Twerk Haberleri

Düğün dansı bir anda bambaşka bir noktaya gitti! Kontrolden çıkan gelin twerk yapmaya başladı... Davetliler şaşkınlıkla izledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Törende tamamen sırtı açık bir model tercih eden gelin kontrolü kaybederek davetlileri şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı. Bir anda damadın önüne geçerek twerk yapmaya başlayan gelinin o anları sosyal medyada viral oldu.

Trend 13-03-2024 10:37

Twerk yaparak trafiği birbirine kattı! Korna sesleri susmadı... Uzun araç kuyruklarına aldırış bile etmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü çok konuşuldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami bölgesinde kaydedilen görüntülerde bikinisiyle araç trafiğinin ortasında duran bir kadının aniden twerk yapmaya başladığı görüldü. Kadın dans ederek yolu kapatırken korna sesleri bir an olsun susmadı. O anlar çevredekiler tarafından kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 12-03-2024 11:55

Kocasını uyutup yatak odasında dans ettiği anları paylaştı! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor... Bu kadarı da fazla

TikTok'ta 'shawsera' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yatak odasından yaptığı dans performansıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kocasını uyuttuktan sonra kamera karşısına geçerek dans eden genç kadının paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 05-03-2024 13:40

İstanbul trafiğini birbirine kattı! Arabasından bornozla inen kadın sokağın ortasında twerk yapıp dans etti... Sosyal medyada gündem yarattı

İstanbul'da trafikte kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu. Aracından bornozuyla inen bir kadın diğer arabaların yanından geçerek önlerinde durdu. Bir anda twerk yapmaya başlayan kadının dans ettiği görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 05-03-2024 08:47

Twerk

Twerk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Twerk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sarhoş kadın tavana tutunarak ters bir şekilde twerk yaptı! Dengesini kaybedince kendisini yerde buldu... Saniye saniye kamerada

ABD'nin Virginia eyaletinde alkolü fazla kaçıran bir kadın barın tavanına tırmanarak dans etmeye başladı. Ters bir şekilde twerk yapan kadının dengesini kaybedince bir anda kendisini yerde buldu. O anlar saniye saniye barda bulunan diğer kişiler tarafından kaydedildi.

Trend 10-02-2024 07:56

Onu kimse durduramıyor! Brezilyalı şarkıcı Mc Pipokinha motorda twerk yaptığı anları paylaştı... Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha imza attığı sansasyonları sayesinde dünya basınında sıklıkla kendisinie yer bulmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde sahnede seksüel hareketlerde bulunan, pantolonunu çıkartarak uçak kokpitine giren ve vajinasının dövmesini yaptırdığını gösteren ünlü isim bu kez motorda twerk yaptığı anlarla olay oldu.

Trend 18-01-2024 10:01

Twerk yaptığı videolarla ünlenmişti! Sosyal medya fenomeni Shilpa Sethi tamamen şeffaf tulumuyla sokakta dolaştı

Sosyal medyadan twerk yaparken çekilen dans videolarını paylaşarak ünlenen Shilpa Sethi cesur pozları sayesinde kısa sürede fenomene dönüştü. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Sethi, kalabalık bir sokakta şeffaf tulumuyla boy gösterdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 12-01-2024 15:36

Tepki çeken görüntüler! Seyir halindeki aracın sunroof'undan çıkan kadın twerk yaptı

Beşiktaş'ta bir kadın, seyir halindeki aracın sunroof'undan çıkarak twerk yaptı. Sosyal medyada paylaşılan twerk görüntüleri büyük tepki çekti. Trafikteki bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 04-12-2023 15:59

Yer: Taksim! Müziğin ritmine kendisini kaptıran kadın sokak ortasında dans etti! Twerk yaptı yetmedi spagat açtı

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde müziğin ritmine kendisini kaptıran bir kadın sokak ortasında herkesi şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı.

