Siyah Mayo Haberleri

Beşiktaş yollarını ayırdığı Fernando Santos'a ödenen parayı paylaştı, suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı!

Beşiktaş'ta Fernando Santos beklenileni veremezken alınan kötü sonuçlar sonrası Portekizli çalıştırıcı ile yollar ayrılmıştı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada Santos'a ödenen fesih bedeli duyurulurken, suç duyurusunda bulunulduğu da bildirildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 20:13:23

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 17:20:24

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 2024-04-14 11:03:20

Beşiktaş galibiyeti unuttu! Bu kez de Samsunspor karşısında puan kaybı...

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş evinde Samsunspor ile karşılaştı. Ligde son 4 maçını kazanamayan siyah-beyazlılar, Samsunspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Yüksek bir tempoya sahne olan maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor 2024-04-13 20:59:29

Diğer Haber Etiketleri

beşiktaş portekizli yapılan açıklama son dakika Fernando Santos fesih erden sezon süper li yaşında Mircea Lucescu Teknik Direktör gecesi New York sosyal medya Serenay Sarıkaya başakşehi besikta ligde maçın samsunspor teknik direktörü Süper Lig Samsunspor kardashian Khloe Kardashian karakteri Oyuncu ünlü oyuncu rachid Başakşehir ibb bağımsız aday seçim mayo bikini cenk ekipleri Cenk Tosun weghorst hedefi hollandalı trabzonspor, Trabzonspor transfer mon siyah Karaciğer‎ sivilce siyah nokta alara vitamini dermal eo Göz hücreler ilik vf the purest solutions peeling c vitamini serumu salisilik asit tonik retinol nemlendirici krem yüz temizleme jeli hyaluronik asit güneş kremi beşiktaş, da, verildi imza ele Yılmaz Erdoğan Hazar Ergüçlü erhan Rıza Çalımbay Azerbaycan milli takım anadolu kaplanı geyik Kutup ayısı leopar kurt timsah iyet Antalyaspor maçı nuri Erman Toroğlu lucescu sigara Oğuzhan Koç Demet Özdemir fk taraftar istifa Gaziantep Gaziantep FK Sakatlık kafe silahlı saldırı Elif Karlı Evrim Akın kadınları Cemre Baysel bastı glüt istan cevizi leziz Sahur iftar Ramazan siyah pirinç yulaf ezmesi tarhana yayla bulgur pilavı Gizem Karaca Hindistan tecavüz aboubakar biler buruk kulübün galatasaray AZ oynanacak Halil Umut Meler Derbi Hakem tff fenomen Ziraat Türkiye Kupası ankaragücü türkiye kupası 28 şubat Malatya Esra Bilgiç taht beyaz çay zayıflama kilo verme Francia James Meksika 10 avrupa transfer Semih Kılıçsoy istedi Merve Boluğur Konyaspor ayrılık Tinder emirhan delibaş Ece Sükan kaçak çay Ticaret Bakanlığı uyuşturucu

Khloe Kardashian plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Khloe Kardashian, Turks ve Caicos'taki aile tatilinde görüntülendi. Khloe, yüzerken ve kumda uzanırken boncuklu bir elbiseyle eşleştirilmiş metalik tek parça bir mayo giydi.

Magazin 10-04-24 08:21

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aman Pembe görmesin

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla gündeme geldi. Siyah elbisesiyle poz veren oyuncunun sade ve şık haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 16:53

Başakşehir sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı! Ev sahibi ekip puanı son saniyede kurtardı

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele Başakşehir'in uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 eşitlikle sonuçlanırken puanlar paylaşıldı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlılar son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 22:30

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-24 08:47

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00

Wout Weghorst Beşiktaş'a haber gönderdi! ''Geri dönmeye hazırım''

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Wout Weghorst, Türkiye'ye geri dönmek için haber yolladı. Siyah-beyazlılarla temasa geçen Wout Weghorst fedakarlık yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Spor 31-03-24 11:25

Beşiktaş'tan kaçar gibi gitmişti! Wout Weghorst Süper Lig'e Trabzonspor ile geri dönüyor...

