Ümit Erdim Haberleri Ve Son Dakika Ümit Erdim Haberleri

Ümit Erdim Haberleri Ve Son Dakika Ümit Erdim Haberleri

15 Haziran 1985 Kocaeli doğumlu olan Ümit Erdim, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Eğitim hayatında ilkokul ve ortaokul yıllarından sonra İzmit Atılım Anadolu Lisesi’ni bitirmiştir. 1998 ve 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen şehir tiyatrolarında genç biriminde oynamıştır. Bu yıllar arasında tanıştığı Caner Özyurtlu ile birlikte İstanbul’a gelmiştir. Caner Özyurtlu ile birlikte Kadıköy’de bir oyunculuk ajansına kaydolmuşlardır. Oyunculuk kariyerini bu noktadan sonra tiyatro yerine televizyon programlarında devam ettirmiştir. Yayınlandığı dönem yüksek rating değerleri alan Böyle Mi Olacaktı isimli dizide rol kapmıştır. Sonrasında birçok televizyon dizisinde oynamaya devam etmiştir. Hayat Bilgisi ve Selena gibi izlenme rekorları kıran televizyon dizilerinde de rol almıştır. Şu anda İstanbul’da bir lokanta işletmektedir. Aynı zamanda çeşitli reklam filmlerinde ve yarışma programlarında da zaman zaman yer almaktadır.

Ümit Erdim Haberleri

Survivor Ümit kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor’dan elenen Ümit Erdim'in hayatı ve biyografisi!

Survivor 2023'te Ünlüler takımında yarışan Ümit Erdim yarışmaya ilk haftadan elenerek veda etti. 2017'de Seda Çınar ile hayatını birleştiren ve 45 kilo vererek görenleri şaşırtan baaşrılı oyuncunun adaya veda etmesi sevenlerini üzdü. Peki, Survivor Ümit kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor’dan elenen Ümit Erdim'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 18-01-2023 08:03

Survivor 2023’te şoke eden eleme! Herkesin sevdiği ünlü isim elendi

Survivor 2023'te ilk eleme gecesi geride kaldı. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen yarışmacılar arasında eleme konseyi esnasında kısa süreli tartışmalar da yaşandı. Ünlüler takımından gerçekleşen ilk elemede kaybeden Ümit Erdim oldu.

Magazin 18-01-2023 00:41

SURVİVOR ÜMİT ERDİM KİMDİR, kaç yaşında? Survivor Ümit Erdim ne iş yapar, evli mi? Verdiği kilolarla herkesi şaşırtmıştı!

Survivor'da bu sene Ümit Erdim de yer alacak. Survivor Ünlüler kadrosunda yer alacak olan Erdim, 2017'de Seda Çınar ile hayatını birleştirdi. 45 kilo vererek görenleri şaşırtan Erdim spor ve sağlıklı beslenme sayesinde forma kavuştuğunu söylemişti. Peki Survivor Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 15-01-2023 23:59

Ümit Erdim'den şok Survivor itirafı!

'Survivor 2023'te Ünlüler takımında yer alacak oyuncu Ümit Erdim, Dominik Cumhuriyeti'ne gitmesine saatler kala bir itirafta bulundu.

Magazin 09-01-2023 11:56

Hayat Bilgisi ile milyonlara ulaşmıştı... Berdan Mardini sonrası Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz daha! Ümit Erdim'i resmen açıkladı

Survivor 2023'te sürprizler peş peşe gelmeye devam ediyor. Berdan Mardini'nin ardından Survivor'da yarışacak bir yarışmacı daha belli oldu. Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalara kazınan Ümit Erdim, Survivor'da boy gösterecek. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-12-2022 14:57

Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ümit Erdim Survivor 2023 yarışmacıları arasında!

Ümit Erdim, Survivor 2023 kadrosunda yer alacak. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından haberi duyurdu. Ilıcalı yaptığı paylaşımda, "Sevgili Ümit Erdim, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim." dedi. Peki, Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında?

