Süreyya Yalçın Haberleri

1.6 milyar dolarlık miras kaldı! Süreyya Yalçın'ın vasiyeti ortaya çıktı

Babası Faruk Yalçın'dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirası ve son dönemde bir deri bir kemik haliyle gündeme gelen Süreyya Yalçın'ın vasiyeti ortaya çıktı.

Magazin 05-11-2023 13:51

1.6 milyar dolarlık mirası İsviçre'ye transfer ettiği iddia edilmişti! Süreyya Yalçın açıklama yaptı

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın babasından kalan mirasla gündem oldu. Yalçın'ın 'NATO Müteahhidi' olarak tanınan babası Faruk Yalçın'dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirasını iki gün önce özel bir uçakla İsviçre'ye transfer ettiği iddia edilmişti. Ünlü isim iddialara yanıt verdi.

Magazin 31-10-2023 15:10

Zayıflığıyla dikkat çeken Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle göz kamaştırdı! Büstiyerine ödediği para dudak uçuklattı

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu. Bir davete katılmak için modacı Pınar Kerimoğlu imzalı elbise tercih eden Yalçın'ın altın kaplama üzerine elmas ve yakut taşlarla işlenen elbisesine ödediği para dudak uçuklattı.

Magazin 08-09-2023 17:20

Süreyya Yalçın 'Kendimi çok sağlıklı hissediyorum' deyince Seda Akgül dayanamadı

Zayıflığıyla gündemden düşmeyen Süreyya Yalçın, “Kendimi çok sağlıklı hissediyorum, bu halimle mükemmelim” deyince sert çıkışlarıyla tanınan sunucu Seda Akgül dayanamadı. Akgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-08-2023 10:38

Süreyya Yalçın

Süreyya Yalçın Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Süreyya Yalçın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son hali şaşırtan Süreyya Yalçın'a hastanede yanlış teşhis şoku! Bir bir anlattı: Yaşadığım deneyim korkunçtu!

Verdiği kilolar ile bambaşka birine dönüşen Süreyya Yalçın'ın son hali çok şaşırtmıştı. Amerika'nın Miami şehrinde yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’a Bodrum'da gittiği bir hastanede yanlış teşhis konuldu. Süreyya Yalçın başına gelen olayı "Yaşadığım deneyim korkunçtu!" diyerek anlattı.

Magazin 09-08-2023 20:50

Günlük 15 bin liralık getirisi olan masa onun için boş duruyor! Süreyya Yalçın ve eşi hakkında bomba iddia

Son dönemde zayıflığıyla gündemde olan Süreyya Yalçın yaz aylarını Türkiye'de geçiriyor. İddialar göre Yalçın ve eşine Bodrum esnafı bayılıyor. Gittikleri mekanı ihya eden çift için günlük 15 bin liralık getirisi olan masa her zaman boş tutuluyor.

Magazin 01-08-2023 13:27

Son hali şaşırtmıştı! Süreyya Yalçın da Barbie akımına uydu! Neden kendine bunu yaptın

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem olmuştu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son hali uzun süre konuşulmuştu. Ünlü isim son pozlarıyla Barbie akımına uydu.

Magazin 31-07-2023 08:10

Süreyya Yalçın'ın son haline Yeliz Yeşilmen'den olay yorum! Aleyna Tilki'nin annesi kayıtsız kalamadı

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem oldu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son haline yorum yapanlar arasında Yeliz Yeşilmen de yer aldı. Yeşilmen’in olay olan yorumuna Aleyna Tilki’nin annesi olan Havva Öztel sert çıktı.

Magazin 13-06-2023 08:40

Bir deri bir kemik kalan Süreyya Yalçın Aşırı zayıfsın yorumlarına yanıt verdi

Sık sık servetiyle gündeme gelen Süreyya Yalçın son olarak bir deri bir kemik kalmasıyla dikkat çekti. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın yorumlara yanıt verdi ve "Sağlıklıyım" dedi.

Magazin 11-06-2023 08:07

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın’ın son haliyle şaşırttı! Zayıflığı dikkat çekti

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan Süreyya Yalçın, son yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Miami'de yaşayan ünlü isim tatil için Bodrum'a geldi. Tatil pozlarını sosyal medyada yayınlayan Süreyya Yalçın zayıflığıyla dikkat çekti.

