Trt Spor Spikeri Deniz Satar Haberleri

Ünlü spor spikeri Laura Woods, kadın takipçisi tarafından iki yıl boyunca taciz edildiğini söyleyip iğrenç detayları paylaştı...

Ünlü spor sunucusu Laura Woods, iki yıla aşkın süreçte internet üzerinden taciz edildiği ve ölüm tehditleri aldığını itiraf etmişti. Kendisini tacizde bulunan kadın takipçisinin hapse atılmasının ardından derin bir nefes alan Laura Woods detayları paylaştı.

Spor 2024-02-19 09:16:41

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 2024-01-31 15:40:49

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin inşaatı sona yaklaşıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla projesine başladığı Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90’ı tamamlandı.

Yurthaber 2024-01-26 11:10:03

Dursun Özbek'in Murat Kurum'a desteği olay oldu! O sözlere canlı yayında sert tepki: Galatasaray Başkanı'ndan utandım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in; AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'la görüşmesi sonrası yaptığı açıklamalar gündem oldu. Kurum'dan övgüyle bahseden Özbek "Murat Kurum İstanbul için bir şans" ifadelerini kullandı. Özbek'in bu sözleri Galatasaray camiasında tartışma yaratırken; bazı isimler 'Spor kulübü başkanı tarafsız olmalı' yorumunda bulundu. Gazeteci Deniz Zeyrek ise 'Ben utandım' diyerek Özbek'e tepkisini dile getirdi.

Spor 2024-01-18 07:17:31

Diğer Haber Etiketleri

spor taciz anne istedi sosyal medya Diletta Leotta Loris Karius antalya aday ak galatasaray galatasaray başkan Dursun Özbek Murat Kurum fenerbahçe iyet maçı icardi erden ışıl tff, atan da, hakemi hakemlik Bünyamin Gezer hakan ceylan Alper Ulusoy yaşında beşiktaş maçını ligde maçın ele Oyuncu ünlü oyuncu teşkilat Murat Yıldırım Aybüke Pusat a milli cev spor spikeri şampiyonluklar voleybol takımı Melih Gökçek Güntekin Onay a milli kadın voleybol takımı Filenin Sultanları Sinop Erman Toroğlu karakteri deniz baysal trt deniz gözlüğü deniz yatağı havuz gözlüğü şnorkel Hande Sarıoğlu CHP Kemal Kılıçdaroğlu vefat Can Yaman de spor to spor tot spor toto süper li Deniz Çoban VAR Sivasspor İrfan Can Kahveci Bakan deniz kök nou yattara Süleyman Soylu gol kavak yelleri İbrahim Kendirci Aslı Enver Pelin Karahan Dağhan Külegeç fotoğrafı sevgilisi dekolte can yaman diletta leotta dakika haberleri kulübün n dakika haberleri trabzonspor, Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Abdullah Avcı son dakika son dakika haberleri haberler AZ Gültekin Uysal şirin payzın kar deniz ab lale orta Ahmet Çakar Emre Tilev fk Süper Lig Necati Ateş Gaziantep FK Acun Ilıcalı survivor dominik yayın akışı bugün TRT 1 Memphis Depay Moussa Dembele Deniz Undav transfer Spor Toto Süper Lig maç, Deniz Can Aktaş Hazal Subaşı Doğal gaz faturası sardar azmoun İran dünya kupası 2022 dünya kupası röportaj Spiker beşiktaş Liverpool İspanya Kosta Rika diletta leotta can yaman

Can Yaman aşkıyla hafızalara kazındı! Loris Karius ile birlikte olan sunucu Diletta Leotta sütyenli pozuyla yeni imajını gösterdi

Bir dönem Can Yaman ile aşk yaşayan ünlü spor spikeri Diletta Leotta bu birlikteliğinin ardından, daha önce Beşiktaş forması da giyen Loris Karius ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa süre önce doğum yapan güzel sunucu eski formuna döndü, sütyenli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 15-01-24 08:51

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok, Galatasaray ile aynı masaya oturmayacağız!''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor. 3 gün sonra Süper Kupa maçı oynayacağız. Ortak basın toplantısına nasıl baktığımız sorusu geldi TFF'den. Galatasaray sıcak bakmış. Biz bu zihniyetle yan yana, ortak, aynı masada hiçbir şey yapmayacağız. Basın toplantısı da dahil buna" ifadelerini kullandı.