Trend 22-11-2023 13:19

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Annesinin yanında twerk yapmaya başladı... Anne duruma oklavayla müdahale etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İsmi açıklanmayan bir kullanıcı annesinin yanında twerk yapmaya başlayınca kendisine verdiği tepkiyi kaydederek sosyal medyadan paylaştı. O anlar kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 22-11-2023 07:40

Görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti! İki kadının şakalaştıkları anlar çok konuşuldu... Biri twerk yaptı diğeri kalçasına vurdu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde iki kadının el şakası yaptıkları anlar yer alırken video sosyal medyada viral olmayı başardı. TikTok kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde bir kadın twerk yaparken diğeri ise kalçasına vurmayı tercih etti.

Trend 17-11-2023 09:05

Ben bir şey öğrendim diyerek annesinin önünde twerk yaptı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Görenler herkesi şaşkına çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kız kısa sürede viral olmayı başardı. Annesinin koltukta oturduğu kız bir anda önüne geçerek "Arkadaşlar ben bir şey öğrendim" diye bağırdıktan sonra birdenbire twerk yapmaya başladı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 03-11-2023 14:08

Böyle sadakat testi ne görüldü ne de duyuldu! Düğünden dakikalar önce gelinin kız kardeşlerin damadın önünde twerk yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Düğüne dakikalar kala gelinin kız kardeşleri damadın sadakatini ölçmek için önünde twerk yaptı. Damadın evlenmeden önce aldatıp aldatmadığını denemek isteyen gelinin kız kardeşlerinin dans performansı sosyal medyada paylaşılınca gündem yaratmayı başardı.

Trend 23-09-2023 07:59

Düğündeki damat ve gelinin twerk atışması sosyal medyada gündem oldu! Davetliler büyük bir şaşkınlıkla izledi

Sosyal medyada kaydedilen bir düğüne ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Gelin ve damadın düğünlerine özel olarak hazırladıkları dans gösterisi davetliler ve sosyal medyanın beğenisini topladı. Gelin ve damadın dans kapışmasını anımsatan performansı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 21-09-2023 09:48

Sosyal medyada twerk çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor! Hareket halindeki aracın kapılarını açıp dans etmeye başladılar

Sosyal medyanın akım haline gelen dans hareketi twerk popülerliğini kaybetmeden dünyadaki etkinliğine devam ediyor. Son olarak hareket halindeki bir aracın kapısını açarak dışarı çıkan ve bir anda terk yapmaya başlayan kadınların videosu ilgi çekti.

Trend 13-09-2023 15:31

Savaşta hayatını kaybeden babalarının mezarı başında twerk yaptılar! Tepkiler gecikmedi... 5 yıla kadar hapis cezası

İsimleri açıklanmayan kız kardeşler Ukrayna'yı Vladimir Putin'in işgalci Rus ordusuna karşı savunurken öldürülen babalarının mezarını ziyaret ederken ilginç bir hareket yaptılar. Ülkede savaş kahramanı ilan edilerek diğer şehit askerlerin bulunduğu mezarlığa giden kız kardeşler babalarının mezarı başında twerk yaptı. O anları sosyal medyadan yayınlayınca tepkiler de gecikmedi.

Trend 30-08-2023 08:23

Balkonda çıplak halde twerk yaptı! İstanbul'da akılalmaz görüntüler... O anlar saniye saniye kaydedildi, sosyal medyada gündem oldu

İstanbul'da kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu! O görüntülerde bir kadının çıplak halde balkonda twerk yaptığı anlar yer aldı.

Haber 18-08-2023 10:33

Düğündeki twerk videosu viral oldu! Salondakiler geline coşkuyla eşlik etti, damat ise...

Sosyal medya düğünde twerk yapan gelin videosunu konuşuyor! Düğün salonunda damadın önünde ve tüm salonun da gözü önünde twerk dansını sergileyen kadının o anları viral oldu.

