Uykusuzlar Kulubu Haberleri

Pınar Altuğ ilk kez itiraf etti! Okan Bayülgen şaşkınlığını gizleyemedi

Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına katılan Pınar Altuğ, Kusursuz Dünya Müzikali'yle birlikte ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldı. Bayülgen'e açıklamalarda bulunan Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile ilgili de konuştu.

Magazin 2022-12-28 15:50:17

Erkan Özerman kötü haberi verdi: Hayatımın sonunu yaşıyorum

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Erkan Özerman "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi" ifadelerini kullandı.

Magazin 2022-11-30 14:31:34

Okan Bayülgen'e katılan Seda Sayan bacağını masaya uzatıp ekledi! 'Çorapsız geldim senin yüzünden'

Seda Sayan, Okan Bayülgen'in çorapla gezdiği için Ti'ye aldığı ve 'Çorap mesafedir' sözüyle unutulmaz olmuştu. Sayan, Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk oldu. Masaya bacağını uzatan Seda Sayan, Bayülgen'e gönderme yaparak, 'Çorapsız geldim senin yüzünden' dedi.

Magazin 2022-11-09 09:45:10

Okan Bayülgen'in yaptığı Ajda Pekkan ile ilgili 'kalça kırığı' şakası gerçek oldu! Sosyal medya bu ilginç tesadüfü konuşuyor

Son dönemde konserlerindeki danslarıyla dikkat çeken Ajda Pekkan, evinde kaza geçirdi. Pekkan'ın kalça kemiğinin çatlaması sonucu acil ameliyata alındığı belirtildi. Süperstar'ın yaşadığı talihsiz kaza ise akıllara Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü'nde yaptığı şakayı getirdi. Bayülgen'in Pekkan'ın danslarıyla ilgili konuşurken yaptığı şakanın gerçek olması sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 2022-11-02 20:31:02

Okan Bayülgen’den Nusret’e 'tokat' göndermesi: Bu bir terbiyesizlik, kazandıkları parayı övmeyin

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'nde restoran zincirleriyle ünlenen Nusret hakkında yapılan konuşmalar gündem oldu. Okan Bayülgen, ünlü kasap ve iş adamı Nusret'e ağır göndermelerde bulunarak "Böyle bir aptallığa prim vermeyin" dedi.

Magazin 22-05-22 01:12

Okan Bayülgen'den Diriliş Ertuğrul ve Çukur göndermesi: 2,5 yılıma mal oldu

Okan Bayülgen, Haber Global'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programında, Diriliş Ertuğrul dizisine gönderme yaptı. Çukur dizisini hiç izlemediğini belirten Bayülgen "Ama bunu söylememem lazım. Daha önce şu diziyi izlemedim dediğim zaman 2,5 yılıma mal olmuştu" dedi. Bayülgen'in, 2016 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri sırasında Diriliş Ertuğrul dizisine yönelik ifadeleri gündem olmuştu.

Magazin 16-02-22 20:24

Okan Bayülgen'den şoke eden Erkan Petekkaya yorumu! Erkan Petekkaya akıl hastası

Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü programında Erkan Petekkaya için şoke eden bir söz söyledi. Okan Bayülgen, Erkan Petekkaya için akıl hastası tanımını kullandı.

Magazin 31-01-22 08:25

Okan Bayülgen'den şok çıkış: Erkan Petekkaya akıl hastası

Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'nün yeni bölüm konuğu Sinan Akçıl oldu. Akçıl, canlı yayında oyuncu Erkan Petekkaya ile yaşadığı anılardan ve telefon görüşmelerinden bahsetti. Okan Bayülgen'in ise Petekkaya için "Akıl hastası" yorumunda bulunarak "Allah saklasın, onun komşusu olmak ne fena bir şeydir." demesi dikkat çekti.

Magazin 30-01-22 12:36

Soner Olgun kimdir, aslen nereli? Soner Olgun kaç yaşında ve eşi Özlem Olgun kimdir?

Sanatçı Soner Olgun, magazin gündeminde sıklıkla araştırılan isimlerden biri. Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Soner Olgun ve eşi Özlem Olgun'un hayatı araştırılıyor. Peki şarkılarıyla adından bahsettiren Soner Olgun kimdir, aslen nereli? Soner Olgun kaç yaşında ve eşi Özlem Olgun kimdir? İşte hayatı ve detaylar...

Magazin 26-01-22 21:58

Bahar Candan'dan Mustafa Sarıgül'ün giyimiyle ilgili bomba yorum

Bahar Candan ve Mustafa Sarıgül Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk oldu. Sarıgül'ün konuştuğu sıralarda Bahar Candan söze sık sık karışarak yorumlarda bulunması programa damga vurdu.

