Star Wars Haberleri

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! LEGO Star Wars yapım setinde kaçırılmayacak fırsat

Star Wars hayranları ve LEGO meraklıları için harika bir haberle karşınızdayız. LEGO® Star Wars: Boba Fett’in Kitabı Mandalorian’ın N-1 Starfighter™’ı kaçırılmayacak bir indirimle satışta! Bu harika LEGO seti, hem efsanevi Star Wars evrenine bir yolculuk yapmanıza hem de en sevilen karakterlerden biri olan Boba Fett ile heyecan dolu maceralara katılmanıza olanak sağlıyor. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 27-07-2023 15:42

Fiyatı 1867 TL'ye düştü! Star Wars LEGO'da kaçırılmayacak fırsat

Star Wars ruhunu LEGO yapımına taşımaya hazır mısınız? Star Wars'ın unutulmaz engizisyoncu nakliye aracı Scythe'in tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Amazon Prime üyelerine özel olarak Prime Day fırsatlarıyla indirime giren ürünü keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 11-07-2023 12:43

Fiyatı 1496 TL'ye düştü! LEGO Star Wars Yapım Seti'nde kısa süreliğine kaçırılmayacak indirim

Star Wars Yapım Seti ile epik bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Darth Vader'in ikonik kaskının tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Bu inanılmaz yapım setinin hayranları, sevdikleri Star Wars filmlerinin karakterlerini canlandırarak ya da kendi yaratıcı fikirlerini hayal ederek sonsuz saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilirler. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 08-06-2023 12:33

Unutulmaz filmler listesinde hangi filmler var? İşte mutlaka izlenmesi gereken unutulmaz filmler!

Nostaljik bir yolculuğa hazır mısınız? Unutulmaz filmler listemizle size sinema dünyasının en unutulmaz, etkileyici ve sarsıcı yapıtlarını sunuyoruz! Kalbinizi derinden etkileyecek, düşündürecek ve büyüleyecek bir film deneyimi için hazır olun. "Unutulmaz Filmler Listesi" ile sinemanın büyüsüne kapılacak, duygusal bir yolculuğa çıkacaksınız. Hayatınızda iz bırakacak, kalbinize dokunacak ve düşüncelerinizi şekillendirecek bu filmlerle unutulmaz bir deneyim yaşamak için hazır olun!

Trend 22-05-2023 10:48

Farklı dünyalara dalmayı sevenlerin bayılacağı en iyi bilim kurgu filmleri

Bilim kurgu, insan hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir tür. Uzay yolculukları, zaman yolculukları, yapay zeka, uzaylılar ve daha birçok konu bilim kurgu filmlerinde hayat buluyor. Bilim kurgu filmlerinin en heyecan verici özelliklerinden biri de sizi hem bugüne hem de geleceğe taşıması. Siz de oturduğunuz yerde farklı dünyalara dalmak ve heyecan dolu birkaç saat yaşamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi bilim kurgu filmlerine mutlaka bir göz atmalısınız.

Magazin 22-03-2023 13:58

Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? Yıldız Savaşları serisine nereden başlamalı?

Unutulmaz karakterler, epik mücadeleler ve destansı maceralarla dolu bir evreni tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacak Star Wars, yediden yetmişe milyonlarca kişinin hayranı olduğu en büyük film serilerinden biri. Birbiriyle ilintili her film, izleyenleri hayal gücünün ötesinde unutulmaz bir maceraya sürüklüyor. Siz de Star Wars evreni içinde kaybolmak istiyor ve seriyi hangi sırayla izleyeceğinizden emin olamıyorsanız gelin Star Wars izleme sırasına birlikte bakalım.

Magazin 09-03-2023 13:35

Hayranlarının çok seveceği en iyi Star Wars temalı Legolar

Galaksinin en heyecan verici macerasına hazır olun! LEGO Star Wars setleriyle Yıldız Savaşları evrenindeki en unutulmaz karakterleri ve araçları inşa etmeye ne dersiniz? İster imparatorluğun güçlü Darth Vader'ıyla isterseniz asi ittifakın cesur Luke Skywalker'ıyla savaşın, LEGO Star Wars ile sonsuz eğlenceye hazır olun!

Haber 06-03-2023 15:33

Ne izlesem? diye kara kara düşünmenize son verecek Disney Plus’ta izleyebileceğiniz en iyi filmler

Film severler buraya! “Ne izlesem?” kararsızlığınıza ilaç gibi gelecek harika bir film listesiyle karşınızdayız. Sizi nefes kesen bir yolculuğa çıkaracak en iyi filmlerle tanışmaya hazır olun! Her sinema tutkununun mutlaka izlemesi gereken Disney Plus kütüphanesinin en beğenilen filmlerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Magazin 01-03-2023 12:27

Nicolas Cage’ten şaşırtan Star Wars çıkışı! Star Wars evrenine katılmama nedenini açıkladı

Nicolas Cage kısa süre önce The Unbearable Weight of Massive Talent filminde, The Mandalorian dizisinin yıldızı Pedro Pascal ile birlikte rol aldı. Star Wars evrenindeki Mandalorian olarak da tanınan ünlü Din Djarin karakterine hayat veren Psacal ile aynı projede yer aldıktan sonra ünlü oyuncu Cage, hakkındaki Star Wars söylentilerine açıklık getirerek henüz Star Wars'a katılmayı planlamadığını açıkladı.