Magazin 14-12-2022 13:39

Yalı Çapkını'nın başrolü Afra Saraçoğlu Ümit Erdim'in paylaşımına sessiz kalamadı! 'Çok ayıp'

Sık sık verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü oyuncu Ümit Erdim, Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ümit Erdim'in fotoğrafa düştüğü nota Afra Saraçoğlu kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-11-2022 11:34

Ümit Erdim ve Seda Erdim çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi

Bir dönem ekranlara damga vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, ikinci kez babalık sevinci yaşadı. 37 yaşındaki oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 23-09-2022 01:34

Seda Erdim'i kızdıran yorum! 'Eleştirmek için eleştirmeyin'

Oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim'in kız kardeşi evlendi. Kardeşinin düğünü için mavi bir elbise tercih eden Erdim, stilini parıltılı terlikleriyle tamamladı. Karnı burnunda objektiflere poz veren ünlü isim, bir takipçisinin terlikleriyle ilgili yorumuna tepkisiz kalamadı.

Magazin 13-08-2022 13:37

2 buçuk milyar maaş benim arabamın mazotuna yetmez demişti! Ümit Erdim ödediği parayı paylaşıp helallik istedi

Evleneceksen Gel adlı evlilik programında kendisine talip olan damat adayının maaşına, ’2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna yetmez’ fenomen gelin adayı artan benzin fiyatlarından sonra tekrar gündem oldu. Başarılı oyuncu Ümit Erdim, gelin adayı Çiğdem'i paylaşarak helallik istedi.

Magazin 29-06-2022 13:37

Canan Kaftancıoğlu paylaşımı yapan Ümit Erdim kimdir? Ümit Erdim kaç yaşında, nerelidir?

Ümit Erdim gündemde yer alıyor. Oyuncu Ümit Erdim, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezası alması sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşulan isimlerden biri oldu. Bu haber sonrası vatandaşlar Ümit Erdim hakkında araştırmalara başladı. İşte haberin detayları!

Haber 13-05-2022 11:10

Oyuncu Ümit Erdim'den Kaftancıoğlu paylaşımı: Peşinden gidenlere yazık

Oyuncu Ümit Erdim, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezası alması sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdim, "Bu hanımın twitleri ve savunduğu şeyler Google aramalarında mevcut. Peşinden gidenlere yazık sadece. Sorsan 'Vatanı seviyoruz' derler. Gerçekten fıkra gibi" dedi.

Magazin 12-05-2022 20:08

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim deniz kıyısından poz verdi!

Oyuncu ve pilot Ümit Erdim ile 2017 yılında hayatını birleştiren Seda Erdim, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde çimlerde mini elbisesiyle poz veren Seda Erdim bu defa deniz kıyısından paylaşım yaptı.

Magazin 28-04-2022 22:41

Ümit Erdim Oğuzhan Koç'lu mesajı görünce sinirlendi! İfşa etti

Bir süredir ekrandan uzak olan ve pilotluk yapan Ümit Erdim kendisine gelen bir mesaja sinirlendi. Ümit Erdim Oğuzhan Koç içerikli mesajları ifşa ederek duygularını ifade etti. Ümit Erdim paylaşımı sonrası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-04-2022 15:25

Oyuncu Ümit Erdim'in hamile eşi Seda Erdim çimlerde mini elbisesiyle poz verdi

Can Tertip, Doksanlar, Selena gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ümit Erdim, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Oyuncu ve pilot Ümit Erdim, 2017'de Seda Çınar ile hayatını birleştirdi. Erdim'in eşi, çimlerde poz verdi.

Magazin 25-04-2022 22:58

Ünlü oyuncu Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim'den mini etekli poz! Tarzıyla dikkat çekti

Oyuncu ve pilot olan Ümit Erdim, Selena dizisinde canlandırdığı Zülfikar rolü ile akıllara kazındı. Mide ameliyatı ile 60 kilo veren Ümit Erdim yıllar içerisinde adeta başka biri oldu. Erdim'in eşi Seda Erdim, sosyal medyada tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 12-04-2022 01:08

Ümit Erdim'den müjdeli haber! İkinci kez baba oluyor

2017 yılında Seda Çınar ile nikah masasına oturan oyuncu Ümit Erdim, sosyal medya hesabından kızı ve eşiyle fotoğrafını paylaşarak 2. kez baba olacağının müjdesini verdi.

