Survivor Cemal Can Canseven Haberleri

Damla Can'ın isyanına Turabi sessiz kalmadı! Acun Abi fena şımartmış

Survivor All Star'da Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Kırmızı takım açık ara yarışı önde kapatırken, bu duruma isyan eden mavi takım yarışmacısı Damla Can, yapıma koydukları oyun için rest çekti. O anlar sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili bir yorum da Turabi'den geldi.

Magazin 2024-04-08 11:28:05

Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Kaybetmemizi isterseniz koyun

Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Daha önce Acun Medya'da sunuculuk da yapan Damla'nın hedefinde Acun Medya vardı. Survivor Damla'nın isyanı gündem oldu.

Magazin 2024-04-08 07:09:42

Hasan Can Kaya'dan Survivor göndermesi! Acun abinin var öyle fantezisi...

Son dönemin en öne çıkan komedyenlerinden Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki Konuşanlar programına yoğun ilgi var. Hasan Can Kaya son bölüm fragmanında Acun llıcalı göndermesiyle güldürdü.

Magazin 2024-03-26 15:21:24

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 2024-02-22 16:08:08

'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal Survivor'la ilgili sorulan o soruya sinirlendi: Engelliyorum...

Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmuştu. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Survivor'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti.

Magazin 21-02-24 13:22

Cemal Can Canseven'i şoke eden mesaj! Bir influencer izinsiz öyle bir şey yaptı ki...

Survivor şampiyonu olduktan sonra sempatik paylaşımlarıyla hayran kitlesini artıran Cemal Can Canseven aldığı mesajla şoke oldu. Başarılı fenomenin telefon numarası hayranına satıldı.

Magazin 30-01-24 07:21

Survivor Nagihan Karadere ve Sahra Işık neden kavga etti? Gerilime Hasan Can Kaya'daki cinsel ilişki itirafı mı sebep oldu?

Survivor All Star'da Nagihan ve Sahra Işık arasında çıkan özel hayat kavgası gündem oldu. Görüntüler yayınlanmazken sosyal medya bu büyük kavgayı merak etti. "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni merak edilirken Hasan Can Kaya'daki cinsel hayat itirafı gündeme geldi.

Magazin 29-01-24 08:59

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven All Star'da neden olmadığını açıkladı! 'Kupası olmayanlar...'

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, Survivor 2024 All Star kadrosunda yer almadı. Canseven'in neden kadroda yer almadığı merak edilirken ünlü isim konu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 12-10-23 13:58

Survivor Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından açıklanan eski Survivor yarışmacısı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Magazin 11-09-23 13:09

Survivor All Star 2024'te kimler yarışacak? Acun Ilıcalı yeni bir yarışmacı daha açıkladı

Survivor All Star 2024'te kimler yarışacak? Acun Ilıcalı'nın her gün bir ismi açıkladığı kadroda; Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım yer alıyordu. Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı. Damla Can da Survivor kadrosuna katıldı.

Magazin 11-09-23 10:31

Patlat Kazan'ın sunucusu Cemal Can Canseven'in kilolu hali sosyal medyayı salladı! ''Yok böyle değişim''

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven şimdilerde Star Tv'de yeni bir programa başladı. Patlat Kazan isimli yarışmanın sunuculuğu üstlenen ünlü ismin eski hali sosyal medyayı salladı. Estetik yaptırdığı iddiaları da konuşulan Cemal Can'ın kilolu halini görenler tanıyamadı.

Magazin 19-07-23 12:57

Cemal Can Canseven'in yeni programının formatı ne, hangi günler? Patlat Kazan büyük ödül ne?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'in yeni programı bu akşam başlıyor. Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkacak olan yarışmada kıyasıya rekabet olacak. Yüzde yüz yerli format olan yarışma yaz sezonunun en iddialı yapımlarının biri olmaya aday. Peki, Cemal Can Canseven'in yeni programının formatı ne, hangi günler? Patlat Kazan büyük ödül ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 17-07-23 17:13

İlayda Şeker pehlivan eşini övdü! İsmail Balaban'ın eşi olmak...

