Yağmur Sarnıç Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Sarnıç Haberleri

Yağmur Sarnıç Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Sarnıç Haberleri

1993 doğumlu Yağmur Sarnıç, Galatasaray ve eski milli takım futbolcusu olan Emre Aşık'ın eski eşi olarak tanınıyor. Mesleği iç mimarlık olan Sarnıç, 2012 yılında Fransa'da ünlü futbolcu ile evlenmiştir. 2018-2019 yılları boyunca bir ayrılıp bir barışan çift, ihanet iddiaları sonrasında Emre Aşık'tan boşanma kararı almıştır. 7 senelik evlilik hayatı sonrasında oldukça zorlu bir boşanma süreci yaşayan çiftin 3 çocuğu vardır. Velayet konusunda geçirdiği sinir krizleri ve 2017'de yaralı bir baykuşu götürdüğü veteriner ile yaşadığı tartışma gibi sansasyonel haberler ile gündeme gelen Sarnıç, 2020 yılında oluşturduğu Yağmur Sarnıç TV isimli YouTube platformundaki kanalında soru-cevap içerikli ve magazin temalı videolar çekiyor. Yağmur Sarnıç'ın Instagram hesabında ise yaklaşık 59bin takipçisi bulunuyor.

Yağmur Sarnıç Haberleri

İntihara kalkışmıştı! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç son durumunu paylaştı

Emekli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç geçtiğimiz günlerde intihara kalkışmıştı. Tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan Sarnıç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 13-04-2024 09:42

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 11-04-2024 18:16

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-04-2024 15:30

Yağmur Sarnıç 'Kaset şantajı' iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden kendini tutamadı

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç şimdilerde yeniden gündemde. Sarnıç'ın Survivor'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria hakkında ortaya attığı iddialar ağızları açık bıraktı. Kaset şantajı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-04-2024 16:02

Yağmur Sarnıç

Yağmur Sarnıç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağmur Sarnıç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şoke eden olay! Emre Aşık'ın eski karısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i suçladı! Şantajcı...

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden son dönemlerde sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Özden'in eski dostu ve Emre Aşık'ın da eski karısı olay iddialarda bulundu. İddialardan biri de Beria Özden'in Yunus Emre'yi gizli gizli kaydettiğiydi...

Magazin 04-04-2024 07:26

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç tehdit davasında karşı karşıya geldi

Yağmur Sarnıç'ın üç yıl önce katıldığı yayında eski eşi Emre Aşık'la ilgili söylediklerinden dolayı "hakaret" ve "tehdit" suçlarından toplamda 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Sarnıç ifadesinde sözlerinde hakaret olmadığını söylerken Aşık da "Ben sanıkla kesinlikle sulh olmak istemiyorum. Karşı tarafla aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsızım" dedi.

Magazin 18-01-2023 13:49

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın skandalları bitmiyor! Polise direndi, yerlerde süründü, küfürler yağdırdı

Eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmek için adam tutan ve daha pek çok skandalla gündeme gelen eski eş Yağmur Sarnıç yine bir skandal ile adından söz ettirdi. Yağmur Sarnıç karakolu birbirine kattı. Emre Aşık'ın eski eşi kendini yerlere atıp polislere küfürler yağdırdı.

Magazin 10-11-2022 15:34

Adliyede ifade veren Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan gazetecilere olay sözler: Canlı yayın yapacağım onu da yayınlayın

Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç, Küçükçekmece’de yakalandı. Biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olan Sarnıç, ifadesi alınmak üzere adliyeye getirildiğinde muhabirlere ilginç hareketler yaptı. Adliye Sevk Timi polisleri arasındaki Sarnıç "Kendimi Hollywood starı gibi hissediyorum. Hevesiniz kursağınızda kaldı biliyorum. Canlı yayın yapacağım onu da alın yayınlayın "dedi.

Magazin 31-08-2022 19:53

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı! Kocasını öldürtmek için tetikçi tutmuştu

Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç’ın, kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek’i ikinci tetikçi olarak tuttuğunu iddiasıyla yargılanmıştı. Biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olan Sarnıç, bugün yakalanarak gözaltına alındı.

Magazin 31-08-2022 15:36

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç aranıyordu! Yağmur Sarnıç meğer Bakırköy Kadın Cezaevi'ndeymiş

Eski eşi Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptığı ve tetikçi tuttuğu iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Yağmur Sarnıç hakkında yakalama kararı bulunuyordu. Hakkında kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Yağmur Sarnıç’ı polis yaklaşık iki aydır arıyordu. Sarnıç'ın teslim olduğu ve Bakırköy Kadın Cezaevi'nde bulunduğu ortaya çıktı.

Magazin 31-03-2022 07:37

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç hakkında yakalama kararı! Bulunamıyor

Emre Aşık ile boşanma sürecinde büyük kavgalarla adı anılan ve eski futbolcuyu öldürmek için tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç hakkında yakalama kararı çıktı. 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılan Yağmur Sarnıç ise kayıplara karıştı.