Spor 25-12-23 17:08

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor." açıklamasını yaptı.

Spor 25-12-23 16:56

Bünyamin Gezer'den gündemi sarsacak bir iddia daha! VAR hakemi Hakan Ceylan'ın boşanma aşamasında olduğu eşinin sözlerini doğruladı

Hakem yorumcusu Bünyamin Gezer, TRT Spor ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. VAR hakemleri hakkında flaş iddialar ortaya atan Bünyamin Gezer'in sözleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Aldıkları sağlık raporlarının sahte olduğunu iddia eden Bünyamin Gezer, bu konuyla ilgili delilleri gözler önüne serdi.

Spor 21-11-23 11:43

Yeni doğum yapan Diletta Leotta eski formuna kavuştu! Spor salonundan paylaştı

Can Yaman'dan ayrılan ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta geçtiğimiz aylarda anne olma heyecanı yaşadı. İlk bebeğini kucağına alan ünlü isim doğumdan sonra kısa sürede eski formuna kavuştu. Ünlü spiker spor yaptığı anları paylaştı.

Magazin 27-10-23 14:26

Bünyamin Gezer'den Hakan Ceylan'a olay sözler!

Hakem yorumcusu Bünyamin Gezer, TRT Spor ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. VAR hakemleri hakkında flaş iddialar ortaya atan Bünyamin Gezer'in sözleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-10-23 11:58

Galatasaray'ın gollerinde kendinden geçen Hande Sarıoğlu'nun takipçisine yanıtı olay oldu! Donumda...

Spor spikeri olarak tanınan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu Galatasaray maçlarını aksatmıyor. Galatasaray-Samsunspor maçında takımının golleriyle kendinden geçen Hande Sarıoğlu o anları paylaştı. Güzel spiker gelen yoruma ise çok sinirlendi.

Magazin 18-09-23 07:03

Teşkilat dizinde Murat Yıldırım'a bomba partner! Ünlü isim Neslihan rolünü canlandıracak

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Bilindiği üzere Murat Yıldırım'ın partneri Deniz Baysal diziden ayrılmıştı. Murat Yıldırım'ın yeni partneri ise çok ünlü bir isim oldu.

Magazin 06-09-23 22:39

Filenin Sultanları'nın zaferi sonrası Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e sert sözler! Beni hapse gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki organizasyonun son maçında rakibini 3-2 mağlup etti ve şampiyon oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in şampiyonluk sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından spor spikeri Güntekin Onay'dan çok sert bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 08:23

Deniz manzaralı Sinop Stadı tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan yaklaşık 10 bin seyirci kapasiteli Sinop Şehir Stadyumu’nun kentin cazibe merkezi olması bekleniyor.

Yurthaber 24-08-23 12:28

Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki evi ağızları açık bıraktı! Adeta saray yavrusu

Şimdilerde spor yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının konuğu oldu. Yaz aylarını Bodrum'daki deniz manzaralı evinde geçiren Toroğlu'nun evi mimarisi ve dekorasyonuyla dikkat çekti. Erman Toroğlu'nun saray yavrusunu andıran evini görenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 21-08-23 10:57

TRT dizisi Teşkilat'a Deniz Baysal yerine kim gelecek? İşte merak edilen rol

Deniz Baysal’ın hayat verdiği Zehra karakterinin ayrılmasının ardından Teşkilat dizisinin yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı merak konusu oldu. Murat Yıldırım'ın başrolünde olduğu dizi için yeni başrolün karakteri belli oldu.

