Teke Tek Haberleri

Fatih Ataylı neden istifa etti, Habertürk'ten ayrıldı mı? Fatih Altaylı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Fatih Altaylı neden istifa etti, sorusu merak edildi. Gazeteci Fatih Altaylı, "Bana katlanan herkese teşekkürler" başlıklı bir yazıyla uzun yıllardır görev yaptığı Habertürk'ten ayrıldığını duyurdu. Bu haberin üzerine Fatih Altaylı'nın görevden ayrılmasına ilişkin ve hatayı hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Fatih Ataylı neden istifa etti, Habertürk'ten ayrıldı mı? Fatih Altaylı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 16-05-2023 22:26

Tutankhamun'un laneti gerçek mi? Ünlü rehber tüyler ürperten gizemli olayları tek tek anlattı

Fatih Altaylı, programında Tutankhamun efsanesini ele aldı. Rehber Turgay Tuna, Altaylı'nın "Tutankhamun laneti gerçek mi?" sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Çok enteresan şeyler olmuş" diyen Tuna, Tutankhamun'un mezarının açılmasından bu yana gerçekleşen olayları bir bir sıraladı. Tutankhamun'un laneti izleyenlerin kanını dondurdu.

Haber 04-04-2023 13:43

Canan Karatay'dan İlber Ortaylı ve Celal Şengör'e sitem: Utanmıyor musunuz bu halinizden!

İlber Ortaylı, Celal Şengör ile birlikte Fatih Altaylı'nın 'Teke Tek' programına konuk olduğunda yaşadıklarını ve Canan Karatay'ın bu duruma nasıl tepki verdiğini YouTube programında anlattı. Kendisi için ayrılan kurabiyeleri Celal Şengör'ün yediğini gören İlber Ortaylı, durumu Canan Karatay'a anlatınca olanlar oldu. Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay'ın İlber Ortaylı ile Celal Şengör'e tatlı sert sitemde bulunduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-07-2022 14:05

Son dakika! Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Bakan Karaismailoğlu'ndan cevap: Yazıktır! Kul hakkı yiyorsun

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Fatih Altaylı'nun sunduğu Teke Tek programına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında kendisi hakkındaki sözleri sonrası programa bağlanarak cevap hakkını kullandı. Bakan Karaismailoğlu, "Yazıktır. Kul hakkı yiyorsun, helalleşmekten bahsediyorsun. Biz öğretmen bir anne babanın evladıyız. Böyle bir şey olabilir mi ya!" ifadelerini kullandı.

Haber 08-01-2022 22:42

Son dakika: CHP lideri Kılıçdaroğlu erken seçim için tarih verdi! 'Ekonomiyi daha fazla götüremezler Eylül ayında...'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Habertürk'ün yayınına konuk olan Kılıçdaroğlu, ekonomiyle ilgili sıkıntıları dile getirirken erken seçim için tarih verdi. 'Bu ekonomiyi daha fazla götüremezler, doların durumunun ne olacağı belli değil. Eylül 2022'de erken seçim bekliyorum. Ekonomiyi bir bütün olarak değerlendirmek lazım, ülkeye demokrasi gelmeden siz ekonomiyi düzeltemezsiniz.' dedi. İşte son dakika haberinin detaylar.

Haber 08-01-2022 21:45

Fatih Altaylı İle Tek Tek programına konuşan astrolog Dinçer Güner’in 2022 tahminleri şaşırttı

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunumuyla ekrana gelen Fatih Altaylı İle Tek Tek programına ünlü astrologlar Dinçer Güner, Öner Döşer ve Hande Kazanova konuk oldu. 2020 yılının sonlarında koronavirüs salgınına dair yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Dinçer Güner, dünyanın 2022 haritasına baktı ve yeni tahminlerini açıkladı. Ünlü astrolog Dinçer Güner, 2022 yılını olabilecek en zor yıl olarak tanımladı.

