Vahit Bicak Haberleri

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 2024-04-15 15:35:22

Her satırı korkunç! Aldatıldığını düşündü, eşini yakarak öldürdü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Mehmet Emin Ata Çoban (44), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Figen Çoban'ı (40), üzerine benzin döküp yakarak öldürdü. Kan donduran olayın yargılamasında, mahkeme kararını verdi. Mehmet Emin Ata Çoban, ağırlaştırılmış müebbet, kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ise yardım ve yataklıktan 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan anne Hatice Çoban ile komşuları Vahit Sarı ise beraat etti. İşte vahşetin detayları...

Haber 2024-04-04 15:55:11

Bursaspor efsanesi eski milli futbolcu Vahit Kolukısa hayatını kaybetti!

Bursaspor'un eski futbolcusu ve 4 kez milli olan Vahit Kolukısa hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Kolukısa'nın vefatının derin bir üzüntüyle karşılandığı belirtildi.

Spor 2023-06-17 14:37:34

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Kahramanmaraş'ta konuştu:

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Dünyanın herkesle konuşabilen bir lideri ve onun milleti ve ülkesi, artık dünyada herkesin tanıdığı, bildiği, bir lider ve ülke haline geldi." dedi.

Yurthaber 2023-05-10 07:51:29

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den soğan ve et fiyatlarıyla ilgili açıklama: Arzda sorun yok, fiyatlar geriliyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den kırmızı et ve soğan fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi. Canlı yayında soruları yanıtlayan Kirişci, et fiyatlarının gerilediğini belirterek "Kıymayı 190 liradan satmaları karşılığında marketlere ürün veriyoruz." dedi. Soğan arzında ise herhangi bir sorun olmadığını söyleyen Kirişci, "Şu anda Adana halini arayacak olsanız soğan fiyatlarının 11-12 liralara geldiğini duyabiliriz." diye konuştu.

Finans 02-05-23 11:52

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş'ta gençlerle bir araya geldi:

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bunların bu millete reva gördükleri şey, fakirlik değerli kardeşlerim. Bunların garibanla, bu ülkenin asli unsurlarıyla hiçbir organik bağları yok." dedi.

Yurthaber 02-05-23 07:26

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Kahramanmaraş'ta konuştu:

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Milletimiz kendine hizmet edenle, kendine ihanet edeni veya kendine hizmet etmeyeni, en hafif şekliyle ayırt edebilecek feraset ve basirete sahip. Dolayısıyla biz vatandaşımızın 16'ncısında da yine partimize, Cumhurbaşkanımıza teveccühünün olacağını biliyoruz." dedi.

Yurthaber 28-04-23 07:26

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, depremzede vatandaşlarla bayramlaştı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konteyner kentte kalan depremzede vatandaşlarla bayramlaştı.

Yurthaber 21-04-23 10:59

SON DAKİKA | Bağ-Kur prim eşitlemesi için Bakan Kirişci’den açıklama! SGK’yı işaret etti: 9000 gün yerine…

Son dakika: 4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışanlar için 9000 prim gününün SGK’lılar gibi 7200’e düşürülmesi gündemde. Bu kapsamda prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı ifade edilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den son dakika açıklaması geldi. Üretici ve yetiştiricilerin 7200 prim günü ile erken emekliliğine ilişkin konuşan Bakan Kirişci, SGK’yı işaret ederek, “Biz kardeşlerimizin sözcüleri olmak zorundayız” dedi.

Finans 20-04-23 07:03

DSİ İŞÇİ ALIMI 2023: DSİ işçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak? 1727 sürekli işçi alınacak

DSİ işçi alımı başvuru tarihi merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'ne yönelik yaptığı açıklama sonrası birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Bakan Kirişci, 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceklerini belirtti. Peki, DSİ işçi alımı başvuruları başladı mı? DSİ işçi alımı ne zaman yapılacak?

Finans 14-04-23 11:50

Kilosu 30 TL’ye dayanan soğan için açıklama: Bakan Kirişci tarih vererek duyurdu: ‘Bir hafta içinde...'