Magazin 13-08-23 14:40

Teşkilat'ta şok ayrılık! O isim diziye veda etti

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat'tın oyuncu ekibinde şok eden bir ayrılık yaşandı. Son olarak 3. sezonuyla ekranlara gelen dizinin yeni sezonu eylül ayında seyirciyle buluşacak. Dizinin başrol karakterlerinden Deniz Baysal ekibe veda etti.

Magazin 27-07-23 20:46

Denizden veya havuzdan aldığınız keyfi zirveye taşıyacak en eğlenceli ürünler

Nihayet karpuz kabuğu denize düştü, deniz ve havuz sezonu açıldı. Şimdi güneşin altında sere serpe uzanmanın ya da suyun tadını çıkarmanın tam zamanı! Tabii tüm bunları eğlenceli hâle getirmek de gerekli. Çocuğunuzun keyif ve güven içinde oynayacağı ürünlerin yanında elbette sizi ihmal etmek olmaz. Hem spor yapacağınız hem eğlenebileceğiniz ürünleri sizin için listeledik.

Haber 25-07-23 16:48

Hande Sarıoğlu'ndan bir ilk... Kendini spora veren spikerden tatil pozları geldi

Sosyal medya hesabından yayınladığı oryantal dans videosu nedeniyle işinden olduktan sonra Youtube yayınlarıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesi yapan spor spikeri Hande Sarıoğlu tatile çıktı. Sosyal medya hesabından hiçbir zaman bikinili pozlarını paylaşmayan spiker Sarıoğlu bir ilke imza attı.

Magazin 21-07-23 07:01

CHP'nin acı günü! Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut yaşamını yitirdi

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut hayatını kaybetti. Acı haberi CHP PM Üyesi Deniz Demir duyurdu.

Haber 19-06-23 16:04

Can Yaman’ın eski aşkıydı! İtalyan spiker Diletta Leotta’dan hamilelik pozu

Can Yaman'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ve Liverpool'un eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi. Ünlü spikerin karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-06-23 16:28

'VAR, protokol dışı hareket etti!' Deniz Çoban'dan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki kırmızı kart için olay yorum!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve maç fazlasıyla lider Galatasaray ile puan farkını 3'e düşürmüştü. Kanarya, 45+5. dakikada İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalmıştı. Eski hakem Deniz Çoban, beIN Trio programında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor 30-04-23 15:54

Özel maçta Yattara'dan asist, Süleyman Soylu'dan kafa golü!

Rami Spor Kulübü'nün FIFA standartlarındaki yeni tesisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile açıldı. Törene Bakan Soylu'nun yanı sıra Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Rami Spor Kulübü Başkanı Tayfun Aktan ve çok sayıda davetli katıldı.

Spor 30-04-23 11:02

Can Yaman'ın yeni aşkı bakın kim çıktı! Dekolteli pozlarıyla adeta nefes kesti

Erkenci Kuş dizisi ile ün kazanan ve şimdilerde kariyerine yurt dışında devam eden Can Yaman bir süre ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile beraber olmuş, ardından ise adı Francesca Chillemi ile anılmıştı. Yakışıklı oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Magazin 27-04-23 13:50

Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci'nin son hali şaşırttı! Şimdi onlar düşünsün

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İbrahim Kendirci'nin son hali görenleri şaşırttı. Bir dönem genç kızların hayallerini süsleyen başarılı oyuncu aradan geçen 12 senede neredeyse hiç değişmedi. Aktif bir spor hayatı olan ve yüzmeyle ilgilenen İbrahim Kendirci kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 14-04-23 15:27

Loris Karius ile aşk yaşıyor! Hamile Diletta Leotta'dan yeni poz

Can Yaman'dan ayrılan ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta hamile olduğunu duyurmuştu. İddialı pozların kadını son olarak sevgilisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 13-04-23 12:08