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, İsmail Balaban'ı mağlup eden Yusuf Can Zeybek kazandı. Survivor İlayda Şeker kocasının yarıştığı anlardan bir paylaşım yaparak "Sana bir kere daha hayran kaldım" dedi.

Magazin 10-07-23 13:30

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale yükselen İsmail Balaban kimdir, nereli ve kaç yaşında? İsmail Balaban'ın biyografisi

İsmail Balaban 9 Temmuz 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Bilindiği üzere İsmail Balaban, 2021 yılında TV 8'de yayınlanan Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu olmayı olmuştu. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı belli oldu. Yusuf Can Zeybek,662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı oldu. Peki, İsmail Balaban kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale yükselen İsmail Balaban'ın biyografisi...

Spor 09-07-23 19:12

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven yeni yarışmasını duyurdu! Bu defa sunuculuğunu yapacak

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, yeni yarışmasını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Cemal Can'ın sunuculuğunu üsteleneceği yarışma bayram sonrası izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 20-06-23 12:39

Acun Ilıcalı'dan Survivor eleme gecesinde olay itiraf: İçimden bir canavar çıkabilir

Survivor eleme gecesine Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu. Yusuf, Ertuğ, Osman Can ve Özgür'ün eleme potasında olduğu yarışmada adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı, Hasan Can'ın en az oyu alarak yarışmadan elendiğini açıkladı. Hasan Can'ın elenmesi üzerine duygularını dile getiren Acun Ilıcalı, Survivor'a ilişkin yaptığı açıklamada "Beni de aç bıraksanız ve bir hayat mücadelesi içinde olsam içimden canavar çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Magazin 09-06-23 07:55

19 Mayıs Survivor Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da Sabriye ve Cemal Can rüzgarı!

Survivor'da heyecan, takımların yavaş yavaş azalmasıyla devam ediyor. Birçok kişinin merakla beklediği 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde ise Suvivor Anlat Bakalım oyununun kazananı merak ediliyor. Survivor yeni sezon oldukça heyecanlı olarak devam ediyor. İşte eski yarışmacıların konuk olduğu 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde Suvivor Anlat Bakalım ödül oyunu kazananı...

Magazin 20-05-23 10:42

Semih Öztürk, Cemal Can Canseven kendisini takipten çıkarınca sert çıktı! LGBT'li olarak başladığın yarışmada...

Survivor yarışmasıyla tanınan Semih Öztürk'ün yarışmada birinci olan Cemal Can Canseven'e dair yazdıkları sosyal medyada gündem oldu. Öztürk Cemal Can'ın kendisini takipten çıkardığını görünce çeşitli iddialarda bulundu. Survivor şampiyonu ise henüz iddialara yanıt vermedi.

Magazin 16-05-23 12:06

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? 6 Mayıs 2023 Cumartesi Survivor'da haftanın ilk eleme adayı!

Survivor eleme adayı merak konusu olurken birçok kişi 1. dokunulmazlık oyununu kazanan takımı öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapılmaya devam ediliyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmada, Osman Can ve Ertuğ arasındaki küçük ölçekli tartışma ortamın gerilmesine neden oldu. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? 6 Mayıs 2023 Cumartesi Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Magazin 07-05-23 09:34

Depremde sevgilisini kaybetmişti! Survivor Aşkım Burçe yürekleri sızlattı: 'Zaman geçtikçe...'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde sevgilisi Yiğit Can Datlı'yı kaybeden Survivor Aşkım Burçe'nin özlemi gün geçtikçe artıyor. "Yarım kalmadık, mahşere kaldık" sözleriyle yürek burkan Aşkım Burçe sevgilisi için peş peşe paylaşımlar yaparak yürekleri bir kez daha sızlattı...

Magazin 04-03-23 15:05

Survivor Evrim Keklik depremzede çocuklar için seferber oldu! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler, 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Tüm Türkiye seferber olurken ünlü isimler de soluğu afet bölgelerinde aldılar. Bu isimlerden biri de ünlü Survivor Evrim Keklik oldu. Survivor Panorama sunucularından Evrim Keklik Adıyaman'da bir oyun çadırı kurdu. Demet Akalın ise Keklik'in bu hareketine kayıtsız kalamadı...