Son dönemde kuru soğan fiyatında yaşanan artışa ilişkin Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamada bulundu. Bakan Kirişci, kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade ederek, “Bu ara dönemdeki fiyatları esas alıp bunun üzerinden soğanın fiyatı budur demek biraz da soğan üreticisine haksızlık olur” yorumunu yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada ise Adana ve Hatay’da turfanda soğan hasadının başladığı bildirildi.

Finans 12-04-23 14:32

DSİ personel alımı 2023 ne zaman, başvurular başladı mı? DSİ sürekli işçi alım şartları nedir? 1727 sürekli işçi alınacak

DSİ personel alımı hakkında araştırmalar hız kazandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceklerini açıkladı. Bu açıklamanın ardından DSİ bünyesinde istihdam edilmek isteyenler DSİ personel alımı 2023 ne zaman, başvurular başladı mı? DSİ sürekli işçi alım şartları nedir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Finans 11-04-23 11:51

Çiftçiler dikkat! Ödemeler bugün yapılacak... Bakan Kirişci kalem kalem açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi. Bakan Kirişci, destek tutarının dağılımına dair de bilgi verdi.

Finans 07-04-23 15:29

Türkiye'de ilk defa görülüyor, bulaşma hızı yüksek! Ekonomik kayıplara neden oluyor diyerek açıkladı: Panik yaratan hastalık sonrası yasaklar ne zaman kalkacak?

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır, Siirt, Eskişehir, Yozgat gibi birçok ilde görülen SAT-2 serotipi şap hastalığı tedirginlik yaratmıştı. Bulaşma hızı oldukça yüksek olduğu belirtilen şap hastalığı Türkiye'de ilk defa görülüyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Hastalık gerekli tedbirler alınmadığı durumda ekonomik kayıplara neden oluyor" dedi. Hastalık sonrası aşılama çalışmalarına değinen Bakan Kirişci, ay sonunu işaret ederek hastalıkla ilgili önemli bir mesaj verdi.

Haber 07-04-23 14:47

Bakan Kirişci duyurdu! 'Tarım ve Orman Kanunu devrim niteliğinde'

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, kuraklığı konuşurken, sel ve taşkınları konuşmaya başladıklarını belirtti. Bakan Kirişçi, "Bizim yıllardan beri özlemini duyduğumuz Tarım Kanunu, Orman Kanunu başta olmak üzere 9 kanunda değişiklik öngören 40 maddeden müteşekkil bir kanun paketimiz geçti. Bu devrim niteliğinde bir kanundur." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-23 20:15

Bakan Kirişci, Birleşmiş Milletler 2023 Su Konferansı'nda konuştu: Su konusuna insani açıdan yaklaşıyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, New York'ta gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler (BM) Su Konferansı'na katıldı. Konferansta konuşma yapan Kirişci, BM su özel temsilcisi atanması girişimlerini önemsediklerini belirterek, "Temsilcinin 6 numaralı sürdürülebilir kalkınma hedefine ilişkin farkındalık yaratılması ve suyla ilgili yatırımlara odaklanan bir görev yönergesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi. Kirişçi, Türkiye'nin su konusuna bütünüyle insani açıdan yaklaştığını da belirtti.

Haber 24-03-23 00:41

SON DAKİKA | Bakan Soylu, Bakan Kirişci ve Bakan Nebati'den selin vurduğu Şanlıurfa'da önemli açıklamalar

Son dakika haberi: Şanlıurfa ve Adıyaman'ı vuran sel felaketinde can kaybı 19 olmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa'da kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci derelerle ilgili yeni bir proje hazırladıklarını söyledi.

Haber 20-03-23 17:56

Sel felaketi sonrası Bakan Kirişci 'toprak suya kavuştu' dedi, İsmail Küçükkaya tepki gösterdi: 'Nutkum tutuldu'

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketiyle ilgili kullandığı ifadeler gündem yaratırken, gazeteci İsmail Küçükkaya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Küçükkaya "Ben bunu duydum, nutkum tutuldu. 15 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir afetten sonra bu cümleleri kurmak gerçekten çok ilginç" diye konuştu.

