Sophie Hermann Haberleri

Vücut geliştirmeci anne genç oğluyla bikinili fotoğraflar paylaştığı için eleştirildi

Avustralya'nın Gold Coast kentinden 34 yaşındaki vücut geliştirmeci Sophie Guidolin, ergenlik çağındaki oğlunun önünde bikiniyle poz verdiği için kendisini utandırmaya çalışan eleştirmenlere karşılık verdi.

Kadin 2024-03-19 12:16:59

Playboy dergisine çıplak poz veren ilk aristokrat oldu! Alman Prensesi kareleriyle dünya basınında gündem oldu

Almanya'nın Saksonya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris'in Playboy dergisi için verdiği pozlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Saksonya'nın son kralı 3. Friedrich'in soyundan gelen Iris, dergi tarihinde çıplak pozlarıyla kapak olan ilk aristokrat olarak geçmeyi başardı.

Trend 2024-02-07 15:26:20

Battaniye altında keyif zamanı! En çok üşüyen burçlar belli oldu

Evlilik ve aile terapisti Sophie Cress, yaptığı açıklamada insanların soğuk aylarda ‘yakınlık ve aşırı samimiyet özlemi’ duyduğunu, bu yüzden kısa süreli aşklara kapıldıklarını belirtti. Olumsuz hava koşullarının birçok ili etkisi altına almasıyla birlikte bir açıklama da astrologlardan geldi. En çok üşüyen burçlar belli oldu.

Kadin 2023-11-22 15:20:42

Sophie Turner ve Joe Jonas boşanıyor! Ayrılık sebebi sosyal medyada gündemde

Game of Thrones dizisiyle şöhreti yakalayan İngiliz oyuncu Sophie Turner ile şarkıcı Joe Jonas 4 yıllık evliliğin ardından boşanma kararı aldı. İki çocuk sahibi olan çiftin boşanma sebebi ise sosyal medyada gündemde.

Magazin 2023-09-07 12:09:52

Kanada Başbakanı Trudeau sosyal medyadan duyurdu! 18 yıllık ilişkisi sona erdi...

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 18 yıllık eşi Sophie Gregoire Trudeau ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Haber 03-08-23 09:30

Kanada Başbakanı Trudeau ve eşi boşanma kararı aldı!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve eşi Sophie Gregoire, 18 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı.

Haber 02-08-23 20:34

Eski sevgilisinin yeni kız arkadaşının yaptığı harekete öyle bir cevap verdi ki... “Kargoyla eşek dışkısı gönderdim”

İngiltere’de yaşayan Sophie Horton isimli bir kadın sevgilisinin kendisini aldattığını fark etmesinden sonra ilginç bir durumun içine düştüğünü fark etti. Sevgilisinin Karen isimli bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Horton, yeni sevgilisinin ilginç şakasına maruz kalınca intikam planını harekete geçirdi. O anları TikTok’tan paylaşan Horton gündem yaratmayı başardı.

Trend 19-07-23 15:18

Sosyal medyanın sahte olduğunu savundu! “2 saniyede vücudumu değiştiriyorum”

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yaparak 40 bini aşkın takipçiye ulaşmayı başaran Sophie Louise Hughes, takipçilerine sadece doğru poz vererek bambaşka bir görüntüye sahip olabileceklerini göstermek için kamera karşısına geçti. Fenomen ismin pozları kısa sürede gündem yarattı.

Trend 13-07-23 13:52

Model Sophie Hadjipanteli kaşları yüzünden aldığı korkutucu yorumları paylaştı! Ölmemi istiyorlar

Kadınların vücutlarındaki tüylere yapılan yorumlara meydan okuyan birçok model bulunuyor. 26 yaşındaki model Sophie Hadjipanteli, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kaşı hakkında çeşitli yorumlar alıyor. Kaşları yüzünden ölmesini istediklerini paylaşan Sophie, gelen kötü yorumları açıkladı.

Kadin 16-06-23 11:02

Bebekleri ikiz değil ama aynı gün doğdular! 28 gün içinde iki kez hamile kaldı... “Birbirlerinden çok farklıydılar”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 30 yaşındaki Sophie Small hamileliği sırasında başına gelen son derece nadir durum nedeniyle manşetlerdeki yerini almayı başardı. Small ilk bebeğine hamile kaldıktan sadece dört hafta sonra ikinci bir bebeğe daha hamile kaldı. Aynı gün kızlarını doğuran Small yapılan testlerde onların ikiz olmadıklarını öğrendi.

