Urfali Hikmet Haberleri

Yer: Antalya! Yaralı küçük kız hastane kapısından çevrildi, sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da elinden yaralanan küçük kız iddiaya göre sigortası olmadığı için hastane kapısından çevrildi. Diğer taraftan küçük kız çocuğunun elinin hijyenik bir ortamda değil kayıt masasının yanında kontrol edilmesi tepki çekti. Sosyal medyada görüntüler gündem olurken Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" dedi.

Haber 2024-04-14 19:42:11

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 2024-04-10 14:26:48

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 2024-04-09 22:27:25

Nakit çekim faizi artmıştı! Kredi kartı kullanım faizi için gözler saat 14.00’te! ‘Bankalar gerekli işlemi yapmaya başladı’ diyerek anlattılar

Merkez Bankası faiz kararı sonrası kredi kartı için yeni bir hamlenin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Gözler saat 14.00’e çevrilirken uzmanlardan kritik bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, Merkez Bankası’nın bankalara sıkılaştırma adımları için sözlü yönlendirmelerde bulunduğunu dile getirdi. Baydar, “Ekstra bir düzenleme olabilir ancak şu anda zaten bankalar gerekli olan işlemleri yapmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Finans 2024-03-21 11:12:38

Yeniden Refah ile İYİ Parti arasında 'destek' krizi: Teşekkür eden belediye başkan adayına çok sert çıktı

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Canan Uçar'ın 'teşekkür' paylaşımı Yeniden Refah Partisi'yle ipleri gerdi. Uçar, Pasinler ziyaretinin ardından "Hikmet Çakal'a seçimdeki destek sözü için teşekkür ederiz" dedi. Ancak Yeniden Refah Partililer bu paylaşıma sert tepki gösterdi.

Haber 18-03-24 15:36

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-24 16:03

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, polislerle tartıştı! Haddini bileceksin, beni geçireceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görevli polislerle tartışan Ayar, "Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" dedi.

Haber 18-02-24 18:44

Hikmet Karaman'a 'kel' diyen şahısın 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Spor 01-02-24 15:12

Yaşamını yitiren Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir kanser hastasıymış

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, dün üniversite hastanesinde hayatını kaybeden Hikmet Taşdemir'in 15 Ocak'ta solunum yetmezliği nedeniyle hastanelerine geldiğini belirterek, yapılan inceleme sonucu kendisinin dördüncü evre kanser hastası olduğunun belirlendiğini söyledi.

Yurthaber 26-01-24 13:39

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti

'Korkusuz Korkak' filminde 'Gaddar Kerim', 'Umudumuz Şaban' da 'Mardinli Arif’i ve 'Tatar Ramazan' da 'Cıbıl Halil' karakterleriyle hafızalara kazınan Hikmet Taşdemir, hayatını kaybetti.

Magazin 25-01-24 21:59

Adana Demirspor'da yeni hoca resmen açıklandı! Mavi Şimşekler Hikmet Karaman'a emanet

Adana Demirspor'un resmi kanallarından yapılan açıklamayla yeni hoca belli oldu. Yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 18-01-24 21:41

Hayalini kovalayan iş insanının 500 bin Euro'su buhar oldu! Dolandırıcılar profesör çift çıktı, gözaltına bile alınmadılar

Hayalinin peşinde koşan iş insanı Hikmet Gürbüz 500 bin Euro dolandırıldı, dolandırıcılar profesör bir çift çıkınca işler sarpa sardı! Dolandırıcı profesörler Ankara'da yıllardır süren dava boyunca duruşmalara dahi gelmedi. Daha vahim olanı ise profesör çiftin bu şekilde birçok kişiyi de dolandırmış olması! Sadece Gürbüz'ün 500 bin Euro'su buhar olup gitti ama toplam için telaffuz edilen rakam dudak uçuklatıyor.

Haber 03-01-24 09:12

Açıklamalar peş peşe geldi! Hikmet Karaman, daha önce bana da saldırmıştı dedi, Erman Toroğlu ateş püskürdü: Defolun gidin, tutuklayıp cezaevine atsınlar

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın kendisine de saldırdığını açıklarken, Erman Toroğlu konuyla ilgili canlı yayında adeta ateş püskürdü. Faruk Koca'ya yönelik olarak "Böyle bir Ankaragücü başkanını ve idarecilerini ben kabul etmiyorum! Bunlar varsa ben Ankaragücülü değilim. Defolun gidip lan! Ayıp ya!" ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 08:33

