Yasmin Erbil Haberleri Ve Son Dakika Yasmin Erbil Haberleri

Yasmin Erbil Haberleri Ve Son Dakika Yasmin Erbil Haberleri

2 Aralık 1995 yılında İstanbul'da doğan Yasmin Erbil, oyuncu Nergis Kumbasar ve sunucu/oyuncu Mehmet Ali Erbil'in kızıdır. Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nden mezun olan Yasmin Erbil'in annesi ve babası 1989 yılında evlendikten 7 yıl sonra boşandı. Yasmin Erbil'in kendisinden 13 yaş büyük ablası Sezin Erbil ve 11 yaş küçük Ali Sadi isminde erkek kardeşi var. Mehmet Ali Erbil dört kere evlendi ve üç çocuğunun da anneleri farklıdır. Yasmin Erbil son zamanlarda sık sık Instagram paylaşımları ile gündem olurken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Anne ve babası gibi oyunculuk yapmak isteyen Yasmin Erbil, reklam yüzü ve oyunculuk çalışmalarına devam ediyor.

Yasmin Erbil Haberleri

Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almıştı. Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-2024 12:18

Survivor hasreti bitti! Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında aldı. Sevgilisi ile tatile giden Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz'ı öpmelere doyamadı.

Magazin 19-04-2024 08:14

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-2024 07:40

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özledi! 'Erkeğim adada'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özlediğini dile getirdi. Yasmin Erbil, Dominik’te bir evden yiyecek çalan Yiğit için babası Mehmet Ali Erbil’in sözlerine de çok kızdı.

Magazin 23-03-2024 08:06

Diğer Haber Etiketleri

Yasmin Erbil

Yasmin Erbil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasmin Erbil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hırsız damat istemem diyerek tepki göstermişti! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı geldi

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil Yiğİt Poyraz'ın bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" demişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la beraber olan pozunu şampiyon notuyla paylaştı.

Magazin 20-03-2024 13:59

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Poyraz'ın aldığı cezaları umursamadı! Tatile çıktı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşıyor. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çaldığının açıklanmasından sonra tatile gitmesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-03-2024 11:15

Hırsızlık olayının perde arkasını canlı yayında anlattı! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik'ten Yiğit Poyraz hakkında bomba iddia! 'Kaçamak için...'

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı'nın Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıklaması damga vurmuştu. Uzun süre konuşulan bu olayın perde arkasını Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik canlı yayında anlattı. Çevik'in iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-03-2024 14:57

Dominik'teki hırsızlık olayı herkesi şoke etti! Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu! 'İnsan açlıkla...'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le birliktelik yaşayan Survivor'ın iddialı ismi Yiğit Poyraz bu defa işlediği suçla adından söz ettirdi. "Akıl tutulması yaşadım" diyen Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine girip erzak çaldığını söyledi. Poyraz'ın büyük ses getiren bu olayının ardından Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu...

Magazin 12-03-2024 11:53

Yasmin ve Poyraz kavuştu! Aşk konuşması sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın her bölümü büyük bir keyifle izleniyor. Yarışmanın son bölümüne iletişim ödülü damga vurdu. Mavi takımın kazandığı iletişim ödülünde Poyraz ve kız arkadaşı Yasmin Erbil'in telefon konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-2024 12:31

'Tekrar evlenmek isterim' sözleri ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin'e rest çekti! 'Oğlumla yaşları yakın...'

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı ailede kriz çıkarmıştı. Kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ünlü şovmen kızı Yasmin'e rest çekti. Mehmet Ali Erbil'den bomba sözler...

Magazin 08-03-2024 10:00

Survivor Yiğit Poyraz iletişim ödülünü kazanıp canlı yayın açtı! Yasmin Erbil uyuyakaldı... Bomba anlar

Survivor All Star 2024'te yarışmacılar sezonun ilk iletişim ödülü oyunu için yarıştılar. İlk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz canlı yayında açınca şoke oldu. Annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i yayında göremedi. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakaldı. İşte bomba anlar...