Trend 24-05-23 11:11

Bronzlaşmak için çırılçıplak soyundu! Kıvrımlı model evde bronzlaşma yönteminin her adımını gösterdi

Bronz cilt çok daha pürüzsüz ve bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Bu nedenle bronzlaşmak için yazı beklemek istemeyenler bronzlaştırıcı ürünler kullanıyor. Sosyal medyada beden pozitifliği savunuculuğu yapan Sophie Last, çırılçıplak soyunarak cildini nasıl bronzlaştırdığını gösterdi. Takipçileri tarafından büyük ilgi göre Sophie, çıplak vücuduna uyguladığı bronzlaştırıcının etkilerini teker teker açıkladı.

Kadin 18-04-23 16:13

Beden pozitifliğini savunmak için transparan elbisesiyle poz verdi! Göğüslerini elleriyle kapattı... “Sarkık göğüslerim ve selülitlerim...”

Sosyal medya fenomeni Sophie Lait, beden pozitifliğini savunan yeni paylaşımıyla hayranlarından tam not almayı başardı. Sosyal medyadan sıklıkla beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapan Lait, bu kez ilham olması için vücudunu tamamen gösterdiği transparan bir elbise seçti.

Trend 29-03-23 10:15

Playboy modeli Francia James ve Sophie Dee, hayranlarını mest etti! Neon bikinili paylaşımları ortalığı yaktı... Bir bakan bir daha baktı

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Francia James ve Sophie Dee, hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Neon yeşil tanga bikini takımlarını giyen ikilinin cesur paylaşımları sosyal medyada bir anda gündem olmayı başardı. İkilinin havuz başındaki pozları kısa sürede sosyal medyadan binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 22-11-22 11:29

Elele tutuşup sokak ortasında bikiniyle yürüdüler! Görenleri şaşkına çevirdiler... “Korna çalmanızı istiyoruz”

Playboy modelleri Francia James ve Sophie Dee geçtiğimiz günlerde toplu taşımaya iç çamaşırlarıyla binerek sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başarmıştı. Toplumsal tabuları yıkmak için adım attıklarını dile getiren modeller bu kez de bikinileriyle elele tutuşup sokak ortasında yürüdü. Çevredeki araçlara seslenen modeller güzelliklerinden dolayı korna çalınmasını istedi.

Trend 24-09-22 09:37

Kıl payı kurtuldu! Bir yudum bile almış olsaydı...

İngiltere'den 24 yaşındaki Rachel Cullen ve 21 yaşındaki arkadaşı Sophie Luke, eğlenmek için Hampshire'da bulunan Angel-JD Wetherspoon isimli mekana gittiler. Luke her şeyden habersizken arkadaşı Cullen'ın kartal gözleriyle fark ettiği şey belki de arkadaşının hayatını kurtardı.

Trend 07-09-22 12:51

Sophie Hermann plajda üzerini çıkarıp göğsünü gere gere gezdi!

Ünlü oyuncu Sophie Hermann, İspanya tatilinde üstsüz güneşlenirken görüntülendi. Yıldız isim fit vücuduyla hayran bıraktı.

Magazin 24-08-22 15:17

İzleyenin midesi bulandı! Meme implantı patladı: Göğsünden akan irini yayınladı

Porno filmlerde aldığı rollerle tanınan 34 yaşındaki Sophie Anderson, yaptırdığı meme implantının acısını çekiyor. Sol göğsündeki meme implantının patlaması sonucu, göğsünden irin akmaya başladı. Dört çocuk annesi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüslerindeki sorunun çözülmesi için bir cerrahla anlaştığını, bunun için 15 bin sterlin ödediğini ancak hiçbir şeyin düzelmediğini anlattı.

Kadin 06-08-22 07:58

Oğlunun doğum gününü kutlamak için seçtiği fotoğraf tepkilere neden oldu! Tanga bikinisiyle poz verince...

Avustralya’da yaşayan dört çocuk annesi ve fitness fenomeni Sophie Guidolin oğlunun doğum gününü kutlamak için seçtiği fotoğrafla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Lüks evinin bahçesinde oğlu için bir doğum günü partisi düzenleyen Guidolin, 15 yaşındaki çocuğunun yeni yaşını tangalı bikinisiyle kutlayınca eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 29-07-22 17:30

Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Wilmes hasta eşine bakmak için istifa etti

Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sophie Wilmes, beyin tümörü tedavisi gören eşine destek olmak için istifa etti. Wilmes, daha önce Belçika'nın ilk kadın başbakanı olmuştu. RTBF Televizyonu'nun eski haber sunucusu Hadja Lahbib, dışişleri bakanlığı görevine atandı.