Haber 17-03-23 08:46

Herkes merak ediyordu! Bakan Kirişci canlı yayında açıkladı: Gıda fiyatları yükselecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci katıldığı bir televizyon programında, Kahramanmaraş merkezli depremler ve Şanlıurfa ve Adıyaman'ı vuran sel felaketine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, 'Tarım arazisine konut mu yapılıyor?' sorusuna "Eğer mera yoksa, marjinal tarım alanlarını bu iş için kullanabilirsiniz. Burada da zemin çalışması yürütülüyor. Zeminin sertliği önemli." yanıt verdi. Bakan Kirişci ayrıca 'Gıda fiyatları yükselecek mi?' sorusunu da yanıtladı. İşte detaylar...

Haber 16-03-23 20:14

Bakan Kirişci'den Hatay'ı terk edenlere dönün çağrısı! Konuşma sırasında depreme de yakalandı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremin en çok etkilediği illerin başında gelen Hatay'a ziyarette bulundu. Kentten ayrılanlara seslenen Bakan Kirişci, “Kardeşlerimden istirhamım, tekrar buraya dönmeleri ve ekonominin çarkını bir an önce çevirmeleridir” dedi. Bakan Kirişci, konuşma yaptığı sırada artçı depreme de yakalandı.

Haber 08-03-23 20:23

Buzağı destek ödemeleri yattı mı? 2023 Şubat ayı Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçilere toplam 13,8 milyar TL destek!

Buzağı destek ödemeleri ile ilgili beklenen açıklama Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapıldı. Çiftçilere 11 kalemde destek ödemesi yapacaklarını aktaran Bakan Kirişci, toplam 13,8 milyar TL destekleme ödemelerinin yatırılacağı tarihi de duyurdu. Peki, Buzağı destek ödemeleri yattı mı? 2023 Şubat ayı Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Finans 28-02-23 09:57

Bakan Kirişci duyurdu! Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarihi öne çekilen çiftçi destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Kirişci, "Öne çektiğimiz destekleme ödemeleri kapsamında 13 milyar 836 milyon lira bugün çiftçilerimizin hesaplarına yatırılacak" dedi.

Finans 24-02-23 12:13

Mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Deprem bölgesi için yeni karar!

2023 mazot gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığı merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ildeki çiftçiler için alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Kirişci açıklamasında deprem bölgesindeki çiftçilere desteklerin erken ödeneceğini açıkladı. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 15-02-23 15:16

Mazot, gübre desteği… Deprem bölgesi için yeni karar! Süre uzatıldı

Depremzede çiftçilere yönelik alınan tedbirleri Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Buna göre Kirişci mazot, gübre, hayvancılık ve kırsal kalkınma destekleri ile Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ürün güncelleme başvurularıyla ilgili sürenin 28 Şubat’tan 8 Mayıs’a kadar uzatıldığını duyurdu.

Finans 15-02-23 08:02

Adana'da arama kurtarma çalışmaları tamamlandı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Adana'da arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını belirterek, kentte enkazlardan 34 kişinin çıkarıldığını, 418 vatandaşın da ahirete irtihal ettiğini bildirdi.

Yurthaber 14-02-23 07:37

Deprem bölgesindeki 140 su tesisi inceleniyor! 7 baraj takip altında...

Depremin etkilediği 10 ilde bulunan 110 baraj ve 30 göletin durumu için Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, incelenen tesislerin 7’sinin takip edilmesi gerektiğini açıkladı. Seyhan Barajı’nda ise herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

Finans 09-02-23 07:40

Son dakika: Hesaplara bugün yatıyor! Bakan Kirişci duyurdu: 1 milyar 429 milyon TL...

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, pancar bedel ödemesinin bugün pancar üreticisi çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Finans 03-02-23 15:16

Bakan Kirişci açıkladı! Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 73 metreye yükseldi...

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye'nin en yüksek, dünyanın beşinci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nda su seviyesinin 73 metreye ulaştığını söyledi. Bakan Kirişci, "Bundan sonraki süreçte, kontrollü olarak su depolanmasına devam edilecektir. Baraj rezervuarında günlük maksimum 1 metre su yükselmesi olacak şekilde 20 Ağustos 2023 tarihinde test üretimine başlanmasını planlamaktayız." ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-23 17:28

Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar? Açıklama geldi!