AK Parti Rize İl Başkanı Ayar'dan HES tepkisi: Halka rağmen iş yapılamaz

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize'nin İkizdere ilçesinde yapılması planlanan hidroelektrik santral (HES) projesine karşı çıktıklarını açıkladı. HES projesinin yapılması planlanan bölgede parti teşkilatı üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan Ayar, "Sadece AK Parti değil, bu bölgenin tamamı, diğer partileri yöneticileri de aynı düşünüyor. Çünkü halka rağmen iş yapılamaz." ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-23 16:53

CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya kaza geçirdi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada aralarında eski CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya'nın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Haber 18-11-23 00:20

Hasta yakınları tarafından darbedilen asistan doktor yoğun bakımda

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) görevli asistan doktor Halil İbrahim Ulusal, hasta yakınları tarafından darbedildi. Darbedilen doktor yoğun bakıma alınırken, 2 saldırgan ise gözaltına alındı. Sağlık Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, saldırganları şiddetle ve nefretle kınadıklarını söyledi.

Haber 29-09-23 20:00

Dünyanın gözü bu iki kritik tarihte! 26 Eylül ve 5 Ekim...

Karabağ'da yaşanan olayların ardından dünyanın gözü Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki temaslara çevrildi. 26 Eylül'de Brüksel'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev ile Ermenistan Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Armen Grigoryan bir araya gelecek. 5 Ekim'de İspanya'nın Granada şehrinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan görüşecek.

Haber 24-09-23 18:20

İkinci baharı kara kışa döndü: Evlilik vaadiyle kandırılan adam 10 milyonluk evinden oldu! 'Ölümüne evlilik olsun diye razı geldim, meğerse dolandırılıyormuşum'

Sakarya'da yaşayan Hikmet Baylan (48) üçüncü kez dünyaevine girip ölene dek mutlu bir evlilik yaşamak istedi. Ancak mutluluk bir yana, Baylan bu sefer hayatının şokunu yaşadı. "Buradan cesedim çıkar, ben gitmem, ayrılmam" dediğini iddia ettiği kadına güvense de dolandırıldığını fark ettiğinde iş işten geçmişti. Bahtsız adam şimdi 10 milyon liralık evinin tapusunun çaresizce peşine düştü.

Haber 24-09-23 09:10

Son dakika | Ermenistan'ın 'asker' iddiasına Azerbaycan'dan yanıt geldi! Hacıyev Elimizde kanıtlar var diyerek açıkladı

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın Karabağ'da Ermeni askeri güçlere yönelik başlattığı antiterör operasyonunun ardından bugün ateşkes ilan edildi. Ermenistan'ın Azerbaycan toprağında askerleri olduğunu reddettiğini dile getiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, "Ancak bizim elimizde operasyonel kanıtlar var" diyerek detayları paylaştı.

Haber 20-09-23 17:00

Komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alınan HKP Genel Başkanı Efe, adliyede

İstanbul'da komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alınan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe ile oğlu Hikmet Efe, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 04-09-23 15:40
hkp

Genel başkan bıçaklı, sopalı kavgaya karıştı, kan aktı! 'Çok ağır küfürler' iddiası! Kafama darbe alıp yere yığıldım, sonrasını hatırlamıyorum

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut oğluyla bıçaklı kavgaya karıştı, sopanın da konuştuğu kavgada kan döküldü. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Efe'nin komşularına "Siz hırsız mısınız?" deyip ağır küfürler ettiği öne sürüldü. Kavgada Ankut ile komşusu R. A.'nın (60) boğuştuğu, R. A.'nın üç bıçak darbesiyle ağır yaralandığı belirtildi. Genel Başkan Efe ile oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Nurullah Efe ise iddiaları reddedip "Bana bıçak sallayıp küfretti" dedi.

Haber 04-09-23 14:45

Yeşilçam'ın aranan kötülerindendi! Suzan Avcı yıllar sonra ortaya çıktı, görenler tanıyamadı! Ahlar tutmuş

Yeşilçam yıldızları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Mürüvvet Sim, Aliye Rona, Hikmet Gül ve Leyla Sayar gibi isimlerin yanı sıra Suzan Avcı da kötü kadınlar listesinde yer alıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 26-08-23 22:21

Akşam yemeğinde İmamoğlu'na Aday olma demiş! Murat Karayalçın o görüşmeyi ilk kez anlattı: 'Gülümseyerek karşılık verdi'

CHP'de değişim üzerinden yürüyen tartışmalar devam ederken en çok merak edilenlerden biri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun izleyeceği yol haritası. İmamoğlu yerel seçimlerde tekrar aday mı olacak yoksa CHP liderliği için mi mücadele edecek? İmamoğlu eski CHP genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ve eski SHP genel başkanı Murat Karayalçın ile yemekte bir araya gelerek dikkatleri üstüne çekmişti. Murat Karayalçın, İmamoğlu'na "Aday olma" dediğini ve İmamoğlu'nun verdiği karşılığı anlattı.