Magazin 27-02-23 17:22

Kahramanmaraş'tan dönünce telefonuna gelen mesaj hüngür hüngür ağlattı! Abi ben Cemal...

Kahramanmaraş'taki depremlerde en çok can kaybının yaşandığı yer olan Ebrar Sitesi'nin enkazında çalışan Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibi, Bursa'ya dönüş yaptı. Enkazdan 41 saat sonra canlı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Cemal Karakozak'ı kurtaran Atilla Gümüş, günler sonra telefonuna gelen mesajı görünce oturup hüngür hüngür ağladığını anlattı.

Haber 27-02-23 11:46

Depremde sevgilisini kaybeden Survivor Aşkım’dan duygusal mesaj: “Gelemiyorum sana”

Survivor’ın eski sezon yarışmacılarından olan Aşkım Burçe’nin Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde sevgilisi Yiğit Can Datlı hayatını kaybetmişti. Survivor ile tanınan Aşkım Burçe acı haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Burçe son paylaşımında duygusal bir mesaj yayınladı.

Magazin 25-02-23 11:04

Yardım için gittiği Hatay'da depreme yakalandı! Survivor Sema Aydemir o anları anlattı: ''Herkes çığlık çığlığaydı''

Survivor yarışması ile tanıdığımız Sema Aydemir, yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay'a gitti. Depremzedeler için seferber olan ünlü isim 6.4 ve 5.8'lik iki depremi burada yaşadı. Yan taraflarındaki binanın duvarlarının yıkıldığını ve can güvenliklerinin olmadığını ifade eden Aydemir, yaptığı paylaşımlarda bölgede kalmaya devam edeceğini de belirtti...

Magazin 22-02-23 12:42

Danla Bilic'in isyanı sonrası Cemal Can Canseven paylaştı! Linç kültürüne zemin hazırlanıyor

Danla Bilic Beyaz TV muhabirinin "Gayet iyisiniz, bu süreci de gayet hızlı atlatıyorsunuz" şeklindeki imalı yanıtına kızdı. Depremin ilk gününden beri yardım kampanyaları düzenleyen Bilic'e destek yakın arkadaşı Cemal Canseven'den geldi.

Magazin 21-02-23 09:43

Survivor Aşkım Burçe depremde sevgilisini kaybetmişti... Mezarından ayrılmıyor! Senden başka nereye gidilir...

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili vuran yıkıcı depremlerde Survivor Aşkım Burçe de sevgilisi Yiğit Can Datlı'nın acısıyla sarsıldı. Sevgilisini bir hafta önce toprağa veren ünlü isim sık sık mezarlığa gidiyor. Genç yarışmacının yazdıkları yürek dağladı.

Magazin 17-02-23 10:49

Survivor Aşkım Burçe depremde hayatını kaybeden sevgilisinin mezarını paylaştı! Affet çok ağlıyorum

Türkiye'yi yasa boğan yıkıcı depremlerde binlerce insan hayatını kaybetti. Survivor Aşkım Burçe de sevgilisi Yiğit Can Datlı'nın acısıyla yıkıldı. Aşkım Burçe sevgilisinin mezarını paylaşarak "Yarım kalmadık, mahşere kaldık” dedi.

Magazin 14-02-23 10:24

Survivor Aşkım Burçe'den kahreden haber! Depremde erkek arkadaşını kaybetti: Yarım kalmadık, mahşere kaldık

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem, çevresindeki 10 ili de etkiledi ve binaların yıkılmasına, 31 bin 643 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Depremde can verenlerden biri de, Survivor yarışmasıyla tanınan sporcu Aşkım Burçe'nin erkek arkadaşı Yiğit Can Datlı oldu. Burçe, acı gününü sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 13-02-23 16:19

Ünlü isimlerden Kahramanmaraş depremi için yardım çağrısı! Kerem Bürsin, Reynmen, Derya Uluğ, Cemal Can Canseven...