Beşiktaş'ta gösterdiği performans sonrası Siyah-Beyazlılar'dan beklenmedik bir şekilde ayrılan Weghorst Avrupa'da beklentilerin altında kalırken Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 12:43

Sivilce ve siyah noktalar kabusunuz olmasın! Sadece 3 günde karaciğeri tertemiz, cildi pürüzsüz yapan karışım

Sivilce ve siyah noktalar, birçok insanın cilt sorunları arasında yer alır. Karaciğer, cildimizin sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve toksinlerin vücuttan atılmasında kritik bir rol oynar. Bu sağlıklı kür tarifi, karaciğer sağlığını desteklemeye ve cildi temizlemeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Doğru beslenme ve cilt bakımının yanı sıra bu karışımı da rutinlerinize ekleyerek sivilce ve siyah noktalardan daha hızlı kurtulabilirsiniz.

Kadin 23-03-24 08:43

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

Beşiktaş sözleşmeyi resmen açıkladı! Siyah-Beyazlılar, Fahri Kerem Ay'ı altyapıdan transfer etti

Beşiktaş, 2019 yılından bu yana altyapıda forma giyen genç futbolcusu Fahri Kerem Ay ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı.

Spor 22-03-24 18:19

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:43

Rıza Çalımbay geri dönüyor! Yeni adresi yurt dışı... O milli takımın başına geçiyor

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ı çalıştıran ve Siyah-Beyazlılar'dan sürpriz bir şekilde ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın adresi büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 22:55

İstanbul'daki kaçak hayvan müzesi şaşkına çevirdi! Anadolu Kaplanı, çizgili geyik, kutup ayısı, timsah, leopar, siyah kurt...

İstanbul’da kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen iş insanı Ali Haydar Üstay’a ait 2 farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi. Öte yandan, Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 19-03-24 14:59

Beşiktaş'ta kötü gidiş son hızıyla devam ediyor! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u İstanbul'dan istediğini aldı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk etti. Kötü gidişi sona erdirmek isteyen siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'u devirip taraftarına moral göndermek istiyordu. İki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçen mücadeleyi Antalyaspor 2-1 kazanarak İstanbul'dan 3 puanla döndü. Beşiktaş bu skorun ardından ligde üst üste 3. mağlubiyetini almış oldu.

Spor 16-03-24 22:33

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş ile ilgili olay yaratan iddia! ''Lucescu ile görüşüldüğünü biliyorum''

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Erman Toroğlu, siyah-beyazlı teknik direktör Santos'un oyun yönetimini ağır bir dille eleştirerek ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 16-03-24 21:40

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-24 08:42

Demet Özdemir'in son paylaşımı çok konuşuldu! Kendisini Zeyna'ya benzetti

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Demet Özdemir bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah tulumuyla poz veren oyuncu kendisini Zeyna'ya benzetti.

Magazin 15-03-24 16:58

Maç bitti, Beşiktaş taraftarı istifa kampanyası başlattı! Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yeniden yükselmeye başladı

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, Siyah-Beyazlı taraftarlar Gaziantep FK karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada Portekizli çalıştırıcı için istifa kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 23:11

Selçuk İnan galibiyetle başladı! Gaziantep FK'nın çiçeği burnunda hocası Siyah-Beyazlılar'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig'in 29. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Siyah-Beyazlılar üst üste 2'nci mağlubiyetini almış oldu ve Selçuk İnan ilk maçında galibiyetle başladı.

Spor 11-03-24 22:27

Beşiktaş'ta sakatlık şoku Al-Musrati oyuna devam edemedi, yerini Amartey'e bırakmak zorunda kaldı!

Süper Lig'de heyecan 29. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 29. hafta karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olurken, mücadelenin 53. dakikasında Siyah-Beyazlılar'da bir sakatlık yaşandı. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 21:58

İstanbul'da kafe önünde ortalık kana bulandı: Hesabı ödeyip kalkan arkadaş grubu dehşeti yaşadı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün gece sularında kafede oturan bir arkadaş grubu hesabı ödedikten sonra araca binip gideceklerdi ama dehşeti yaşadılar. Silahlı saldırıya uğrayan gruptan Şuayip Alkan yaşamını yitirdi. Polisler siyah motosikletin üzerinde ortalığı kana bulayan saldırganların peşine düştü.

