Yağmur Tanrısevsin Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Tanrısevsin Haberleri

Yağmur Tanrısevsin Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Tanrısevsin Haberleri

Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğdu. Aslen Mersin’lidir. Mersin’de büyümüştür. Üniversiteyi kazanınca 2010 yılında geldiği İstanbul’da Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümüne okumaktadır.

The Tragedy isimli korku filminde Jennifer rolüne hayat veren Yağmur Tanrısevsin, aynı zamanda bambi markasının reklam filmlerinde marka yüzü haline gelmiştir.

Craft Oyunculuk Atöylesi’nde eğitim almaya başladıktan bir yıl sonra bağlı olduğu ajanstan gelen teklif üzerine 2011 yılında başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez’in paylaştığı “Adını Feriha Koydum” adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır.

Aktif olarak boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim gibi sanat ve spor dalları ile ilgilenen Yağmur Tanrısevsin, 2013 tarihinde Aşk Ağlatır sinema filminde Banu karakterini canlandırmış ve bu rolü ile sinema dünyasına adım atmıştır.

Konuk oyuncu olarak Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili gibi dizilerde yer alan Tanrısevsin son olarak Kaçak dizisinde ekranlara çıkmıştır.

2013 yılında Bambi reklamının marka yüzü olmuştur.

Yağmur Tanrısevsin, 2013 yılında“Güneşi Beklerken” adlı dizide başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin ile paylaştı.

Yağmur Tanrısevsin Haberleri

Külot trendine uymuştu! Yağmur Tanrısevsin'in Yaşam Koçu galasındaki tarzına bir bakan bir daha baktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Yağmur Tanrısevsin fırından ekmek aldığı kombiniyle uzun süre gündem olmuştu. Yaşam Koçu filminde yer alan oyuncu gala tazıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 09-01-2024 10:08

Melis Sezen de külot trendine uydu! Pozlarına bir bakan bir daha baktı

Sadakatsiz dizisiyle ünlenen ve her paylaşımıyla adından söz ettiren oyuncu Melis Sezen son pozlarıyla gündem oldu. Yağmur Tanrısevsin'den sonra Melis Sezen de külot trendine uydu uymasına ama eleştirilerden kurtulamadı.

Magazin 04-01-2024 15:38

Yağmur Tanrısevsin ve Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz aşk mı yaşıyor? İzlediğim bir maç üzerinden...

Geçtiğimiz günlerde fırın tarzıyla adından söz ettiren Yağmur Tanrısevsin özel hayatıyla gündeme geldi. Yağmur Tanrısevsin'in Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edilince oyuncu hemen açıklama yaptı.

Magazin 26-12-2023 07:13

Yağmur Tanrısevsin fırından ekmek aldı! Külot trendine uydu, sosyal medyanın diline düştü

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin fırından ekmek aldığı kombiniyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 08-12-2023 07:01

Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin beyazlar içinde! Dekolteli tarzına beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile büyük beğeni toplayan Yağmur Tanrısevsin dün akşam gerçekleştirilen bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine katıldı. Beyazlar içindeki tarzıyla çok beğenilen ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 04-12-2023 14:53

Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin süper minisiyle poz verdi! İddialı tarzı olay oldu

Son olarak Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Yağmur Tanrısevsin uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde yeni dizi projesiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Tanrısevsin süper mini elbisesiyle poz verdi. Güzel oyuncunun iddialı tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-11-2023 17:24

Yağmur Tanrısevsin'in Londra pozlarına beğeni yağdı! Sokak tarzı olay oldu

Rol aldığı yapımlar ve özel hayatıyla adından söz ettiren Yağmur Tanrısevsin Londro pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Deri ceketi ve mini deri elbisesiyle pozlar veren güzel oyuncunun sokak tarzı çok beğenildi. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 17-10-2023 16:45

Yağmur Tanrısevsin Saklı Kalsın dizisine başlamadan veda etti

Kalp Yarası dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in yeni projesi belli olmuştu. Tanrısevsin, O3 Medya'nın Latin ülkeleri için çekeceği Saklı Kalsın dizisinde rol alacaktı ancak projeye başlamadan veda etti.

Magazin 08-04-2023 12:45

Kalp Yarası'nın yıldızı Yağmur Tanrısevsin'in yeni projesi belli oldu!

Kalp Yarası dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu sonunda setlere dönmek için kararını verdi.

Magazin 28-03-2023 15:04

Yağmur Tanrısevsin depremzede çocuklara kayıtsız kalamadı! Soluğu Kalp Yarası'nı çektiği Hatay'da aldı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen bölgelerden biri de Hatay oldu. Depremin ardından yaralar sarılmaya çalışıyor. Yağmur Tanrısevsin de deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına destek veren isimlerden biri. Ünlü oyuncu Kalp Yarası dizisini çektiği Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya geldi...