Magazin 29-02-2024 07:20

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'e rest çekti! Ben söyleyeceğimi söyledim...

Geçtiğimiz ay babası Mehmet Ali Erbil için "Bana babalık yapmadı" diyen Yasmin Erbil, daha sonra babasının yanına giderek aralarındaki buzları eritmişti. Erbil, babasının özel hayatıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 26-02-2024 10:37

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil paylaştı! Yiğit Poyraz dokunulmazlık ödülünü kazanınca bakın ne yaptı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sevgili ile paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son olarak sevgilisi Poyraz'ın dokunulmaz ödülünü kazandıktan sonraki anlarını paylaştı. Poyraz'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-02-2024 11:13

Yasmin Erbil sevgilisi Survivor Poyraz'ı özledi! Aşk pozlarıyla Sevgililer Günü göndermesi

Son dönemde babası Mehmet Ali Erbil hakkındaki sözleriyle dikkat çeken Yasmin Erbil Survivor'da yarışan sevgilisi Poyraz'ı özledi. Yasmin Erbil sevgilisiyle pozlarını paylaşarak sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 13-02-2024 09:40

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili paylaşım yaptı! Paylaşımı gündem oldu

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşıyor. Erbil, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden şuan Survivor'da yarışan sevgilisi Yiğit Poyraz'la ilgili bir paylaşım yaptı. Erbil," Çok mutsuzum" dedi.

Magazin 09-02-2024 15:37

Özel hayatı aile kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil çocuklarıyla bir araya geldi

Son dönemde özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Kendisinden 40 yaş küçük aşkı için çocukları ile gerilim yaşayan Erbil doğum gününde çocukları ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile pasta önünde poz verdi.

Magazin 08-02-2024 16:51

Özel hayat açıklaması ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil'den genç sevgilisiyle aşk dolu paylaşım

Son dönemde kızı Yasmin Erbil'in açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in özel hayat açıklamaları ailesinde kriz çıkarmıştı. 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Erbil'in 'Yeniden bebek istiyorum' sözleri olay olmuştu. Mehmet Ali Erbil'den genç sevgilisiyle aşk dolu paylaşım geldi.

Magazin 01-02-2024 12:03

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını açıkladı! Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" demişti. Yasmin Erbil'in bu açıklamalarının üstüne ünlü şovmen 'tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' demişti. Yasmin Erbil babasının özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını söyledi.

Magazin 26-01-2024 10:38

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in 'Bana babalık yapmadı' sözleri gündem olmuştu! Ünlü şovmenden yanıt gecikmedi

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış, "çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" demişti. Erbil'in bu sözleri ise sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil o açıklamaya sessiz kalmadı ve kızına cevap verdi.

Magazin 23-01-2024 10:50

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz ve bikini itirafı: Kıyafetlerime bile karıştığı oluyor

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasına dair söyledikleriyle gündemdeydi. Bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile beraber olan Yasmin Erbil sevgilisinin zaman zaman kıyafetlerine karıştığını itiraf etti.

Magazin 23-01-2024 09:22

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den bomba ifadeler! Bana babalık yapmadı deyip sert çıktı: Etrafında genç kızlar olması...

Son dönemde garip açıklamaları, genç kadınlarla ilişkileri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, ilk kez babasına dair konuştu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden bombayı patlattı ve "Babalık gördüğümü düşünmüyorum" dedi.

Magazin 21-01-2024 20:20

Mehmet Erbil'in kızına aşkından Survivor'a odaklanamadı! Yiğit Poyraz adaya veda mı edecek?

Mehmet Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz Survivor ekibine katılmıştı. Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutlamıştı. Poyraz, performansında düşüş yaşadığını ve adaya uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini ifade etti. Bunun nedenin ise bir suredir birlikte olduğu Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e duyduğu özlem olduğunu belirtti.

