Victoria's Secret Haberleri

Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

Heidi Klum F1 izlemeye neredeyse üstsüz gitti! Göstermekten çekinmedi

Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli bu sefer de F1 izlemeye giderken neredeyse giyinmedi.

Magazin 21-11-2023 13:39

Victoria's Secret'ın yeni kampanyasında ünlü modeller geçidi! Adriana Lima bir döndü pir döndü

Victoria’s Secret’ın “The Icon” kampanyası ünlü modelleriyle dikkat çekti. Naomi Campbell, Gisele Bündchen ve Adriana Lima gibi efsane isimler yeni kampanyada boy gösterdi. Bir dönem aldığı kilolarla gündeme gelen Lima son haliyle dikkat çekti. Ünlü model bakın ne dedi.

Magazin 10-08-2023 15:27

Victoria's Secret modeli Karlie Kloss güzellik sırrını açıkladı! Her sabah 20 saniye boyunca bu işlemi yapıyormuş

Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan Hollywood'un ve podyumun yıldızlarının güzellik sırrı tüm kadınlar tarafından merak ediliyor. Victoria's Secret modeli Karlie Kloss geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü modelin güzellik sırtı ortaya çıktı. Yüzünün canlılığını bakın neye borçluymuş...

Kadin 27-07-2023 09:01

Model Irina Shayk tül detaylı elbisesiyle pozlarını paylaştı! İç çamaşırının görünmesini umursamadı

Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk, Cannes Film Festivali'nde kıyafet tercihleriyle sık sık adından söz ettirdi. Rus model son olarak da Versace'nin arşivinden gelen ipek elbisesiyle fiziğini sergiledi. Model iç çamaşırının görünmesini de umursamadı.

Magazin 29-05-2023 13:19

Joy Corrigan sütyen giymedi... Görenler Giymesen de olurmuş dedi

Victoria's Secret modeli Joy Corrigan, kız arkadaşlarıyla West Hollywood'a görüntülendi. Model kelimenin tam anlamıyla hayal gücüne çok az şey bıraktı. Güzel modeli görenler "Giymesen de olurmuş" dedi.

Magazin 07-04-2023 11:11

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Seks ticareti tartışmaları gündemdeydi... Victoria's Secret Fashion Show geri dönüyor

Adriana Lima, Bella Hadid, Irina Shayk gibi efsane isimlerin yürüdüğü gösteri dünyasının en ünlü şovu, dört yıllık aradan sonra yeniden podyumlara dönüyor. Victoria's Secret, her yıl aralık ayında yapılan yılbaşı defilesini geri getirmeyi planlıyor.

Magazin 06-03-2023 13:26

Esra Bilgiç, reklam sayesinde öyle paralar kazandı ki... İşte Pakistan’dan elde ettiği reklam geliri

‘Halime Hatun’ karakteriyle Pakistan’da yıldız olan oyuncu Esra Bilgiç, sessiz sedasız milyoner oldu! Son olarak bir telekomünikasyon şirketiyle 2 milyon dolarlık anlaşma yapan ünlü oyuncunun, Pakistan’dan elde ettiği reklam geliri 12 milyon dolara ulaştı!

Magazin 12-01-2023 12:06

'Çıplaklığa bayılıyorum' demişti! Model Joy Corrigan küçük bikinisiyle dikkat çekti

Victoria's Secret modeli Joy Corrigan, Hawaii'de tatil yaparken minik pembe ipli bikinisiyle boy gösterdi. Göğüslerinin yarısı açıkta kalan model Joy Corrigan'a hayranlarından beğeni yağdı. Model seksi olmayı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

Magazin 14-10-2022 16:37

Akılalmaz bağlantı! Melekleriyle ünlü markanın sahibi aslında şeytanla işbirliği yapıyormuş

Dünyaca ünlü kadın iç giyim firması Victoria's Secret'ın ardındaki birçok karanlık sırrı anlatan 'Victoria’s Secret: Angels and Demons' adlı yeni bir belgesel dizisi yayınlanmaya hazırlanıyor. Matt Tyrnauer’ın yönettiği belgesel, markanın moda, seks, güç, parayla olan türlü ilişkilerini anlatacak.

