Soner Egesel Vefat Haberleri

Mehmet Ali Yılmaz'ın son röportajı! Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş, olaylı Fenerbahçe maçı için 'Çok bozuldum, üzüldüm' demişti

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını sarstı. Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunan Yılmaz'ın vefat haberi sonrası son röportajı yeniden gündem oldu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş ve yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.

Spor 2024-04-24 15:36:16

Kendisini yaşam sonu doktoru olarak tanımladı! Yetişkinler ölmeden önce bunu görüyor ama çocuklar için durum farklı

Palyatif bakım doktoru Dr. Christopher Kerr, yıllardır yaşam sonu olayları üzerinde çalışıyor ve hastaların genellikle vefat etmeden önce onlara sevgi duygusu bırakan rüyalar ve hayaller gördüğünü söyledi. Yetişkinlerde 'sevgi' duygusunun aktif olduğunu dile getiren Dr. Kerr, çocuklarda ise sürecin biraz daha farklı bir şekilde işlediğini belirtti.

Trend 2024-04-24 08:52:28

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 2024-04-22 10:32:28

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 2024-04-18 08:56:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat yıl dönümünde Turgut Özal'ı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31. vefat yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin 8. cumhurbaşkanı Turgut Özal için bir mesaj yayımladı.

Haber 17-04-24 16:39

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 17-04-24 11:06

Damla Ersubaşı babasının öldüğünü açıklarken küfürler havada uçuştu! Torbacı, babamın kalbi...

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşine ve eşinin kardeşine hakaretler yağdırdı. Ersubaşı'dan ağızları açık bırakan ifadeler...

Magazin 12-04-24 08:39

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi Gülşen Bubikoğlu’ndan paylaşım

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu'un eşi Gülşen Bubikoğlu, vefat haberinin ardından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 03-04-24 07:32

Son dakika: Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Son dakika: Türk sinemasının duayen ismi yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de kayınpederi İnanoğlu'nun cenaze programını açıkladı.

Magazin 02-04-24 20:18

Vefat eden eski milli tenisçi Necdet Kestelli, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'de önceki gün vefat eden eski milli tenisçi Necdet Kestelli'nin (84) cenazesi, toprağa verildi.

Yurthaber 01-04-24 14:49

Karnı şişince hamile olduğunu sandı! Ortaya çıkan gerçek genç kadının sonu oldu

Bir anne karnındaki şişkinlik nedeniyle hamile olduğunu düşündü. Gebelik testi negatif çıkınca soluğu hastanede alan 33 yaşındaki kadın hastalık teşhisi konduktan haftalar sonra aniden vefat etti.

Kadin 30-03-24 11:56

Gümüşhane canlı seçim sonuçları! Gümüşhane yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi, CHP adayı Bedri Ağaç mı kazandı?

Gümüşhane’de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Gümüşhane’de de devam ediyor. Gümüşhane’de yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi CHP’nin adayı Bedri Ağaç mı yoksa MHP’nin adayı Vedat Soner Başer mi seçimi kazanacak? İşte Gümüşhane yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 20:23

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

SEDDK maden çalışanlarının zorunlu ferdi kaza sigortası tarifesini güncelledi

Maden şirketlerinin çalışanlarına yaptırmakla yükümlü olduğu ferdi kaza sigortasında tarife ve teminatlar güncellenirken, kişi başına ödenen yıllık prim ücreti 4 bin 675 liraya, sakatlanma ve vefat için verilen teminat 1 milyon liraya çıktı.

Finans 19-03-24 11:58

Hande Yener'in annesi hayatını kaybetti! Dünyamı kaybettim

Şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Hande Yener hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. 12 yıl önce babasını kaybeden Hande Yener’in 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener vefat etti. Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yıldız Özyener bugün toprağa verildi.

Magazin 17-03-24 21:08

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 15-03-24 21:17

Kıbrıs gazisi Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de 71 yaşında vefat eden Kıbrıs gazisi Necmettin Denkçi, toprağa verildi.

Yurthaber 13-03-24 15:20

Çorum'da iş yerinde silahla yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti

Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaralanan kişi hastanede vefat etti.

Yurthaber 13-03-24 13:34

Fenerbahçe’nin 32. başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe’nin vefat eden eski başkanı Tahsin Kaya, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Spor 11-03-24 14:18

Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe’de 1986-1989 yılları arasında başkanlık yapan Tahsin Kaya 87 yaşında vefat etti.

Spor 09-03-24 20:08

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-24 13:03

Ahmet Kaya filminin yönetmeni Kudret Sabancı isyan etti: Tekelci hatta baskıcı...

16 Kasım 2000'de vefat eden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan “Son Şarkı - Ahmet’in Türküsü” filmini yöneten Kudret Sabancı sanatçının ailesinin gösterdiği tepkiye isyan etti. Kaya, “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-03-24 09:29

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in vefat eden ablası son yolculuğuna uğurlandı

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in 67 yaşında hayatını kaybeden ablası Müzeyyen Erez'in cenazesi, Zonguldak'ta toprağa verildi.

