Suat Keskin Haberleri

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend 2024-04-18 07:49:02

Aysu Keskin elenir elenmez Brezilya'ya gitti! O pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede?

Survivor'dan elendikten sonra soluğu Brezilya'da alan Aysu Keskin'in Ronaldinho ile arasında bir yakınlaşma olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Keskin Brezilya'dan paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 2024-04-11 08:07:29
ele

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 2024-04-09 09:20:44

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin'in avukat oğlu ofisinde ölü bulundu! İntihar şüphesi üzerinde duruluyor

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Hüseyin Keskin avukatlık ofisinde ölü bulundu. Kayseri Barosu avukatlarından olan Keskin'in intihar ettiği değerlendiriliyor.

Haber 2024-04-05 00:23:54

Dominik'ten çıkar çıkmaz soluğu orada aldı! Survivor Aysu Keskin Ronaldinho'yu etiketledi sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin olmuştu. Samimi halleri ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran Aysu Keskin Dominik'ten ayrılır ayrılmaz soluğu Brezilya'da aldı. Aysu Keskin paylaşımlarında Ronaldinho'yu etiketleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 03-04-24 07:55

Yeniden Refah'tan erken seçim açıklaması! Bu şartlarda Türkiye’nin gündemi erken seçim değil ekonomi olmalıdır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, erken seçimin konuşulmasıyla ilgili açıklama yaptı. Kılıç, "Bugün erken seçimi konuşmak için çok erken. Türkiye’nin bugün erken bir seçime götürülmesini telaffuz etmenin Türkiye’ye bir faydası yok" dedi.

Haber 02-04-24 20:15

Survivor'dan elenen Aysu Keskin'den ilk paylaşım geldi! Üzücü haberi paylaştı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin'inden ilk paylaşım geldi. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak herkesi şaşırttı. Keskin, "Çıkar çıkmaz yine kötü bir haberle hayata döndüm" dedi.

Magazin 30-03-24 18:09

Trabzon’da isale hattındaki göçükte hayatını kaybeden işçilerden İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 28-03-24 13:34

Para sayma görüntüleri soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Haber 28-03-24 13:10

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Yurthaber 28-03-24 12:09

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli ve Maltepe belediye başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Yurthaber 26-03-24 11:12

Uzman isimden önemli uyarı! Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı

Reflü sıkıntısı olan bireylerin Ramazan ayında nasıl beslenmesi gerektiğine değinen Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Fuad Jafarov, “Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı ve yemeklerini zamana yayarak yemelidir. Sahur ve iftarda fazla yemek (mideyi tıka basa doldurmak), keskin baharatlar, ekşi ve acı besinler, salçalı ve aşırı yağlı gıdalar tüketmek reflü şikâyetlerini artırır” dedi.

Haber 25-03-24 10:27

Suat Pamukçu'ya AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen İstanbul mitinginde YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takmıştı. Pamukçu'nun AK Parti'ye geçmesi gündem olurken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 24-03-24 19:03

Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu Büyük İstanbul Mitingi'nde resmen AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 ay önce Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber 24-03-24 15:05

Şahane Hayatım'da tansiyon yine artacak! Usta oyuncu kadroda

Oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener,Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım'da tansiyon yine yükselecek. Usta oyuncu Şahane Hayatım ile el sıkıştı.

Magazin 21-03-24 16:50

Gümüşhane-Kürtün yolunda facia sürücünün dikkati sayesinde atlatıldı

Türkiye’nin en tehlikeli karayollarından birisi olarak kabul edilen Gümüşhane-Kürtün-Giresun yolunda keskin virajda hatalı sollama yapan tırı fark eden otomobil sürücüsü aracını son anda yol kenarına çekerek olası facianın önüne geçtiği o anlar araç kamerasına yansıdı.

Yurthaber 21-03-24 15:35

Yüksek kar vaadiyle 100 milyon dolarlık vurgun! Evi, arabayı satıp...

Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan on binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, bir an önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi. 2021 yılında evini ve babasından kalan arsasını satıp şirkete 100 bin dolar kripto yatıran Suat Şimşek, "Ben evimi satıp bu işe girdim, şu anda kirada oturuyorum. Bir an önce yakalanmalarını istiyoruz" dedi.

Haber 21-03-24 11:59

Optik illüzyon: Sadece keskin gözlere sahip kişiler gizli balığı 7 saniye içinde bulabiliyor

Optik illüzyonlar zekanızı test etmenin iyi bir yolu olabilir. Aynı zamanda dikkat seviyenizi de ölçmeye yarayan bu testler eğlenceli vakit geçirmeniz için harika bir seçenek. İddialara göre sadece keskin gözlere sahip kişiler resimdeki gizli balıkları sadece 7 saniye içinde bulmayı başarıyor. Peki, siz gizli balığı kaç saniye içinde bulabildiniz?