Haber 02-08-23 08:36

Yeşilçam efsanesi Hikmet Gül'ün kızı bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan Hikmet Gül hayat verdiği kötü kadın tiplemesiyle hafızalara kazındı. Genellikle gaddar karakterleri canlandıran Gül sayısız filmde rol aldı. Usta oyuncunun kızının kim olduğunu duyanların ise ağızları açık kaldı.

Magazin 02-08-23 07:58

Yürek sızlatan görüntü! 95 yaşındaki kadın sokakta kaldı

Küçükçekmece'de 95 yaşındaki Hikmet Zeren, ev sahibi tarafından mahkeme kararıyla evden çıkarıldı. 3 yıl önce kızı vefat eden ve yalnız yaşayan yaşlı kadın, eşyaları ve köpeğiyle birlikte sokakta kaldı. 15 yıldır yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Zeren, geceyi bir komşusunun evinde geçirdi. Yaşlı kadının komşuları, ev sahibine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 01-08-23 13:18

Survivor Hikmet Tuğsuz başcazgıra sopayla saldırdı! Şoke eden görüntüler sonrası paylaştı

Survivor yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz şoke eden bir olayla gündemde. Survivor eski yarışmacısı, Antalya'da başcazgır Bayram Ali Dede'ye sopayla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu Dede hastanelik oldu. Survivor Hikmet ise paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-07-23 12:03

Şehit Komiser Yardımcısı Kübra'nın annesi: 'Acılarımız ilk günkü gibi taze'

15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'daki Polis Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit olan komiser yardımcısı Kübra Doğanay'ın annesi Hikmet Doğanay, "15 Temmuz geldi. Acılarımız ilk günkü gibi taze. 'Yaralar kapanır' diyorlar ama kapanmıyor" dedi.

Haber 15-07-23 09:34

Depremde 13 akrabasını ve iş yerini kaybetti, 9 metrekarelik konteynerde hayata tutunuyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde anne-babası dahil 13 yakınını ve iş yerini kaybeden kuyumcu Hikmet Kumru, 9 metrekarelik konteyneri iş yerine çevirip hizmet vermeye başladı.

Yurthaber 25-05-23 10:31

''Yeğenim yazmış, suçsuzum'' dedi ama kurtulamadı! Hikmet Karaman'a 75 adli gün karşılığı 1500 TL para cezası

Kayserispor'da teknik direktörlük yaptığı dönemde sosyal medya hesabından Hikmet Karaman'a küfür ederek hakaret ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Erkan D., 75 gün karşılığı 1500 TL para cezasına çarptırıldı.

Spor 18-05-23 18:48

Hikmet Karaman'a hakaret eden sanığa 1500 TL ceza

Kayserispor'da teknik direktörlük yaptığı dönemde sosyal medya hesabından Hikmet Karaman'a küfür ederek hakaret ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Erkan D., 75 gün karşılığı 1500 TL para cezasına çarptırıldı.

Spor 18-05-23 15:52

6 yıl önce kiraya verdiği evine giren ev sahibi şaşkına döndü! Keşke vermeseydim

Kocaeli'nde, iddiaya göre anlaşmazlık yaşadığı kiracısının taşınmasının ardından 6 yıl önce kiraya verdiği evine giren ev sahibi Hikmet Efe, gördüğü manzara karşısında dehşete düştü. Efe, eşyalı olarak kiraya verdiği evinde eşyalarının olmadığını, kapıların, döşemelerin, dolapların, muslukların, sayaçların, prizlerin ve kalorifer peteklerinin yerinden söküldüğünü, duvarlara zarar verildiğini, camlarının kırıldığını gördü. Efe, "Başkaları da bu evden faydalansın dedim ama keşke vermeseydim" dedi.

Haber 03-05-23 18:16

Kiğı’nın bütün cadde ve sokaklarına yangın vanası yapılmaya başlandı

Bingöl’ün Kiğı İlçe Belediye Başkanı Hikmet Özüağ tarafından kent geneline muhtemel bir yangında kullanılmak üzere cadde ve sokaklara 52 adet yangın vanası yapımına başlandı.

Yurthaber 03-05-23 10:54

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet'i olarak tanımıştık! Bakın daha önce hangi efsane dizide rol almış

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Deli Hikmet karakteri ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Erdem Ergüney daha önce kimsenin fark etmediği efsane dizide de rol almış. Ünlü oyuncu 1999-2002 yıllarına damga vuran dizide polis memuru karakteriyle karşımıza çıkmış.

