Tolga Cam Haberleri

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham yaşandı, cam kapılar kırıldı! Vatandaş ezilme tehlikesi geçirdi

İranlı şarkıcı Moein Van'da konser verdi. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Yaşanan olaylardan sonra tehlikeye aldırış etmeyen vatandaş kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi.

Magazin 2024-04-15 09:53:38

Tolga Karel de Hakan Ural'ı diline doladı! 3. Dünya Savaşı çıkmış...

Hakan Ural gerek döner yorumuyla gerek İran-İsrail gerilimini yorumlamasıyla gündemden düşmüyor. Yurt dışında yaşayan Tolga Karel de Hakan Ural ile dalga geçti.

Magazin 2024-04-15 08:34:32

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham! Saatlerce konsere girmek için beklediler, cam kapılar kırıldı

İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi. İşte o anlar...

Haber 2024-04-15 01:13:51

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 2024-04-09 10:15:50

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 08-04-24 16:40

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi eleştirildi! 'Erkek arkadaşımı oğlumla karıştırıyorlar'

57 yaşındaki Rae Richmond, uzun süredir 37 yaşındaki Cam ile birliktelik yaşıyor. Çift, kendilerini sevgiliden ziyade anne ve oğul zanneden birçok kişiden yorumlar alıyor.

Kadin 08-04-24 11:15

Akşener'in rakipleri artıyor! Kurultay öncesi kulisler hareketlendi: Bu 4 isim başkanlığa aday olabilir...

2024 seçimlerine 'değişimi' gerçekleştirerek giren CHP'nin ardından aynı talep şimdi de İYİ Parti'de yükseliyor. 31 Mart'ın ardından başlayan istifa furyasını yeni genel başkan adaylarının açıklamaları izledi. Akşener 27 Nisan'da seçimli kongre yapılacağını duyurmuştu. Günay Kodaz ve Mehmet Tolga Akalın'ın ardından Akşener'in kulislerde konuşulan yeni rakipleri de ortaya çıktı.

Haber 07-04-24 11:09

Trafik kazasında hayatını kaybeden İHA Artvin eski muhabiri son yolculuğuna uğurlandı

Artvin’de önceki gün meydana gelen kazada hayatını kaybeden İHA Artvin eski muhabiri Tolga Gül son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 29-03-24 13:57

Cam silen genç günlük kazancını açıkladı! Söyledikleriyle herkesi şaşırttı: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

Birçok ilin kanayan yarası olan cam silen gençler özellikle Adana'da birçok sürücüyü rahatsız ediyor. Ekipler kimilerini yakalayıp gözaltına alıyor, kimisi de ara sokaklarda izlerini kaybettiriyor. Cam silen gençlerden biri günlük kazancının 100-200 lira olduğunu, madde kullanmadığını ve çocuklarına da ilerde bu işi yaptıracağını söyleyerek hayrete düşürdü. Vatandaşlar ise, "Topluyorlar ama sonra geri geliyorlar bizleri rahatsız ediyorlar” diyerek şikayetini dile getirdi.

Haber 28-03-24 10:04

Candaş Tolga Işık isyan etti: 'Erenköy'de müptezelin biri arkadaşımızı arkasından bıçakladı'

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. Işık, İstanbul Kadıköy'ün gözde semtlerinden Erenköy'de bir arkadaşının güpegündüz bir kişi tarafından arkasından bıçaklandığını belirterek isyan etti. Işık son paylaşımında yaralanan arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi vererek, polisin ise saldırganı yakaladığını duyurdu.

Haber 24-03-24 19:14

Amasya'da işten çıkarıldıklarını iddia eden fabrika işçileri eylem yaptı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir cam işleme fabrikasında, işten çıkarıldıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı.

Yurthaber 20-03-24 15:45

Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli saçlarını pembe yaptı! Yeni imajı şaşırttı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve Cam Tavanlar dizisinde de Şinasi'yi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmesiyle uzun süre gündemde kaldı. Çeşitli ameliyatlar olarak değişen ve adını da Meli Bendeli yapan başarılı oyuncu yeni imajıyla da dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 07:29

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-24 11:47

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısını anlattı: O ara kameraya yakalanmışız

Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Yazar Nermin Bezmen sosyal medya hesabından 26 Şubat'ta hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-03-24 17:52

Yer: Trabzon! Cam fanusta saklıyordu: Görenler gözlerine inanamadı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki otobüs terminalinde polis ekipleri bir kişi hakkında ihbar aldı. Olay yerine intikal eden ekipler şüphelinin cam fanusta sakladığı şeyi görünce şaşkına döndü...

