Yalan Dolan Konusu Haberleri

Yozgat Belediyesi'ne T.C. tabelası! AK Parti'den Yeniden Refah'a geçmişti... Atatürk videosuyla paylaştı

31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen Yozgat'ta belediye binasının tabelasına T.C. ibaresi konuldu. YRP'li Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, söz konusu anları anları Atatürk'ün sesinin olduğu bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 2024-04-25 14:38:00

Erdoğan-Özel görüşmesinin yankıları sürerken... Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım: 'Sarayla müzakere edilmez'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sarayla müzakare edilmez, mücadele edilir" paylaşımı bir anda gündem yarattı. Eski CHP liderinin, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen ve önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki olarak söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edildi.

Haber 2024-04-25 06:46:05

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Seren Serengil hemen paylaştı: 2 gün önce evine gittik...

Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi duyan Seren Serengil hemen bir paylaşım yaptı. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü merak konusu olurken Seren Serengil'in sözleri dikkat çekti.

Magazin 2024-04-24 15:30:50

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden seçildi!

4 yıllık görev süresi dolan Zeki Yiğit, yapılan seçimin ardından yeniden Danıştay Başkanlığına seçildi.

Haber 2024-04-24 14:38:11

Erdoğan, Erbakan'ı davet etmemişti! Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme: Tarih tekerrürden ibarettir! Yeniden başlıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

Haber 24-04-24 11:32

Hastalığı yüzünden İstanbul'u terk edip eşiyle ayrı yaşamaya başladı! 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon'un son hali

Bir döneme danslarıyla damga vuran 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon'un son hali merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda kendisine Alzheimer başlangıcı teşhisi konulan Burçin Orhon Kuşadası'nda sakin bir hayat yaşıyor.

Magazin 24-04-24 10:29

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! AK Parti'de reform, CHP'de iktidar hedefi masadayken... MHP şaşırttı; DEM, YRP ve Zafer'in oy oranları dikkat çekti

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

Haber 24-04-24 09:03

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 24-04-24 07:56

Kan Çiçekleri dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

“Kan Çiçekleri” dizisinin sezon final tarihi merak konusu olmuştu. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu.

Magazin 22-04-24 16:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak’ta! Kalkınma Yolu Projesi imzalandı: 'Dönüm noktası olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl aradan sonra Irak’ın başkenti Bağdat’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan söz konusu görüşme sonrası Türkiye’nin terör örgütü PKK ile mücadele konusunda Irak’tan beklentilerinin bulunduğunu, Irak’ın terörün her türlüsünden arındırılması gerektiğini ifade etti. Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı. Erdoğan görüşme sonrası yaptığı açıklamada anlaşmanın 'dönüm noktası' olduğunu ifade etti.

Haber 22-04-24 12:54

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

Eski sevgiliden intikam siparişi! Tüm kuryeler kapının önüne doluştu

İzmir'de bir kişi eski sevgilisinin evine kapıda ödeme seçeneğiyle farklı yerlerden yemek sipariş etti. Kuryelerin söz konusu adres önüne gelmesiyle ilginç görüntüler oluşurken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 21-04-24 08:14

AK Parti'den CHP'ye geçti, yeni başkan araçları sergiledi! Denizli'de dikkat çeken görüntü

Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediye'sinde 'tasarruf tedbirleri' uygulanmaya başlandı. Bir kısmı lüks olan 45 aracın, ihtiyaç fazlası olarak belediye tarafından kiralandığını duyuran yeni başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, söz konusu araçları kent meydanında sergiledi.

Haber 21-04-24 07:44

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun konundaki 562 bin liralık Rolex tartışma konusu olmuştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla ortaya çıkan ve gündem olan saatle ilgili Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi. Paylaşımını silen AK Partili vekil, "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim." dedi.

Haber 20-04-24 10:44

AK Partili Zeybekci'den tartışma yaratacak İsrail sözleri: Katliamı kınıyoruz eyvallah! Ama serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke

Türkiye, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir takım kısıtlamalara gitmiş, kararı Ticaret Bakanlığı duyurmuştu. Kısıtlamaların daha da artması gündemdeyken AK Parti Ekonomi İşleri Sorumlusu Nihat Zeybekci'nin İsrail ile ilgili yaptığı açıklama tartışma konusu oldu. Zeybekci, "Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke." dedi.

Haber 20-04-24 08:28

Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak! Testten geçemeyen olursa kariyerleri bitecek...

Futbol dünyasında her geçen gün ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna Futbol Federasyonu Başkanı Shevchenko, hakemlerin artık yalan makinesine gireceğini ve testten geçemeyenlerin görev alamayacağını açıkladı.

Spor 19-04-24 19:38

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

NPC nedir, NPC ne demek? NPC açılımı

Oyun oynamayı seven kişiler için NPC terimi oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Ancak, NPC kavramı yalnızca oyun dünyasında değil, sosyal medya ve gerçek hayatta da kullanılmaya başlanmıştır. TikTok, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında gezerken “NPC” etiketli bir paylaşım görüldüğünde NPC'nin ne demek olduğu artık merak konusu olmaktadır. Peki, hem oyun dünyasında hem de argo terim olarak kullanılan NPC nedir, neyin kısaltmasıdır?