Kadin 18-03-24 08:32

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Sanıklar hakkında karar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keski ile Zafer Kara, yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin hakkında ceza indirimine gitti.

Haber 13-03-24 19:07

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-24 08:09

Yeniden Refah'tan ezber bozan 'CHP' çıkışı! AK Parti'den ziyade Mansur Yavaş'ın oyunu alıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gölgemizde siyaset yapanlara fırsat vermeyiz" çıkışıyla bir kez daha tartışmalara konu olan Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan bir açıklama geldi. AK Parti'den 100 ilçe istendiği iddialarını değerlendiren, YRP'nin ABB başkan adayı Suat Kılıç, partisinin AK Parti'nin adayı Turgut Altınok'tan ziyade Mansur Yavaş'ın oyunu aldığını öne sürdü.

Haber 12-03-24 16:42

Fatih Erbakan o iddialara ateş püskürdü! 14 Mayıs'ı hatırlatarak yanıtladı: Akılla izah edilemez! Allah şifa versin

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'ndan ayrılarak kendi adaylarıyla yarışacak olan Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) Genel Başkan Fatih Erbakan, partisinden istifa eden milletvekili Suat Pamukçu'nun "FETÖ" çıkışına yanıt verdi. Açıklama karşısında çok şaşırdıklarını belirten Erbakan, "İki bakımdan Allah şifa versin diyoruz" dedi. Erbakan "Adnan Hocacılık" suçlamasını ise aldıkları ittifak kararını hatırlatarak cevapladı.

Haber 11-03-24 09:36

AFAD’çı kadınlar görevlerinin başında

Mardin’in Artuklu ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Müdürlüğünde çalışan Jeoloji Mühendisi Sanem Yıldırım ve Yeter Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de mesailerine devam ediyor.

Yurthaber 08-03-24 15:43

Bolu'da feci kaza! Tatilcilerin taşındığı minibüs devrildi, yaralılar var

Bolu'da, Kartalkaya kayak merkezinden dönen tatilcilerin taşındığı minibüsün keskin virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildiği kazada, araçta bulunan 19 yolcudan 14'ü yaralandı.

Haber 02-03-24 18:50

Yeniden Refahlı Kılıç'tan dikkat çeken Erdoğan sözleri: Başımızın tacıdır

Saha çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, Kalecik'te yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti'nin başıdır, başkanımızdır ve başımızın tacıdır." dedi. Kılıç ayrıca, "Yerel seçim yarışı Sayın Cumhurbaşkanımıza laf yarışına gireceğimiz, atışmaya gireceğimiz bir yarış değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 27-02-24 16:48

Eşini ve kızlarını katletti, sözleri şaşkına çevirdi! 'Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor'

Ümraniye'de, dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney'in ifadesi ortaya çıktı. Suat Güney hakimlik ifadesinde, "Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 10:45

Maçoğlu'nu Tuncelililer topa tuttu! Tekrar aday değil diye çorba dağıtıldı: Biz kurtulduk, inşallah Kadıköy yanlış seçim yapmaz

Tunceli Belediye Başkanlığından Kadıköy adaylığına keskin bir geçiş yaparak yerel seçim atmosferinin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen 'komünist başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu hakkında Tuncelililerden bomba açıklamalar geldi. Maçoğlu'nun Kadıköy'den aday olması muhtarın yüzünü güldürdü, öyle ki vatandaşlara nohut çorbası dağıttı. Muhtar "Biz kurtulduk, inşallah Kadıköy yanlış bir seçim yapmaz" deyip Maçoğlu'nu topa tuttu.

Haber 27-02-24 09:57

İstanbul'da eşi ve iki kızını katletti, sözleri 'pes' dedirtti: 'Uzaylılar öldürdü'

Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetten çıkışı esnasında söylediği sözler ise pes dedirtti. 3 kişiyi öldürmek suçuyla gözaltına alınan Suat G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 24-02-24 20:30

Baba ve oğlunun yargılandığı cinayet davası ertelendi

Eskişehir’de küfürleşme nedeniyle çıkan kavgaya 24 yaşındaki Suat Akarsu’yu bıçaklayarak öldüren Emir Efe A. ile babasının yargılandığı dava ertelendi.