Haber 16-03-24 11:09

Bir Türk YouTuber daha 'Çuf Çuf Hoca' tarikatının içine girdi! Videolardaki hastalara dair o detayı paylaştı: Bu arkadaşın içinde cin varmış

Sosyal medyada 'Çuf Çuf Hoca' olarak bilinen ve Pakistan'ın şifacı olduğu söylenen gerçek adı Haq Khatteb Hussain Ali olan adamın tarikatını ziyaret ettiğini söyleyen Tolga Öztürk isimli YouTuber'ın paylaşımı çok konuşuldu. "Çuf" sesi çıkartarak hastalarını iyileştirdiği iddia edilen söz hocanın hastalarına dair Öztürk'ün ortaya çıkarttığı detay çok konuşuldu.

Trend 16-03-24 08:42

Türkiye'yi terk edip TIR şoförü oldu! Tolga Karel çocuklarına bırakacağı mirası paylaştı

Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel uzun zaman önce Türkiye'yi terk etmişti. Politikayı ve ekonomiyi yakından takip eden Karel çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

Magazin 14-03-24 10:17

Öldürülen gazino sahibinin annesi mahkemede duyduklarına inanamadı: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz

Zonguldak'ta 2 yıl önce öldürülen gazino sahibi Tolga Korkmaz davasında ilk duruşma görüldü. Katil zanlısı Muhammet Bozkurt olayın başlangıç noktasının 8 kasa bira olduğunu söyledi. Korkmaz'ın annesi bu sözlere isyan ederek, "Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz" dedi. Korkmaz’ın yakınları ise duruşma çıkışında sanıklar cezaevi aracıyla götürülürken ‘katiller’ diye bağırarak tepki gösterdi.

Haber 12-03-24 10:55

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-24 10:00

Gümüşhane’de ormanı çöplüğe döndürdüler

Gümüşhane’de orman içerisinde çevreye bilinçsizce atılan çöpler doğayı kirletirken, cam şişeler de orman yangınına davetiye çıkarıyor.

Yurthaber 12-03-24 09:36

'Aslında düzenli işim ve iyi gelirim vardı ama...' Yoldan topladıklarıyla yapıp uluslararası ödül aldı! Dünya markası oldu

Cam sanatçısı Nermin Taş, evindeki atölyede atık camlardan yaptığı takılarla 5 yılda dünya markası haline geldi. Taş, 2019'da yoldan topladığı atık camlarla yaptığı takıyla uluslararası ödül aldığını da anlattı. 2018'de kendi şirketini kurduğunu vurgulayan Taş, "Aslında düzenli bir işim ve iyi de bir gelirim vardı. Bu konfor alanından çıkıp bir hayalin peşinden koşmak çok kolay olmadı" dedi.

Kadin 08-03-24 14:08

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-24 13:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Elazığ’da dikkat çeken karşılama! Mehmet Ağar da oradaymış…

Miting için Elazığ’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar’ın karşıladığı öğrenildi. Karşılamaya ilişkin fotoğrafları Tolga Ağar sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 07-03-24 14:21

Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yapıp Yasin Obuz'a seslendi! Çok kötü durumdayım

Survivor'da yarıştığı dönemde ünlenen ve sonrasında işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs Rum Kesiminde cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yaparak arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi. O anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-03-24 14:51

Vasiyeti yerine getirildi! Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Vasiyeti yerine getirilen Savacı ABD'de toprağa verildi. Usta sanatçının eşi Nermin Bezmen, sosyal medyadan eşine veda etti.