Haber 18-04-24 23:24

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 18-04-24 07:10

Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama! O ülkede hakemler artık yalan makinesine bağlanacak

Futbolda en çok tartışılan konuların başında gelen hakemler için Andriy Shevchenko'nun başkanlığını yaptığı Ukrayna Futbol Federasyonu eşi benzeri görülmemiş bir uygulama başlattı. Buna göre federasyon hakemleri yalan makinesine bağlamaya başladı. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 17:50

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemeleri programında bütçe artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın bütçesinin artırıldığını duyurdu. Söz konusu programdan temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalıkları olan vatandaşlar yararlanıyor.

Finans 17-04-24 09:56

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

Fatih Terim'in sözleşmesinin süresi belli oldu! Panathinaikos cephesinden yeni açıklama geldi

Panathinaikos ile sezon başında 1 yıllık anlaşma yapan Fatih Terim'in önümüzdeki yıl takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, Terim'in sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak dedikodulara son noktayı koydu.

Spor 16-04-24 14:37

İletişim Başkanlığı'ndan sonra Bakan Şimşek'ten de Erdoğan'la gerginlik iddialarına yanıt! 'Bir süredir yalan haberlerle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerginlik yaşandığı iddialarına yalanlama geldi. DMM'nin ardından bir açıklama da Bakan Şimşek'ten geldi. Şimşek'ten "Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" çıkışı geldi.

Finans 16-04-24 11:41

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

Gülse Birsel'den 'parti' uyarısı: 'Kötü çıkarsa haberiniz olsun'

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' isimleriyle düzenlenen partilerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Birsel, " Avrupa Yakası ve Yalan Dünya partileri bizim bilgimiz dışındadır" dedi.

Magazin 16-04-24 09:47

Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki kavgaya Müjdat Gezen de dahil oldu! Birinci derece tanık olarak...

Sözcü Gazetesi yazarı, gazeteci Uğur Dündar ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik sürüyor. Son olarak polemiğe usta oyuncu Müjdat Gezen de girdi. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

Magazin 16-04-24 09:15

iPhone kullanıcıları dikkat! Kripto para cüzdanı Trust Wallet uyardı: Acilen iMessage özelliğini kapatın!

iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte detaylar...

Haber 16-04-24 07:42

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-24 17:20

İran'ın saldırısı alay konusu oldu! İsrailliler oyuncakla tiye alıp tek cümlelik notla paylaştı

İran gece saatlerinde yüzlerce kamikaze İHA ve balistik füzeyle İsrail'i hedef aldı. Saldırı dünyada savaş alarmları çaldırırken sosyal medyada akılalmaz bir paylaşım yapıldı. Tek cümlelik notuyla gündem olan paylaşımda İsrailliler, İran'ın hava saldırısını resmen tiye aldı.

Haber 14-04-24 08:08

İran İsrail'i vurdu, Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gündem oldu! Sosyal medyada herkes Polat Alemdar'ın o tespitlerini paylaşıyor

İran, İsrail'i kamikaze İHA'larla vurdu; Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne gündem oldu. Bölgede gerilimi tırmandıran saldırı sonrası sosyal medyada herkes o sahneyi paylaşmaya başladı. Söz konusu sahnede dizideki Polat Alemdar karakterinin, İsrail ile İran üzerine yaptığı tespitler dikkat çekti.

Haber 14-04-24 06:34

Alışveriş merkezinin ortasında kocası ve sevgilisini yakalayınca işler bir anda karıştı! Önce kocasına tokat attı ardından sevgilisine saldırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başarırken çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde bir kadının bir erkeğe tokat attığı, ardından başka bir kadına saldırdığı görülüyor. X'te paylaşılan görüntülerde olayın yeri ve zamanı belli olmasa da ihanete uğrayan kadının kocası ve sevgilisini AVM'nin ortasında yakaladığı ifade edildi.

Trend 13-04-24 11:13

Yunan taraftarlardan skandal tezahürat! UEFA'nın ne ceza vereceği büyük merak konusu oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiacos'a deplasmanda 3-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup oldu. Maçta sonradan ortaya çıkan skandal bir detay sosyal medyada paylaşıldı.

Spor 12-04-24 17:31

Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım

Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, verdiği bir röportajda yanlış anlaşıldığını belirterek, "Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray’a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz" dedi.

Spor 12-04-24 12:00

Artık bu banknotları alamayacaksınız! ATM'lerde yeni dönem iddiası: Bayram sonrası başlıyor

ATM'den 5, 10, 20 TL gibi meblağlarda para çekenleri kara kara düşündürecek bir dönem başlıyor. Bundan böyle ATM'lerden söz konusu tutarlarda para çekilemeyeceği öne sürüldü. Halihazırda devreye giren düzenleme bayramdan sonra iddiaya göre Türkiye geneline yayılacak.