Magazin 07-06-2023 12:48

Vampir yüz germeden dudak dolgusuna... Kim Kardashian'ın doktoruna giden sosyetik isim Süreyya Yalçın değişimi için servet harcadı

Sosyetik isimler arasında yer alan ve bir ayağı Türkiye'de bir ayağı Amerika'da olan Süreyya Yalçın, Kim Kardashian'ın estetik doktoruna adeta servet harcadı. Vampir yüz germeden dudak dolgusuna pek çok estetik yaptıran Süreyya Yalçın'ın eski hali akla geldi ve ünlü ismi görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 20-10-2022 15:22

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'a eşi Ozan Baran'dan görkemli hediye! 40 metre boyutundaki guletin ismi dikkat çekti

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'a işadamı eşi Ozan Baran'dan görkemli hediye! Baran, eşine 40 metre boyutunda gulet tekne yaptırdı. Tekneye de eşinin ismi olan 'Süreyya' adını verdi. Çift, yeni tekneleriyle Türkbükü'nde gün batımını izledi.

Magazin 12-08-2022 08:30

Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık malikanesinde yaşıyor! Süreyya Yalçın'ın lüks yaşantısı

2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdüren Süreyya Yalçın lüks yaşantısıyla yine gündem oldu. Miami'de yaşadığı Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık malikanesiyle yeniden gündeme gelen Süreyya Yalçın altı ay Amerika'da altı ay da Türkiye'de yaşıyor.

Magazin 05-05-2022 08:37

Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın yüzünü koluna kazıttı!

İş insanı Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın 37'nci yaş gününde sosyetik güzelin yüzünü koluna dövme yaptırdı. Baran'ın büyük jesti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-2021 15:27

Süreyya Yalçın kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Bodrum'da meydana gelen yangın esnasında, yangını da kadraja alacak şekilde poz veren Süreyya Yalçın sosyal medyada çok konuşuldu. Bunun ardından Süreyya Yalçın'ın kim olduğu, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu araştırılmaya başlandı. İşte merak edilenler...

Haber 31-07-2021 01:00

Süreyya Yalçın, Bodrum'daki yangın bölgesinde poz vermişti! Gelen tepkiler üzerine fotoğrafı kaldırdı

Sosyetenin tanınan ismi Süreyya Yalçın, bugünlerde Bodrum'da tekne tatili yapıyor. Her anını sosyal medya hesabından yayınlayan Yalçın, Bodrum'da başlayan yangın bölgesinde dumanlar yükselirken teknesinde yatarak poz verdi. Dumanları umursamadan verdiği pozları sosyal medyada paylaşan Yalçın, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

Magazin 30-07-2021 10:12

Süreyya Yalçın, Bodrum'daki yangın bölgesinde poz verdi

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Bodrum'da tekne turu tatiline çıktı. Yalçın'ın yangın bölgesinde verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 29-07-2021 21:23

Süreyya Yalçın'dan bebek mesajı

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran’la hayatını ABD’de sürdürüyor. Yalçın, önceki gün paylaştığı fotoğrafla bebek mesajı verdi. Öte yandan paylaştığı fotoğraflarda yaptığı abartılı photoshop, dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-06-2021 17:27

'Süreyya Yalçın'ın ölçülü tarzı'

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, mezura görünümlü kemerini böyle gözler önüne serdi.

Magazin 12-06-2021 14:55

Bir deri bir kemik kalan Süreyya Yalçın iddialı tarzıyla dikkat çekti

Süreyya Yalçın Instagram sayfasını aktif kullanan isimlerden. Uzun süredir Amerika'da yaşayan sosyetik güzel, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda zayıflığı ile dikkat çekiyor.

Magazin 31-05-2021 17:19

Süreyya Yalçın'ın plaj tarzı!

Eşi Ozan Baran ile Amerika Miami'de yaşayan Süreyya Yalçın, koronavirüs pandemisi nedeniyle aylardır malikanesinden dışarı adım atmıyordu. Sosyetik güzel, dün sahile indi.

Magazin 31-03-2021 15:16

Süreyya Yalçın erimeye devam ediyor

Uzun süredir Amerika'da yaşayan Süreyya Yalçın, Miami'deki evinden çıkarken objektif karşısına geçti. Son dönemde zayıflığıyla konuşulan sosyetik güzelin fotoğrafları yine sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-03-2021 11:22

Süreyya Yalçın zayıflığıyla yine olay oldu

2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdüren Süreyya Yalçın, Miami'de objektif karşısına geçti. 37 yaşındaki sosyetik güzelin zayıflığı sosyal medyada olay oldu.

Magazin 08-03-2021 15:12

Süreyya Yalçın eriyor! Son hali olay oldu

Uzun süredir Amerika'da yaşayan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Miami'deki evinin bahçesinde objektif karşısına geçti. "Güneş parlıyor, hava güzel" diyen Yalçın'ın zayıflığı dikkat çekti.

Magazin 19-02-2021 15:33