Tanya Kilitkayalı Haberleri

Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu

Masterchef Tanya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları Alican, Cemre, Dilara, Batuhan, Tanya, Tahsin ve Ayaz olmuştu. Tanya Kilitkayalı, Somer Şef'in tabağını en başarısız yapan isim oldu. Genç yarışmacı elenerek hayallerine veda etti. Peki, Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 13-11-2023 08:07

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında, nereli? Bakın MasterChef Tanya'nın sevgilisi kim çıktı

MasterChef Tanya'nın kim olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kıbrıslı olan yarışmacı bu akşam MasterChef'e konuk oluyor. MasterChef Tanya yarıştığı dönemde oldukça sevilen bir yarışmacıydı. Peki MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yarışmacının merak edilen hayatı...

Magazin 15-12-2022 22:13

MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın son halini görenlerin nutku tutuldu! Değişimi olay oldu...

MasterChef 2021 yarışmasıyla tanınan ve yarışmada gösterdiği performansla akıllara kazınan Tanya Kilitkayalı'nın son hali yeniden gündeme geldi. Yarışmada şivesi ve sempatik tavrıyla herkesin sevdiği isimler arasında yer alan Tanya Kilitkayalı şimdilerde bir restoranda aşçılık yaparak geçimini sağlıyor.

Magazin 31-05-2022 15:41

Uğur Yılmaz Deniz'den 10 kilo aldım diyen Masterchef Tanya'ya bomba yanıt

Yeni sezona hazırlanan Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı Tanya Kilitkayalı kilo itirafıyla gündem oldu. MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Tanya Kilitkayalı'ya yanıt bir dönem diskalifiye olarak gündem olan Uğur Yılmaz Deniz'den geldi.

Magazin 22-06-2021 11:49

MasterChef Tanya Kilitkayalı'dan kilo itirafı: 10 kilo aldım! MasterChef Tanya'nın sosyal medya paylaşımına yorum yağdı...

TV8'in sevilen ve en çok seyredilen yarışma programlarından olan MasterChef yeni sezonda yayına girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk bölümü 2018 senesinde yayınlanan ve 4 sezondur devam eden MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Tanya Kilitkayalı son paylaşımıyla gündem haline geldi. Tanya, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda kilo itirafında bulundu. Sevilen yarışmacı MasterChef Tanya'nın bu paylaşımına sevenlerinden yorum yağdı.

Magazin 22-06-2021 10:59

MasterChef Tanya Kilitkayalı son haliyle olay oldu! 10 kilo aldım!

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Tanya Kilitkayalı son haliyle gündem oldu. 10 kilo aldığını söyleyen ünlü yarışmacıya yorum yağdı.

Magazin 21-06-2021 15:15