Magazin 30-03-2022 14:06

Hayat Bilgisi'nin 'Pikaçu'su geçmişe götürdü! Son hali gündem oldu

Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı o dönem birlikte rol aldığı Ümit Erdim ve Paşhan Yılmazel ile bir karesini sosyal medyadan paylaştı. Kupacı'nın paylaşımına beğeni yağarken ünlü oyuncunun son hali de gözlerden kaçmadı.

Magazin 20-01-2022 15:09

Tost davası! Ümit Erdim 50 bin TL tazminat kazandı

Waffle yemek için gittiği restoranda çekilen videosunun kendisinden habersiz firmanın reklam yüzü olarak kullanıldığını belirten oyuncu Ümit Erdim, açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme oyuncunun görüntüsünün izinsiz olarak reklamda kullanılmasının kişilik haklarına saldırı olduğunu belirterek, waffle firmasının 50 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Magazin 09-11-2021 17:25

Adeta başka biri oldu! 73 kilo veren Ümit Erdim yıllar önce bakın hangi dizide oynamış!

2017'de hayatını birleştirdiği eşi Seda Çınar ile sık sık gönderi paylaşan Erdim, sosyal medyada adeta fenomen haline geldi. Mide küçültme ameliyatı olan ve 142 kilodan 69 kiloya inerek 73 kilo veren Ümit Erdem'in eski halini gören tanıyamıyor. Oyunculuktan pilotluğa geçiş yapan Erdim, herkesin bildiği o dizide rol almıştı.

Magazin 26-10-2021 10:00

Ümit Erdim: Şişmanlar yalancıdır, kendimden biliyorum

Buket Aydın'ın Tarafını Seç programına konuk olan Ümit Erdim, "Şişmanlar yalancıdır kendimden biliyorum" dedi.

Magazin 22-10-2021 11:54

Değişimi inanılmaz! Ünlü isim 105 kilo birden verdi: İşte obezite ameliyatıyla zayıflayan ünlüler!

Çağımızın büyük problemi obezite ünlülerinde başına bela oluyor. Sağlık sınırlarını aşan kilolara sahip ünlüler ise çareyi obezite ameliyatlarında buluyor. Ünlülerin değişimlerini görünce çok şaşıracaksınız.

Magazin 14-10-2021 09:35

Ümit Erdim'den sonra Can Nergis de pilotluğa soyundu!

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kağıt Ev' dizisinde Bülent rolüne hayat veren başarılı oyuncu Can Nergis, pilot oluyor. Hayallerinin peşinden koşan ünlü oyuncu, pilotluk eğitimleri almaya başladı. Önceki gün eğitmenleriyle beraber Kocaeli'den Bursa'ya, oradan da Dalaman'a uçuş gerçekleştirdi.

Magazin 03-06-2021 16:38

Ümit Erdim oyunculuktan sonra pilotluğa soyundu!

Başarılı oyuncu Ümit Erdim'in yeni mesleği belli oldu. bir süredir pilotluk eğitimi alan Erdim, ilk uçuş deneyimini, rotayı tatil için Fethiye'ye çeviren Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ve Aslı Bekiroğlu-Çağrı Telkıvıran çiftleri oldu.

Magazin 27-05-2021 14:35

Pilot olan Ümit Erdim'in ilk yolcuları: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Eğitim alarak pilot olan oyuncu Ümit Erdim'in ilk yolcuları Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir oldu. Erdim ile yolculuk yapan ünlü isimler, uçuştaki tüm detayları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 27-05-2021 10:35

Can Tertip filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte Can Tertip filminin oyuncuları...

Başrollerinde Ümit Erdim, Tuğba Özerk ve Volkan Demirok gibi isimlerin yer aldığı Can Tertip filmi bu akşam ekranlarda izleyici ile buluşacak. İzleyiciler Can Tertip filmi ne zaman ve nerede çekildi, Can Tertip oyuncuları kimler gibi soruların yanıtlarını aramaya koyuldu. Peki Can Tertip filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte Can Tertip filminin oyuncuları...