Magazin 10-01-2024 15:12

Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz havuzda aşka geldi! Seni çok özlüyorum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Erbil'in kızı sevgilisiyle havuzda aşka geldiği anları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 26-12-2023 12:32

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa imaj değişikliğiyle çok konuşuldu. Yasmin Erbil'in son haline yorum yağdı.

Magazin 20-11-2023 17:14

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil aşka geldi! Yiğit Poyraz ile karelerini peş peşe paylaştı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.

Magazin 06-10-2023 15:25

Yeni aşkı kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta! Mehmet Ali Erbil çocuklarından tepki gördü mü?

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulundu. Kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta olan Gülseren Ceylan'ı ise Erbil'in çocuklarının istemediği iddia edildi. Mehmet Ali Erbil bu iddialara bakın ne yanıt verdi.

Magazin 03-10-2023 15:29

Yasmin Erbil'e tatil yaramadı! Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Şu sıralar sevgilisi ile tatilin tadını çıkaran Yasmin Erbil'in son pozları olay oldu. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-09-2023 10:38

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den tatil pozları! Sevgilisi Yiğit Poyraz dayanamadı

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile çıktığı tatilden önce aşk pozlarını paylaştı ardından da sere serpe uzanıp kendi verdiği pozları paylaştı. Genç oyuncunun pozlarına sevgilisi dayanamadı.

Magazin 01-08-2023 15:37

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz havuz kenarında aşka geldi! Göğsünde poz

Cinsel hayat itirafında bulunarak tepki çeken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Tatilde aşka gelen çiften dudak dudağa paylaşım gecikmedi.

Magazin 31-07-2023 10:42

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil minik bikinisiyle sere serpe uzandı! Dekolteli pozları nefes kesti

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa minik bikinisiyle sere serpe uzandı. Yasmin Erbil'in son paylaşımı adeta olay yarattı.

Magazin 20-05-2023 17:16

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medyadaki cesur pozları ile sık sık gündeme geliyor. Erbil bu defa bikini sezonunu açtı ve tatil fotoğraflarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin bikinili pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 27-04-2023 16:27

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil süper mini şortuyla poz verdi! Beğeni yağdı

Ece Ronay'ı taciz suçlamasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in her yaptığı olay oluyor. Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yasmin Erbil Instagram'da cesur ve iddialı tarzını konuşturuyor.

Magazin 18-04-2023 13:15

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil göğüs dekoltesi için fermuarını açtı! İddialı pozlar

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erbil geçtiğimiz gün iddialı elbisesiyle hayranlarını mest etti. Genç isim fermuarını indirerek dekoltesini gösterdi.

Magazin 12-04-2023 14:50

Yasmin Erbil’in bikinili pozuna takipçileri kayıtsız kalamadı! Beğeni butonu çöktü

Mehmet Ali Erbil'in iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren kızı Yasmin Erbil yaz özlemini takipçileriyle de paylaştı. Mor bikinili hallerini paylaşan Erbil'e sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 08-04-2023 21:54

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Dudak dudağı anlarını paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile İtalya'ya tatile gitti. İkili samimi pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşınca beğeni topladı. Yasmin Erbil sevgilisiyle dudak dudağa hallerini de paylaştı.

Magazin 24-03-2023 11:18

Yasmin Erbil yazı özledi! Sarı bikinisiyle pozunu paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in iddialı pozlarıyla adından söz ettiren kızı Yasmin Erbil yaz özlemini takipçileriyle de paylaştı. Sarı bikinili hallerini paylaşan genç isim sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin 12-03-2023 15:06

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den sarmaş dolaş aşk pozları! Meğer yeni sevgilisi...

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, yeni aşkıyla magazin gündemine oturdu. Erbil, sevgilisiyle olan pozunu Instagram hesabında paylaştı. Yasmin Erbil'in sevgilisinin geçtiğimiz sezonlarda Survivor'da yarışan Poyraz Yiğit olduğu ortaya çıktı.