Magazin 25-03-23 15:30

Yürek yakan feryat! '100 bin dolar verdik, oğlumun ölüsünü aldık'

Demirok ailesi, deprem felaketinde Hatay'da yıkılan evlerinde 11 yaşındaki oğullarını kaybetti. Acılı annenin, evladının kırkında mezarı başındaki feryadı yürekleri dağladı. Anne Alev Demirok, “100 bin dolar para verdik, sağlam dedik. En güvenli dediğim yerde oğlumun ölüsünü aldım” dedi. Baba Serdar Demirok ise, “Müteahhit Hikmet Günsay ve oğlu Burak Günsay, birinci derecede suçlu onlardır” diyerek sorumluların bir an önce yakalanmasını istedi.

Haber 19-03-23 10:28

'57'nci Alay' korteji, 4 günlük yolculuğun ardından Gelibolu'da

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü dolayısıyla 13 Mart'ta Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törenle yola çıkan 57'nci Alay korteji, 4 gün süren yolculuğun ardından Gelibolu’ya ulaştı. Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, "El sallamaları, bayrak sallamaları, çocukların bizlere selam vermesi bizleri kat kat bu işi bir yıl sonrası nasıl yaparız, daha güzeline nasıl taşırız diye hep heyecanlandırıyor, şevk veriyor, enerji veriyor" dedi.

Haber 18-03-23 08:49

Kurtlar Vadisi'nin Erdal'ı Sefa Zengin gelen mesaja dayanamadı! Hikmet Abi'yi vurup kaçmışsın eğer ölürse...

Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz ve Özgü Namal gibi isimleri bir araya getiren Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Erdal karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sefa Zengin'in son hali merak ediliyordu. Zürriyetsiz Erdal olarak tanınan oyuncu sosyal medyada pozlarını paylaşınca gelen bir yoruma ise sessiz kalamadı.

Magazin 14-03-23 11:25

Dikkat, herkesin başına gelebiliyor! Deprem sonrası sayı arttı: Tedavi edilmezse 10 yıl sürüyor

Deprem sonrası sayı hızla arttı, Türkiye adeta uykusundan oldu. Türk Uyku Tıbbı Derneği Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Hikmet Fırat yalnızca depremzedelerin değil, deprem bölgesinden gelen görsellerle çok sayıda kişinin psikolojik durumlarının olumsuz yönde etkilendiğini belirtti. Fırat, "Bu problemlerin tedavisi yapılmazsa 10 seneye kadar bu sıkıntılar devam edebiliyor" dedi.

Haber 12-03-23 13:15

Enkaz altındayken sarılma sözü veren kurtarma görevlisi, 101'inci saatte çıkarılan gence sarılarak sözünü tuttu

Kahramanmaraş merkezli depremin büyük yıkıma neden olduğu bölgelerden Hatay'ın Antakya ilçesinde bir mucize daha yaşandı. 101 saat boyunca enkaz altında kalan Hikmet Yiğitbaş kurtarıldı.

Haber 10-02-23 10:58

Saldırgan tahliye edildi, o ise isyan etti: Macera olsun diye vuruldum

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Z.T. isimli kadın, köpek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada komşusu Hikmet ve Betül Süser’i silahla yaraladı. Kadın, yaklaşık 10 ay sonra tahliye edildi. Eşine ve kendisine kurşun yağdıran sanığın tahliye edilmesine tepki gösteren Hikmet Süser, "Ben sokak hayvanı değilim. Bir tanışıklığım yoktur kendisiyle sadece macera olsun diye vuruldum ben. Yani kadının yaptığı yanına kar ve bizim de yediğimiz mermiler bize kar kaldı ben buna üzülüyorum" diye konuştu.

Haber 23-01-23 15:25

Nâzım Hikmet, şiirlerle ve şarkılarla Maltepe’de anılacak

Usta Şair Nâzım Hikmet, Nebil Özgentürk, Serenad Bağcan ve Şahin Sancak’ın katılacağı etkinlikle 121’inci doğum gününde Maltepe’de anılacak.

Yurthaber 13-01-23 11:59

3 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanmıştı! Sergen Deveci son halini Nazım Hikmet dizeleriyle paylaştı

Baş Belası oyununun Karadeniz turnesinden dönerken, ekibiyle trafik kazası geçiren Sergen Deveci ağır yaralanmıştı. 3 arkadaşının ölümüne sebep olan kazada ölümden dönen Deveci, son halini Nazım Hikmet dizeleriyle paylaştı.