Trend 19-06-2023 09:02

Yer: Adana! Aracın üstüne çıkıp twerk yaptı

Denizli’de bir markette dans eden kadının ardından, bu kez de Adana’da otomobilin üstüne çıkıp dans eden kadın görüntüsü ortaya çıktı. Yolda yürüyen bir kadın, beyaz bir aracın üstüne çıkarak twerk dansı yaptı. Kadın kısa süre dans ettikten sonra otomobilin tavanından aşağı indi. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 15-06-2023 14:47

Mia Khalifa yine bildiğiniz gibi! Geceliği 2 bin euroluk lüks villasında yere yatıp twerk yaptığı anları paylaştı

Lübnan doğumlu dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa, Meksika tatilinden yaptığı ilginç bir paylaşımla sosyal medyada gündeme gelmeyi başardı. Kendi özel şefi ve arkadaşlarıyla birlikte geceliği 2 bin euro (yaklaşık 50 bin TL) olan lüks bir villada tatil yapan Khalifa sosyal medya hesabından yere yatarak twerk yaptığı anları paylaştı.

Trend 08-06-2023 10:55

Kızının doğum gününde transparan elbisesiyle twerk yapınca sosyal medyadan tepki çekti! Müziğe kendisini fazla kaptırdı

TikTok’ta ‘simonethomaz632’ kullanıcı adıyla paylaşılan görüntülerde kızının doğum gününe transparan kıyafetiyle twerk yapan bir anne damga vurdu. Müziğe kendisini bir anda kaptıran anne adeta kendisinden geçti. 26 yaşındaki anne Brenna Azevedo’nun dans performansı gündem yarattı.

Trend 31-05-2023 09:18

Memleket Partisi'nden milletvekili adayıydı! Twerk videosu gündem oldu... Açıklama geldi: 'Ben de twerk yapmışım çok mu?'

Memleket Partisi'nden Zonguldak 5. sıra adayı olan 22 yaşındaki Cem Saygı, sosyal medyada paylaşılan dans görüntüleriyle gündem olmuştu. Saygı, sosyal medyada yaptığı açıklamalarla yine çok konuşuldu. Muharrem İnce'nin de dans ettiğini söyleyen Saygı, "Ben de twerk yapmışım çok mu? Hayırdır? Ben niye utanayım?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-2023 17:20

Konserin ortasında bir anda kucak dansı yapmaya başladı! Çevresindekilere aldırış dahi etmedi

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in konseri sırasında bir çiftin çevresindekilere aldırış etmeden yakınlaştıkları anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyadan ifşa edildi. Çiftin kendilerinden geçercesine dans ettiği anlar sosyal medyada kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 04-04-2023 14:49

Sosyal medyayı sallayan dans! Nijeryalı adamın twerk yaptığı anlar viral oldu... Herkes bunu konuşuyor

Nijerya’da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. İsmi Bobby olarak açıklanan bir adamın dans performansı görenleri şaşkına çevirdi. Dans pistinde bir kadınla birlikte hünerlerini sergileyen adamın twerk yaptığı anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı.

Trend 27-01-2023 10:56

Büyük beden model Sam Paige, sosyal medyayı salladı! Eleştirilere twerk yaparak cevap verdi

Podyumlarda yer almak için fazla kilolu olduğu belirtilen ve sosyal medya olumsuz eleştirilere maruz kalan Sam Paige file elbisesiyle twerk yaparak herkese meydan okudu. TikTok’ta yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan Paige, bir konser sırasında dans ettiği anları paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Trend 14-12-2022 11:53

Otobüs durağının çatısında twerk yaptılar! Aniden çökünce insanların üstüne düştüler

İngiltere'de 1966'dan bu yana düzenlenen Notting Hill Karnavalı, 3 yılın ardından başkent Londra'da yeniden başladı. Festivalden renkli görüntüler gelmeye devam ederken bir grup genç eğlencenin dozunu kaçırınca tuhaf bir kazaya imza attı. Bir otobüs durağının üstüne çıkarak twerk yapan bir grup arkadaş çatının çökmesi sonucunda kendisini bir anda yerde buldu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 29-08-2022 13:33