Magazin 04-03-2022 07:10

Yağmur Sarnıç'a 60 bin liralık 'baykuş' cezası

Çekişmeli olarak eşi Emre Aşık'la boşanan Yağmur Sarnıç, gündemden düşmüyor. Yağmur Sarnıç, 2018 yılında sokakta bulduğu kulaklı orman baykuşunu özel bir veteriner kliniğine götürmüştü. Tedavinin ardından baykuşu geri almak isteyen Sarnıç'a mevzuat gereği; yaban hayata ait baykuşun Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na teslim edilmesi gerektiği söylenmişti. Yağmur Sarnıç bunun üzerine olay çıkarmıştı. Veterinerlerin açtığı dava sonuçlandı.

Magazin 07-01-2022 07:19

Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüsle suçlanan Yağmur Sarnıç ve 2 sanık hakkında karar!

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanan boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç ile suç ortağı olduğu iddia edilen 2 sanığın "suçun unsurları oluşmadığı" gerekçesiyle beraatine karar verildi.

Magazin 04-11-2021 16:26

Emre Aşık'tan kan donduran sözler! Mesajda beni öldüreceği yazıyordu

Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç dahil olmak üzere kendisini öldürmek için planlar yaptığı 3 sanığın yargılandığı davada ifade verdi. Aşık, "Mesajda beni öldüreceği yazıyordu" dedi.

Magazin 20-10-2021 15:02

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç davasında flaş gelişme: Adam öldürmeye teşebbüs...

Düzce’de, eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek hakkında açılan davada cumhuriyet savcısı, sanıkların ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan cezalandırılmalarını talep etti.

Magazin 01-10-2021 20:30

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın boşanma davası yine ertelendi!

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın çekişmeli boşanma davasında tanıklar dinlendi. Mahkemenin Yağmur Sarnıç'ın velayet talebini reddettiği öğrenildi.

Magazin 05-04-2021 12:23

Yağmur Sarnıç’tan mide bulandıran iddia! Emre Aşık hakkında dehşete düşüren ifadeler

Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor. Her geçen gün şaşkına uğratan olayların yaşandığı boşanma davası sürecinde Yağmur Sarnıç herkesi şoke eden yeni iddialar ortaya attı. Yağmur Sarnıç boşanma aşamasındaki eşi Emre Aşık'ın kızları E. Aşık'a cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü.

Magazin 01-04-2021 07:30

Yağmur Sarnıç durmuyor! Seren Serengil'i paylaşıp yine ağzını bozdu

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç durmuyor! Seren Serengil'in bikini bölgesini paylaşan ve ağza alınmayacak sözler söyleyen Sarnıç yeni paylaşımlar yaptı.

Magazin 19-03-2021 09:16

Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Emre Aşık'ın eski eşinin hayat hikâyesi...

Bugün Seren Serengil hakkında yaptığı paylaşımlarla gündem olan Yağmur Sarnıç, sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Emre Aşık'ın eski eşi olarak bilinen Yağmur Sarnıç, hakaret içerikli paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Yağmur Sarnıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 18-03-2021 15:09

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Yağmur Sarnıç Seren Serengil’e ne dedi?

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç’ın ünlü sanatçı Seren Serengil’le ilgili ağza alınmayacak sözler söylemesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Seren Serengil’in kendisiyle ilgili yaptığı haberlere sinirlenen Yağmur Sarnıç’ın Seren Serengil’e söylediği sözler şok etkisi yarattı…

Magazin 18-03-2021 15:05

Yağmur Sarnıç Seren Serengil'e bel altı vurdu! 'Bacak aran...'

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın yine Seren Serengil'i hedef aldı. Seren Serengil'in bikini bölgesini paylaşan Sarnıç ağza alınmayacak sözleriyle tepki çekti.

Magazin 18-03-2021 11:02

Bircan Bali 'Elim ayağım titriyor' dedi, Emre Aşık'la ilgili bomba iddia ortaya attı! 'Çocuğunu taciz ediyor'

Söylemezsem Olmaz’da Emre Aşık ile ilgili ortaya atılan iddialar olay oldu. Bircan Bali "Bunu nasıl okuyacağım bilmiyorum, elim ayağım titriyor" diyerek iddiaları sıraladı. İddiaya göre Emre Aşık eşcinsel birliktelik yaşıyor.

Magazin 28-01-2021 09:55

Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e ağza alınmayacak sözler! 'At suratın mora dönecek'

Seren Serengil bugünkü canlı yayınında "Yağmur, Emre Aşık'a zina yaptı" deyince Yağmur Sarnıç çileden çıktı. Instagram hesabından peş peşe paylaşım yapan Sarnıç, yıllar önce söylediği "Bekaretimi anneme inat verdim" sözler yeniden gündem olan Serengil'e ağza alınmayacak sözler söyledi.

