Tuğçe Kazaz Haberleri Ve Son Dakika Tuğçe Kazaz Haberleri

Tuğçe Kazaz Haberleri Ve Son Dakika Tuğçe Kazaz Haberleri

26 Ağustos 1982 tarihinde dünyaya gelen Tuğçe Kazaz, aslen Balıkesirlidir. 2001 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında aldığı birincilik derecesiyle tanınır hale gelmiştir. 1.82 metrelik boyu ile dikkatleri üzerine çekmeden önce İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde eğitim görmekteydi. 2005 yılında George Seitaridis ile gerçekleştirdiği ve üç yıl süren evliliğinde, din değiştirip Rum Ortodoks olmuştur ve adını da Maria Seitaridis şeklinde değiştirmiştir. 2008’de boşandıktan sonra eski dinine ve Türkiye’ye dönenen Kazaz’ın televizyon kariyeri de bulunmaktadır. 90’larda oynadığı Kapüsistan isimli gençlik dizisi ile televizyonda tanınmıştır. Sonrasında da Uzun Hikaye, Cin Geçidi ve İçimde Akan Nehir isimli filmlerde rol almıştır. Kemalizm ile ilgili olarak yaptığı sert açıklamalar ile birçok kişiden tepki toplamış ve hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.

Tuğçe Kazaz Haberleri

Tuğçe Kazaz sözleriyle tepki çekti! Sosyal medyada din değiştirme göndermesi

Daha önce sevgilisi için din değiştirmesiyle gündeme gelen Tuğçe Kazaz yeni açıklamalarıyla tepki çekti. Tuğçe Kazaz "Türkiye 2030'a kadar tam manasıyla hilafet sistemine geçmiş olacak" sözleriyle gündeme gelmeyi başardı.

Magazin 02-01-2024 11:33

Yunus Günçe AHBAP'ı eleştiren Tuğçe Kazaz'ı yerden yere vurdu! Dinler arası yolculukta...

Sosyal medyada gündeme dair paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Yunus Günçe son olarak AHBAP'ı hedef alan eski manken Tuğçe Kazaz'ı hedef aldı. Yunus Günçe'nin videosu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-02-2023 14:54

150 sivil toplum kuruluşu katıldı: Etkinlik başındaki konsere tepki! Tuğçe Kazaz da konuştu Allah bize 'LGBT'li bireyleri siz cezalandırın' demedi

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun organizasyonunda, 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla İstanbul'da "Büyük Aile Buluşması" yapıldı. LGBT karşıtı etkinlikte konuşan Tuğçe Kazaz, dünyanın ahir zamandan geçtiğini, Müslüman için sadece ibadet etme dönemi olmadığını söyledi. Öte yandan etkinlik başında gerçekleşen konsere küçük bir grup, "Onlar gibi müzikli bir protesto istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Haber 18-09-2022 21:44

Tuğçe Kazaz'a Nez'den sert tepki! Beyin olmayınca...

Sık sık din değiştirmesiyle tanına Tuğçe Kazaz "LGBT bir tercih değil dayatmadır. LGBT'yle aileyi yok etmek, nesli durdurmak, nüfusu azaltmak, dini ortadan kaldırmak istiyorlar" sözleriyle tepki çekti. Kazaz'ın sözlerini duyan Nez ise çileden çıktı. Şarkıcı Nez eski modele sert sözler söyledi.

Magazin 04-09-2022 09:40

Tuğçe Kazaz

Tuğçe Kazaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğçe Kazaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tuğçe Kazaz'dan LGBT bireyleri kızdıracak sözler!

Yaptığı çıkışlarla çok konuşulan eski model Tuğçe Kazaz bu kez de LGBT bireylerle ilgili sözleriyle gündeme geldi. Kazaz'ın sözleri sosyal medyada anında gündem oldu.

Magazin 03-09-2022 12:10

Tuğçe Kazaz'dan Yunanistan yorumu! Adalara girelim

Eski manken Tuğçe Kazaz, dünyanın tümünde sınırların değiştiğini söyleyerek, sınırların tekrar çizilmesi ve gerekirse adalara girilmesi gerektiğini savundu. Kazaz'ın açıklamaları kısa sürede sosyal medya gündemine oturdu.

Magazin 24-06-2022 10:05

Şeriat tartışması sürüyor! Tuğçe Kazaz'dan Ezgi Mola'ya şok sözler

Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı Şeriat paylaşımıyla gündeme geldi. Kazaz, 'Şeriat temiz toplumlara gelir' açıklaması sonrası kendisine tepki gösteren Ezgi Mola'ya "Medya maymunluğuna devam et" dedi.