Haber 11-03-24 15:32

Elif Karlı oğluyla yaşadığı 4+1 evinin kapılarını açtı! Manzaram çok güzel

Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bu haftaki konuğu şarkıcı Elif Karlı oldu. Şarkıcının siyah ve kahve tonlarının hakim olduğu ev dekorasyonu dikkat çekti.

Magazin 11-03-24 09:22

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-24 14:26

Sahur ve iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünleri

Ramazan sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Siyah pirinçten kemik iliği suyuna, tarhanadan hurma özüne besleyici ve doyurucu lezzetlerle Ramazan ayında az ve öz yemek isteyenler için özel bir liste hazırladık. Sağlıklı ve keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkesi içeriğimize göz atmaya davet ediyoruz.

Yemek 09-03-24 03:59

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

Dünyayı sarsan iğrenç olayın yankıları sürüyor! 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı: Urganla bağlanıp siyah çuvalla getirildiler

Dünyayı motorla gezen İspanyol gezgin çift, Pakistan ve Bangladeş seyahatinin sonrasında Güney Asya rotasını tamamlamak için soluğu Hindistan'da almıştı. Çadırlarını ana yoldan yaklaşık 2 km uzakta, yarı ormanlık bir alana kuran çift, yedi kişinin saldırısına uğradı. İspanyol turist çifte tecavüz eden 7 kişiden 3'ü gözaltına alınırken 4 saldırgan aranıyor. Yakalanan şüphelilerin bellerine urgan bağlayıp başlarına siyah çuval geçirilerek gözaltına alındığı anlar dünya basınında yankı uyandırdı.

Trend 05-03-24 11:22

Beşiktaş tribünlerinden Cenk Tosun ve Aboubakar'a tepki

Beşiktaş’ın başında ilk derbisine çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ve Aboubakar'a tribünlerden tepki vardı.

Spor 03-03-24 21:17

Beşiktaş ile Galatasaray derbisi izleyenlerin nefesini kesti! Siyah-beyazlıları mağlup eden Galatasaray yeniden liderliği geri aldı

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele izleyenlerin adeta nefesini kesti. Temponun bir an bile düşmediği maçta iki takım da kazanmak için her şeyi yaptı. Sarı-kırmızılılar bu zorlu derbiden 1-0 galip ayrılarak yeniden liderliğe oturdu.

Spor 03-03-24 20:57

Beşiktaş'tan Galatasaray maçı öncesi korkutan istatistik!

Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta savunma konusunda olumlu sinyaller devam ediyor. Şubat ayında yalnızca bir gol yiyen siyah-beyazlılar, Galatasaray maçına kendinden emin bir şekilde gidiyor.

Spor 01-03-24 09:39

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'tan beklenmedik hakem açıklaması!

Süper Lig'in 28. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'ı konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'dan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e dair bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 18:52

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll mayo ve çizme kombiniyle büyüledi! Yaz mı kış anlayamadık

Eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. Mayo ve çizme kombiniyle poz veren Knöll'ün gönderisi beğeni topladı.

Trend 29-02-24 15:04

Beşiktaş Konyaspor'u 2-0 mağlup etti ve yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi oldu!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Siyah-Beyazlılar'ın 2-0'lık galibiyet ile adını bir üst tura yazdırırken yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi oldu. İşte detaylar...

Spor 28-02-24 22:40

Malatya'nın ilk renkli gazetesi 28 Şubat'ta siyah-beyaz basıldı

Malatya'da yerel olarak yayımlanan kentin ilk renkli gazetesi Sonsöz Gazetesi, 28 Şubat "postmodern darbesi"ni unutturmamak ve protesto etmek amacıyla siyah-beyaz basıldı.

Yurthaber 28-02-24 12:23

Romantik Hırsız'ın yıldızı Esra Bilgiç siyah takımıyla beğeni topladı! Türkiye'nin en güzeli

Romantik Hırsız filmi ile fanlarını heyecanlandıran Esra Bilgiç katıldığı ödül töreninde tarzıyla tam not aldı. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakteriyle hafızalara kazınan güzel isim siyah takımıyla dikkat çekti.