Müziğin ritmine kendisini fazla kaptırdı! Damadın düğün dansı davetlileri gülümsetti

TikTok’ta ‘imadphotography’ kullanıcı adıyla paylaşılan bir düğün videosu herkesi gülümsetmeyi başardı. Müziğin ritmine kendisini fazla kaptıran gelin ve damadın dans pistindeki performansı kısa sürede sosyal medyada olay oldu.

Trend 16-08-2022 14:54

Binlerce kişinin izlediği konserde sahneye çıktı! Hamile kadının bir anda twerk yaptığı anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Profesyonel dansçı Liv Quantrill, Amerikalı şarkıcı Todrick Hall’in konserinde sahneye çıktı. Binlerce kişinin izlediği konserde sahneye çıktığı anda twerk yapmaya başlayan Quantrill, sosyal medyada gündem oldu. 5 buçuk aylık hamile kadının dansı kısa sürede sosyal medyada 20 milyon izlenmeye ulaştı.

Trend 13-08-2022 13:27

Survivor Berna Canbeldek twerk yaptığı anları paylaştı!

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Berna Canbeldek, şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Cüretkar pozlarıyla gündeme gelen güzel isim, son olarak katıldığı bir partide twerk yaptı. Canbeldek'in o anları olay yarattı.

Magazin 09-08-2022 11:20

Rus dansçının sözleri olay yarattı! “Halkın içinde twerk yaptığım için böceklerle dolu Rus hapishanesinde üç gün dayak yedim”

Bir alışverişinde twerk yaptıktan sonra üç gün hapis cezasına çarptırılan Rus bir dansçı itirafıyla gündem yarattı. Dansının kimseye zarar vermediğini söyleyen dansçı Yana Sloeva, böceklerle dolu bir hapishane hücresinde üç gün tutulduğunu söyledi.

Trend 23-07-2022 14:50

Trafikte sıkılınca aracın üzerine çıkıp twerk yapmaya başladılar! Sürücüler donup kaldı

Sosyal medyada trafikten bunalan iki kadının hareketleri popüler olmayı başardı. Araçların milim milim hareket ettiğini gören ve aracın içinde beklemekten sıkılan kadınlar aracın üzerine çıkarak bir anda twerk yapmaya başladı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 22-07-2022 09:53

Sosyal medyada gündem yaratan dans! Gelin ve damadın seksi dansına kayınvalidenin tepkisi olay oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir gelin ve damat düğünlerinin sonunda eğlencenin dozunu kaçırarak seksi dans figürleri sergilemeye başladı. O anlara tanık olan gelinin annesinin tepkisi ise sosyal medyada gündem oldu.

Trend 16-07-2022 11:30

Seçimi kazanmak istedi! Amerikalı senatör Tiara Mack, kampanyası için kumda amuda kalkıp twerk yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Rhode Adası eyaleti için yapılacak seçimlerde Tiara Mack, senatör adaylığını koydu. Mack seçimleri kazanmak için ilginç bir kampanya yürütürken TikTok hesabından kumda amuda kalktığı ve twerk yaptığı anları paylaştı. Senatör adayının paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden olurken genç kadın kendisini savundu.