Magazin 03-12-2020 15:59

Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç aşkını itiraf etti!

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç yeni aşkını itiraf etti. Yağmur Sarnıç’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım magazin gündemine oturdu.

Magazin 09-10-2020 15:16

Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç: Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı

Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç'tan şoke eden itiraf! 'Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı.'

Magazin 03-10-2020 09:36

Yağmur Sarnıç'tan bomba Emre Aşık iddiası! 'Aysun Kayacı da biliyor'

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasındaki kavga gittikçe büyüyor. Sarnıç'ın kendisini öldürmek için tetikçi tuttuğunu duyan Emre Aşık basın açıklaması yapmıştı. O açıklamadan sonra Yağmur Sarnıç yeni açıklamalar yaptı ve olaya Emre Aşık'ın eski sevgilisi Aysun Kayacı'yı da dahil etti.

Magazin 01-10-2020 13:28

Şoke eden iddia: Yağmur Sarnıç eski eşi Emre Aşık'ı öldürmesi için 10 milyon TL teklif etti!

Yağmur Aşık'ın boşanma aşamasındaki eşi eski futbolcu Emre Aşık'ı ve avukatı Funda Sadıkahmet Alp'i öldürtmek için adam tuttuğu iddia edildi. İddiaya göre Yağmur Aşık ile arkadaşı Erdi Sungur, İ.Y.'ye cinayetleri işlemesi için 10 milyon lira teklif etti.

Magazin 24-06-2020 17:06

Emre Aşık’ın çocuklarının feryadı yürek yaktı: Biz annemizi istiyoruz

Boşanma davaları süren Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın dakikalarca kavga edip bağrışmaları dikkat çekti. Annelerinden ayrılmak istemeyen çocukların feryatları yürekleri yaktı.

Magazin 24-06-2020 14:06

Çocuklarını darp ettiği iddia edilen Yağmur Sarnıç'a şok! Velayet baba Emre Aşık'a verildi

Futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç'ın 2 çocuğuna şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Çocukların vücudundaki morlukları fark eden okul yönetimi, bu anları kayda alıp mahkemeye delil olarak sununca çocukların velayeti anneden alınarak babaya verildi.

Magazin 20-12-2019 15:55

Yağmur Sarnıç 'Bana göğüslerini çekip at' diyen takipçisini ifşa etti

Futbolcu Emre Aşık'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Yağmur Sarnıç, kendisine "Bana yüzünü çekmeden göğüslerini at" mesajını atan takipçisini ifşa etti.

Magazin 24-11-2019 09:17

Yağmur Sarnıç'tan Emre Aşık'a mehir bedeli davası

Emre Aşık'ı aldattığı haberleriyle gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç'tan, yeni bir hamle daha geldi.

Magazin 09-10-2019 11:43

Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç canlı yayında birbirine girdi

Boşanma aşamasındaki Emre - Yağmur Aşık çifti, canlı yayında birbirine girdi. Eski futbolcunun En büyük hatam ona güvenmek demesine sinirlenen Yağmur Aşık, eşini 'alengirli işlerini' ortaya dökmekle tehdit etti.

Magazin 09-07-2019 14:38

Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ın icra yoluyla aldığı çocuklarına kavuştu

Geçtiğimiz günlerde icra yoluyla çocukları elinden alınan ve sinir krizi geçiren Yağmur Sarnıç, dün çocuklarına kavuştu. Sarnıç, çocuklarını teslim aldıktan sonra kızının yüzünde izlerden dolayı hastaneye giderek sağlık raporu aldı.

Magazin 07-07-2019 09:11

Yağmur Sarnıç çocuklarına kavuştu!

Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz günlerde çocuklarının elinden alınması görüntüsüyle tv100'de gündeme gelmişti.

Trend 06-07-2019 15:09

Yağmur Sarnıç'tan yeni iddia: Emre Aşık çocukları dövüyor

Emre Aşık'ın icra yoluyla çocuklarını aldığı Yağmur Sarnıç, katıldığı canlı yayında Aşık'ın avukatıyla karşı karşıya geldi. Sarnıç, çocuğunun yüzünün yara içinde olduğunu belirterek Aşık'ın şiddet uyguladığını söyledi. Sarnıç yayına bağlanan avukat ile de kavga etti.

Magazin 05-07-2019 13:41

Çocuklarını Yağmur Sarnıç'tan icra yoluyla alan Emre Aşık'tan ilk açıklama

Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören kızının videosundan sonra açtığı davada 3 çocuğunun velayetini almıştı. Hatta çocukları evden alırken Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirmişti. Emre Aşık'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin 03-07-2019 14:27

Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören kızının videosundan sonra açtığı davada 3 çocuğunun velayetini aldı. Çocukları evden alınan Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi. Görüntüler görenlerin tüylerini diken diken etti.

Trend 02-07-2019 11:40