Haber 15-07-22 12:15

Cinsel ilişki sırasında çıkarttığı seslerden komşuları rahatsız oldu! Mahkemeden emsal ‘çift cam’ kararı çıktı

İngiltere’nin Harpenden şehrinde yaşayan ve sekreter olarak çalışan Sophie isimli bir kadının evinde cinsel ilişkiye girdiği sırada çıkarttığı yüksek seslerden komşuları rahatsız oldu. Cinselliğin yaşamında vazgeçilmez bir parça olduğunu belirten Sophie, komşuların şikayeti üzerine Harpenden Belediyesi tarafından başlatılan soruşturmaya isyan etti.

Trend 06-06-22 11:44

Çok eşli evlilikleri sosyal medyada gündem yarattı! “Biri yasal biri manevi eşim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde yaşayan Tami, Colton ve Sophie isimli kişiler çok eşliliği kolaylaştırmak için evlerini tek çatı altına birleştirdiler. Colton, çok eşli evliliğinin hem eğlenceli hem de zor anları olduğunu dile getirdi. İki eşi ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir evliliğini olduğunu ifade eden Colton, “İki eşe sahip olmak kasırganın ortasında durup bir an için bir şeylerin durmaya çalışmasını engellemek gibi” dedi.

Trend 21-05-22 10:55

Silikonları duşta patlayan yetişkin film yıldızı akıllanmadı! Estetik ameliyatı için kolları sıvadı: Daha büyüğünü...

İngiltere’de yaşayan yetişkin film yıldızı Sophie Anderson’ın duşta olduğu sırada göğüs silikonları patlamıştı. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı olayın sonrasında apar topar hastaneye kaldırılan Anderson ölümden döndüğünü itiraf etmişti. İyileşme sürecinin tamamlandığından söz eden Anderson, yeni estetik ameliyatı için hazırlandığını ifade etti. Anderson, öncekinden daha büyük göğüslere sahip olmak için bıçak altına yatacağını belirtti.

Trend 29-04-22 10:51

Belçika Başbakan Yardımcısı Wilmès hasta eşiyle ilgilenmek için görevinden ayrıldı

Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sophie Wilmès, ciddi bir beyin tümörü teşhisi konan eşiyle ilgilenmek için geçici olarak görevinden istifa etti.

Haber 21-04-22 23:36

Erkek arkadaşını öldürmeyi planlayan 18 yaşındaki kızın ‘yapılacaklar listesi’ dehşet saçtı

Brighton’da yaşayan 18 yaşındaki Sophie George isimli genç bir kızın erkek arkadaşını öldürmek için yaptığı planın detayları ortaya çıktı. Cinayetinde öncesinde geniş çaplı bir alışveriş yapan George’ın ‘yapılacaklar listesi’ polisleri bile şaşırttı. Listedeki maddeleri detaylı bir şekilde inceleyen mahkeme George’ın 13 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Trend 09-04-22 15:25

Yetişkin film yıldızı Sophie Anderson’ın duşta göğüs silikonları patladı! Sevgilisinin sürprizi herkesi şaşırttı

İngiltere’de yaşayan yetişkin film yıldızı Sophie Anderson’ın duşta olduğu sırada göğü silikonları patladı. Apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyata alından Anderson, erkek arkadaşının kendisine yaptığı sürprizi sosyal medyadan paylaştı.

Trend 18-03-22 12:12

Stoltenberg'in yerine Wilmes iddiası! NATO'da bir ilk yaşanabilir

NATO'da görevi 1 Ekim'de sona erecek mevcut Genel Sekreter Jens Stoltenberg’in yerine Belçika Dışişleri Bakanı Sophie Wilmes’in geçeceği iddia edildi. Belçika’da geçici hükümette başbakanlık da yapan Wilmes, söz konusu iddiaya ilişkin yorum yapmaktan kaçınırken göreve gelmesi halinde ilk kadın genel sekreter olacak.