Magazin 03-03-24 15:20

Deprem korkusuyla evine çelik kabin yaptırmak istedi! Kabusu oldu 'Ölüm kabini gibi' 115 bin TL'ye anlaştı

Bir kişi zemin kat altındaki dairesine 115 bin TL'ye deprem kabini yaptırmak istedi. İddiaya göre merdivenden sığmayan kabininin iskeleti ikiye kesilip vidalarla tekrar monte edildi; çıkış kapısı için de cam pencere takılmak istendi. Kadın "Gördüğüm ve algılayabildiğim şeyden sakınmıyorlarsa anlamadığım ve görmediğimde neler yapılmıştır diye düşündüm. Deprem kabinine cam kapı getirdiler. İnsanların korkuları üzerinden tüccarlık yapmaları ve ölüm kabini gibi bir kabin yapmaları çok çirkin" dedi.

Haber 02-03-24 17:07

'Arabanızı yıkamayın, cam silmeyin' İstanbul, Ankara, İzmir... Yarın 'çamur yağmuru' bekleniyor, işte o harita

İstanbul, Ankara, İzmir bu hafta sonu inanılmaz bir tabloyla karşı karşıya kalabilir. Cumartesi günü için 'çamur yağmuru' uyarısı geldi; üstelik arabaların yıkanmaması, camların silinmemesi çağrısıyla birlikte! Uyarıyla birlikte paylaşılan haritayla da Afrika tozlarının Türkiye'ye yönelişi gözler önüne serildi. İstanbul'da ayrıca hava sıcaklığının düşmesi bekleniyor.

Haber 01-03-24 11:48

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı! Uzun yıllardır yurt dışında yaşıyordu...

Bir döneme damga vuran oyuncu Tolga Savacı geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

Magazin 29-02-24 07:31

Başakşehir'deki bir hastanede olay çıkarıp kapı kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan avukat tutuklandı

İstanbul Başakşehir'deki hastanede olay çıkarıp cam kapıyı kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve avukat olduğu belirlenen şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Yurthaber 28-02-24 14:29

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

Çanakkale depremi büyük depremi tetikler mi? Uzman isim açıkladı: Ciddi bir kırılma oluştu

Dün Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen ve 15 saniye süren deprem bazı vatandaşları panikletti. Her sarsıntıda olduğu gibi akıllara 'Büyük depremi tetikler mi?' sorusu geldi. Konuyla ilgili Prof. Dr. Tolga Bekler ve Prof. Dr. Süha Özden'den açıklama geldi. Uzman isimler depremin şok niteliğinde olduğuna vurgu yaparken çevredeki fayları etkilemeyeceğini belirtti. Öte yandan bölgede 24 günde 150 deprem olması dikkat çekti.

Haber 28-02-24 11:03

SON DAKİKA! MHK'de VAR istifası: Tolga Özkalfa'nın yerine Cem Satman getirildi

Son dakika haberi: TFF, VAR’dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa’nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman’ın getirildiğini açıkladı.

Spor 28-02-24 10:22

Yalçın Dümer, Tolga Savacı'nın ölümünden sonra konuştu! Ülkeyi neden terk etti?

80'li yıllar Yeşilçam filmlerinin sevilen oyuncusu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yalçın Dümer, katıldığı programda arkadaşı Tolga Savacı hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 27-02-24 10:35

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

Yeni bir fay mı? O ilde 19 günde 150 mikro deprem! 'İstanbul ya da Marmara depremi değil; beklenen Anadolu depremi'

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, "Zaman zaman bu gerilmelerin neticesinde bu küçük depremlerin oluşturduğu yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi.

Haber 23-02-24 16:38

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 23-02-24 10:53

Candaş Tolga Işık'ın sorusu gündem oldu! Bakan Özhaseki: İlk defa duyuyorum

13 Şubat'ta Erzincan'da meydana gelen toprak kayması felaketiyle ilgili yeni detaylar kamuoyundan tartışılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili fay sorusunu gündeme getiren gazeteci Candaş Tolga Işık'a Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'İlk defa duyuyorum' diyerek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 10:54

Osmaniye’de 250 ton atık geri dönüşüme kazandırıldı

Osmaniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesi çerçevesinden kurulan geri dönüşüm bankalarında toplanan yaklaşık 250 ton kağıt, metal, plastik ve cam atığı malzeme geri dönüşüme kazandırıldı.