Tarımsal destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 972 milyon 333 bin TL'lik tarımsal destek ödemelerinin sağlanacağını açıkladı. Çiftçilere sağlanan bu destek, cepleri bir nebze olsun rahatlatacak. Peki, tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Finans 27-01-23 13:24

SON DAKİKA | Bakan Kirişci duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 972 milyon 333 bin liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Finans 27-01-23 12:02

Bakan Kirişci duyurdu! İki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter'daki hesabından nesli tehlike altında olan Anadolu Leoparı'nın iki ayrı bölgede yeniden görüntülendiğini duyurdu. Anadolu Leoparı'nın fotokapana yansıyan görüntülerini paylaşan Bakan Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz. Bu kadim topraklar ilelebet yurdu, heybeti daim olsun" dedi.

Haber 26-01-23 12:42

Son dakika | Yağışsız havalar endişe yaratmıştı! Bakan Kirişci'den kuraklık tehlikesine ilişkin açıklama: Gerekirse...

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Kurak bir kış geçiriyoruz. Yağışlar çok yetersiz. Şu an için bir kriz söz konusu değil. Gerekirse depolarımızı kullanırız" dedi.

Haber 24-01-23 12:15

DSİ personel alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır, kaç kişi alınacak? Bakan Kirişçi'den beklenen açıklama geldi!

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı gündemdeki yerini koruyor. DSİ personeli olmak isteyen vatandaşların gözü Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den gelecek açıklamaya çevrilmişti. Bakan Kirişci'den beklenen açıklama geldi. Peki DSİ personel alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır, kaç kişi alınacak? İşte detaylar...

Haber 14-01-23 19:33

SON DAKİKA | Bakan Kirişci duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 184 milyon 968 bin 632 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.

Finans 13-01-23 15:30

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı başvuruları ne zaman? DSİ 1273 personel alımı şartları neler? Bakan Kirişçi'den açıklama!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacak. 1273 kişi, farklı branşlarda istihdam edilecek. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Peki Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı başvuruları ne zaman? DSİ 1273 personel alımı şartları neler? Bakan Kirişçi'den açıklama!

Haber 10-01-23 15:12

SON DAKİKA | Et fiyatlarına zam gelecek iddiası! Bakan Kirişci'den açıklama geldi: Spekülatif hareketler var

Son dakika haberi: Et fiyatlarına zam gelecek iddiaları sonrası Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den açıklama geldi. Bakan Kirişci yaptığı açıklamada "Et fiyatları konusunda spekülatif hareketlerin olduğunu, bunu gözlemlediğimizin altını çizmek istiyorum." diye konuştu.

Finans 09-01-23 15:12

Tarım ve Orman Bakanlığı 6 bin personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ile ilgili müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı müjdesini veren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi 6 bin alım yapılacağını duyurdu. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nedir?

Finans 09-01-23 11:03

SON DAKİKA | 100 bin TL'den 250 bin TL'ye çıkacak! Bakan Kirişci 'İlk defa paylaşıyorum' diyerek duyurdu

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bakan Kirişci konuşmasında "Burada ilk defa sizlerle paylaşıyorum" diyerek önemli gelişmeyi duyurdu. Kirişci, genç çiftçilere yönelik Uzman Eller Projesi ile verilen hibe desteğinin 100 bin TL’den 250 bin TL’ye çıkarılacağını söyledi. Öte yandan Kirişci, önümüzdeki günlerde Bakanlık bünyesinde toplam 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 09-01-23 10:47

'Tarım cebimde' uygulaması hayata geçiriliyor! Bakan Kirişci duyurdu, Türkiye'de bir ilk

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Tarım Cebimde Uygulaması Tanıtım Toplantısı'nda konuşştu. Türkiye'de ilk olacak uygulama ile çiftçiler, alacağı desteği ve nereye ne ekeceği gibi soruların cevabına cep telefonu üzerinden erişebilecek.