Haber 18-04-2021 16:12

Ümit Erdim pilotluk için kolları sıvadı! 'İlk seviyeyi geçmiştim'

'Hayat Bilgisi'nin Arif'i Ümit Erdim ralli ve pilotluğa merak sardı. Pilotluk eğitimi alan Erdim açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-04-2021 14:31

Ümit Erdim ifade verdi! 'Böyle bir durumla ilk kez karşılaştım'

Ümit Erdim, 4 yıl önce Kayseri’deki bir kafenin sosyal medya reklamı için çektirdiği görüntülerin şehrin havalimanının girişindeki dev billboardda izinsiz kullanılması sebebiyle şikayetçi oldu. Erdim açılan davada ifade verdi.

Magazin 24-01-2021 13:27

Ümit Erdim zayıflayınca iş bulamadı

Hayat Bilgisi dizisi ile tanınan ve fazla kilolarıyla dikkat çeken oyuncu Ümit Erdim, bir süre önce geçirdiği mide ameliyatı sonrasında hızlı bir şekilde kilo kaybetmiş ve yeni görüntüsüyle dikkat çekmişti. Erdim zayıfladığı için iş bulamadığını açıkladı.

Magazin 02-07-2020 13:49

Seda Erdim'den Ümit Erdim'e romantik kutlama!

Seda Erdim, oyuncu eşi Ümit Erdim'in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Erdim, paylaşımına "Canım sevgilim iyi ki doğdun. Allah, yolun diğer yarısını da beraber yürümeyi nasip etsin" notunu düştü.

Magazin 15-06-2020 17:07

Ümit Erdim'den romantik yıl dönümü kutlaması

Oyuncu Ümit Erdim, eşi Seda Erdim ile evliliklerinin 3. yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Erdim'in paylaşımına yazdığı romantik sözler dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 26-05-2020 12:10

Ümit Erdim'den eşine romantik doğum günü kutlaması

Oyuncu Ümit Erdim, eşi Seda Erdim'in doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Erdim'in, romantik sözlerine binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 31-01-2020 14:55

Ümit Erdim’den zayıflık eleştirilerine Killa Hakan cevabı!

Sunucu Ümit Erdim, tüp mide ameliyatı olmasının ardından aşırı kilo vermesi ile ilgili eleştirilerde bulunanlara ilginç bir şekilde cevap verdi.

Trend 01-11-2019 14:47

Ümit Erdim’den Nevzat Tarhan’a Neslican Tay yanıtı

Kanser hastalığına yenik düşen Neslican Tay'ın ölümünün ardından yaptığı paylaşımla tepki çeken Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan'a oyuncu Ümit Erdim'den tepki geldi.

Magazin 23-09-2019 16:20

Ümit Erdim'den takipçisine kilo tepkisi: Ya hastalıklıysam?

Seda Erdim ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Ümit Erdim, mide küçültme ameliyatı olarak 69 kiloya düşmüştü. Erdim, kilo vermesinin ardından bir takipçisinin "Keşke bu kadar zayıflamasaydın. Hastalıklı gibi görünüyorsun" yorumuna yanıt verdi.

Trend 18-09-2019 14:19

Ümit Erdim’den ‘hanımcılık’ çıkışı

Oyuncu Ümit Erdim, kendisine yönelik 'hanımcılık' yorumlarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Magazin 01-09-2019 15:59

Ümit Erdim: En büyük hanımcı Efendimiz'dir

Ümit Erdim sosyal medyada eşiyle ve kızıyla sık sık fotoğraf paylaşıyor. Erdim kendisine gelen "hanımcılık" eleştirilerine bakın nasıl yanıt verdi.

Magazin 30-08-2019 16:17

Ümit Erdim'den zayıflama açıklaması! 'Üşenmeden mesaj atanlar...'

