Vapurda Cay Simit Sohbet Haberleri

Yılmaz Gruda: Öldüğüm zaman mezar taşıma...

TRT Haber ekranlarında yayınlanan Vapurda Çay Simit Sohbet programına usta sanatçı Yılmaz Gruda konuk oldu. Yılmaz Gruda programda "Ben öldüğüm zaman mezar taşıma ‘şair’ yazılsın isterim" dedi.

Magazin 2021-01-08 16:46:00

İpek Tuzcuoğlu'nun kararı: Kendime dur dedim

TRT Haber ekranlarında yayınlanan Vapurda Çay Simit Sohbet programına konuk olan ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu, iş ve özel yaşamına ilişkin ilginç açıklamalar yaptı.

Magazin 2020-11-21 16:57:13

Gültak, Zafer Çarşısı esnafını ziyaret etti

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in en eski alışveriş merkezlerinden biri olan tarihi Zafer Çarşısı içerisinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek talep ve sıkıntılarını dinledi.Ziyaretine çarşı esnafına simit ikram ederek başlayan Başkan Gültak, ardından da dükkanları ziyaret etti, ikram edilen çaylar eşliğinde esnafla sohbet etti.

Yurthaber 2020-09-27 12:40:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taksi durağına sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurambar’da bir taksi durağında taksicilerle çay eşliğinde simit yiyip sohbet etti.

Haber 2019-11-28 15:35:13

Yıldırım, Vapurda Çay Simit Sohbet programında

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Haydarpaşa denince İstanbul Bağdat Demiryolu akla gelir, Sultan Abdülhamid'in ülkemize kazandırdığı en büyük eserlerden biridir. Biz de bu değerli yapıyı, içinde müze ve kütüphanenin olduğu Anadolu yakasının yaşam merkezi haline getirmek istiyoruz"

Yurthaber 15-02-19 13:20

Başbakan Yıldırım, Vatandaşlara Dondurma Ve Simit Dağıttı

Başbakan Binali Yıldırım Bağcılar’da esnafı ziyaret etti. Esnafla bol bol sohbet eden Yıldırım, dondurma ve...

Yurthaber 18-06-18 16:07

İki Bulvarda Çalışmalar Tamamlanıyor

Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Özgür Sağlam ve Elif Sezer Cebar “Çay Simit Sohbet” etkinliği kapsamında...

Yurthaber 27-04-18 17:37

DTSO Başkanı Şahin ve Meclis Başkanı Dertli vatandaşla sohbet etti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanı iş adamları basın mensupları ile birlikte Cedidiye Cami önünde sohbet etti.Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ile Meclis Başkanı Ahmet Dertli, iş adamları Faruk Türkseven, İsa Üçüncüoğlu, Cemal Aksan, Ümit Ülgen ile birlikte Cedidiye Cami önünde simit yiyerek çay içtiler.

Haber 12-04-18 13:02

Bursa’dan Kilis’e moral yolculuğu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulucami’de kılınan sabah namazının ardından vatandaşlarla bereket sofrasında bir araya geldi.Sabah namazının ardından ikram edilen simit, çay ve çorba ile kahvaltısını yapan Başkan Aktaş, vatandaşlarla sohbet etti.

Haber 09-03-18 12:25

Vapurda simitçi çocuğu döven İBB güvenlik görevlilerine soruşturma!

Eminönü - Adalar vapurunda simit satan 16 yaşındaki çocuk İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvenlikleri tarafından dövüldü. Dayak görüntüleri sosyal medyada da büyük tepki çekti. Olay sonrası İBB'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Hiçbir şekilde kabul edilemeyecek olan üzücü olay. Olaya karışan kişilerin güvenlik hizmeti veren firma tarafından iş sözleşmelerinin sonlandırılması sağlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Haber 04-08-17 01:43

Büyükada, Heybeliada, Kınalıada Ve Burgazada'da Neler Yenir, Neler İçilir?

Havalar nihayetinde ısındı. Bu yaz da her yaz olduğu gibi 'yüzyılın sıcakları geldi' haberlerini sıkça duyacağız. Sıcaktan bunalanlar soluğu İstanbul'a yakın yerlerde, en çok da Adalar'da alıyorlar. Vapurda çay ve simit keyfi bir yana Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada'da nerede ne yenir? Ortalama fiyatlar nedir? Sizler için araştırdık!

Yemek 01-06-16 15:40

Emine Ülker Tarhan: Beceriksiz Muhalefet Yüzünden Akp Daha Fazla Cüret Kazanıyor

Ergün AYAZ/İZMİT Kocaeli'ye gelen Emine Ülker Tarhan, il başkanlığını ziyareti öncesinde Yeni Cuma Parkı'nda vatandaşlarla sohbet edip, çay içip, simit yedi. Tarhan daha sonra il

Yurthaber 02-06-15 13:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski kulübünü ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dönem futbol oynadığı Tophane Tayfun Kulübü'nü ziyaret etti. Çay içip simit yiyen Erdoğan, eski futbolcularla sohbet etti.

Haber 04-03-15 16:31

Devrek’te Simit Ve Çay Fiyatlarına Zam Geldi

Devrek’te simit ve çay fiyatlarına zam geldiZonguldak’ın Devrek ilçesinde cay ve simide zam yapılarak uygulamaya...

Yurthaber 12-02-14 16:19

'vapurda Çay Simit Sohbet' Başlıyor

İstanbul'un kendisi ile özdeşleşmiş tarihi Şehir Hatları vapurlarında çekimleri yapılan 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının...

Yurthaber 06-04-12 11:37