Taraftarlar 'Göğüslerini aç' sloganları atmıştı! Diletta Leotta iddialı tarzıyla nefes kesti

Can Yaman'ın eski aşkı İtalyan spor spikeri Diletta Leotta şimdilerde eski Beşiktaşlı Karius ile birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğu duyuran ünlü spiker iddialı pozları ile yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-04-23 17:31

Can Yaman'la büyük aşk yaşamıştı! İtalyan spor spikeri Diletta Leotta hamile olduğunu duyurdu

Can Yaman ile yaşadığı birliktelik sayesinde Türkiye'de de tanınır hale gelen Diletta Leotta sosyal medya paylaşımları ve cesur tarzı ile adından söz ettiyor. Can Yaman'ın ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan ünlü spiker hamile olduğunu duyurdu. İkili yayınladıkları ortak videoda, "Yakında üç kişi olacağız." ifadelerini kullandı.

Magazin 25-03-23 17:01

Taraftarlar 'Göğüslerini aç' demişti! Diletta Leotta dekoltesiyle takipçileri mest etti

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır hale geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak tanınan İtalyan yıldız dekolteli pozlarıyla yine çok beğenildi.

Magazin 15-03-23 10:37

Son dakika: Geçtiğimiz günlerde istifasını açıklamıştı! Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'daki görevine geri mi dönüyor?

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve son olarak Ümraniyespor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu tüm görevlerinden istifa etmişti. Ağaoğlu'nun istifasının hemen akabinde ise 18-19 Mart tarihlerinde yapılacak olan seçimlerde yeni yönetimin önünü açmak için teknik direktör Abdullah Avcı görevini bırakmıştı. TRT Spor'un haberine göre Ağaoğlu, yeniden aday olmaya karar verdi.

Spor 08-03-23 14:03

Spor spikeri Güntekin Onay, Gültekin Uysal gafı sonrası açıklama yaptı! ''Eğer bana teklif gelirse...''

Gazeteci Şirin Payzın, canlı yayında Altılı Masa'da yaşanan kritik gelişmeleri değerlendirirken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ismini şaşırıp, Gültekin Uysal yerine ünlü spor spikeri Güntekin Onay'ın adını telaffuz etmişti. Söz konusu Güntekin Onay, bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Spor 08-03-23 08:07

Şirin Payzın'dan canlı yayında Güntekin Onay gafı! Altılı Masa'yı konuşurken Gültekin Uysal'ın adını şaşırdı

Gazeteci Şirin Payzın, canlı yayında Altılı Masa'da yaşanan kritik gelişmeleri değerlendirirken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ismini şaşırdı. Gültekin Uysal yerine ünlü spor spikeri Güntekin Onay'ın adını telaffuz eden Payzın, sonrasında hatasını düzeltti.

Haber 06-03-23 16:20

Bir bir kar haberleri gelirken... İki fotoğraf da 2 Şubat 2023'te çekildi! Bir yanda kara kış diğer yanda deniz keyfi

Yurt genelinde pek çok noktaya kar yağışı gerçekleşirken, Antalya'nın Alanya ilçesinde güneşli havayı görenler deniz keyfi yaşadı. Mardin’de etkili olan kar yağışı ve sis nedeniyle bazı noktalarda trafik kazaları yaşandı. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mardin 1969 Spor futbol takımı, kar yağışı altında idman yaptı. Erzurum ve Iğdır'da yoğun kar yağışı nedeniyle 7 uçak seferi karşılıklı iptal edildi. Gaziantep'te de karla mücadelenin devam ettiği belirtildi.