Magazin 18-02-2023 11:12

Yağmur Tanrısevsin cesur tercihiyle dikkat çekti! Takipçileri övmeye doyamadı

Kalp Yarası dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 3 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 31-12-2022 10:46

Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu

En son Kalp Yarası dizisiyle ekranda olan ve son olarak ise dünyaca ünlü bir İtalyan markasının reklam yüzü olan Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu.

Magazin 21-12-2022 14:15

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin süper mini elbiseli pozuyla tozu dumana kattı!

En son Kalp Yarası dizisindeki Ayşe rolüyle ekranlara gelen Yağmur Tanrısevsin oyunculuk sektöründe 2010 yılından beri rol alıyor. Dönem dönem yer aldığı projelerle dikkat çeken Tanrısevsin, şimdi de Instagram pozuyla da magazin gündeminde adından söz ettirdi.

Magazin 18-09-2022 23:54

Bomba iddia! Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir'i balayı için eski aşkı Yağmur Tanrısevsin'le gittiği villaya götürdü

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir düğün sonrası paraya kıydı ve geceliği 150 bin TL olan villada balayına gitti. Ancak bu villa ile ilgili ortaya şoke eden bir iddia atıldı. İddiaya göre Koç, 2018 yılında aynı villada o zamanki aşkı Yağmur Tanrısevsin ile aşk tatili yapmıştı.

Magazin 08-09-2022 12:11

Oğuzhan Koç'un düğün tarihiyle ilgili bomba detay! Eski sevgilileri Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak'ın...

28 Ağustos tarihinde Demet Özdemir ile nikah masasına oturan Oğuzhan Koç'un düğün tarihi ile ilgili bomba bir detay ortaya çıktı. Düğün tarihinin Koç'un eski sevgilileri Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak'ın doğum günüyle aynı gün olması şoke etti.

Magazin 31-08-2022 07:23

Oğuzhan Koç’un eski aşkı Zeynep Koçak’tan itiraf gibi açıklama! Yağmur Tanrısevsin’le aldattı mı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programıyla adını geniş kitlelere duyuran Zeynep Koçak, o dönem gönlünü Oğuzhan Koç'a kaptırdı ve rol arkadaşıyla aşk yaşamaya başladı. Ancak ikilinin ilişkisi hüsranla sonuçlandı. Oğuz Koç'un, 'Bana Baba Dedi' dizisindeki rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşadığı ortaya çıkmasıyla büyük aşk sona erdi. İhanet olayı yıllar sonra Zeynep Koçak'ın paylaşımıyla tekrar gün yüzüne çıktı.

Magazin 23-08-2022 12:02

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin pozuyla dikkat çekti! Sadece ceket mi giydin?

Güneşi Beklerken, Kalp Yarası, İki Yalancı gibi yapımlarda rol alan Yağmur Tanrısevsin uzun yıllardır ekranlarda boy gösterdi. Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, iddialı sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-08-2022 15:33

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı

Kalp Yarası dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından kırmızı ceketiyle sütyensiz pozunu paylaşan Yağmur Tanrısevsin olay yarattı. Güzel oyuncunun cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-06-2022 12:23

Yağmur Tanrısevsin'in sırt dekolteli paylaşımına yorum yağdı! Ateş ediyorsun

Geçtiğimiz dönemlerde sanatçı Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşayıp ayrılık kararı alan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu, son olarak Kalp Yarası dizisinde rol almıştı. Tanrısevsin'in, sosyal medya hesabında yaptığı sırt dekolteli paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 22-06-2022 17:44

Yağmur Tanrısevsin mini elbisesiyle paylaşım yaptı! Gözlerimi alamıyorum

Güneşi Beklerken, Baba Parası, İki Yalancı gibi projelerle ekran önüne gelen Yağmur Tanrısevsin'in Instagram'da 3.1 milyon takipçisi bulunuyor. Her paylaşımı binlerce beğeni alan ünlü oyuncu mini elbisesiyle poz verdi.

Magazin 27-04-2022 00:21

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'yı görenler şoke oldu! Yağmur Tanrısevsin'in ikizi misin?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren oyuncu Özgü Kaya sosyal medyanın gündeminde. Özgü Kaya'yı görenler Yağmur Tanrısevsin sandılar. Oyuncu Özgü Kaya'nın paylaşımlarına takipçilerinden "Yağmur Tanrısevsin'in ikizi gibisin" yorumları yağdı.