Finans 12-04-24 10:29

Ticaret Bakanlığından yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı tarafından 9 Nisan sabah saat 09.00 itibarıyla, yasak konusu ürünlerin İsrail'e ihracatına ilişkin olarak, herhangi bir ihracat beyanname tesciline kesinlikle izin verilmediğine dikkat çekilerek, "Kamuoyunu yanıltmaya yönelik manipülatif haber içerikleri tümüyle yanlıştır." ifadeleri kullanıldı.

Finans 11-04-24 21:13

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Bağ-Kur’lular için dikkat çeken açıklama: ‘Risk var’ diyerek anlattı: Prim gününün 7200’e düşürülmesinden sonra…

Esnaf ve sanatkârların prim gün sayısındaki eşitsizlik sorunu gündemde! TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eşitsizliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu ve sigorta prim teşviklerinin artırılması gerektiğini vurguladı. Esnafın maliyetlerinin artmasıyla birlikte prim ödemelerinde destek sağlanması gerektiğini belirten Palandöken, “Primi dolan esnaf yaşı beklerken sağlık hizmeti alabilmeli” önerisinde bulundu.

Finans 11-04-24 10:15

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 10-04-24 09:05

ABD'de bir ilk! Okulda 4 sınıf arkadaşını öldürmüştü! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan hapis cezası aldı

ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar ile ABD’de ilk kez ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giymiş oldu. Davanın yargıcı ise "Bu mahkumiyetler, makul bir insanın ensesindeki tüylerin diken diken olmasına neden olacak şeyleri tekrar tekrar görmezden gelmekle ilgili" dedi.

Haber 09-04-24 21:37

Güneş tutuldu, sırada deprem mi var? Gündem olan iddiaya yanıt geldi! Tarih boyunca hep kötüye yorulmuş

Dünyanın yakından takip ettiği Güneş tutulmasının ardından doğa olayının depremi tetikleyebileceği yorumları gündem oldu. Prof. Dr. Şükrü Ersoy söz konusu iddiaya yanıt verdi. Tarih boyunca tutulmaların hep kötüye yorulduğunu belirten Ersoy yapılan çalışmaların sonucuna dikkat çekti.

Haber 09-04-24 15:42

Mert Armağan'dan 'İsrail' kararı sonrası olay sözler! 'Yarın keseceksiniz o sesinizi' diyerek tehdit etti: Dolar kaç TL olursa...

Ticaret Bakanlığı, 54 ürün grubunda İsrail'e ihracatın kısıtlandığını açıklaması gündem yarattı. Söz konusu kararın ardından sosyal medya trolü Mert Armağan'ın yapmış olduğu paylaşım ise tepki oklarını üzerine çekti. "Hadi artık İsrail’le tüm ilişkileri kesin diyenler! Yarın Türkiye’ye ambargo uygularlarsa ağzını açmayacaksınız!" diyen Armağan, paylaşımın devamında ise doların artabileceğine işaret ederek "Dolar kaç TL olursa olsun keseceksiniz o sesinizi tamam mı?" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 15:36

Mağarada depreme yakalandılar! İzlerken bile anksiyetiniz tutacak... Ben niye nefessiz kaldım?

Bir mağarada keşif gezisi yapan grup, depreme yakalandı. Su dolu mağarada yaşanan gerilim dolu dakikalar anbean kameraya yansıdı. Söz konusu görüntüleri izleyenlerin sosyal medyadaki yorumları ise dikkat çekti: "Ben niye nefessiz kaldım?"

Haber 09-04-24 14:57

Belediye binasında 'jakuzi' iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair iddialara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Döğücü, programda bulunan Şaban Sevinç'e de tepki gösterirken "Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum." dedi. Sevinç ise Döğücü'den özür diledi.

Haber 09-04-24 07:58

Süper Kupa maçında Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı ceza belli oldu! Men ediliyorlar

Olaylı Süper Kupa maçında yaşananların yankıları devam ederken, sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı ceza merak konusu olmuştu. Sarı-Lacivertli ekibin alacağı cezanın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması beklenirken, cezanın içeriği büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:52

CHP lideri Özgür Özel Sabah Gazetesi'ne konuştu! Dikkat çeken röportaj

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. Gazetenin yazarlarından Yavuz Donat'ın sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu isteyeceğim. Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diye konuştu. Özel'in söz konusu açıklamalarının "Makama saygından asla taviz yok" başlığıyla gazetenin manşetinde yer alması ise dikkat çekti.

Haber 08-04-24 08:33

Restoran ve kafelerde yeni dönemin ardından Ticaret Bakanlığı'ndan 81 ile talimat gitti! Artık...

Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde alınan servis ücretlerini denetlediklerini duyurdu. Bakanlık söz konusu denetlemeler için 81 ile talimat yazısının gittiğini belirtti. Denetimlerde 384 ürün için toplamda 834 bin 48 lira idari para cezası uygulandı.

Finans 07-04-24 09:45