Survivor Dokunulmazlık Haberleri

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Mayıs 2023 Pazartesi Survivor'da eleme adayı kim oldu? 3. eleme adayı belli oldu

Surivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Büyük finale adım adım yaklaşılan yarışmada hırs ve mücadele de artıyor. 29 Mayıs Pazartesi akşamı Survivor'da bireysel dokunulmazlık mücadelesi verildi. Oyunun kazananı ve leme adayı yarışmanın sıkı takipçileri tarafından sorgulanıyor. Haftanın ilk iki eleme adayı Nefise ve Cansu olmuştu. İşte detaylar...

Magazin 30-05-2023 07:35

Survivor'da birinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor'da ilk eleme adayı!

Survivor'da ilk eleme adayı belli oluyor. 27 Mayıs Cumartesi akşamı Survivor'ın yeni bölümünde birinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Büyük finale az bir zaman kala yarışmaya devam eden son yedi yarışmacı canla başla mücadelesine devam ediyor. Peki, Survivor'da birinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Magazin 28-05-2023 00:21

Survivor'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 15 Mayıs 2023 Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte haftanın eleme adayları

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın şampiyonluğuna doğru adım adım yaklaşılırken dokunulmazlık oyunlarındaki hırs ve mücadele de artıyor. 15 Mayıs akşamı gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım ve eleme adayının kim olduğu merak edildi. Peki, Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 15 Mayıs Survivor'da haftanın son eleme adayı kim oldu?

Magazin 16-05-2023 07:46

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 9 Mayıs Survivor'da kim hangi takım kazandı? Eleme potasındaki yarışmacılar!

Survivor'da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme potasına çıkan isimler merak konusu oldu. Dominik'te heyecanın yükseldiği Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu yapıldı. Ünlüler ile gönüllüler takımının yarışmacıları hem ödülü kazanmak hem de dokunulmazlığı alıp eleme potasına çıkmamak için kıyasıya mücadele verdi. Peki, Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 9 Mayıs Survivor'da kim hangi takım kazandı?

Magazin 10-05-2023 08:19

Survivor Dokunulmazlık

Survivor Dokunulmazlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Survivor Dokunulmazlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor diskalifiye olan kim? 10 Nisan 2023 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim? Konseyde diskalifiye şoku!

Survivor'da diskalifiye şoku yaşandı. TV8'in sevilen yarışma programında 10 Nisan 2023 Pazartesi günü yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve gecenin sonunda Acun Ilıcalı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 10 Nisan Survivor'da kim eleme adayı oldu, kim diskalifiye edildi?

Magazin 11-04-2023 08:12

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte 20 Mart 2023 Survivor eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları merak konusu oldu. Ünlüler ile gönüllüler takımının yarışmacıları hem ödülü kazanmak hem de dokunulmazlığı alıp eleme potasına çıkmamak için kıyasıya mücadele etti. Son olarak Survivor Zeynep Alkan , yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti. Peki, Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte 20 Mart 2023 Pazartesi günü Survivor'ın eleme adayları...

Magazin 21-03-2023 08:48

Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 21 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023'te üçüncü dokunulmazlık oyununun kazananı ve gecenin sonunda eleme adayı olan yarışmacı vatandaşlar tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Kahramanmaraş depremleri sonrası iki hafta yayın arası veren Surivor 21 Şubat tarihi itibariyle yeniden yayınlanmaya başladı. Haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılar eleme potasına çıkmamak için mücadele etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 21 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Magazin 21-02-2023 23:50