Magazin 05-04-2022 14:04

Dila Tarkan'ın düğününde Şeyma Subaşı'nın şıklığı olay oldu! Gelinden daha dikkat çekici

Şeyma Subaşı yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın Yunanistan'a yapılan düğününe katıldı. Dila Tarkan'ın düğünü için iddialı bir seçim yapan Şeyma Subaşı'na "Gelinin önüne geçmişsin" yorumları yapıldı. Elbise, gelinliği yapan modacının imzasını taşıyordu.

Magazin 27-03-2022 10:24

Yağmur Tanrısevsin'den 'Kerem Bürsin' açıklaması! Aşk yeniden mi?

Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le sosyal medyada yeniden takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Tanrısevsin, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 23-03-2022 08:22

Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin yeniden sevgili mi oldu? Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin sevgili mi?

Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin birlikteliklerini kimsenin haberi olmadan olmadan sonlandırmıştı. Şimdi ise Kerem Bürsin'in adı Yağmur Tanrısevsin ile anılıyor. Bir dönem sevgili olan Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin arasında aşk dedikoduları çıkmaya başladı. İşte haberin detaylar!

Magazin 16-03-2022 09:20

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? Şaşırtan iddia

Hande Erçel ile ayrılan Kerem Bürsin'in adı aşk iddialarına karışıyor. Spor spikeriyle anılan Kerem Bürsin'in eski aşkı Yağmur Tanrısevsin'e döndüğü konuşuluyor.

Magazin 15-03-2022 12:51

Kalp Yarası dizisi bitiyor mu? Kalp Yarası final bölümü ne zaman?

Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor. Elkızı ve Annemizi Saklarken dizilerinin ardından bir final haberi de ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinden geldi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası dizisi erken final yaparak ekrana veda edecek. Final kararının ardından ise Kalp Yarası dizisi hayranları sosyal medyada kampanya başlattı.

Magazin 26-01-2022 22:10

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin yatak odası pozuyla beğeni topladı

Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı Kalp Yarası dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Instagram hesabından paylaştığı yatak odası pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 19-01-2022 13:34

Kalp Yarası neden yok? Kalp Yarası yeni bölümü ne zaman?

Başrollerini Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Yarası dizisi, pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor. Sevilen dizinin 10 Ocak günü yayın akışında yer almaması, ''Kalp Yarası neden yok?'' ve ''Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 10-01-2022 17:18

Kalp Yarası Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin kaç yaşında ve nereli?

Yağmur Tanrısevsin ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde sergilediği Ayşe rolü ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türk oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2, Adını Feriha Koydum, Pis Yedili gibi projelerde yer aldı. İşte detaylar...

Magazin 15-11-2021 22:18

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'tan bacak şov! Paylaşımına yorum yağdı!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak, geçmişte Oğuzhan Koç'un ihanetiyle sarsılmıştı. Ayrıldıktan sonra bambaşka birisine dönüşen Koçak, cesur pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-11-2021 16:16

Kalp Yarası nerede çekiliyor? Kalp Yarası oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin çekim yerleri merak konusu oldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi oyuncuların yer aldığı Kalp Yarası dizisinin nerede çekildiği belli oldu. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği Kalp Yarası dizisinin senaryosu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad tarafından kaleme alınıyor.

Magazin 01-11-2021 23:28

Oğuzhan Koç'un ihanetiyle sarsılmıştı! Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Zeynep Koçak, değişimiyle düşman çatlattı!

Bir dönem Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan ancak Oğuzhan Koç'un, kendisini Yağmur Tanrısevsin ile aldatmasıyla sarsılan Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Zeynep Koçak, yeni imajıyla bambaşka biri oldu.

Magazin 12-10-2021 12:43

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin'den aşk sorusuna ilginç yanıt yanıt

Gazeteciler, ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin'e aşk hayatını sordu. Oğuzhan Koç ile ayrıldıktan sonra kendisini işine veren Tanrısevsin bu soruya, "Şu an yaptığım işle aşk yaşıyorum. Çok mutluyum diyebilirim" dedi.

Magazin 07-10-2021 15:21

Kalp Yarası 14. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ben sensiz yaşamak istemiyorum!

Kalp Yarası 14. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Atv ekranlarının pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kalp Yarası’nda heyecan dorukta.

Magazin 28-09-2021 14:12

O Ses Türkiye'nin jürisi Oğuzhan Koç'un eski sevgilisiyle Acun Ilıcalı maç izledi

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'yi Hatayspor deplasmanında yalnız bırakmadı. Hatay'a giderek Fenerbahçe'ye destek veren Ilıcalı, karşılaşmayı O Ses Türkiye yarışma programının jürisine davet ettiği Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le izledi.