Trend 01-01-2022 09:48

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan'la ilgili Babacan'dan açıklama: Büyük resmi görmemiz lazım

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı bir televizyon programında casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan DEVA Partili Metin Gürcan hakkında, "Soruşturma gizli olduğu için ortaya çıkan bilgiler resmin tümünü göstermiyordur. Avukatlarımız inceleyecek ki, resmin tümünü görüp bir kanaat oluşturalım." ifadelerini kullandı.

Haber 29-11-2021 22:42

Fatih Altaylı Teke Tek'i Bu bir veda programı diyerek bitirdi

Gazeteci Fatih Altaylı, Teke Tek programını "Bu bir veda programı" sözleriyle bitirdi. Altaylı sözlerine açıklık getirerek, "Canım bir süre tatil yapmak istedi epeydir yapmıyordum. Bir ay kadar buralarda olmam herhalde." ifadelerini kullandı.

Haber 09-06-2021 02:18

Fatih Altaylı Teke Tek programı neden yok? Teke Tek programı yeni bölüm ne zaman?

Habertürk TV ekranlarında yayınlanan başarılı gazeteci Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programı bugün yayın akışında yer almadı. İzleyiciler ise beğeni ile takip ettikleri Teke Tek programının neden yayınlanmadığını merak etmeye başladı.

Haber 21-03-2021 19:54

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Ayasofya kararını değerlendirdi

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Davutoğlu Ayasofya kararına ilişkin, "Danıştay hukuki bir karar, saygıyla karşılamak lazım. Özlemle beklenen on yılların meselesi kapanmış görünüyor." dedi. Davutoğlu ayrıca Ayasofya içindeki düzenlemelere de değinerek "Hristiyanların da manevi haz alabileceği şekilde mekan düzenlemesi doğru olur." ifadelerini kullandı.

Haber 12-07-2020 21:30

Fatih Altaylı'dan canlı yayında uyuyakalan Celal Şengör'e: Uykunuzu aldınız mı?

Gazeteci Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu yaptığı Teke Tek isimli programın konuğu olarak ağırlanan Celal Şengör'ün canlı yayın esnasında uyuyakalması medyanın gündemine oturdu.

Haber 08-04-2020 23:41

Fatih Altaylı'dan ünlülere 'Hayat Eve Sığar' eleştirisi: Öyle eve babam da sığar

Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programını sunan gazeteci Fatih Altaylı, koronavirüs salgınında lüks villalarından 'Hayat Eve Sığar' paylaşımları yapan ünlü isimlere tepki gösterdi. Altaylı, "3 milyon dolarlık evde oturuyorsun, evin 500 metrekare. Hayat tabi eve sığar, öyle eve babam da sığar" dedi.

Magazin 01-04-2020 01:18

Fatih Altaylı: Sağlık çalışanına şiddet uygulayanı görürsem ağzını burnunu kırarım

Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek programında, gazeteci Fatih Altaylı sağlık çalışanlarına saldırılara tepki gösterdi. Fatih Altaylı canlı yayında, "Sağlık çalışanlarına tırnağına dokunanı görürsem kafasını, kafasını gözünü kırarım. Gerçekten döverim. Ağzını burnunu kırar, eline veririm. Kodum mu oturturum" dedi.

Magazin 23-03-2020 01:11

Büyükşehir adaylarını neden açıklamadılar? CHP'den şaşırtan cevap!

Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın soruların yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde AK Parti'nin adaylarını gördükten sonra kendi adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

Haber 05-12-2018 00:20

Özcan Yeniçeri'den canlı yayında istifa açıklaması: Bu kadar aktif birini mıymıntı bir yerde tutamazsın

Özcan Yeniçeri, Habertürk TV ekranlarında canlı yayınlanan Teke Tek programında, İYİ Parti'den neden istifa ettiğini açıkladı. Yeniçeri, "Beni burda, bu kadar aktif, bu kadar kabına sığmayan bir yapıyı, sen sünepe, mıymıntı bir yerde tutamazsın kardeşim' ifadelerini kullandı.