Magazin 01-06-2022 12:01

Şeriat öven Tuğçe Kazaz'a Ezgi Mola'dan tepki

Sevgilisi için din değiştirmesiyle tanınan Tuğçe Kazaz yeni açıklamalarıyla gündemde. Tuğçe Kazaz'ın şeriat övdüğünü gören oyuncu Ezgi Mola kendini tutamadı.

Magazin 31-05-2022 12:14

Eski manken Tuğçe Kazaz şeriatla ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz'

Açıklamalarıyla tartışmalara neden olan eski manken Tuğçe Kazaz, şeriat açıklamalarıyla yine gündeme geldi. Şeriatla ilgili övgü dolu sözler söyleyen Kazaz'a çok sayıda tepki geldi. "Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!" ifadelerini kullanan Kazaz şeriatın ancak temiz toplumlara gelebileceğini savundu.

Magazin 31-05-2022 10:15

Tuğçe Kazaz: Atatürk'ü Osmanlı, Erdoğan'ı Atatürk Türkiye'si yetiştirdi

Son yıllarda sadece sansasyonel sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan eski manken Tuğçe Kazaz yine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kazaz bu kez de Atatürk'ün birden çok dil bilmesiyle Erdoğan'ın dil bilememesini karşılaştırdı.

Magazin 15-06-2021 15:09

Tuğçe Kazaz'dan içki yasağı tepkisine cevap! Şeriat sizin gibi insanları ne yapsın?

Eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz son yıllarda attığı tweetler ile sık sık gündeme geliyor. Bir dönem Hristiyan olup daha sonra tekrar Müslüman olduğunu dile getirmesiyle uzun bir süre konuşulan Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-04-2021 13:59

Tuğçe Kazaz'ın Cuma mesajı olay oldu! Eski fotoğrafları hatırlatıldı

Eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz son yıllarda attığı tweetler ile sık sık gündeme geliyor. Bir dönem Hristiyan olup daha sonra tekrar Müslüman olduğunu dile getirmesiyle uzun bir süre konuşulan Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-04-2021 16:17

Tuğçe Kazaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Tuğçe Kazaz'ın hayatı

Tuğçe Kazaz son dönemlerde yaptığı YouTube yayınları ile sıklıkla gündeme geliyor. Aslen Balıkesir'li olan Kazaz, bir dönem vaftiz olup daha sonra tekrar Müslüman olmasıyla uzun bir süre konuşulmuştu. Peki, Tuğçe Kazaz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Tuğçe Kazaz hakkında merak edilenler...

Magazin 05-04-2021 23:37

Tuğçe Kazaz'ın hedefinde deprem bölgesine giden Ekrem İmamoğlu vardı! 'Corona virüsünün...'

Atatürk hakkında çirkin sözler söyleyen eski model Tuğçe Kazaz'ın hedefinde bu kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Yaptığı politik yorumlarla sık sık gündeme gelen Kazaz İmamoğlu'nun deprem bölgesine gitmesini eleştirdi.

Magazin 27-01-2020 13:39

Atatürk’e hakaret eden Tuğçe Kazaz hakkında suç duyurusu!

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden eski model Tuğçe Kazaz'a tepki yağıyor. Son olarak Ceza ve Engelli Hakları Uzmanı avukat Turgay Özcan, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Tuğçe Kazaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 12-01-2020 09:57

Demet Akalın Atatürk'e söylediği sözlerle olay olan Tuğçe Kazaz'a sert çıktı

Demet Akalın, YouTube'da yayınladığı videosunda Mustafa Kemal Atatürk için "Ahlaksız" diyen eski manken Tuğçe Kazaz'a öfke kustu.

Magazin 10-01-2020 13:33

Sevilay Yılman'dan Tuğçe Kazaz'a sert tepki: Kim gazlıyor bu müptezeli?

Eski model Tuğçe Kazaz'ın Atatürk'le ilgili skandal sözlerinin yer aldığı 13 dakikalık video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kazaz'a bir tepki de Habertürk yazarı, gazeteci Sevilay Yılman'dan geldi.

Magazin 10-01-2020 09:43

Tuğçe Kazaz'dan Mustafa Kemal Atatürk hakkında skandal sözler

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen eski model Tuğçe Kazaz Atatürk hakkındaki skandal açıklamalarıyla gündemde... Tuğçe Kazaz'ın açıklamalarına sosyal medyada eleştiri yağıyor.

Magazin 09-01-2020 11:43

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na şoke eden sözler!

Yaptığı paylaşımlarla sürekli gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili söylediği sözlerle tepki çekti.

Magazin 27-12-2019 13:48

Tuğçe Kazaz'dan Davutoğlu'na sert sözler!