Yurthaber 21-02-24 08:08

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-24 15:25

Hollanda'da hareketli gece! Cam kırıldı, polis araçları ateşe verildi

Hollanda son zamanların en hareketli gecesini yaşadı. Eritreli gruplar hem birbirleriyle çatıştı hem de önlerine ne geçerse ateşe verdi. Polisin fazladan mesai yaptığı gecede çok sayıda emniyet aracı da zarar gördü.

Haber 18-02-24 08:22

Doğuştan engelli şampiyon yüzücü, süper kahramanım dediği doktoru sayesinde ayağa kalktı

Yüzmede Türkiye şampiyonlukları bulunan cam kemik hastası Ağrılı Süleyman Erim, Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan ameliyatlarla yürümeye başladı.

Yurthaber 12-02-24 11:16

Yok böyle savunma! 'İstesem öldürürdüm' dedi, ilk duruşmada tahliye edildi

Bursa'da Emir Çullu (29), husumetli olduğu Ercan Demirkıran'ın akrabası Tolga Demirkıran'ı (34) tabancayla yaraladı. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında yaşadıkları tartışma sırasında, elini beline götüren Demirkıran’a korkutmak amacıyla ateş ettiğini belirten Çullu, "İstesem onu öldürürdüm. Suç kayıtlarıma bakınca bunu anlarsınız hakim bey" dedi. Mahkeme heyeti, çok sayıda kaydı bulunan sanığın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 15:59

Ticaret Bakanlığı'ndan damping önlemi: 3 ülkeden bazı ürünlerin ithalatında uygulanacak

Almanya ve İsveç menşeli sodyum perkarbonatlar ile Rusya menşeli renksiz düz cam ithalatında dampinge karşı önlem uygulanması kararlaştırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 07-02-24 12:59

Deprem uzmanı Naci Görür yerel seçimler için adaylık teklifi aldığı partileri açıkladı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programındaki açıklamalarıyla gündem oldu. Yerel seçimlerde iki partiden adaylık teklifi aldığını duyuran Naci Görür, neden kabul etmediğini de açıkladı. İşte Görür'ün tekliflere yanıtı...

Trend 06-02-24 23:08

İstanbul'da binlercesi aktif! Deprem sonrası can kayıplarını artıran tehlike: Bir köyü tamamen ortadan kaldırdı

Türkiye bugün depremi konuşurken depremin ikincil etkilerinden olan ve yine can kayıplarıyla sonuçlanan heyelan riski açısından özellikle İstanbul'daki durum da tedirgin edici boyutta. Prof. Dr. Tolga Görüm, 6 Şubat sonrası sonrası gerçekleşen heyelanlardaki can kayıplarına dikkat çekip "İstanbul'da 17 binin üzerinde heyelan sahası var, 7 bine yakını aktif" dedi.

Haber 06-02-24 11:13

Erzurum'da Rus sevgilisini öldüren Suriyeli için istenen ceza belli oldu! Cinayetin nedeni 'yemek' çıktı

Erzurum'da Suriyeli Mohammad Nizar Arnabeh (30), yemek yüzünden tartıştığı Rus sevgilisi Anastasia Emelianova'nın (33) cam parçasıyla bacağını keserek ölümüne neden oldu. Arnabeh emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini kabul ederken, savcılıktaki ifadesinde ise reddetti. Olayın kaza olduğunu öne süren Arnabeh hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 09:59

TikTok canlı yayınında ağzına ampul soktu! Yaşadığı zor anlar sosyal medyada viral oldu... Çok şükür bunu kaptırdık

Rus bir sosyal medya kullanıcısı TikTok canlı yayını sırasında ilginç bir olaya imza attı. Canlı yayın sırasında ağzına ampul sokan kullanıcısı, ampulün ağzının içinde kırılmasıyla zor anlar yaşadı. Ağzında cam sıkışan kullanıcı panikleyerek canlı yayını kapattı. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 02-02-24 07:44

Merakına yenik düştü, oyuncak kapma makinesine sıkışıp kaldı! Polis, 3 yaşındaki afacanı böyle kurtardı

Avustralya’da bir alışveriş merkezinde oyuncan kapma makinesine sıkışan çocuk, polis tarafından cam kırılarak kuruldu.

Haber 01-02-24 13:18