Haber 02-02-23 17:13

MHK Başkanı Lale Orta mı olacak? Ahmet Çakar ve Emre Tilev’den kadın MHK Başkanı iddiası! Lale Orta kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sabri Çelik'in istifasının ardından yeni MHK Başkanı'nın Lale Orta olacağı iddia edildi. FIFA eski hakemi ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ve Spor Spikeri Emre Tilev'in yaptıkları açıklamalar geniş yankı uyandırdı. Peki, Lale Orta kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeni MHK Başkanı Lale Orta mı olacak?

Spor 28-01-23 15:40

Taraftarlar çılgına o sözleri sonrası çılgına dönmüştü! Fenerbahçe Necati Ateş için hareke geçti... Haddini aştı

Gaziantep FK karşısında oynadığı mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin aldığı 3 puan sonrası karşılaşmaya dair TRT Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Necati Ateş'in "Gaziantep FK'da Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı. Beğendiğim bir futbolcu ama maalesef her golde o var." ifadelerini kullanması Fenerbahçe cephesinden tepkiyle karşılandı. İşte detaylar...

Spor 17-01-23 15:25

Acun Ilıcalı Survivor açılışında herkesi şaşırttı! Survivor 2023'e deniz uçağı kullanarak giriş yaptı

Survivor 2023 heyecanı başladı. Her yıl Survivor adasına girişi olay olan Acun Ilıcalı, Dominik'te yine geleneği bozmadı. Özel jetinden inen Acun Ilıcalı önce spor bir araba ardından ise klasik bir araç kullandı. Ancak Ilıcalı adaya gelişiyle herkesi şaşırttı. Ünlü televizyoncu kendi kullandığı deniz uçağıyla Survivor adasına giriş yaptı. Uçakla denize inen Ilıcalı'nın o anları sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 15-01-23 20:46

Teşkilat bu akşam var mı, neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? 1 Ocak 2023 TRT 1 yayın akışı!

Teşkilat dizisi bu akşam TRT1 yayın akışında yer almaması nedeniyle merak konusu oldu. Çağlar Ertuğruş, Deniz Baysa Yurtcu, Murat Yıldırım, Ezgi Şenler, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Serdar yeğin gibi oyuncularla kısa sürede milyonların gönlünde taht kurmayı başaran fenomen dizi ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, " Teşkilat bu akşam var mı, neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? " gibi sorularını araştırıyor. İşte 1 Ocak 2023 Pazar TRT 1 yayın akışı....

Magazin 01-01-23 19:55

Son dakika: Galatasaray taraftarını sevinçten çıldırtacak! Memphis Depay, Moussa Dembele ve Deniz Undav adım adım 'Parçalı'ya geliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 33 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını sıklaştıran ve hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı - kırmızılıların gündemine Barcelona'dan Memphis Depay, Lyon'dan Moussa Dembele ve Brighton'da forma giyen Deniz Undav gelmişti. Galatasaray'ın planı ise ortaya çıktı...

Spor 01-01-23 10:57

Son dakika: Herkesin konuştuğu karar için kim, ne dedi? Sivasspor - Galatasaray maçında iptal edilen gol için eski hakem ve yorumcuların yanıtı: Anlayamadık!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabaka; sarı - kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Sivasspor'un 50. dakikada attığı golün iptal edilmesi maçın önüne geçmişti. Spor yorumcuları ve eski hakemler, pozisyonu değerlendirdi. Eski hakem Deniz Çoban'ın "Burada skandal bir hata var" sözleri ise dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Spor 30-12-22 07:27

GİRESUNSPOR GAZİANTEP FK maç sonucu! Giresun'dan galip çıkmadı!

Giresunspor ile Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusuydu. Karşılaşmayı, Hakem Zorbay Küçük yönetti. Küçük'ün yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Deniz Caner Özaral yaptı. Peki, Giresunspor Gaziantep FK maç sonucu ne oldu? İşte detaylar...

Spor 29-12-22 19:04

Göğüsleriyle stadı birbirine katmıştı! Diletta Leotta dekolteli pozuyla nefes kesti

Dünyaca ünlü spor spikeri Diletta Leotta, cesur Noel paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Diletta Leotta'nın çam ağacı önünde verdiği iddialı karelere kısa sürede 700 bine yakın beğeni geldi.