Son dönemde zayıflamasıyla gündem olan Ümit Erdim yaptığı paylaşımların altına gelen yorumlara daha fazla dayanamadı ve konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 06-08-2019 15:05

Ümit Erdim gittikçe zayıflıyor

Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak kilo veren ünlüler kervanına oyuncu Ümit Erdim de eklendi. Hatta 34 yaşındaki oyuncu o kadar kilo verdi ki adeta bambaşka biri oldu.

Trend 05-08-2019 10:24

Ümit Erdim'in son görüntüsü takipçilerini ikiye böldü

Oyuncu Ümit Erdim sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde. Genç oyuncu 142 kilodan 85 kiloya düşmüştü. Mide ameliyatı olduktan sonra düzenli beslenen ve spor yapan Erdim'in son görüntüsü bazı takipçilerini korkuttu.

Trend 14-07-2019 15:16

Ümit Erdim ile kızı Ses'ten yeni poz

Oyuncu Ümit Erdim kızı Ses Erdim ile beraber yer aldıkları kareyi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-05-2019 15:50

Ümit Erdim zayıflığını eleştirenlerle dalga geçti

Bir dönemin fenomen lise dizisi Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Arif' karakteri ile hayatımıza giren oyuncu Ümit Erdim, takipçilerinden gelen 'Çok zayıflamışsın' eleştirilerine isyan etti.

Magazin 16-05-2019 09:53

Ümit Erdim isyan etti: Bunu mu istiyorsunuz?

Oyuncu Ümit Erdim zayıflamasının ardından takipçilerinden gelen 'zayıfsın' eleştirilerine en sonunda isyan etti. Erdim 142 kilo olduğunu halini paylaştı.

Magazin 14-05-2019 14:35

Ümit Erdim'den 'Deli Dana' dansı

Oyuncu Ümit Erdim, Erik Dalı performansıyla takipçilerini kırdı geçirdi. Erdim, dansını " Deli dana dans gösterimizden" notuyla paylaştı.

Magazin 03-05-2019 13:58

Ümit Erdim'in kızıyla çektiği video sosyal medyayı salladı

Oyuncu Ümit Erdim sosyal medya hesabı üzerinden kızı Ses ile beraber yer aldıkları bir videoyu paylaştı. Erdim'in videosuna takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı.

Trend 25-02-2019 21:28

Ümit Erdim'i çıldırtan yorum!

Oyuncu Ümit Erdim, geçtiğimiz akşam yaptığı twitter paylaşımı ile bazı takipçilerinden yana ne kadar dertli olduğunu gözler önüne serdi.

Magazin 20-11-2018 11:28

Ümit Erdim'den kızının adını eleştirenlere Abdullah Öcalan'lı yanıt

Geçen günlerde kızı Ses'i kucağına alan oyuncu Ümit Erdim, isim konusunda yöneltilen eleştirilere Özgecan'ın katili ve Abdullah Öcalan üzerinden yanıt verdi

Magazin 17-05-2018 11:05

Ümit Erdim baba olduğunu böyle duyurdu

Ünlü oyuncu ve sunucu Ümit Erdim, geçen yıl Seda Çınar'la evlenmişti. Çiftin Ses ismini verdikleri kızları, 2 gün önce dünyaya geldi

Magazin 13-05-2018 16:08

Ümit Erdim kimdir? Ümit Erdim, cuma akşamlarının tek eğlencesi Beyaz Show'da!

Ümit Erdim, bu akşam Beyaz Show'a konuk oluyor. Yirmi yılı aşkın süredir cuma akşamlarının vazgeçilmez programı olan Beyaz Show, bu akşam yeni bölümünde ünlü oyuncu Ümit Erdim'i ağırlıyor. Ümit Erdim, programda hayranlarının sorularına cevap verecek, hakkında bilinmeyenleri anlatacak ve Beyazıt Öztürk'ün hazırladığı bir şakaya maruz kalacak. Programın hayranları da Ümit Erdim kimdir öğrenmek istiyor, kaç yaşında, hangi dizi-filmlerde oynadı öğrenmek istiyorlar. İşte Ümit Erdim'in biyografisi...

Magazin 30-03-2018 14:45