Yurthaber 22-02-24 10:56

YRP'li vekil Suat Pamukçu istifa ettiğini duyurdu! Kuruluş felsefesinden uzaklaştı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Pamukçu istifa metninde, "Partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim" ifadelerine yer verdi. Yeniden Refah Partisinin Meclis'teki sandalye sayısı Pamukçu'nun istifasıyla 4'e düşerken, bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

Haber 20-02-24 18:02

İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili istifa etti! Cesurlar hareketi sekteye uğramıştır

Aday belirleme sürecinde çeşitli illerde istifalar yaşayan İYİ Parti'de bir istifa haberi de İstanbul'dan geldi. İBB Grup Başkanvekili Suat Sarı partideki görevlerinden istifa etti. Bu istifayla birlikte İYİ Parti'nin İBB'deki meclis üye sayısı bire düştü.

Haber 19-02-24 15:44

CHP rozetli İYİ Parti adayı: Sosyal medya bu afişi konuşuyor! Suat Nezir'in fotoğrafı gündem oldu

İYİ Parti'nin belediye başkan adayının seçim afişlerinde CHP rozetli fotoğrafıyla yer alması şaşırttı. Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in o afişleri kentin dört bir yanına asıldı.

Haber 19-02-24 11:24

Limon mu sirke mi? Ev yapımı turşu için bilmeniz gereken lezzet ipuçları

Limon mu, yoksa sirke mi? Ev yapımı turşu yaparken karar vermeniz gereken kritik bir soru olsa gerek. Limonun canlı ve taze aroması mı yoksa sirkenin keskin ve yoğun tadı mı? İşte tam da bu noktada her iki bileşenin turşu yapımındaki etkisine dair derinlemesine bir bilgi sunacağız. Hangisinin tercih edilmesi gerektiğine dair ipuçları ve ev yapımı turşularınızı mükemmelleştirmenin sırlarını derledik.

Yemek 09-02-24 09:07

Kalp krizi geçiren Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın, hayatını kaybetti!

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat altın (41), geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Altın’ın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 05-02-24 19:32

Türkiye'nin hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorbası olmuştu! Canan Karatay konuştu: Kolajen vardır, en doğal proteindir

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan sakatatları seven çok, bir o kadar da uzak duran var. Ayrım öylesine keskin ki, o sakatat ürünlerinden biri olan kelle paça çorbası Türkiye'yi ikiye bölmüş durumda. Yapılan bir araştırmaya göre 'en sevilen' çorba da kelle paça, 'asla yemem' denileni de... Prof. Dr. Canan Karatay ve Kelle paça Ustası Kemal Kutluğ o çorba hakkında konuştu.

Yemek 05-02-24 07:50

Herkes doğal güzel sanıyordu! Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek'in eski halini görenler tanıyamadı

Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Şebnem' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hilal Altınbilek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizide estetikle değişen bir karaktere hayat veren Altınbilek'in eski hali sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 01-02-24 14:48

AK Parti ile Yeniden Refah'ın görüşmeleri tamamlandı! Karar için saat verildi

31 Mart seçimlerinde ittifak için görüşmelere devam eden Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki görüşmeler tamamlandı. Çıkacak sonuçlar merak edilirken YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz" ifadesini kullandı. Yeni bir görüşme olmayacağını belirten Kılıç nihai kararın Fatih Erbakan tarafından cuma günü açıklanacağını belirtti.

Haber 30-01-24 17:20

Ünlü oyuncu Ahu Sungur ile Suat Sungur’un basketbolcu oğlu Ege 19 yaşına girdi! Ege’ye sosyal medyadan yorum yağdı!

Ünlü oyuncu Ahu Sungur, 2002 yılında meslektaşı Suat Sungur ile evlenmişti. Çiftin oğlu Ege, 19 yaşına bastı. Ahu Sungur, sosyal medyada eşi ve oğluyla çekilmiş karelerini duygusal bir notla yayınladı.

Magazin 30-01-24 16:12

Ünlü fenomen Meriç Keskin Kızılcık Şerbeti'ne konuk oldu, sosyal medya yıkıldı! 'Şaka sandım'

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran diziye ünlü fenomen Meriç Keskin konuk oluyor. Keskin'in sevilen dizide rol aldığını görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-01-24 15:18

Yeniden Refah Partili isim canlı yayında açık açık söyledi: İstanbul düğümünde gözler Erdoğan ile Erbakan'a çevrildi

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında bir süreliğine rafa kalkan görüşmeler pazartesi günü gerçekleşen sürpriz temasla devam etti. Ancak Yeniden Refah'lı yetkililerden sitemkar açıklamalar gelmeye devam ediyor. AK Parti'nin ettiği teklifi ve geri çevirdiklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi'nden son olarak canlı yayında gelen "AK Parti istekli ama yetkili değil" yorumu ses getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın sözleri ise gözleri olası Erdoğan-Erbakan görüşmesine çevirdi.

