Tan Sağtürk Haberleri

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu! Bürokrasiyi çözmek için...

'Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri' konserini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Tan Sağtürk birlikte izledi. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-09-2023 15:05

Tan Sağtürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk'ün biyografisi

Tan Sağtürk, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü balet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan karara göre Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Peki, Tan Sağtürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve biyografisi...

Haber 15-09-2023 11:31

SONDAKİKA | Bedri Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı. Son olarak oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Magazin 15-09-2023 02:05

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olması isteniyor! Tan Sağtürk bakın ne dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atanmıştı. Devlet Opera ve Balesi de yeni genel müdürünü arıyor. İddialara göre Tan Sağtürk'e teklif yapıldı.

Magazin 24-08-2023 10:23

Tan Sağtürk

Tan Sağtürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tan Sağtürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.