Haber 07-02-22 20:55

Sosyal medya fenomeni Sopjie Lait, hayranlarına fazla kiloların sorun olmadığını gösterdi! Pozları tepki çekti

Fitness eğitmeni olan fenomen Sophie Lait, beden pozitifliği paylaşımlarına devam ediyor. Sosyal medya hesabından herkesin bedenini kabul etmesi gerektiğini savunan Lait, fazla kiloları nedeniyle eleştirenlere seksi pozlarıyla cevap verdi. Lait’in sosyal medya paylaşımı tepki çekti.

Trend 13-12-21 17:23

Erkekleri anında aşık eden göz hilesini paylaştı! Sosyal medyada popüler oldu

TikTok kullanıcısı Sophie-Rose, birinin size anında aşık olmasını sağlayabileceğini iddia ettiği bir psikoloji hilesini paylaştıktan sonra TikTok'ta viral oldu. Bu hilenin karşılıklı iletişimde olduğunuz kişilere yapılması gerektiğini söyledi.

Trend 03-12-21 12:30

Tamamen şeffaf! Kasığını çantasıyla örttü

Yakın arkadaşlar Bethan Kershaw, Sophie Kasaei ve Abbie Holborn gece gezmesinde birbirinden iddialı dekolteleri ile görüntülendi.

Magazin 26-10-21 10:34

Almanya'da Merkel'e benzeyen oyuncak ayı yok satıyor

Almanya’nın Bavyera eyaletinde yer alan Coburg kentinde bulunan Hermann-Spielwaren adlı oyuncak firması Angela Merkel’e tıpatıp benzeyen bir oyuncak ayı üretti. 40 santimetrelik oyuncak 189 euro (1.911 TL) satış fiyatına rağmen hemen tükendi.

Haber 22-09-21 08:15

Hamilelik sırasında yaşadığı sağlık sorunu hayatını değiştirdi! Yeni mesleğiyle milyoner oldu

Sophie Guidolin, 19 yaşında ilk çocuğunu doğurduğunda sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldı. Yaşadığı problemler ona ilham oldu ve genç anne yeni mesleği sayesinde milyonere dönüştü.

Trend 14-09-21 10:46

X-Men: Dark Phoenix konusu nedir? X-Men: Dark Phoenix oyuncuları kimler?

X-Men: Dark Phoenix, 12 Ağustos 2021 Perşembe günü ATV ekranlarında yerini alacak. Başrollerinde James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ve Sophie Turner gibi ünlü isimlerin yer aldığı X-Men: Dark Phoenix bir süper kahraman filmi. Filmin yönetmenliği ve senaryosu Simon Kinberg'e ait. İşte ayrıntılar...

Trend 12-08-21 19:22

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner düğün fotoğraflarını ilk defa paylaştı!

Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip popüler dizi Game of Thrones'ta rol alarak adından söz ettiren Sophie Turner iki yılın ardından düğü fotoğraflarını ilk kez hayranları ile paylaştı. Tuner, sosyal medya hesabından düğün karelerini yayınlarken aynı zamanda ikinci yıldönümlerini kutlamadı.

Magazin 30-06-21 13:02

Sophie Kasaei'ye bluzu dar geldi! Göğüsleri taştı

İngiltere’nin televizyon yıldızı Sophie Kasaei, dün akşam restorana giderken görüntülendi.

Magazin 26-06-21 09:37

Game of Thrones’un yıldızı bomba gibi projeyle dönüyor

Game of Thornes dizisinde canlandırdığı Sansa Stark karakteriyle hafızalara kazınan Sophie Turner, HBO yapımı The Staircase’in kadrosuna dahil oldu.

Magazin 02-06-21 15:19

Sophie Turner çok sinirlendi! Küfürler edip sonra sildi

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner, 10 ay önce dünyaya getirdiği ve yüzünü hiç göstermediği kızının fotoğraflarını çeken paparazzilere karşı açtı ağzını, yumdu gözünü.

Magazin 16-05-21 13:40

Outlander, 7. sezon onayını şimdiden aldı

Başrollerini Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton ve Richard Rankin’in üstlendiği Outlander dizisi şimdiden 7. sezon onayını aldı. Dizinin altıncı sezonu henüz yapım aşamasında.

Magazin 16-03-21 07:23

2. Dünya Savaşı’ndan kalma bomba kontrollü patlatıldı

İngiltere'de Cuma günü bulunan İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bomba, kontrollü bir şekilde patlatıldı. 1000 kiloluk Hermann bombasının, Naziler tarafından savaşta kullanıldığına inanılıyor.