Haber 08-08-2018 09:19

İlber Ortaylı'dan canlı yayında gaf: Aptalın biri

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına konuk olan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı canlı yayında gaf yaptı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen Ortaylı, Hasan Cemal için "Aptalın biri herif ya" ifadelerini kullandı.

Haber 06-08-2018 02:24

İlber Ortaylı: İlk kez gerçekten ABD ile yüz yüze bir çatışma içindeyiz

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına konuk olan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, son günlerde Türkiye-ABD ilişkilerinde yaşanan gerilime ilişkin, ''İlk kez gerçekten ABD ile yüz yüze bir çatışma içindeyiz'' dedi.

Haber 06-08-2018 00:30

CNN Türk önünde meşaleli Meral Akşener protestosu! Habertürk yayınını duvara yansıttılar!

İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Habertürk Tv'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken çok sayıda İYİ Partili CNN Türk'ün Akşener'e ambargoda bulunduğunu iddia ederek CNN Türk önünde protesto yaptı. İYİ Partililer tarafından Meral Akşener’in Habertürk TVde katıldığı programı sinevizyonla duvara yansıtarak izletildi.

Haber 05-06-2018 23:13

Meral Akşener'den 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin flaş açıklama!

İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Habertürk Tv'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme ilişkin yaptığı açıklamada, 'Ben seçimde ikinci tura kalıyorum. Bunu hem anketler söylüyor hem de meydan söylüyor. ifadelerini kullandı.

Haber 05-06-2018 21:58

24 Haziran seçim sonuçları ile ilgili Mahir Ünal anket sonucunu açıkladı! İşte AK Parti'nin anketindeki oy oranı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Habertürk TV’deki Teke Tek programında Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı. Ünal 24 Haziran'da alacakları oy oranına yönelik ellerindeki son anket rakamlarını da açıkladı. Ünal, diğer partiler ve Cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili rakam vermezken, Erdoğan ve AK Parti'nin oy oranlarını canlı yayında verdi.

Haber 29-05-2018 23:18

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı: Bol kepçeden attık

Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın sunduğu 'Teke Tek' programına konuk olan SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı'nın seçim tahmini sosyal medyada büyük tartışma yarattı. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, ilk turda hangi adayın kaç puan alacağına yönelik tahminlerde bulunan Bayrakçı, sonrasında, 'Bol kepçeden attık' ifadesini kullandı.

Haber 28-05-2018 12:01

CHP'li Engin Altay'dan erken seçim için şaşırtan oy tahmini! Muharrem İnce'yi böyle harcadı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay Habertürk'te Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Altay, 24 Haziran seçimlerinde hangi adayın ne kadar oy alacağı konusunda tahminde bulundu. Muharrem İnce'nin meydanlarda ilk turda kazanacağını söylemesine rağmen, Altay İnce'nin Erdoğan'dan daha az oy alacağını iddia etti.

Haber 22-05-2018 21:34

Meral Akşener: AK Parti bana bakanlık teklif etti

Haber Türk Televizyonu'nda Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk olan Meral Akşener, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi

Haber 24-05-2016 23:45

Mustafa Sarıgül'den flaş açıklamalar

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Teke Tek Özel'de Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı sorularını yanıtladı.

Haber 13-03-2014 23:20

Melih Gökçek'ten flaş iddia

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Teke Tek'te gündemi değerlendirmek ve yeni dönem projelerini anlatmak üzere Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

Haber 05-03-2014 07:12

Altaylı ile Levent Kırca birbirine girdi

Fatih Altaylı'nın Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek programında gergin anlar yaşandı

Haber 16-01-2013 03:40

Canlı yayında şok sözler

Zekeriya Beyaz ile canlı yayına bağlanan Tarihçi Erhan Afyoncu canlı yayında fena kapıştı.

Haber 27-10-2012 12:10

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a yüklendi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlı Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

Haber 08-06-2011 01:26

Canlı yayında şok eden hakaret

Fatih Altaylı, Teke Tek programında tepki gönderen izleyicilere ağır sözlerle hakaret etti

Haber 26-02-2011 14:11