Yurthaber 29-02-24 15:31

Vefat eden kocasının dizüstü bilgisayarını açınca gördüklerine inanamadı! Eşinin sevgilileriyle mesajlaşmalarını okudu: Karım vefat etti

TikTok'ta 'chherybombsquad007' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının ölümünden sonra ilk kez onun bilgisayarını karıştırdığını ve karşılaştığı sırları anlattı. Eşinin sevgilileriyle olan konuşmalarını okuyan kadın, kocasının kendisini bekar olarak tanıttığını ve 'Karım vefat etti' dediğini öne sürdü. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 29-02-24 08:49

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

İhtiyaç fazlası tüketildiğinde kanser riskini artırıyor! DSÖ'ye göre en fazla 2. ölüm nedeni... Erkeklerde daha sık görülüyor

DSÖ'ye göre kalp ve damar hastalıklarından sonra en fazla ölüm nedeni kolon kanseridir. Türkiye’de 2022 verilerine göre yılda 22 bin kişiye kolon kanseri tanısı konulmaktadır bunların yaklaşık 12 bini vefat etmektedir. Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Güzel, kırmızı etli ürünlerden uzak durulması gerektiğini belirterek ihtiyaç fazlası tüketimin kalın bağırsak kanseri riskini arttırdığını söyledi.

Haber 26-02-24 12:19

Ticaret Bakanı Bolat'ın babası Şevki Bolat son yolculuğuna uğurlandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden babası Şevki Bolat, toprağa verildi.

Yurthaber 22-02-24 15:36

Murat Kurum'u kızdıran soru: ‘Daha fazla kişi ölünce mutlu mu olacaksınız!’

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Sözcü TV muhabirinin sorduğu soruya çok sert yanıt verdi. Kurum, depremde hayatını kaybeden insan sayısı ile ilgili açıklaması hakkında sorulan soru üzerine "Aynı programda Kahramanmaraş depremlerinde 53 bin canımızı bir asırda 130 bin kişiyi kaybettiğimizi ifade ettik. Daha fazla insanın vefat etmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

Haber 21-02-24 16:29

Tüyler ürperten hikaye! 1979'da vefat etti, defnedildi, 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü... 44 yıl daha yaşadı, 20 Şubat'ta bir kez daha öldü

Balıkesir'de 20 Şubat 1979'da bölgede çalışan ormancılar ile köylüler tarafından cenazesi teşhis edildikten sonra defnedilen Mustafa Yılmaz, iddiaya göre vefatından 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü ve o tarihten sonra 44 yıl daha yaşadı. Dün, yine 20 Şubat günü ikinci kez vefat ettiği iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın (71) hikayesi tüyleri ürpertiyor.

Haber 21-02-24 13:35

Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.

Yurthaber 20-02-24 13:52

'Yaşayan ölü' karmaşası! Bankaları hayatta olduğuna inandıramıyor

Hatay'da yaşayan Ahmet Artan, deprem felaketi sonrası devlet kayıtlarında yanlışlıkla 'ölü' olarak kaydedildi. Artan, yaşadığı karmaşayı 2 ay süren çabalar sonucu atlatabildi. Aynı ismi taşıyan ve depremde vefat eden başka bir vatandaş yerine kendisinin sisteme ölü olarak girildiğini ifade eden Artan, şimdiyse bankaları yaşadığına inandırmaya çalışıyor. Kredi kartı almak isteyen Artan, banka kayıtlarındaki hatanın düzeltilmesini bekliyor. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 10:59

Arkadaşlarının anısına 2347 rakımlı Hazarbaba Dağı’na tırmandılar

Elazığ’da dağcılar, vefat eden arkadaşlarının anısına karla kaplı 2347 rakımlı Hazarbaba Dağı’na tırmandı.

Yurthaber 16-02-24 10:22

Depremde vefat eden arkadaşları adına kütüphane yaptırdılar

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde vefat eden Elif Yıldırım'ın adına Maltepe Üniversitesi'nden arkadaşları ve kulüp üyeleri, kütüphane yaptırdı.

Yurthaber 15-02-24 15:00

Vefat eden ses sanatçısı Neşe Can İzmir'de toprağa verildi

Ses sanatçısı Neşe Can, 88 yaşında İzmir'de vefat etti.

Yurthaber 14-02-24 15:31

Sonunda bu da oldu! Gözyaşlarıyla vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı.... Sosyal medyadan tepki yağdı

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan bir kullanıcısı, gözyaşları içinde vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı. Akrabasının ölüm anlarını duygusal bir müzikle birlikte sosyal medyadan yayınlayan genç kızın paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 13-02-24 09:12

Sosyal medyada fenomeninin tepki çeken yöntemi! Ölen evcil balığını atmaya kıyamadı... Buzdolabına koyarak dondurdu

Sosyal medyadan genellikle yemek videoları paylaşan 'yulafsu' isimli sosyal medya kullanıcısı bu kez yaptığı itiraf sayesinde sosyal medyanın ilgisini çekti. Fenomen isim hayatı boyunca beslediği tek evcil hayvanın bir balık olduğunu söyledi. Balığının vefat etmesi üzerine derin bir üzüntü yaşadığını ifade eden fenomen isim onun cansız bedenini derin dondurucusunda sakladığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 13-02-24 08:37

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında dikkat çeken anlar! 'Geceleri uyuyamıyorum' dedi, savcının yanıtı sert oldu

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısı davasında dikkat çeken anlar yaşandı. Bombayı bırakan Ahlam Albashir savunmasında, "Vefat eden insanlardan dolayı geceleri uyuyamıyorum. Ben yetimim, kimsenin yetim olmasını istemezdim. İdam verseniz de itiraz etmeyeceğim. Bunu affedilmek için demiyorum" dedi. Duruşma savcısı ise bunun üzerine, "Yetim bıraktığı çocukların günahı boynuna olsun, vicdanı varsa zaten uyuyamasın" dedi. Albashir ise bir şey söylemedi. İşte detaylar...