Magazin 26-12-22 17:48

Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti! 'Bizdeki de kalp...'

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru'nda Deniz Can Aktaş ile rol alan ünlü oyuncu Hazal Subaşı, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Güzel oyuncunun dekolteli pozuna takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 05-12-22 13:52

'Alev alev yanıyorum' demişti! Hande Sarıoğlu takipçisinin yorumuna yanıtıyla dikkat çekti

Spor spikeri Hande Sarıoğlu taytını giydi, portakalı soydu. Youtube programı için farklı konseptlerde çekim yapan güzel spiker geçtiğimiz günlerde "Doğal gaz faturasını ödemiyoruz çünkü ben çünkü ben alev alev yanıyorum" diyerek dikkat çekti. Sarıoğlu bu sefer de kendisine gelen bir yorumla gündemde.

Magazin 04-12-22 15:15

Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru bu akşam var mı, neden yok? TRT 1 yayın akışı

Kasaba Doktoru her cuma TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Oyuncuları arasında Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak gibi isimlerin yer aldığı dizinin en son 25. bölümü ekrana geldi. Yapılan açıklamada yeni bölüm tarihi açıklandı. Peki, Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru bu akşam var mı, neden yok?

Magazin 02-12-22 16:13

Spor spikeri Hande Sarıoğlu doğal gaz faturasına çözümü buldu! Yakmıyoruz çünkü...

Sosyal medyada yaptığı paylaşımların yanında estetiklerine ve silikonuna dair de konuşmasıyla öne çıkan spor spikeri Hande Sarıoğlu doğalgaz faturasına çözümü buldu! Hande Sarıoğlu doğal gaz yakmama sebebini söyleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 02-12-22 14:29

Teşkilat yeni bölümü bu akşam var mı yok mu? Teşkilat yeni bölümü ne zaman? 27 Kasım TRT 1 yayın akışı

Teşkilat dizisinin sevenleri, Teşkilat'ın 27 Kasım akşamında ekranlara gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Başrolünde Deniz Baysal Yurtcu, Murat Yıldırım gibi oyuncuların yer aldığı Teşkilat dizisinde heyecan devam ediyor. Peki Teşkilat yeni bölümü bu akşam var mı yok mu? Teşkilat yeni bölümü ne zaman? 27 Kasım TRT 1 yayın akışı...

Magazin 27-11-22 17:32

İran'ın yıldız futbolcusu Serdar Azmoun, röportaj verirken birden Türkçe konuşmaya başladı! ''Fenerbahçe'ye gol atmıştım...''

İran forması giyen Serdar Azmoun, Galler ile oynadıkları maçın ardından Türkçe röportaj verdi. TRT Spor spikerini şaşıran Serdar Azmoun, röportaj sırasında birden Türkçe konuşmaya başladı. Türk halkını ve Fenerbahçe'yi çok sevdiğini söyleyen Serdar Azmoun, sarı-lacivertli takıma eskiden gol attığı için özür diledi.

Spor 25-11-22 19:00

İspanya - Kosta Rika maçını sunan TRT Spikeri Cüneyt Ersan'a Beşiktaşlılar tepki gösteriyor! ''Tabii şimdi aklınıza geliyordur...''

İspanya, Kosta Rika karşısında 7. golü bulduktan sonra TRT spikerinin, "Tabii şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu?" söylemi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Liverpool-Beşiktaş maçının skoruna atıfta bulunduğu iddia edilen spiker için yüzlerce tweet atıldı.

Spor 23-11-22 21:21

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta dekoltesiyle takipçilerini büyüledi! 'Sevgilin çok şanslı'

Alman futbolcu Loris Karius ile yeni bir aşka yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti.

Magazin 15-11-22 16:19