Survivor Finali Haberleri

Acun Ilıcalı'dan futbolseverlere müjdeli haber! Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlacak

Acun Ilıcalı Survivor programında, perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçının TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-16 23:56:34

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 16:13:30

Survivor'da sınırlar aşıldı... Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Survivor İtalya'ya katıldı

Türkiye'de büyük bir ilgiyle izlenen Survivor bir çok ülkede yayınlanıyor ve sevilenerek takip ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle İtalya’da çok sevilen oyunculardan biri olan Aras Şenol, yepyeni bir maceraya başladı. Şenol, İtalya’nın Survivor’ı “L’isola dei Famosi”de yarışmaya başladı.

Magazin 2024-04-16 10:03:11

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-16 07:31:13

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:04

Acun Ilıcalı montaj hatasını açıkladı ve Yunus Emre'nin cezasını yeniden gösterdi!

Survivor konseyde montaj hatası olunca Yunus Emre'nin cezasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşandı. Acun Ilıcalı o anları yeniden yayınlattı ve Yunus Emre'ye önce 5 ödül ceza veren Ilıcalı yarışmacının o sözleri sonrası cezayı artırdı.

Magazin 15-04-24 08:00

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 13-04-24 07:21

TV yayın akışı 13 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

13 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Taş Kağıt Makas, Kardeşlerim, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 13-04-24 07:19

'Uzak dur' uyarılarını umursamıyorlar! Yunus Emre ödülünü Aleyna ile paylaşınca...

Survivor All Star'da 2024 yılında en çok konuşulan ikili Aleyna ve Yunus Emre. Sosyal medyada aralarındaki samimiyet sık sık gündeme gelirken ikilinin yakınlarından her iletişim ödülünde "Uzak dur" mesajları geliyor. Ancak ikili bu uyarıları umursamıyor. Bu sefer de ödül oyununda yaşananlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-24 07:29

Suudi Arabistan'da skandalın böylesi! Mağlubiyetin ardından futbolcusunu kırbaçladı!

Al Ittihad'dan Hamdallah, Süper Kupa finali bitiminde kırbaçla saldırıya uğradı. Yaşanan mağlubiyetin ardından sinirlerin gerildiği maçta fatura takımının tek golünü atan Hamdallah'a kesildi. Kesildi ama böylesi de yeşil sahalarda daha önce görülmedi...

Spor 11-04-24 23:35

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-24 00:01

Beşiktaş BOA finalde kaybetti, Avrupa ikincisi oldu!

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında Beşiktaş BOA, 7 sayı farkla kazandığı ilk maçın rövanşında London Lions'a 81-70 kaybederek turnuvayı ikinci tamamladı.

Spor 10-04-24 23:57

Survivor Nagihan ve Seda arasında olay kavga! Gömerim seni, yolarım

Survivor All Star'da gerilim dolu günler sürüyor. Survivor All Star 2024 81. bölüm tanıtımında Nagihan ile Seda arasında inanılmaz bir kavga yaşandı. Nagihan'ın "Gömerim seni" sözleri şoke etti.

Magazin 10-04-24 07:44

Survivor'dan Yiğit Poyraz'ın elenmesi şaşırtmıştı... Bir süredir haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos bitmiyor. Yarışmadan elenen Poyraz bir süredir sessizliğini koruyordu. Hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Poyraz sonunda sessizliğini bozdu.

Magazin 09-04-24 09:16

Acun Ilıcalı ile Ogeday konseyde birbirine girdi! Hava almak istedi ona bile izin vermedi! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı ile Ogeday arasındaki tartışma damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Ogeday'a sert sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-04-24 07:33

TV yayın akışı 9 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Nisan Salı Bahar, Eltilerin Savaşı, Aquaman, Dedemin Fişi, Mehmed: Fetihler Sultanı, Çakallarla Dans 6 ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 09-04-24 07:23

Survivor Yiğit Poyraz elenince kayıplara karıştı! Hiç kimseyle konuşmak istemiyor

Survivor All Star'da favori isimlerden olan Yiğit Poyraz'ın elenmesi herkesi şaşırttı. Veda sırasında zor anlar yaşayan Survivor Poyraz elendikten sonra kayıplara karıştı. Hanzede Poyraz'a dair söyledikleriyle gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 13:17

Damla Can'ın isyanına Turabi sessiz kalmadı! Acun Abi fena şımartmış

Survivor All Star'da Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Kırmızı takım açık ara yarışı önde kapatırken, bu duruma isyan eden mavi takım yarışmacısı Damla Can, yapıma koydukları oyun için rest çekti. O anlar sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili bir yorum da Turabi'den geldi.

Magazin 08-04-24 11:28

Süper Kupa finali sonrası spor yazarlarından olay yorumlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: Bu ülkenin bir reisi var...

Şanlıurfa'daki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali tarihe geçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray ilk atağında golü bulurken, sarı-lacivertliler oyunun durmasıyla sahadan çekildi. Tatil edilen maç sonrası gözler verilecek karara çevrilirken, spor yazarlarının yorumları dikkat çekti. Ahmet Çakar'ın "Bu ülkenin bir reisi var, Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir tek şey var..." diyerek yaptığı çağrı ise gündem oldu.

Spor 08-04-24 10:08

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:41

Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Kaybetmemizi isterseniz koyun

Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Daha önce Acun Medya'da sunuculuk da yapan Damla'nın hedefinde Acun Medya vardı. Survivor Damla'nın isyanı gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:09

Survivor'dan ayrılan Turabi gelen mesajlardan bıktı! Adada yaşadıklarını anlattı... Acun abi kurtardı beni

Survivor All Star'a sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran adaya döneceğine dair gelen mesajlardan bıktı. Konuya dair açıklama yapan Turabi adada yaşadığı sağlık sorunlarını tek tek anlatarak Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de ifade etti.