Haber 01-03-21 17:07

Görüntüler dehşete düşürdü! Bu eşyalara çok dikkat edin

Instagram’da 4 milyona yakın takipçisine ev temizliği konusunda ipuçları veren Sophie Hinchliffe, evde kullanılan, mutlaka her gün temizlenmesi gereken 5 eşyayı ve nasıl temizlenmesi gerektiğini anlattı.

Kadin 25-11-20 09:52

Bir yılda mükemmel değişim... Fitness yıldızı Sophie Allen sırrını herkesle paylaştı

Fitness yıldızı Sophie Allen, en iyi dokuz kilo verme sırrını Instagram'da paylaştı.

Kadin 19-11-20 10:59

Sophie Kasaei meydan okudu: 'Kilolarımdan dolayı zorbalığa uğruyordum...'

İngiltere’nin televizyon yıldızı Sophie Kasaei önce kilolarıyla sonra da kilo vermesiyle gündem olmuştu. Kilo verdikten sonra cildinde sarkmalar ve çatlaklar oluşan Kasaei, artık vücudunu kabullendiğini ve onu bu haliyle sevdiğini söyledi.

Magazin 18-11-20 14:26

Sophie Turner kızının doğum tarihini açıkladı

Geçtiğimiz yıl Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile evlenen oyuncu Sophie Turner, temmuz ayında bir kız bebek dünyaya getirmişti. Hamilelik sürecini gizli tutan Turner, dolaylı yoldan kızının doğum tarihini açıkladı.

Magazin 16-11-20 13:45

Sunucu Sophie Habboo canlı yayında neye uğradığını şaşırdı! Sevgilisi çırılçıplak geçti

İngiliz televizyon yıldızı ve girişimci Jamie Laing'in kendisi gibi sunucu olan kız arkadaşı Sophie Habboo, Instagram'da spor yaptığı anları, canlı yayında takipçileri ile paylaştı. O sırada hiçbir şeyden haberi olmayan Sophie'nin sevgilisi Jamie, arkadan çıplak bir şekilde geçince takipçileri tüm özel yerlerini gördü.

Magazin 13-11-20 10:17

Sophie Turner hamilelik pozlarını ilk kez paylaştı

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark olarak ünlenen ve iki yıl önce Jonas Brothers grubundan Joe Jonas ile evlenen Sophie Turner, sosyal medya hesabından ilk kez hamilelik pozlarını paylaştı.

Magazin 29-09-20 11:46

Johnny Depp'in Alman oyuncu Sophie Hermann ile birlikte olduğu iddia edildi

Johnny Depp'in, eski eşi Amber Heard ile olaylı boşanmasının yankıları devam ederken, Alman oyuncu Sophie Herrmann ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkilinin bu yılın başlarında Londra'da bir otelde tanıştığı ve hala görüştüğü konuşuluyor.

Magazin 05-09-20 15:05

Doğumunun 100. yılında Sophie Scholl için hatıra parası

Nazi rejimine karşı "Beyaz Gül" adlı direniş grubunu kurmayı hayatlarıyla ödeyen Hans ve Sophie Scholl Kardeşler'den Spohie Scholl, doğumunun 100'üncü yılında bastırılan hatıra parası ile anılacak.

Haber 14-08-20 12:22

Sophie Turner anne oldu

Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile evli olan Game of Thrones dizisinin İngiliz oyuncusu Sophie Turner kız bebek dünyaya getirdi.

Magazin 28-07-20 14:52

Çoğu kişinin aklına gelmiyor! Bundan sonra taraklarınızı da sıklıkla yıkamaya başlayacaksınız

Muhtemelen makyaj için kullanılan fırçalar sıklıkla temizleniyor. Peki ya saç fırçaları? Kendini temizlik gurusu olarak tanıtan Sophie Hinchliffe'e göre, saç fırçalarının temizliği göz ardı ediliyor. Sophie, 'bu görüntüyü gördükten hemen sonra saç fırçalarınızı temizlemek için harekete geçeceksiniz' diyor.

Kadin 13-05-20 09:59

Belçikalı seks işçileri korona önlemlerinin kendileri için de yumuşatılmasını istiyor

Belçika'daki seks işçileri, Başbakan Sophie Wilmes'e bir mektup yazarak, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerin kendileri için de yumuşatılmasını istedi.

Haber 09-05-20 23:09