Yaptığı politik analizlerle sosyal medyada sık sık gündem olan Tuğçe Kazaz'ın hedefinde bu sefer de Davutoğlu, Babacan ve Gül vardı. Kazaz politikacıları sivri bir dille eleştirdi.

Magazin 09-12-2019 10:13

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na şarap tepkisi!

Ekrem İmamoğlu'nun kaz eti yerken paylaşılan fotoğrafları sosyal medyada olay olmuştu.Tuğçe Kazaz bu gündeme de geri kalmadı ve İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Magazin 03-12-2019 09:26

Tuğçe Kazaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı mı olacak?

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz’ın, Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı’na getirileceği öne sürüldü. Kazaz bu iddialara verdiği yanıtla olay oldu.

Magazin 17-11-2019 11:26

Gökhan Özoğuz'dan Tuğçe Kazaz'a sert sözler

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya üzerinden gündeme dair açıklamalarını sürdürüyor. Ünlü şarkıcı son olarak Tuğçe Kazaz'a söylediği sözlerle dikkat çekti.

Trend 21-10-2019 09:53

Tuğçe Kazaz'dan sert sözler! 'Allahsızlardan mı korkmam gerekiyor?'

Tuğçe Kazaz daha önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda kullandığı ifadeler nedeniyle kendisini eleştirenler hakkında sert açıklamalar yaptı.

Magazin 20-10-2019 09:19

Tuğçe Kazaz'dan dergiye kapak olan Dilek İmamoğlu'na eleştiri!

Eski manken Tuğçe Kazaz, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun bir dergiye kapak yüzü olmasına ve "İstanbul'un Fırst Lady'si" olarak nitelendirilmesine tepki gösterdi.

Magazin 17-10-2019 09:08

Tuğçe Kazaz'ın deprem paylaşımı Twitter'da tepki çekti

Siyasi çıkışlarıyla gündemden düşmeyen eski manken Tuğçe Kazaz, yaptığı deprem yorumuyla dikkat çekti. Kazaz'a paylaşımından dolayı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Magazin 28-09-2019 10:16

Tuğçe Kazaz'ın Atatürk paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Son dönemde paylaştığı tweetlerle gündeme olan eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, bu sefer Mustafa Kemal Atatürk'ün adından yola çıkarak, 'Neden Mustafacı yok?' sorusuyla gündeme geldi.

Trend 18-09-2019 13:59

Eski manken Tuğçe Kazaz'dan dikkat çeken Canan Kaftancıoğlu paylaşımı

Siyasi çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken eski manken Tuğçe Kazaz'ın 9 yıl 8 ay hapis cezası alan Canan Kaftancıoğlu ile ilgili paylaşımı Twitter'da olay oldu. Kazaz, "80 milyona kaybettirmeden çıkın oradan" ifadesini kullandı.

Trend 07-09-2019 09:32

Tuğçe Kazaz'dan Anıtkabir'i ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'na S-400 göndermesi

Eski manken Tuğçe Kazaz ikinci kez Anıtkabir'i ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu şov yapmakla suçladı.

Trend 13-07-2019 10:55

Tuğçe Kazaz'ın İmamoğlu paylaşımları olay oldu!

Manken Tuğçe Kazaz, tekrarlanan İstanbul seçimlerine ilişkin bir dizi paylaşımda bulundu. Kazaz'ın Ekrem İmamoğlu hakkındaki sözleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 23-06-2019 10:50

Tuğçe Kazaz eski siyasi analizleriyle twitter'dan bombaladı: Siz sözde entelektüel biz ise koyunuz ya!

Eski manken Tuğçe Kazaz, twitter'dan paylaştığı mesajlarla yine sosyal medyaya damga vurdu. Eski siyasi analizlerini paylaşan ve hepsinde de haklı çıktığını iddia eden Kazaz "Kurtuluşunuz yok, bunları fırsat buldukça tek tek yayınlayacağım. Hani siz sözde entelektüel biz ise koyunuz ya, o açıdan" dedi. Kazaz, twitter'da en çok bahsedilen konular arasına girdi.

Haber 07-07-2018 23:22

Tuğçe Kazaz yine olay olmayı başardı

Tuğçe Kazaz, Twitter’ın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Uzun süredir sessizliğini koruyan Tuğçe Kazaz’ın neden gündem olduğu bazı kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. İşte bomba sözler

Magazin 11-04-2018 11:00

Tuğçe Kazaz'dan ABD-Türkiye arasındaki vize krizi yorumu: Dolar yasaklansın

Eski manken Tuğçe Kazaz, Ankara-Washington hattında yaşanan vize gerilimine ilişkin olarak Ütopik gelecek belki ama bence doları Türkiye'de yasaklayalım. Uluslararası ilişkilermiş, ekonomiymiş gerisini doları basan onlar düşünsün" dedi."