Trend 14-07-2022 17:27

Süslü Korkuluk kadrosundan çıkarılan Esra Bilgiç pozlarıyla dikkat çekti

Süslü Korkuluk'ta kadrodan çıkarılan Esra Bilgiç Victoria's Secret'ın yüzü oldu. Bilgiç daha önce de sütyen reklamında ceketle poz verince dalga konusu olmuştu. Bilgiç günler sonra yine benzer bir poz paylaştı. Esra Bilgiç'in dergi için verdiği pozlara yorum yağdı.

Magazin 03-04-2022 07:03

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç iç çamaşırı reklamında oynadı! Görenler cekete takıldı

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç Victoria’s Secret için kamera karşısına geçti. Seksi iç çamaşırlarıyla tanınan marka için iç çamaşırı tanıtımı yapan oyuncu Esra Bilgiç'in kombini sosyal medyada dalga konusu oldu. Sütyen üstü ceket giyen Esra Bilgiç'i görenler "Bu ceket reklamı mı?" diye sordu.

Magazin 21-03-2022 15:54

Rus kadınlar kapanacağını duyunca kapısında sıraya girdiler…

Rusya - Ukrayna arasında yaşanan savaşta 15. güne girilirken iki taraf arasında yaşanan çatışmalar sürüyor. Bu süreçte yaptırım kararı alarak ülke piyasasından çekilen markalar kervanına Victoria Secret firması da eklendi. Açıklanan karar sonrası Rus kadınları ünlü giyim mağazasından son kez alışveriş yapabilmek için mağazalara akın ederek uzun kuyruklar oluşturdu.

Trend 10-03-2022 09:48

Stella Maxwell tül elbisesiyle olay oldu! Göğüs uçlarını dahi kapamadı

Victoria's Secret modellerinden Stella Maxwell kırmızı halı için iddialı bir seçim yaptı. 31 yaşındaki model tülden elbisesinin altına hiçbir şey giymedi.

Magazin 30-11-2021 09:50

Victoria's Secret meleği Josephine Skriver, cesur pozlarıyla yürek hoplatıyor!

Danimarkalı model Josephine Skriver, 6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla nefes kesiyor.

Magazin 29-10-2021 11:35

Shanina Shaik'tan üstsüz duş selfiesi

Avustralyalı manken Shanina Shaik duştan yaptığı paylaşımla hayranlarının dikkatini çekti. Üstsüz şekilde poz veren Shaik'a beğeni yağdı.

Magazin 22-10-2021 14:47

Adriana Lima'dan olay pozlar: Dün gece hakkında...

Kısa bir süre önce yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşadığı ortaya çıkan eski top model Adriana Lima, iç çamaşırıyla objektif karşısında poz verdi. 40 yaşındaki Lima'nın paylaştığı fotoğraflar adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-09-2021 15:10

Victoria's Secret eski modeli Bridget Malcolm: 3 gün yemek yemedim ve...

Avustralyalı model Bridget Malcolm, eskiden çalıştığı dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın kadınları sömürdüğünü ve aşırı zayıf olmaları konusunda baskı yaptığını söyledi. Malcolm, zayıf kalmak için aç kaldığını, sadece suyla beslendiğini ve sağlığının bozulduğunu anlattı.

Magazin 13-09-2021 17:20

Alessandra Ambrosio yine boş durmadı! Derin göğüs dekoltesiyle görenleri şaşı etti

40 yaşındaki seksi model Alessandra Ambrosio, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla, ortalığı kasıp kavurdu. Siyah mayosuyla sular içinde poz veren güzel modelin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 13-09-2021 10:37

Güzel model göğüs dekoltesiyle görenleri şaşı etti!

Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla akılları baştan aldı. Güzel modelin cesur pozuna, binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 10-09-2021 09:11

Kalıpların dışında! Güzellik standartlarını alt üst eden Victoria’s Secret’ın yeni melekleri herkesi büyüledi

Moda sektörünün önemli markalarından biri olarak kabul edilen Victoria’s Secret, standart güzellik algısını alt üst etti. Görmeye alışkın olduğumuz 90-60-90 ve çekici mankenlerin yerine marka, oldukça önemli bir adım atarak kalıpların dışına çıktı. İŞte Victoria’s Secret’ın yeni 7 meleği...