Magazin 04-03-2023 00:52

AFAD eleştirisi yapan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil gelen tehdit mesajını ifşa etti!

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil de herkes gibi sosyal medya hesabından depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Zaman zaman AFAD'ın koordine olmasına dair eleştirileri de paylaşan Erbil gelen bir tehdit mesajını ifşa etti.

Magazin 14-02-2023 15:45

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile poz verdi! Derin dekoltesi gözlerden kaçmadı

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile birlikte.

Magazin 02-02-2023 14:21

Yasmin Erbil göbeğine inen dekoltesiyle nefes kesti! 'Aynaya cilveler'

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, 300 bini aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti. Yasmin Erbil, iddialı paylaşımına ''aynaya cilveler'' notunu düştü.

Magazin 16-01-2023 13:54

Mehmet Ali Erbil'in Yasmin Erbil mayolu pozunu paylaştı! 'İçimden geldi'

Bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, kış ortasında paylaştığı bikinili pozla nefes kesti.

Magazin 10-01-2023 17:32

Sevgilisiyle pozları gündem olmuştu! Yasmin Erbil'den yatak pozu

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Survivor yarışmacılarından Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlayan ve dudak dudağa anları sosyal medyada çok konuşulan Erbil şimdi de yatak pozuyla dikkat çekti.

Magazin 30-12-2022 10:30

Dudak dudağa görüntülenmişlerdi! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz asansörde...

Survivor yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa halleri sosyal medyada yansıyan çift asansörde verdikleri pozla dikkat çekti.

Magazin 27-12-2022 14:35

''Yalı Çapkını'nın Ferit'i olacak'' deniyordu! Survivor Yiğit Poyraz'ın yeni işi belli oldu

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir'in yerine geleceği konuşulan Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz, girişimciliğe soyundu. Survivor ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Yiğit Poyraz, spor giyim markası oluşturdu.

Magazin 20-12-2022 11:21

Yasmin Erbil'in sütyensiz pozuna sevgilisi de kayıtsız kalamadı

Sık sık iddialı paylaşımlarla gündeme gelen Yasmin Erbil, ceketinin içine hiçbir şey giymediği karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Yasmin Erbil'in pozunu, sevgilisi Yiğit Poyraz da beğendi.

Magazin 16-12-2022 12:33

Yasmin Erbil ve Aleyna Kalaycıoğlu birbirine girdi!

Bir süredir Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmişti. Yasmin Erbil, kendisini Aleyna Kalaycıoğlu'na benzeten takipçilerine sitem etti, Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 09-12-2022 15:16

Kocasının Yasmin Erbil ile birlikte olduğunu iddia etmişti! Fenomen Cansu Nur Çufalı bu sefer de eşini herkesin önünde dövdü

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlendikten sonra sosyal medya fenomeni olan Fenomen Cansu Nur Çufalı sorunlar yaşadığı kocası Yusuf Yosi Özlevi bir mekân çıkışı dövdü. Daha önce eşinin Yasmin Erbil ile birlikte olduğunu iddia eden fenomen, "Sen bana karışamazsın" diyerek boşanmak üzere olduğu eşine çantayla vurmaya başladı.

Magazin 09-12-2022 07:54

Yasmin Erbil'den Pınar Deniz'e olay gönderme! Ünlü oyuncuyu böyle tiye aldı

Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz'in 48. Altın Kelebek Festivali'nde yaptığı konuşma, sosyal medyada dalga konusu olmuştu. Pınar Deniz'in sözlerine bir taş da Mehmet Ali Erbil'in oyuncu kızı Yasmin Erbil'den geldi.

Magazin 06-12-2022 09:33

Survivor Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil dudak dudağa! Romantik anlar

Seksi pozlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Erbil son olarak yeni yaşını arkadaşlarıyla kutlarken gecede sevgilisi de vardı. Survivor Yiğit ve Yasmin Erbil'in dudak dudağa pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-12-2022 14:37