Haber 10-10-2017 17:23

Tuğçe Kazaz: Atatürk değilim ki Atatürkçü olayım

Eski manken Tuğçe Kazaz'ın 'Atatürk değilim ki Atatürkçü olayım' ifadeleri gündem oldu. Kazaz, daha sonra röportajında sözlerinin kesildiğini öne sürerek Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 30-09-2017 22:34

Tuğçe Kazaz eleştirilere yanıt verdi: Hadi oradan, cahiller

Dinini, görünüşünü, mesleğini, fikirlerini değiştirmesiyle gündeme gelen ve son olarak 'AK Parti'den ufak ufak soğudum' açıklaması tepkilere yol açan eski model ve oyuncu Tuğçe Kazaz, kendisini eleştirenlere, 'Hadi oradan! Cahiller' diyerek tepki gösterdi.

Magazin 30-09-2017 13:12

Tuğçe Kazaz'dan Kuzey Irak'taki referandum sonrası flaş iddia

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yüzde 92 'evet' sonucu çıkan bağımsızlık referandumunun ardından başlayan tartışmalara eski manken Tuğçe Kazaz da girdi. Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Orta Doğu'da kurulması planlanan devletçiklerin ilk temelinin atıldığını' iddia etti.

Haber 29-09-2017 20:28

Tuğçe Kazaz: AK Parti'den soğudum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye verdiği destekle bilinen Tuğçe Kazaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. “Ben de artık AK Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz “FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu” ifadelerini kullandı.

Haber 18-09-2017 12:58

Tuğçe Kazaz, Karlov suikasti ile ilgili kafasına doluşan soruları sordu

Eski manken Tuğçe Kazaz,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Rus Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastle ilgili sorular sordu.

Magazin 21-12-2016 09:07

Tuğçe Kazaz'dan ilginç paylaşım

Tuğçe Kazaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisi ile dalga geçti.

Magazin 02-10-2016 13:52

Tuğçe Kazaz'dan '147 PKK'lı' hesabı

Eski manken Tuğçe Kazaz öldürülen 147 PKK'lı sayısını rakamlarına ayırarak, bu sayının ilahi bir mesaj içerdiğini öne sürerek Tweet'ler paylaştı.

Magazin 04-09-2016 08:43

Sıla'ya Tuğçe Kazaz'dan destek geldi

Zaman zaman siyasi mesajlarıyla gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz, sosyal medyanın hedefi haline gelen şarkıcı Sıla'ya destek çıkan bir tweet attı.

Magazin 16-08-2016 10:18

Tuğçe Kazaz: 'Teröristlerin çoğu mecliste'

Tuğçe Kazaz, sosyal medyadan attığı tweette, 'teröristlerin mecliste olduğunu' söyledi.

Magazin 19-03-2016 13:27

Ahmet Hakan: 'Tuğçe Kazaz paralel kızı paralel'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Tuğçe Kazaz'ın Diyanet'e sorusunu köşesine taşıdı.

Magazin 08-03-2016 14:27

Tuğçe Kazaz Diyanet'e bakın ne sordu?

Manken Tuğçe Kazaz, Diyanet İşleri Başkanlığı'na Kur'an- Kerim uygulaması indirdiği cep telefonuna abdestsiz dokunup dokunamayacağını sordu.

Magazin 07-03-2016 10:29

Tuğçe Kazaz yeni bir Gezi Direnişi olacağını açıkladı

Tuğçe Kazaz 'uyardı' ve yaz aylarında yeniden bir Gezi Direnişi olacağını söyledi.

Magazin 02-03-2016 08:11

Tuğçe Kazaz Putin hakkında ilginç bir benzetme yaptı

Yaptığı siyasi çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Kazaz son olarak Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında konuştu.

Magazin 28-01-2016 13:54

Tuğçe Kazaz'dan şaşırtan tepki: Abdest almamıza gerek yok

Sosyal medyada sık sık alay konusu olan Tuğçe Kazaz, yine çok konuşulacak tepkiler verdi. Canlı yayınlanan bir programa konuk olan Tuğçe Kazaz, bir anda saygı duruşu isteyip program sunucusunu "Abdest almamıza gerek yok değil mi" diyerek tersledi.

Magazin 18-01-2016 15:13

Tuğçe Kazaz canlı yayında herkesi saygı duruşuna davet etti

Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu " Uyan Türkiyem " programına konuk olan eski manken Tuğçe Kazaz, canlı yayında ilginç anlar yaşattı.

Magazin 18-01-2016 15:00

Tuğçe Kazaz sosyal medyayı salladı

Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programına katılan eski manken Tuğçe Kazaz, canlı yayında saygı duruşunda bulundu

Haber 18-01-2016 14:38