Trend 07-07-2022 12:59

Sağdıcın şakası sosyal medyayı karıştırdı! Gelinliği giyip kucak dansı yapmaya başladı, herkes şaşırdı

26 yaşındaki Stephen Garlatta, ABD'nin Kaliforniya kentinde düzenlenen bir törenle 25 yaşındaki sevgilisi Lauren Bartoli ile evlendi. Düğün törenine gelin ve sağdıcın damada hazırladığı şaka damga vurdu. Sağdıcın gelinlik giyerek damada kucak dansı yaptığı eğlenceli anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 05-07-2022 17:10

Büyük beden OnlyFans fenomeni fazla kilolarını eleştirenlere jakuzide twerk yaptığı anlarla seslendi

Büyük beden OnlyFans modeli Georgia Rose, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla beden pozitifliğini savunuyor. Kadınların dış görünüşleri nedeniyle eleştirilmesini ve toplumsal güzellik kalıplarını reddettiğini söyleyen model, TikTok’tan olumsuz eleştirilere twerk yaptığı bir videosuyla cevap verdi.

Trend 06-05-2022 16:08

Sosyal medyada olay yaratan görüntüler! Dansçı karşısında twerk yapınca pantolonunu indirmeye çalıştı

Sosyal medyaya İspanya’da bir konser sırasında çekilen görüntüler damga vurdu. Sahnede twerk yapan dansçıyla müziğe eşlik eden adam bir anda pantolonunu indirmeye çalıştı.

Trend 16-03-2022 17:16

Sosyal medyada gündem oldu! Twerk yaparken şortu alev aldı, o anlar kameralara yansıdı

Sosyal medyada twerk yaparken arkadaşının kötü bir şakasına maruz kalan kadının videosu kullanıcıların dikkatini çekti. İsmi açıklanmayan bir kadın arkadaşlarıyla eğlenceye gittiği sırada sandalyenin üzerine çıkarak twerk yapmak istedi. Eğlencenin dozu kaçınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 14-03-2022 09:38

Sosyal medya onu konuşuyor! Twerk yaparken camdan düştü, saniye saniye kameralara yansıdı

Sosyal medyada twerk yapmak isterken camdan düşen bir kadının videosu geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan bir kadın eğlencenin dozunu kaçırınca kendisini bir anda aşağıda buldu. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği görüntülerde twerk yapan kadının düştüğü anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 28-02-2022 13:43

Karnı burnundaki Cardi B tangasını giyip twerk yaptı

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B, ikinci kez hamile olduğunu duyurarak dikkatleri üzerine çekmişti. Cardi B son olarak tangasını giyip twerk yaptı ve yine olay oldu.

Magazin 06-07-2021 17:07

Kerimcan Durmaz'a çiçekçiden twerk dansı! O anları kameraya çekti

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, büyük ses getiren teklisi Peşimde ile uzun süre gündemde yer almıştı. Sosyal medyada uzun süre gündem olan ünlü isim bu defa Instagram paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 02-06-2021 14:12

Avustralya'daki askeri törende 'twerk krizi'! Hiçbir şey göründüğü gibi değil

Avustralya'da deniz kuvvetleri donanmasına yeni katılan 2 milyar dolarlık geminin hizmete giriş töreni sırasında gerçekleştirilen twerk dansı ülkede şok etkisi yarattı. Tartışmalara yol açan dans gösterisi viral olurken dansı 'uygunsuz' olarak niteleyen yayın kuruluşu ABC özür diledi. ABC, dans gösterisini üst düzey yetkililer de izliyormuş gibi bir algı oluşturarak yayınlamıştı. Görünüşe göre her şey göründüğü gibi değildi.

Haber 16-04-2021 08:38

TikTok başını yaktı! Twerk dansı yaptı tacı elinden alındı

Papua Yeni Gine Güzeli seçilen ve futbol takımı kaptanı Lucy Maino'nun TikTok'ta paylaştığı twerk dansı başını yaktı. Tacı elinden alınan Lucy, videodan sonra taciz mesajları almaya başladı.

Haber 07-04-2021 12:10

Bella Thorne süper minisiyle dans etti! TikTok'u salladı

Cinsel içerikli siteye üye olduktan sadece 24 saat sonra bir milyon dolar kazanarak rekora imza atan Bella Thorne süper mini eteğiyle twerk yapınca olay oldu.

Magazin 04-03-2021 11:22