Finans 02-01-23 10:53

Son dakika: 2023'te envantere giriyorlar! Bakan Kirişci İlk defa diyerek yeni yangın söndürme helikopterini duyurdu

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılında envantere su atan yeni hava araçlarının gireceğini belirterek TUSAŞ ve Sikorsky tarafından ortak üretilen yangın söndürme helikopterini duyurdu.

Haber 30-12-22 15:57

Başvuru için uzun kuyruklar olmuştu! Bakan duyurdu: Süre uzatılabilir

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın dijital kimliklendirme projesi kapsamında 1 Ocak'a kadar evcil kedi ve köpeklere çip taktırma uygulaması gündemdeydi. Evde yaşayan kedi, köpek ve gelinciğe çip taktırmak isteyen hayvan sahipleri ise il müdürlüklerinde yoğunluk oluşturmuştu. Sürenin uzatılmasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den açıklama geldi. Yasa gereği yıl sonuna kadar evcil hayvanına çip taktırmayan kişilere 3642 lira idari para cezası uygulanacak.

Finans 27-12-22 12:06

OGM personel alımı başvuru şartları nedir? Orman Genel Müdürlüğü 1613 personel alacak!

OGM personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Müjdeli haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bakan Kirişçi açıklamasında 1613 personel alınacağını bildirdi. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları nedir?

Finans 20-12-22 15:58

e-Devlet'ten yapılabiliyor! Başvurular 31 Aralık'ta sona eriyor, kaçıran destek alamayacak

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren haber... Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) işlemlerinin 1 Ekim’den itibaren e-Devlet üzerinden yapılabileceğini duyurmuştu. Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destek başvuruları 31 Aralık 2022'de sona erecek . Çiftçilere mağdur olmamaları için ÇKS kayıtlarını güncellemeleri konusunda uyarı geldi.

Finans 19-12-22 11:10

Son dakika: Bakan Kirişci, Hayırlı ve bereketli olsun diyerek duyurdu! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı

Son dakika haberine göre, merakla beklenen tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 713 milyon 836 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 16-12-22 16:29

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İş arayanlar dikkat: 2022 Tarım ve Orman Bakanlığı'na 1200 personel alınacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurularının ne zaman başlayacağı, Bakan Vahit Kirişci tarafından yapılan yazılı açıklama sonrası merak konusu oldu. Yapılan açıklamada bakanlığın taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 1200 sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Finans 15-12-22 15:28

SON DAKİKA | Bakan Kirişci duyurdu: 1200 sözleşmeli personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den son dakika personel alımı haberi geldi. Bakan Kirişci, '2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda 1200 sözleşmeli personel alımı yapacağız" dedi.

Finans 14-12-22 15:09

Son dakika: Bakan 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Ödemeler bugün başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den destek ödemeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Kirişci, 1 milyar 318 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Finans 09-12-22 14:49

Yıkılan binadan çıktı! Eski milletvekiline ait... Ailesi ne yapacaklarını düşünüyor

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yeniden yapılmak üzere yıkılan binadan tarihi traktör çıktı. 1950 ile 1954 yılları arasında Bolu milletvekilliği yapan Vahit Yöndem tarafından yapılan traktör, ailesinin ne yapılacağına karar verene kadar bir depoda bekletilecek.

Haber 02-12-22 17:19

Şişli'deki gecekonduda 3 kişiyi katletmişti! O cani yakalandı... Sorguda cinayet itirafı: Kız arkadaşımla ilişkisi vardı

Şişli'deki bir gecekonduda geçtiğimiz cuma akşamı Vahit Ateş, T.V. ve Merve Özturan 'ın cesedi bulunmuştu. Silahla öldürülen 3 kişiyle ilgili yapılan çalışmalar sonucu bir kişi gözaltına alındı. B.P. isimli kişi polislere Vahit Ateş'in, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğunu bu nedenle onu defalarca uyardığını anlattığı, bir süre sonra kız arkadaşı E.'nin halen Vahit Ateş'in evine gittiğini öğrenmesi üzerine cinayetleri işlediği belirlendi. İşlemleri tamamlanan şüpheli B.P. adliyeye sevk edildi.

Haber 29-11-22 15:01