Magazin 07-04-24 11:46

Acun Ilıcalı, Survivor’da büyük ödülü açıkladı! Arda Güler isteği dikkat çekti

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı yarışmacılar mest oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni oyunda kazanan takımı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Madrid'de oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına götüreceğini açıklayınca yarışmacıları çok heyecanlandı.

Magazin 07-04-24 07:18

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

TV yayın akışı 6 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

6 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Bay Link Kayıp Efsane, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 06-04-24 07:27

Süper Kupa sahibini buluyor! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Daha önce Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat Riyad yönetimiyle yaşanan kriz nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finali bu Pazar, Şanlıurfa'da oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon bir kez karşı karşıya kaldı. O karşılaşma da 0-0 sona ermişti. Şanlıurfa'daki karşılaşma öncesi iki takım hakkındaki son detaylar ve Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'leri haberimizde...

Spor 05-04-24 16:04

Survivor Turabi sakatlanarak Dominik'e veda etmişti! Paylaşımı olay yarattı: Sayın Acun Ilıcalı...

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili bir paylaşım yapan Turabi'nin Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 10:10

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-24 07:40

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-24 07:28

TV yayın akışı 5 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 05-04-24 07:17

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali için Fenerbahçe'den akıllara durgunluk veren plan! Kendilerini böyle hükmen mağlup ettirecekler

Fenerbahçe, yabancı hakem ile farklı bir tarihte oynanmasını istediği Süper Kupa maçına bu taleplerin reddedilmesi nedeniyle U19 takımıyla çıkmaya karar verirken, Başkan Vekili Erol Bilecik'in '90 dakikalık bir maç olmayacak' sözü dikkatleri çekmişti. İddiaya göre Sarı-Lacivertliler kasıtlı olarak hata yaparak hükmen mağlup olmayı planlıyor. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 17:23

Sema ile kavgasıyla gündem olmuştu! Pınar Saka'dan bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Pınar Saka, yarışma boyunca tartışma yaşadığı ve en sonunda kavga ettiği Sema Aydemir hakkında bomba ifadeler kullandı. Elendikten sonra da dışarıda gerilimin sürdüğü olaya dair Pınar'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 04-04-24 07:55

TV yayın akışı 4 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 4 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 04-04-24 07:14

Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar! Boşanacaklar mı?

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun zamandır gündemde. Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündem oldu.

Magazin 03-04-24 13:36

Turabi Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak diyerek paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Turabi bu kez Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin gençlik hali çok konuşuldu.

Magazin 03-04-24 11:25

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert çıktı, yine ceza verdi! Yunus Emre'nin eşi patladı

Survivor konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin tavırları sonrası çıldırdı. Ilıcalı "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek yarışmacıya yine ceza verirken Yunus Emre'nin bir süredir sessiz kalan eşi de sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 03-04-24 07:55

Dominik'ten çıkar çıkmaz soluğu orada aldı! Survivor Aysu Keskin Ronaldinho'yu etiketledi sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin olmuştu. Samimi halleri ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran Aysu Keskin Dominik'ten ayrılır ayrılmaz soluğu Brezilya'da aldı. Aysu Keskin paylaşımlarında Ronaldinho'yu etiketleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 03-04-24 07:55

TV yayın akışı 3 Nisan 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Nisan 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 3 Nisan Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Eyvah Eyvah, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 3 Nisan Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 03-04-24 07:22

Avatar Atakan 'dolma' göndermesi yapmıştı! Adem Kılıçcı'dan yanıt gecikmedi

Survivor'da geçtiğimiz günlerde yarışmacı olan Avatar Atakan eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'ya gönderme yapmıştı. Kılıçcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Avatar Atakan'a cevap verdi.

Magazin 02-04-24 09:12

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

TV yayın akışı 2 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Nisan Salı Bahar, Uçuş Planı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 02-04-24 07:14

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Survivor'dan elenen Aysu Keskin'den ilk paylaşım geldi! Üzücü haberi paylaştı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin'inden ilk paylaşım geldi. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak herkesi şaşırttı. Keskin, "Çıkar çıkmaz yine kötü bir haberle hayata döndüm" dedi.

Magazin 30-03-24 18:09

Oğuzhan Koç'tan Survivor sorusuna bomba yanıt! Cinlerim tepeme çıkıyor

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Koç bu kez Survivor ile ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

Magazin 30-03-24 12:10

Bomba iddia... Finali öne çekildi! Ömer dizisinin final tarihi belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre; Ömer dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 30-03-24 07:56

Survivor'da olaylar bitmiyor! Hakan Hatipoğlu gizlice yemek yerken yakalandı

Survivor All Star bu yıl da heyecanla izleniyor. Her bölümü olay olan yarışmada Hakan'ın garip halleri kameralara yansıdı. Düello esnasında kenara çekilen Hakan cebinden çıkardığı yiyeceği gizlice yerken çekilen görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-03-24 18:12

Survivor Batuhan Karacakaya'nın saçları sosyal medyanın diline düştü! 'Peruk mu?'

Survivor All Star'a sonradan dahil olan ve tüm dengeleri değiştiren Batuhan Karacakaya hakkında ortaya çıkan bir iddia herkesi şaşırttı. Sosyal medyada Batuhan Karacakaya'nın saçlarında farklılık olduğu öne sürüldü ve bazı kullanıcılar 'peruk mu?' diye sordu.

Magazin 29-03-24 13:00