Magazin 08-11-21 11:24

Ömür Gedik: Et yiyelim ama hayvanlar ölmesin

Haber Global'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübüne konuk olan Ömür Gedik, yapay etin yaygınlaşması gerektiğini söyleyerek, "Et yiyelim ama hayvanlar ölmesin" dedi.

Magazin 31-10-21 10:55

Okan Bayülgen'den Tamer Karadağlı ve Mehmet Ali Erbil yorumu!

Okan Bayülgen, ‘Uykusuzlar Kulübü’ programında Mehmet Ali Erbil’in Ece Ronay tarafından taciz iddiasıyla gündeme gelmesi ve Tamer Karadağlı'nın ödül törenindeki tavırlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayülgen, Altın Portakal'da Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan olayla ilgili "Tamer Karadağlı’nın davranışlarından yana değilim ama belli ki orada bir organizasyon problemi var. Adam da saksı gibi durmak zorunda kalmış" dedi.

Magazin 17-10-21 21:14

Youtuber'a 'hakaret' iddiasıyla yargılanan Okan Bayülgen beraat etti

Sunucu Okan Bayülgen'in, "Uykusuzlar Kulübü" adlı televizyon programında, Youtuber Muhammet Çumanoğlu'nun bir videosunu yayınlayıp hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraatine karar verildi.

Magazin 29-03-21 13:34

Okan Bayülgen canlı yayında kitap okudu! Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü sosyal medyaya damga vurdu!

Okan Bayülgen, koronavirüs salgını günlerinde farklı formattaki yeni Uykusuzlar Kulübü programıyla seyirci karşısına çıktı. tv100'de canlı yayında ekrana gelen Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen kitap okudu, seyircilerle sohbet etti. Usta televizyoncunun yeni programı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-04-20 02:45

Cem Yılmaz, Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü'ne konuk oldu! Ünlü ikiliden dedeler pozu!

Son filmi Karakomik Filmler 2 ile gündemde olan usta komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü'ne konuk oldu. Cem Yılmaz, Okan Bayülgen ile çektiği fotoğrafı ise "Açma dedeler" notuyla paylaştı.

Magazin 22-01-20 03:04

Okan Bayülgen'den Buket Aydın'a iş teklifi!

TV 100 ekranlarında Okan Bayülgen tarafından hazırlanıp sunulan Uykusuzlar Kulübü'ne katılan Buket Aydın'a yayın sırasında şoke eden bir teklif geldi. Bayülgen, Aydın'a, "Bizimle çalışır mısın?" dedi.

Magazin 24-12-19 14:34

Fatma Şahin’in güldüren anları

Başarılı siyasi geçmişinin yanı sıra renkli kişiliği ile de bilinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katıldığı programdaki komik anları güldürdü.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir televizyon kanalında Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Kulübü’ne konuk oldu.

Haber 12-11-19 10:54

Okan Bayülgen, Zeynep Mansur'un klibinde oynayacak

Geçtiğimiz gün Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına katılan Zeynep Mansur'a, Bayülgen, yeni klibinde oynama sözü verdi.

Magazin 13-08-19 17:24

Erdal Beşikçioğlu'ndan İmamoğlu'na övgü: Ustalıkla idare ediyor, seyretmesi çok keyifli

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü isimli programa katıldı.

Magazin 29-07-19 10:27

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Proje misiniz?' sorusuna cevap!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu. İmamoğlu burada kendisinin Atatürk Cumhuriyeti'nin bir projesi olduğunu belirtti ve programın sonunda horon oynayarak renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Trend 19-05-19 00:43

Okan Bayülgen yeni programı Uykusuzlar Kulübü ile ekranlara dönüyor!

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, TV 100 kanalındaki yeni programıyla ekranlara dönüyor. Okan Bayülgen'in yeni programının adı ve yayın günü de belli oldu.

Trend 26-04-19 22:43

Diyarbakır Futbol Kulubu Miniklerde Göz Kamaştırdı

Diyarbakır Futbol Kulübü, 11 yaş Altı Minikler Futbol Ligi’nde farklı galibiyetler elde etti. İlk maçında...

Yurthaber 28-07-15 18:48

İstanbul Yenisahra Optimum Avm De ’optimum Çocuk Kulubu’ Tarafından Kurabiye Süsleme Atölyesi Kuruldu

İstanbul Yenisahra Optimum Outlet’te ’Optimum Çocuk Kulubü’ tarafından 15.00-16.00 saatleri arasında kurabiye atölyesi, 16.00-17.00 saatlerinde...

Yurthaber 03-05-15 17:52

“uykusuzlar” İzmirli Okurla Buluştu

Konak Belediyesi ‘Yazarlar İzmir için okuyor’ etkinliklerinde moderatörlük yapan yazar Gülşah Elikbank, “Uykusuzlar” ismini verdiği...

Yurthaber 18-01-14 12:02