Magazin 27-09-2021 09:09

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Yüreğim yanıyor

Kalp Yarası 11. bölümden beklenen fragman yayınlandı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın yer aldığı Kalp Ağrısı 11. bölüm fragmanına Ferit’in, “yüreğim yanıyor” sözleri damga vuruyor.

Magazin 07-09-2021 15:34

Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! “Nihayet geldin sevgilim”

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası’ndan 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in üstlendiği dizinin yeni fragmanının son sahnelerini gören şaştı kaldı. Kalp Yarası 9. bölümde neler olacak? İşte Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı...

Magazin 27-08-2021 23:09

Kalp Yarası 9. bölüm fragmanı! “Gitmenden korkuyorum”

Atv’nin çok izlenen dizisi Kalp Yarası 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanında “gitmenden korkuyorum” sözleri damgasını vurdu.

Magazin 24-08-2021 14:13

Kalp Yarası 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Bazı şeyler var bilmiyorsun

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası 8. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kalp Yarası'nın yeni bölüm fragmanı izleyicilerde merak uyandırdı.

Magazin 17-08-2021 11:41

Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ben artık yokum!

Atv’nin dikkat çeken dizisi Kalp Yarası 7. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanına "Ben artık yokum!" sözleri fragmana damga vurdu.

Magazin 15-08-2021 01:38

Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ne zaman kurtulacağız senden...

Atv’nin iddialı dizilerinden Kalp Yarası’nın 7. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı diziden nefes kesen bir fragman yayınlandı.

Magazin 10-08-2021 14:44

Kalp Yarası 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aşık oldum ben

Yayınlandığı günden beri Atv ekranlarında ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran'ın paylaştığı dizinin yeni bölümüne "Aşık oldum ben" sözleri damga vuracak.

Magazin 07-08-2021 22:54

Kalp Yarası 2. bölüm fragmanı yayınlandı: Hande Ferit'in önünde başına silah dayıyor!

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile Atv ekranlarında seyirci karşısına çıkan 'Kalp Yarası' dizisi ilk bölümü izleyiciden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide ele alınan aşk hikayesi ekran başındakileri derinden etkilerken yeni bölüm merak konusu olmuştu. Sevilen dizi Kalp Yarası'nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

Magazin 05-07-2021 11:00

Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir?

ATV'de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kalp Yarası'nın oyuncuları merak ediliyor. Kalp Yarası dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin kimdir sorusu merak konusu oldu. Peki ilk bölümü bugün yayınlanmaya başlayan dizide Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? İşte yanıtı...

Magazin 28-06-2021 22:02

Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor? İşte Kalp Yarası dizisinin oyuncuları ve karakterleri

ATV ekranlarında bugün itibariyle ilk bölümü yayınlanan yeni dizi Kalp Yarası, 28 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisi, henüz yayınlanmadan bile pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki ATV ekranlarının yeni dizisi Kalp Yarası nerede çekiliyor? Sevilen dizinin çekim yeri neresi? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 15:15

Kalp Yarası dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Kalp Yarası dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel'in paylaştıkları, yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olacak atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası’ndan ilk fragman izleyici ile buluştu. Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası Antakya-Hatay’da çekilen atv’nin yeni dizisi 'Kalp Yarası', yüreklere dokunacak bir aşk hikayesini anlatıyor.

Magazin 26-05-2021 23:49

Aşk sarhoşu Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir'i öpücüklere boğdu!

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti tatilin tadını çıkartıyor. Kendisi gibi oyuncu arkadaşları ile tatile çıkan, ünlü çift rotayı Fethiye'ye çevirdi. Tekne kiralayan gruptan, Özdemir ve Koç çifti teknede romantik anlar yaşarken görüntülendi.

Magazin 26-05-2021 09:51

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı! Menajerimi Ara'ya Yağmur Tanrısevsin konuk oluyor

Star TV'nin beğenilen dizisi Menajerimi Ara'nın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün fragmanında Ceyda ve Peride’nin tatlı atışmaları dikkat çekerken, yeni filmi için Belgrad’a gidecek olan Barış ise Dicle’nin de kendisiyle gelmesini istiyor. Her bölümde ünlü isimlerin konuk olduğu Menajerimi Ara'da bu hafta Ayça Varlıer ve Yağmur Tanrısevsin rol alacak...

Magazin 11-04-2021 14:01

Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaç yaşında ve bir hastalığı var mı? Koronavirüse mi yakalandı?

Mayıs Kraliçesi, Güneşi Beklerken, Bana Baba Dedi gibi pek çok dizide rol alan Yağmur Tanrısevsin koronavirüse yakalandı. Koronavirüs haberleriyle birlikte Yağmur Tanrısevsin'in biyografisi de merak edilmeye başlandı.

Magazin 13-03-2021 11:40