023 09:22

Simge

Simge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Simge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Simge Sağın'ın sahne kostümü yılbaşı ağacı süslerine benzetildi! Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Simge Sağın magazin gündeminden düşmüyor. Son günlerde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi. Simge Sağın'ın iddialı sahne kostümü yılbaşı ağacı süslerine benzetildi. Sağın, sahne kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-07-2023 14:43

Şarkıcı Simge plaj konserinde kendinden geçti! Tarzı olay oldu

Mauro Icardi'nin gollerinden sonra çalınan ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın yaz sezonunda da durmaksızın çalışıyor. Simge son olarak plaj konserinde yaptığı danslarla dikkat çekti.

Magazin 20-07-2023 09:02

Şarkıcı Simge'nin sahnesine çıkan küçük Noyan olay oldu! Beni yedi küçük Icardi

"Aşkın Olayım" şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ve Galatasaray'ın geçen sezon en çok konuşulan isimlerinden Icardi ile şampiyonluk kutlamasında şarkı söyleyen Simge'nin sahnesine çıkan küçük hayran olay oldu.

Magazin 13-07-2023 15:53

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'den Simge Sağın itirafı! Sosyal medyayı sallayan detay

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör yaptığı açıklamada sosyal medya hesabından en son Simge'ye baktığını söyleyince olay oldu. Bu haber sosyal medyada yayılınca Simge ve Doğukan Güngör de haber altında karşılıklı yorumlaştı. O yazışma ise fanları heyecanlandırdı.

Magazin 30-05-2023 15:13

Şarkıcı Simge Sağın fit vücuduyla tatil pozlarını paylaştı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın tatil sezonunu Alaçatı'da açtı. Yorucu sahne programlarının ardından dinlenmeye çekilen şarkıcı tatilde fit vücuduyla verdiği pozlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Simge Sağın'ın takipçileri o paylaşımlara kayıtsız kalamadı.

Magazin 26-05-2023 23:02

Bakırın simgesi nedir, özellikleri nelerdir? Bakır elementi periyodik tabloda nerede yer alır?

Bakır, yaşamsal açıdan önemli elementler arasında yer alır. Metal elementler sınıfının bir üyesidir. Keşfedilmesi çok eski tarihlere dayanır. Kırmızı ve kahverengi renk tonlarına sahiptir. Isıyı ve elektriği yüksek performansla iletebilir. Uzun yıllar farklı alanlarda kullanılmasıyla dikkat çeker. Yaşamsal açıdan da bakır, hücre enzimlerinin taşınmasında etkili olan bakırın sembolü nedir?

Egitim 10-03-2023 16:49

Simge'den sonra Aybüke Pusat dalga konusu oldu! Kasığına kadar yırtmaçtan çok o detay gündemde

Oyuncu Aybüke Pusat, photoshopun dozunu kaçırdı. Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunda ayağı yüzünden dile düşen şarkıcı Simge'den sonra oyuncu Pusat'ın son pozu dalga konusu oldu.

Magazin 29-01-2023 11:20

Simge'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Simge Sağın’dan hayranlarını korkuttu. Ünlü şarkıcı, konserine 15 dakika kala fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. “Geçekten iyi değilim diyen Sağın’ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama gelirken hasta yatağındaki son hali sevenlerini üzdü.

Magazin 17-12-2022 10:56

Şarkıcı Simge Sağın derin yırtmaçlı sahne kıyafetiyle yürek hoplattı!

Şarkıcı Simge Sağın güzel sesi ve başarılı şarkılarıyla gündeme geliyor. Güzel şarkıcı Simge Sağın'ın sahne kıyafetleri ve Instagram pozları da takipçilerinin dikkatini çekiyor.

Magazin 10-09-2022 20:57

Antalya'nın simgelerinden Hıdırlık Kulesi'ndeki kazılarda sona yaklaşıldı

Çalışmalarda falezlerden denize inen merdiven basamakları buluntusuna rastlandı

Yurthaber 04-09-2022 14:46

Şarkıcı Simge Sağın derin göğüs dekoltesiyle yaktı geçti!

Sık sık sahne alarak hayranlarıyla temas kuran Simge Sağın kariyerinde oldukça aktif. Konser vermeye devam eden başarılı şarkıcı, sosyal medya hesabını genellikle iş için kullanıyor. Konserden kesitleri takipçileriyle sık sık paylaşan şarkıcı, bu defa cesur pozuyla olay oldu.

Magazin 31-08-2022 09:11

Simge'nin seksi klibi engellenmeye çalışıldı! 100 erkek arasından seçmişti

Simge yeni şarkısı ‘Ne Güzel’e Seçkin Süngüç yönetmenliğinde çok konuşulan bir klip çekti. Görüntülerde genç erkek arkadaşıyla doludizgin bir aşk yaşayan kadını canlandıran Simge, yakışıklı sevgilisini oynayan Oliver Jacobs’ı ajans kataloğundaki 100 manken arasından seçti. Kısa sürede trend olan klibi hakkında paylaşım yapan ünlü şarkıcı, klibinin engellenmeye çalışıldığını iddia etti.

Magazin 22-08-2022 08:51