Trend 20-01-2023 15:45

40 dakika uçabiliyor! Hoverbike ile test sürüşüne çıkan fuar başkanı: Küçük bir çocuk gibi hissettim

40 dakika uçabiliyor, saatte 100 km/s hıza ulaşabiliyor! Japon şirketi AERWINS Technologies'in XTURISMO hoverbike Detroit Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı. Test sürüşüne çıkan otomobil fuarının başkanı Thad Szott, “Star Wars'tan yeni çıkmış ve onların bisikletine atlamış gibiyim. Kelimenin tam anlamıyla tüylerim diken diken oldu ve küçük bir çocuk gibi hissettim.” dedi.

Haber 16-09-2022 16:39

Mansur Yavaş paylaşımı yapan Star Wars yıldızı Mark Hamill kimdir? Mark Hamill nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Star Wars oyuncusu Mark Hamill, Twitter'da yaptığı Mansur Yavaş paylaşımı nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda kişi basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki Mansur Yavaş paylaşımı yapan Star Wars yıldızı Mark Hamill kimdir? Mark Hamill nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı paylaşım...

Magazin 22-08-2022 12:49

Star Wars'ın başrolü Mark Hamill'den şaşırtan Mansur Yavaş paylaşımı!

Star Wars filminin dünyaca ünlü oyuncusu Mark Hamill, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Twitter'da yaptığı paylaşımla destek verdi. Hamill, bir takipçisinin ricasını kırmayarak, "Mansur Yavaş kazansın" paylaşımında bulundu.

Magazin 22-08-2022 00:23

Bu film için Star Wars’u erteledi! Patty Jenkins’in yöneteceği filmin çekimleri askıya alındı

Star Wars evreninde geçen Rogue Squadron filminin çekimleri, yönetmen Patty Jenkins’in yoğun çalışma programı ve hazırlık sürecinin tamamlanmaması nedeniyle süresiz olarak ertelendi.

Trend 09-11-2021 17:17

Star Wars Day (Yıldız Savaşları Günü) nedir? 4 Mayıs neden Star Wars Günü olarak kutlanıyor? Star Wars Günü’nün anlamı nedir?

Sinema kültürünün efsaneleri arasında kabul edilen Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi dünyanın pek çok bölgesinden geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Star Wars hayranları, Star Wars kültürünü yaşatmak ve filmi anmak için her yıl 4 Mayıs'ı Dünya Star Wars Günü olarak kutluyor. Peki, Star Wars günü neden 4 Mayıs'ta kutlanıyor?

Trend 04-05-2021 16:55

4 Mayıs Star Wars Günü nedir? İşte Star Wars ile ilgili mesajlar ve paylaşımlar

Her sene 4 Mayıs tarihinde dünya genelinde Star Wars Günü kutlanıyor. Star Wars izleyicileri ve sevenleri tarafından kutlanan bu özel günde, Star Wars kültürünü ve filmi anmak amacıyla çeşitli etkinlikler yapılıyor. Peki 4 Mayıs Star Wars Günü nedir? İşte Star Wars ile ilgili mesajlar ve paylaşımlar...

Magazin 04-05-2021 00:55

Star Wars: Son Jedi filmi oyuncuları kimler? İşte Star Wars: Son Jedi konusu...

Kanal D ekranlarında Star Wars destanının sekizinci bölümü ve üçüncü Yıldız Savaşları üçlemesinin 2015'teki Star Wars: Güç Uyanıyor filminden sonraki ikinci film olan Star Wars: Son Jedi bu akşam izleyici ile buluşacak. Peki Star Wars: Son Jedi oyuncuları kimler? Star Wars: Son Jedi filmi konusu nedir? İşte yanıtı...

Magazin 01-05-2021 18:00

Çin'deki robot ordusu korku veriyor! Bilim-kurgu yapımlarından fırlamış gibiler

Çin'de faaliyet gösteren Unitree Robotics firması, Twitter'dan korku veren bir video paylaştı. Videoda, bir robot ordusu yer aldı. Aynı anda birer askermiş gibi hareket eden Aliengo isimli robotlar, Star Wars göndermesi ile de ilgi çekti.

Haber 09-04-2021 16:12

Kitapları yayınlanmadan hemen önce isimleri değiştirilen kurgusal karakter!

Bir yazar için roman karakteri yaratmak sürecin en önemli kısmıdır. Karakterin bütün özelliklerini derinlemesine detaylandıran yazarlar isim bulma konusunda büyük zorluk yaşar. Çünkü isimler karakterleri tamamen tanımlayan en kapsamlı ayrıntıdır. Günümüzde film ve dizilere çevrilen ünlü kitapların karakterlerinin isimlerinin değiştirildiğini biliyor muydunuz?

Trend 22-02-2021 14:04

Gremlins'in yıldızı favorisini açıklayarak yeni bir tartışma başlattı

Gremlins filminin yıldızı Zach Galligan, filmin sevimli karakteri Gizmo'nun Mandalorian'ın yıldızı Baby Yoda'dan daha sevimli olduğunu düşünerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Filmlerin hayranları kıyasıya mücadele içine girdi.

Trend 16-02-2021 10:20

Epic Games'in ücretsiz verdiği Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'a büyük ilgi!

Epic Games Store'un geçtiğimiz hafta ücretsiz olarak dağıttığı Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'ın promosyon kapsamında ne kadar kullanıcıya ulaştığı açıklandı. Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'ın yapımcısı Electronic Arts'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre oyuna ilgi büyük oldu.

Haber 26-01-2021 14:50