Tuğçe Özbudak Haberleri

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak'ın yeni mesleği bakın neymiş

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içerisindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Özbudak şimdilerde bakın ne yapıyor...

Magazin 20-11-2023 17:07

Değişimiyle çok konuşulmuştu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak estetiklerini tek tek sıraladı

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Bugün 2.Sayfa'ya konuk olan Özbudak, canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı.

Magazin 17-10-2023 17:21

Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tuğçe Özbudak'ın oynadığı diziler

Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Tuğçe Özbudak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın oynadığı diziler...

Magazin 17-10-2023 11:36

Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak estetikle bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde hayat verdiği Pınar karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Tuğçe Özbudak'ın son hali sosyal medyayı salladı. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri olan ünlü ismi görenler tanıyamıyor.

Magazin 25-09-2023 12:56

Kısmi felç geçiren Tuğçe Özbudak taburcu oldu! İşte son durumu

Adanalı dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adını duyuran ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak geçtiğimiz günlerde bacağındaki uyuşukluk nedeniyle hastaneye gitti. Kısmi felç geçirdiğini ve ameliyat olması gerektiğini açıklayan Tuğçe Özbudak, hastane odasından paylaşım yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Ünlü oyuncu bugün taburcu oldu.

Magazin 26-08-2023 16:32

Sevenlerinden dua istemişti! Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak hastane odasından paylaştı

Bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle şöhreti yakalayan Tuğçe Özbudak geçtiğimiz gün acil bir şekilde ameliyata alınacağını söyleyerek sevenlerinden dua istemişti. Ünlü isim hastane odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 25-08-2023 13:07

Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak'tan üzen haber! Acil ameliyata alınacak! Sevenlerinden dua istedi

Bir dönemin efsane dizilerinden Adanalı'da Pınar rolüne hayat veren oyuncu Tuğçe Özbudak'tan üzen haber geldi. Bacağındaki uyuşukluk nedeniyle hastaneye giden Özbudak, durumunun sandığından daha ciddi olduğunu öğrendi. "Ayağımda kısmi felç oluşmuş." diyerek durumunu sosyal medyada paylaşan Tuğçe Özbudak acil olarak alınacağı ameliyatı için sevenlerinden dua istedi.

Magazin 23-08-2023 20:52

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak son haliyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamıyor

Adanalı dizisi ilk olarak 2008 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlamış ve çok büyük ilgi görmüştü. Dizinin oyuncuları ara ara gündeme gelmeye devam ediyor. Adanalı dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. Çok sayıda estetik operasyon geçiren ünlü oyuncuya 'Tanıyamadım resmen', 'Pınar ne yaptın kendine' gibi yorumlar geliyor.

Magazin 06-05-2023 20:05

Estetiği abartan Tuğçe Özbudak kendini baştan yarattı

2008 - 2010 yılları arasında atv'de izleyiciyle buluşan ve o döneme damgasını vuran 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu. Zaman içinde bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak'ın şimdiki halini beğenenler kadar eleştirenler de var.

Magazin 02-01-2023 13:03

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Adanalı'nın Pınar'ı Tuğçe Özbudak sonunda patladı

Başrollerini Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Akif Alakurt ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Adanalı dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, sık sık estetik haberleriyle gündeme gelmekten rahatsız olduğunu dile getirdi.

Magazin 09-11-2022 17:36

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak estetik sonrası bambaşka biri oldu! Baştan aşağı değişen ismi gören tanıyamıyor

İlk kez 2008 yılında yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon yayınlanarak bir döneme damga vuran Adanalı dizisi, zaman zaman karakterleriyle yeniden gündeme geliyor. Dizide canlandırdığı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak ise yaşadığı büyük değişimle şaşırtıyor. Ünlü oyuncuyu geçirdiği estetikler sonrası görenler "Ne yaptın kendine?" yorumlarında bulunuyor.

Magazin 19-09-2022 10:18

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak'ın değişimine yorum yağdı! ''Çok korkunçsun''

Bir döneme damga vuran Adanalı dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi. Özbudak'ın son haline, ''Sana ne olmuş böyle!'', ''Çok korkunçsun'' ve ''Eski halin çok daha güzeldi'' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 10-12-2021 12:32

Adanalı dizisiyle tanınan Tuğçe Özbudak estetikli haliyle gündemde

Adanalı dizisiyle tanınan oyuncu Tuğçe Özbudak estetikli haliyle yine gündemde... Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak estetiğin dozunu kaçırdı.

Magazin 09-06-2021 09:34