Haber 12-02-24 12:28

Yakışıklı Güvenlik Katarsis'te içini döktü! Bugünleri görmesini isterdim

'Yakışıklı Güvenlik' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Muhammet Sürmeli, Gökhen Çınar'ın Katarsis programının konuğu oldu. 9 kardeş olduklarını ve çok büyük zorluklar çektiklerini anlatan Yakışıklı Güvenlik, vefat eden babası için "İçimde bir yaradır, bugünleri görmesini isterdim. Bugün ona güzel bir hayat sunabilmek isterdim. Elime bazı imkanlar geçti, ama şimdi o yok." sözleriyle izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 11-02-24 18:54

İnci Taneleri dizisiyle ilgili iddia gündem yarattı! Dizinin senaryosu o filmden mi alıntı?

İnci Taneleri dizisinin senaryosunun 'alıntı' olduğu iddia edildi. Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl sonra televizyona geri döndüğü hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü canlandırdığı İnci Taneleri dizisinin eleştirisini yapan Murat Soner dizinin Gönül Yarası filmiyle benzerliğine dikkat çekti.

Magazin 09-02-24 18:01

Vefat eden babasının telefona mesaj gönderdi! Dakikalar sonra aldığı cevabı paylaştı... Bu beni çok duygulandırdı

Reddit'te ismi Kathy olarak açıklanan bir kullanıcı yaptığı paylaşımında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Vefat eden babasının cep telefonuna bir mesaj gönderdiğini ifade eden genç kadın gelen cevapla şaşkına döndü. Cevap almayı hiç beklemediğini söyleyen kadın sosyal medyadan hikayesini paylaşmaya karar verince viral oldu.

Trend 08-02-24 10:50

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

6 Şubat felaketinin yıl dönümünde Bergüzar Korel isyan ederek içini döktü! 'Her türlü siyasetten uzak...'

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde sözleriyle yürekleri sızlattı. Korel, 'Depremden sonra bulunamayan insanlar bugünden itibaren vefat etmiş sayılacak..' diyerek sitem dolu paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 06-02-24 14:47

Depremzedeler yıkılan Ebrar Sitesi'nin bulunduğu alanda ölen yakınlarını andı!

Kahramanmaraş’ta asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde onlarca kişinin öldüğü Ebrar Sitesi'nin bulunduğu alanda toplanan vatandaşlar, vefat eden yakınları için dua etti.

Haber 06-02-24 01:16

Malatya Valiliği duyurdu! 3 gün süreyle yasaklandı, kente girişler kontrol altına alınacak

Malatya Valiliği, resmi izinler haricinde, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde vefat edenler için yapılması muhtemel her türlü etkinlik ve eylemin 3 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Eyleme destek vermek amacıyla gelen araçların ve şahısların kente girişleri de engellenecek.

Haber 05-02-24 22:44

Meral Akşener'in ablası son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Ekrem İmamoğlu da katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vefat eden ablası Mualla Özen (80) Kocaeli'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi ve bürokratın yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Haber 03-02-24 18:10

Sosyal medyanın tepkisini çeken itiraflar! Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum dedi... 'Suçlu hissetmiyorum'

51 yaşındaki Gweneth Lee sosyal medyadan yaptığı bir itirafla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıd. Genç kadın eşinin vefat etmesinden sonra düzenli ilişki yaşamak istemediğini söyleyerek "Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum. Kendimi suçlu hissetmiyorum. Yuva yıkan bir kadın asla olmadım. Sadece dünyayı dolaşmam için bana finansal destek sağlıyorlar" dedi.

Trend 03-02-24 14:49

Depremden 5 gün öncesine kadar yaşadığı sitede 69 yakınını kaybeden Tuzcu, hayata tutunmaya çalışıyor

Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta en çok can kaybının yaşandığı yerlerden Ebrar Sitesi'nde 69 yakını vefat eden Mehmet Tuzcu, enkaz altında kalan anılarını kalbinde ve zihninde canlı tutmaya çalışıyor.

Yurthaber 02-02-24 11:40

Antalya'da sayısız organ nakli ameliyatına imza atan Prof. Dr. Demirbaş vefat etti

Antalya'da sayısız organ nakli ameliyatlarıyla adından söz ettiren ve kısa süre önce kentteki bir özel hastanenin Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanlığı görevinden ayrılan Prof. Dr. Alper Demirbaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 02-02-24 07:13