Uğurtan Sayıner Haberleri

Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner son yolculuğuna uğurlandı

"Bizimkiler" dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 29-06-2021 17:53

Uğurtan Sayıner'e veda! Rol arkadaşından duygusal veda

İzmir’de 77 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner için Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törende, sanatçının yazdığı anı defterinin tek kişilik oyun haline getirilerek sahneleneceği, Sayıner'in son isteğinin ölmeden önce sahneye çıkabilmek olduğu belirtildi.

Magazin 29-06-2021 16:44

Bizimkiler’in Cemil’i, Uğurtan Sayıner'in cenaze programı belli oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki evinde, dün yaşamını yitiren Bizimkiler dizisinin Cemil’i, dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner’in (77) cenazesi, 29 Haziran Salı günü Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenin ardındanÿson yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin 29-06-2021 00:46

Uğurtan Sayıner'in cenaze programı belli oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki evinde, dün yaşamını yitiren ‘Bizimkiler´ dizisinin Cemil’i, dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner’in cenazesi, yarın Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin 28-06-2021 17:05

Uğurtan Sayıner

Uğurtan Sayıner Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Uğurtan Sayıner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner'in son röportajı ortaya çıktı: Sıramı bekliyorum

Yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı 77 yaşında hayatını kaybeden Bizimkiler dizisinin Cemil karakteri Uğurtan Sayıner'in son röportajı ortaya çıktı. Sayıner verdiği röportajda, "Bizimkiler’de oynayan 23 arkadaşım vefat etti. Şimdi onlar gitti ben ne yapacağım? Ben de sıramı bekliyorum" demişti.

Magazin 28-06-2021 01:51

Uğurtan Sayıner kimdir, kaç yaşında vefat etti, hastalığı neydi? İşte Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner biyografisi...

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı 'Cemil' karakteriyle bilinen ve Perihan Abla, İki Koca Adam, Avanak Dedektör, El Kızı, Küçük Esnaf, Herakles, Bir Kurşun, Bizimkiler, Heykelin Sırrı, Yağmurdan Sonra gibi pek çok yapımda yer alan ünlü tiyatro oyuncusu Uğurtan Sayıner, 27 Haziran akşamı hayatını kaybetti. Usta oyuncu Uğurtan Sayıner kimdir sorusu merak konusu oldu. Peki Uğurtan Sayıner kimdir, nereli ve kaç yaşında vefat etti? İşte Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner biyografisi...

Magazin 27-06-2021 23:01

Bizimkiler dizisinin Cemil'i, tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti...

Efsane diziler arasında bulunan, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımı Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri canlandıran ünlü tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Sayıner, geçtiğimiz sene hastalıkları sebebiyle tedavi görmüş, sağlığına kavuşmasının ardından ise taburcu edilmişti. İşte usta sanatçı Uğurhan Sayıner ölüm nedeni ve ayrıntılar...

Magazin 27-06-2021 21:48

Bizimkiler dizisinin Cemil'i tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner vefat etti

Türk televizyonuna damga vuran ve 1989- 2002 yılları arasında yayınlanan 'Bizimkiler' dizisinde Cemil karakterine hayat veren tiyatro sanatçısı 77 yaşındaki Uğurtan Sayıner, yaşamını yitirdi.

Magazin 27-06-2021 19:06

Bizimkiler’in Cemil’i Uğurtan Sayıner'den müjdeli haber

İzmir Eşrefpaşa Hastanesi’nde tedavi altına alınan Bizimkiler dizisinin Cemil’i Uğurtan Sayıner taburcu oldu.

Magazin 31-08-2020 17:08

Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner'den sevenlerine mesaj: Cemiller ölmez

İzmir'de hastaneye kaldırılan Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner sosyal medya hesabından sevenlerine seslendi. "Cemiller ölmez" mesajını paylaşan usta oyuncu sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Magazin 09-08-2020 23:21

Bizimkiler'in Cemil'i Uğurtan Sayıner'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Bizimkiler dizisindeki Cemil rolüyle hafızlara kazınan, Türk sinema ve tiyatrosunun usta sanatçılarından Uğurtan Sayıner, geçtiğimiz gün İzmir'de hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi gören Uğur Sayıner'i ziyaret eden İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, usta oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 08-08-2020 01:17

Bizimkiler'in Cemil'i Uğurtan Saygıner kimdir? Uğurtan Saygıner kaç yaşında ve nereli? Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Uğurtan Saygıner’in hayatı

90’lı yıllara damga vuran Bizimkiler dizisinde Cemil karakterini canlandıran Uğurtan Saygıner sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Son durumunun ağır olduğu öğrenilen Saygıner, sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Berna Laçin’in usta oyuncunun tedavisine destek olması için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yardım çağrısında bulunması ise görenleri endişelendirdi.

Magazin 06-08-2020 17:31

Tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı

Tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 06-08-2020 15:06

Bizimkiler'in Cemil'i Uğurtan Saygıner hastaneye kaldırıldı

Sağlık sorunları ile mücadele eden 'Bizimkiler'in 'Cemil'i Uğurtan Sayıner'in son durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sayıner için sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Berna Laçin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslendi. Laçin, bir süre sonra yaptığı paylaşımda ise, "Geri dönüş yapıldı, ilgileniliyor. Kamuoyunun bilgisine..." ifadelerini kullandı.

Magazin 06-08-2020 15:06

Tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı

Tiyatrocu Uğurtan Sayıner, hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 06-08-2020 15:06

Sinema oyuncusu Coşkun Göğen'in acı günü

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Göğen'in, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kızı Dünya Göğen'in cenazesi Antalya'da toprağa verildi

Haber 04-08-2018 18:42

Uğurtan Sayıner'den kötü haber

"Bizimkiler" dizisinde "Cemil" karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner (71), alkol bağımlığından kurtulmak için İzmir'de tedavi altına alındı.

Magazin 20-11-2015 10:58

Sevim koş: Uğurtan Sayıner, yoğun bakımda

"Sevim koşşş" repliğiyle tanınan Uğurtan Sayıner, alkol bağımlığından kurtulmak için hastaneye yattı. Usta Oyuncu Uğurtan Sayıner'in 13 Kasım'dan beri tedavi gördüğü öğrenildi. İşte, Uğurtan Sayıner'in son durumu!

Magazin 20-11-2015 10:15