6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler gerçekleşti. Son alınan bilgilere göre depremde 6 bin 444 binanın yıkıldığı bildirildi. 9 bin 57 kişinin hayatını kaybettiği, 52 bin 979 kişinin ise yaralı kurtarıldığı açıklandı. Bir yandan da sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri sosyal medya üzerinden yardım çağrıları yapmaya devam ediyorlar.

Magazin 08-02-23 23:16

SURVİVOR OSMAN CAN KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı detayı ilgi çekti! Osman Can Ural Survivor 2023 gönüllüler kadrosunda

Survivor Osman Can gönüllüler takımı için mücadele verecek isimler arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın set ekibinde yer alan genç adam, Survivor'a dahil olmak için işine ara vermek durumunda kaldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelecek olan Survivor 2023 için geri sayım devam ederken genç yarışmacıya ilişkin bilgiler de vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Survivor Osman Can kimdir? İşte Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Osman Can Ural'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 16-01-23 00:04

Nez kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? 2000’lerde 'Sakın Ha' şarkısıyla tozu dumana katan Nez MasterChef'te!

Nez, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Ünlüler yarışmasında hünerlerini sergileyecek. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde gecenin kazananları arasındaydı. Mavi takımda kazanan ise Cemal Can olmuştu. Peki, Nez kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2000’lerde 'Sakın Ha' şarkısıyla tozu dumana katan Nez'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-23 17:24

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven MasterChef'te! Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Cemal Can Canseven MasterChef ünlüler özel bölümünde, en iyi tatları ortaya çıkarmak için kolları sıvadı. Bununla birlikte Cemal Can Canseven hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Cemal Can Canseven kimdir? Canseven, son zamanların popüler isimlerinden biri haline geldi. İşte Cemal Can Canseven hakkında detaylar...

Magazin 14-01-23 16:10

Berdan Mardini kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkılar Bizi Söyler'e Berdan Mardini konuk oldu!

Berdan Mardini, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumunu üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katıldı. Hem şarkıcı hem oyuncu olan Berdan Mardini, Survivor 2023 sezonunda da boy gösterecek. Peki Berdan Mardini kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Berdan Mardini kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-01-23 04:49

Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında, nereli? 2020 SURVIVOR şampiyonu Cemal Can Canseven O Ses Türkiye'de!

Survivor 2020 sezonuna Gönüllüler takımından katılan Cemal Can Canseven, Survivor'u şampiyon olarak tamamlamıştı. Cemal Can Canseven, O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şarkı söyledi. Peki Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-01-23 04:37

Cemal Can Canseven'den Survivor itirafı! Yarışma sonrası adadan ayrıldığımda...

2016’dan 2020’ye kadar Survivor yarışmasına katılmak için çabaladığını açıklayan Cemal Can Canseven Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Cemal Can Canseven Survivor itirafıyla şaşırttı.

Magazin 08-11-22 15:20

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Amasra'daki maden ocağında incelemelerde bulundu:

"Eğer olandan ders almazsak, olanlardan ders çıkarmazsak, Allah korusun kazalar, can kayıpları tekrar eder" - Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney de maden ocağına gelerek işçilerle görüştü

Yurthaber 16-10-22 19:37

Survivor yorumcusu Damla Can amuda kalktı! Yürekleri ağza getirdi

Damla Can, Survivor'a 2016 ve 2018 All Star sezonlarına katıldı. Survivor'un ardından bir süredir Survivor yorumculuğu yapan Damla Can, son olarak spor pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 22-09-22 00:17

Danla Bilic'e edepsiz soru! Arkadaşı sessiz kalınca dayanamayıp patladı

Danla Bilic sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yakın arkadaşı Aslı ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile sık sık bir araya gelen ünlü YouTuber Danla Bilic, bu kez Instagram hesabında soru - cevap hikayesi paylaştı. Takipçilerinden gelen sorulara kendisi adına Aslı'nın yanıt vereceğini belirten Danla Bilic'e gelen bir soru görenleri şaşırttı.

Magazin 18-09-22 09:24

Survivor yorumcusu Damla Can denizin içinden bikinili poz verdi!