Magazin 08-01-23 14:04

Sosyal medya fenomeni 'Hiko baba'nın zor anları! Yeni yıla Taksim'de arbede arasında kalarak girdi, yaşadığı korku yüzünden okundu

Taksim’e 2023 yılı kutlamaları çerçevesinde akın eden vatandaşlar arasında Hiko Baba adıyla meşhur olan sosyal medya fenomeni Hikmet Ulucan da yer aldı. Yoğun ilgiyle karşılaşan sosyal medya fenomeni Ulucan için adeta arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Hikmet Ulucan'ın yaşadığı korku yüzünden okundu.

Haber 01-01-23 12:58

Yeşilçam'ın kötü kadınıydı! Usta oyuncunun kızı da ünlü çıktı: Gören hayret etti

1957'de başladığı sanat kariyerine sayısız proje sığdıran usta oyuncu Hikmet Gül, Yeşilçam'da canlandırdığı gaddar kadın rolleriyle akıllarda yer edinmişti. Hikmet Gül'ün kızı da tanıdık çıktı.

Magazin 22-12-22 12:52

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Ahmet Kaya ve Nazım Hikmet sözleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Ödül sahiplerini tek tek tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlıktan çıkarıldıktan 58 yıl sonra Bakanlar Kurulu kararıyla Nazım Hikmet'e Türk vatandaşlığı veren biz olduk. Yaşadığı dönemde sırf Kürtçe şarkı söyledi diye linç edilen Ahmet Kaya'nın mezarını Türkiye'ye getirme teklifini biz yaptık." ifadelerini kullandı.

Haber 21-12-22 20:24

Evinde kedi ve köpek ölüleri bulunmuştu! Yaşlı kadına Diyojen sendromu incelemesi

Muğla'da 10 Aralık günü evinde köpek ve kedi ölüsü bulunan Hikmet Akarca, çok sayıda kedi ve köpeği bahçesine gömmüş, gömemediklerini de torbalar halinde balkona koymuştu. Yaşlı kadın hakkında özellikle yalnız yaşayan yaşlılarda görülen ve aşırı ilgisizlik, apati, sosyal izolasyon ve çöp toplamaya karşı duyulan takıntı olarak bilinen 'Diyojen sendromu' üzerinde durulduğu bildirildi.

Haber 15-12-22 11:08

Apartman sakinleri otoparka inince hayatlarının şokunu yaşadı! Komşu çocuğu yapmış... 'İlk kez böyle bir şey görüyorum'

Antalya'da meydana gelen olayda 30 yaşındaki S.T. sinir krizi geçirdiği söylenerek babasının aracı da dahil 6 aracın camını kırdı. Otoparkta gördükleri manzara karşısında dehşete düşen apartman sakinlerinden Hikmet Kütük, ''Ekmek almaya gidiyordum, o zaman gördüm. Bir de baktım tüm araçların camı kırık. Rahatsızlığı varmış'' dedi. Yoldan geçen başka biri de, ''Daha önce böyle bir şey görmedim, ilk defa görüyorum. Çok şaşırdım. Hepsi arkadan kırılmış'' ifadelerini kullandı.

Haber 09-12-22 15:10

Rozetini Akşener taktı! Eski kulüp başkanı Tanrıverdi İYİ Parti'ye katıldı

Seçimler yaklaşırken siyasi partilerde katılımlar ve istifalar da devam ediyor. Bu kapsamda dikkat çeken son isim Hikmet Tanrıverdi oldu. Malatya Spor Kulübü Başkanlığı da yapmış olan İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanı Tanrıverdi İYİ Parti'ye katılırken rozetini Meral Akşener taktı.

Haber 06-12-22 16:19

Doğal güzellikleri ile büyüleyen kanyondan ilk kez geçildi: Macera tutkunları için rota belirlendi

Kastamonu’da Araç ilçesinde bulunan Saltuklu Kanyonuna keşif turu düzenleyen Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal ve üniversite öğrencileri, doğal güzellikleri ile büyüleyen kanyondan ilk kez geçiş yaptı.

Yurthaber 06-12-22 12:17

MasterChef'te eleme şoku! Somer Şef'in sözleri olay oldu: Hem kendisi ağladı, hem de ekran başındakiler...

MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Fatma Nur, Tolga, Yağız, Barış ve Büşra'nın eleme potasında olduğu programda hayallerine veda eden isim belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'te elenen yarışmacı Barış oldu. Somer Sivrioğlu, "Buraya erken geldiğini düşünebilirsin ama vardır bunda da bir hikmet" dedi. Barış, Somer Sivrioğlu'nun sözlerinin ardından gözyaşlarını tutamadı. Barış, MasterChef'e veda etti.

Magazin 21-11-22 07:46