Magazin 27-02-24 07:23

Çinlilerin bu kadar çok içmesinin bir sebebi varmış! Yeni trend: Kilo vermeye çalışanların vazgeçilmezi! Saç dökülmesini durduruyor, kırışıklıkları yok ediyor

Ülkemizde siyah çay tüketimini çok yaygın olsa da tüm dünyada özellikle Çin'de tüketilen çaylar bir hayli popüler. Yeşil çayın faydaları çokça kişi tarafından bilinip sıklıkla tüketilmesine neden olsa da yeni trend yine Çin'den gelen bir lezzette; beyaz çay! Çinlilerin çok sık tükettiği beyaz çay, kilo vermek isteyenlerin adeta vazgeçilmezi haline geldi. Zayıflamaya yardımcı özelliklerinin yanı sıra saç dökülmesini engellemesi ve kırışıklıklara iyi gelmesiyle de dikkat çekiyor.

Kadin 26-02-24 13:01

Sosyal medya fenomeni Francia James Meksika tatiline hızlı başladı! Sokak tarzı hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Meksika tatiline hızlı başladı. Fenomen isim Meksika tatilin başlangıcını hayranlarına derin sırt dekolteli siyah bir tulumla duyurdu. James'in paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Trend 23-02-24 11:13

Beşiktaş'taki performansıyla Avrupa'yı peşine takan Semih Kılıçsoy için sıraya girdiler!

Beşiktaş'ta gösterdiği muhteşem performansla dikkatleri çekmeyi başaran Semih Kılıçsoy için dev kulüpler sıraya girmiş durumda. 2024 yılında Siyah-Beyazlılar'ın en golcü ismi olan Kılıçsoy'u birçok kulüp radarına aldı. İşte detaylar...

Spor 22-02-24 14:02

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-24 17:59

Beşiktaş evinde hata yapmadı! Siyah-Beyazlılar Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Siyah-Beyazlılar'ın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 19-02-24 21:51

Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Siyah-Beyazlılar basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş ile yollarını ayırdı

Beşiktaş kulübünden yapılan resmi açıklamada, Umut Tahir Güneş'in görevinden ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-02-24 19:17

Beşiktaş'ta tarihe geçecek ayrılık! Emirhan Delibaş, Tinder iddiaları sonrası siyah-beyazlı kulüp sözleşmesini feshetti...

Beşiktaş Kulübü, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Sosyal medyada çıkan iddialardan sonra refleks gösteren siyah-beyazlı yönetim, kısa süre içinde oyuncuyu takımdan gönderdi.

Spor 19-02-24 16:13

Sosyal medya fenomeni Francia James nehirde keyif yaptı! Yüzmeye çalıştığı anlar ti'ye alındı... 'Boğulma dikkat et'

Sosyal medya fenomeni Francia James hayranlarını şaşırtan birbirinden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak takipçilerinin karşısına bir nehirde yüzdüğü anlarla çıktı. James'in gönderisi kullanıcıların ilgisini çekerken fenomen ismin cesur mayo seçiminden ziyade nehirde yüzme şekli daha çok konuşuldu.

Trend 16-02-24 14:20

Yıllara meydan okuyor... Ece Sükan yatağa uzanarak poz verdi!

Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah bir mayo giyen oyuncu yatak üzerinde poz verdi.

Magazin 16-02-24 09:15

İstanbul Havalimanı ve Kapıkule'de uyuşturucu, Hamzabeyli'de kaçak çay ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, İstanbul Havalimanı'nda 430 kilo, Kapıkule Gümrük Kapısı’nda da 33 kilo uyuşturucu ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı’nda yaklaşık 13 ton kaçak siyah çaya el konuldu.

Yurthaber 15-02-24 09:59

İlk buluşmada erkeklere eve aldıracak elbise diyerek paylaştı! Dekoltesi gündem yarattı... 'Buna elbise deniliyor mu?'

Instagram'da 'İlaydaiilyy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının kombin videosu kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Genç kadın siyah bir elbise ve çizmeden oluşan kombinine, 'İlk buluşmada habibiye ev aldıracak o elbise' notunu ekleyince gündem oldu.

Trend 14-02-24 07:46