Trend 28-07-2021 09:36

Bridget Malcolm itiraflarıyla şoke etti! Seks ve kokain önermişler

Eski Victoria’s Secret modeli Bridget Malcolm yaşadığı travmatik olayları anlattı. Moda sektöründe tutunmak için kendisinden istenilen şeyler şoke etti.

Magazin 09-07-2021 17:00

Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli Valentina Sampaio

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli Valentina Sampaio'nun bir gafla değişen hayatı ilham kaynağı oldu. İşte güzelliği ile büyüleyen modelin başarıya ulaşan hayat yolculuğu.

Magazin 06-07-2021 20:58

Bridget Malcolm: Göğüs bedenim büyüdü diye...

Eski Victoria’s Secret modeli Bridget Malcolm, bir zamanlar tanıtımında rol aldığı markayı yerden yere vurdu. Malcolm, göğüs bedeni büyüdüğü için defileden nasıl çıkarıldığını anlattı.

Magazin 01-07-2021 11:55

Victoria's Secret'ın ilk transseksüel modeli Valentina Sampaio’ın hayatı ilham kaynağı oldu

Her yıl düzenlediği özel defilelerle moda sektörüne yön veren iç giyim markası Victoria’s Secret, tarihinde bir ilki gerçekleştirip transseksüel bir modelle çalışmaya başladı. Hayatı boyunca pek çok zorluğa göğüs geren Brezilyalı model Valentina Sampaio’ın Victoria’s Secret macerasına uzanan cesaret dolu hayatını sizler için araştırdık.

Trend 30-06-2021 13:45

Heidi Klum plajda kendinden geçti! Enerjisiyle beğeni topladı

Moda dünyasının bir dönemine damgasını vuran top model Heidi Klum, geçip giden yıllara rağmen fit vücudu ve enerjisiyle takipçilerini kendine hayran bırakıyor.

Magazin 22-06-2021 11:12

Victoria's Secret'ta yeni dönem başlıyor: Güzellik kalıplarını yıkacaklar!

Yıllardır dünyanın en iyi top modelleri ile defile yapan ünlü marka Victoria's Secret'te dönüşüm başlıyor. Kanatlı melekleri ile nam salan dünyaca ünlü marka, sık sık eleştirildiği güzellik kalıplarına dur diyecek bir döneme geçeceklerini duyurdu. Aldıkları yeni kararı açıklayan marka bu dönüşüm ile büyük alkış topladı.

Magazin 17-06-2021 16:00

Victoria's Secret'ın melekleri kanatsız kaldı!

Kampanyalarında ince, uzun ve düzgün fizikli modellere yer veren iç giyim markası Victoria's Secret yeni bir döneme girdi. Firma bundan sonra tanıtım yüzü olarak büyük modellerin yanı sıra cinsiyet değiştiren mankenler de kullanacak.

Magazin 17-06-2021 15:30

52 yaşındaki model Helena Christensen'dan üstsüz paylaşım!

52 yaşındaki eski Victoria's Secret modeli Helena Christensen, kusursuz fiziği ile kendine hayran bıraktı.

Magazin 08-06-2021 09:46

Karlie Kloss süt sağarken paylaştı!

Eski Victoria's Secret mankeni Karlie Kloss arabanın arka koltuğunda süt sağdığı anları paylaşınca gündem oldu.

Magazin 07-06-2021 16:18

Alessandra Ambrosio sevgilisini öpücüklere boğdu

Ünlü model Alessandra Ambrosio, Kaliforniya Santa Monica'da sevgilisiyle tatil yaparken görüntülendi. Sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmayan Ambrosio'nun samimi halleri gözden kaçmadı.

Magazin 24-05-2021 11:44

Candice Swanepoel, Instagram’dan çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Victoria's Secret meleklerinden Candice Swanepoel, çırılçıplak verdiği pozla Instagram’ın ateşini yükseltti. Güney Afrikalı modelin fotoğrafı çok kısa süre içinde 300 binden fazla beğeni aldı.

Magazin 07-04-2021 15:46

Dünyanın en heyecan verici şovu Victoria’s Secret defilesinin bilinmeyenleri ortaya çıkıyor

Yeni yıl gecelerinin geleneksel programı haline gelen ancak iki senedir yapılmayan Victoria’s Secret şovu yerine bu sefer belgeseli geliyor.

Magazin 26-02-2021 08:11