Survivor programı ile dikkat çeken Damla Can, son olarak Survivor Panorama programında yer alıyordu. Survivor yorumculuğu yapan Damla Can, bu yaz tatil pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 14-09-22 22:04

Survivor Panorama yorumcusu Damla Can spordan poz verdi! Karın kaslarını sergiledi

Seneler önce Survivor programına katılan ve bu şekilde adını duyuran Damla Can şimdilerde Survivor Panorama yorumculuğu yapıyor. Sosyal medyada da sık sık paylaşım yapan Damla Can spor pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 19-08-22 15:09

Survivor Panorama yorumcusu Damla Can bikinili pozuyla dudak uçuklattı!

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ve daha sonrasında Survivor Panorama yorumculuğu yapmaya başlayan güzel sunucu Damla Can, kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarla adeta büyüledi. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken Damla Can adeta göz kamaştırdı.

Magazin 27-07-22 15:49

Cezaevinde öğrendiği ahşap işlemeciliğini devlet desteğiyle mesleği haline getirdi

Cemal Can Pinegöz: - "Devletin desteğiyle kendi iş yerini açmak çok güzel bir şey. Gelecekteki hedefim, KOSGEB'den destek alarak imalat üzerine daha geniş bir iş yeri açmak"

Yurthaber 02-07-22 11:04

Danla Bilic ve Cemal Can Canseven'den olay yaratan poz! Oha şaka mısınız siz?

Ünlü Youtuber Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde katıldığı Disney Plus gecesine güzelliğiyle damga vuran isim oldu. Arkadaşı ve eski Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile oldukça samimi pozlar veren Danla Bilic'e yorum yağdı. Cemal Can ile pozunu paylaşan Danla Bilic'in fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 16-06-22 12:14

Eski Survivor yarışmacısı Gizem Birdan mini şortlu pozunu paylaştı

Survivor 2020 sezonunda Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut, Evrim Keklik gibi yarışmacılarla aynı dönemde yarışan Gizem Birdan, sosyal medya pozuyla göze çarptı.

Magazin 13-06-22 18:57

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven isyan etti! Kimse vermiyor

'Survivor 2020' şampiyonluğuyla adını geniş kitlelere duyuran Cemal Can Canseven, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Canseven, renkli pantolonu ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 04-06-22 15:20

Kilis'te acı olay! 2 kardeş yanarak can verdi, son anları kahretti...

Kilis'te meydana gelen ev yangınında alevler arasında kalan 2 kardeş yanarak hayatını kaybetti. Çocukların annesi Emine Dime El Abo ile babası Cemal El Abo’nun evde olmadığı, çocukların yalnız olduğu öğrenilirken alevlerin parlaması ile yanmaya başlayan kardeşlerin daha sonra görüntüden çıkması kameralara yansıdı. Vatandaşların içerideki çocukları kurtarmak için sağa sola koşturduğu anlarda "Hortum bulun, su bulun, su sıkın. Çocuklar yanıyor, çocuklar yandı" diye birbirlerine bağırmaları duyuldu

Haber 03-06-22 15:21

Survivor Semih Öztürk'ü dövdüğü için diskalifiye olmuştu! Zafer Mete'nin son hali şaşırttı: Bayağı kilo almışsın

Survivor'a 2016 döneminde katılan ve Serkay Tütüncü, Damla Can, Efecan Dianzenza gibi yarışmacılarla aynı takımda yer alan Zafer Mete, Survivor'un renkli yarışmacılarından biriydi. Semih Öztürk ile kavga eden ve temas ettiği için diskalifiye olan Zafer Mete'nin son hali şaşırttı.

Magazin 26-05-22 20:33

Cemal Can Canseven Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı! Çok hak ediyorsun diyerek paylaştı...

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, Survivor'da bu hafta netleşen eleme potasıyla ilgili olay bir paylaşıma imza attı. Survivor'da yarışan yarışmacıları hikayesinde paylaşan Cemal Can Canseven, paylaşımıyla şampiyonluk adayını duyurmuş oldu.

Magazin 24-05-22 13:03

Cemal Can Canseven: Eğer hayatınızda Acun abi varsa...

Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Cemal Can Canseven Acun Ilıcalı'yla pozunu paylaştı. Fenomenin paylaşımındaki nota yorum yağdı.

Magazin 20-05-22 17:41