Haber 24-01-24 08:51

Yeniden Refah Partisi'nden 'ittifak' açıklaması! Kulisler hareketlendi... AK Parti ne teklif edecek bunu bilmiyoruz dedi, İmamoğlu için noktayı koydu: İstemiyoruz

Yerel seçimlerde özellikle İstanbul'da AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) kulisleri hareketlendiren bir açıklama geldi. AK Parti heyeti ile bir araya geleceklerini duyuran YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Ne teklif edecek bunu bilmiyoruz" dedi. Kılıç'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-01-24 15:37

Yozgat'ta inşaat işçisi banka şubesine çamurlu ayakkabısını çıkarıp girdi

Yozgat'ta inşaat işçisi Soner Keskin, kirlenmesin diye banka şubesine çamurlu ayakkabısını çıkardıktan sonra girdi.

Yurthaber 18-01-24 10:33

Gözler AK Parti'yle devam eden ittifak görüşmelerindeydi! Yeniden Refah kararını duyurdu

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında iş birliğine yönelik temas trafiği sekteye uğradı. Yeniden Refah'ın İstanbul'da AK Parti'nin adayı Murat Kurum'u destekleyip desteklemeyeceği merak edilirken sürpriz bir açıklama geldi. İki parti bir süredir özellikle İstanbul için iş birliği senaryosunu değerlendiriyordu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile ittifak görüşmelerinin kesildiğini duyurdu.

Haber 16-01-24 16:02

Bu illerin her birine uyarı geldi: Montsuz dışarı çıkmayın, bardaktan boşanırcasına yağmur var! İşte 16 Ocak 2024 hava durumu raporu detayları...

İstanbul'daki sıcak havanın ardından bugün kentte şiddetli yağmur bekleniyor. Yine şiddetli yağmur görülmesi beklenen diğer iller arasında İzmir ve Antalya da var. Meteoroloji uzmanlarının tahminine göre ülkenin tamamında yağış öngörülüyor. Perşembe ve cuma günleri ise yurt genelinde keskin bir değişime işaret ediliyor. Peki bugün (16 Ocak 2024) hava nasıl? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve uzmanların açıklamalarıyla hava durumu detayları...

Haber 16-01-24 08:39

Antalya'da heyecanlandıran keşif! 2 kilometre uzunluğunda, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma: Bir ilk!

Antalya'da Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma ve 2 kilometre olduğu belirlenen savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi. Büyük heyecan uyandıran keşif sonrası emekli albay Suat Akgül, "Hem Antalya hem Akdeniz kıyısında bu şekilde büyük, geniş ve korunaklı siperlerin olması bir ilktir" dedi.

Trend 05-01-24 12:20

Antalya'da heyecanlandıran keşif: Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma! 'Bu bir ilk'

Antalya'da, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, 2 kilometre uzunluğunda savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi. Mevziler hakkında tespit ve tescil çalışmaları yapan emekli albay Suat Akgül, "Bütün olarak düşündüğümüzde hem Antalya hem Akdeniz kıyısında bu şekilde büyük, geniş ve korunaklı siperlerin olması bir ilktir" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-01-24 10:59

AK Parti randevu talep etti, yarın görüşme yapılacak! Yeniden Refah Partisi'nden yerel seçim için çarpıcı ittifak mesajı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile yerel seçim için ittifak görüşmelerine ilişkin açıklamada bulundu. Kılıç, “AK Parti heyetinin Yeniden Refah Partisi heyetinden randevu talebi genel merkezimize ulaştı. Yarın buna ilişkin akşam saatlerinde görüşme yapılacak. Kapı kapanmış değil" dedi. Kılıç, AK Parti'nin teklif paketinin değerlendirilmesi neticesinde iş birliği durumunun netleşeceğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 04-01-24 17:45

Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye 3 il şartı! Suat Kılıç duyurdu... Yerel seçimde işbirliği için ön görüşme yapıldı

Seçimlere doğru geri sayım sürerken Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) dikkat çeken 'ittifak' çıkışı geldi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi heyetlerinin, yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de işbirliği için ön görüşmeyi yaptığını söyledi. Kılıç, 81 ilde aday çıkarma konusunda ise kapının henüz kapanmadığının altını çizdi.

Haber 26-12-23 17:16