Yeliz Okur Haberleri

Yalova’da öğrenmenin yaşı yok diyen kadınlar artık okur-yazar

Yalova Belediyesi’nin açtığı okuma yazma kursuna katılan ve yaşları 30 ile 76 arasında değişen 50 kadın ‘öğrenmenin yaşı yok’ sözünü bir kez daha hatırlattı.

Yurthaber 2024-03-27 11:56:13

Yeliz Yeşilmen'den 'Evlilik' sorusuna olay yanıt! Eski kocasıyla ilgili sözleri gündem oldu

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen bu defa takipçileri ile soru-cevap yaptı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna 'Evlilik değil ama birliktelik olabilir' diyen Yeşilmen'in eski kocasıyla ilgili yanıtı olay oldu.

Magazin 2024-03-14 12:58:58

Kadın girişimcinin açtığı Yaşam Atölyesi kadınlara gelir kapısı oldu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmada işletme ve finans yönetim danışmanlığı yapan Yeliz Seda, kadınların hem üretmesi hem de aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla "Krizantemlife Yaşam Atölyesi"ni kurdu.

Yurthaber 2024-03-11 11:06:11

Canlı yayında Arto-Hande Sarıoğlu arasında ilginç anlar! Her yerin gözüksün! deyip...

Söylemezsem Olmaz programında Hande Sarıoğlu Yeliz Yeşilmen'e özendi. Aramızda Kalmasın'da ayağa kalkarak fiziğini gösteren Yeşilmen'den sonra Hande Sarıoğlu da benzer anlara imza attı. Ancak Arto'nun ilginç ifadeleri herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-03-07 13:36:00

Yıllar sonra gelen kürtaj itirafı olay olmuştu! Yeliz Yeşilmen'den Zeynep Dizdar'a olay sözler

Zeynep Dizdar geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış eski aşkı Ümit Sayın'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Dizdar, "Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Öpüşerek çocuk olduğunu sanıyordum. Ümit Sayın'dan hamile kaldım ve evlenmediği için çocuğumu aldırdım" demişti. Dizdar'ın bu açıklamasının ardından Yeliz Yeşilmen'den bomba bir yorum geldi.

Magazin 05-03-24 10:53

Yeliz Yeşilmen'i canlı yayında kaldırıp kalçasını elledi! Gerçek deyip...

Yeliz Yeşilmen Aramızda Kalmasın'a konuk oldu. Sunucular canlı yayında sık sık gündeme gelen kalçalarına konuyu getirdi ve oyuncuyu kaldırıp kontrolde bulundu. Müge Dağıstanlı Yeşilmen'in kalçasını elleyip "Gerçek" dedi.

Magazin 05-03-24 10:45

Yeliz Yeşilmen'in paylaşımı olay oldu! Bu özgürlük değil çıplaklık

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Yeliz Yeşilmen son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Yeşilmen'in göğüs dekolteli kırmızı elbisesine yorum yağdı.

Magazin 10-02-24 11:49

Yeliz Yeşilmen 'Uludağ'dan bildiriyorum' diyerek fiyatları açıkladı! Duyanlar inanamadı! 'Kim veriyor bu paraları?'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yeliz Yeşilmen bu defa 'Uludağ'dan bildiriyorum' diyerek fiyatları açıkladı. Çocuklarıyla tatile giden Yeşilmen'in açıkladığı fiyatları duyanlar inanamadı.

Magazin 31-01-24 10:59

Yeliz Yeşilmen taytını giyip boy gösterdi! Silikonlu iç çamaşırı mı giydin? yorumu gelince...

"Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle ünlü erkeklerin estetik yaptırmasına isyan eden Yeliz Yeşilmen, sosyal medyayı salladı. Yeliz Yeşilmen taytının reklamını yaparken "Silikonlu iç çamaşırı mı giydin?" yorumları aldı.

Magazin 30-01-24 14:12

KADEM deprem bölgesinde 10 binden fazla kadına el uzattı

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından bölgede çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, bir yılda 10 binden fazla depremzede kadına ulaştıklarını bildirdi.

Yurthaber 30-01-24 11:12

Zonguldak'ta dehşet anları! Uzman çavuş birlikte yaşadığı kadını ormana götürüp 10 el ateş etti

Zonguldak'ta dehşet dolu anlar yaşandı. 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu evinin yakınındaki ormana götürüp, tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 112'yi arayıp durumu bildiren Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

Haber 28-12-23 23:43

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 19-12-23 20:16

YABANİ 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? 12 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 14. bölümü 12 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 12-12-23 18:56

Yeliz Yeşilmen, Beren Saat 'Bitmiş' Kıvanç Tatlıtuğ 'Çökmüş' dedi sosyal medya yıkıldı! 'Fıkra bu kadar'

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Büyük yankı uyandıran film izleyicisinden tam not aldı. Yaptığı açıklamalarla sıkça gündem olan Yeliz Yeşilmen filmin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki eleştirileriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 16:35

YABANİ 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? 5 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 13. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 05-12-23 19:12

YABANİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 12. bölümü 28 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 28-11-23 20:30

YABANİ 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 11. bölümü 21 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 21-11-23 21:24

YABANİ 10. BÖLÜM İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 10. bölümü 14 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 14-11-23 20:14

Atatürk filminin yıldızı Aras Bulut İynemli ile eski milli basketbolcu Mehmet Okur bir araya geldi! O karelere beğeni yağdı

Atatürk filmi ile gündemdeki yerini koruyan Aras Bulut İynemli 'Hollywood Türk Film ve Drama Günleri' etkinliğinde boy gösterdi. Birçok ünlü ismin katıldığı geceye eski milli basketbolcu Mehmet Okur da katıldı. İynemli ile fotoğrafını paylaşan Okur'a beğeni yağdı.

Magazin 05-11-23 22:51

Yeliz Yeşilmen babasını kaybetti! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Yeşilmen "Allah onu cennetine aldı, bu çok acı veriyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-10-23 12:52

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz Sezgin hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan yemek programına bu hafta Yeliz Hanım damga vurdu. Elinden düşürmediği yelpazesi ve açıklamalarıyla dikkat çeken Yeliz Hanım'ın kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-23 13:11

YABANİ 5. BÖLÜM İZLE! FOX TV YABANİ dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 5. bölümü 10 Ekim 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 10-10-23 20:56

Reyting listesini alt üst etmişti! Yabani dizisine Ömer'den bomba transfer

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting listesini alt üst etti. Salı akşamlarına damga vuran dizinin kadrosuna Ömer'den bomba bir isim dahil oldu.

Magazin 04-10-23 15:13

Taksim'de dehşet anları kamerada! Çivili sopa, zincir ve şişelerle böyle saldırdılar

Taksim'de, iki gece kulübünün çalışanları, kapalı bir iş yeri önünde oturan Yeliz Özcan ile arkadaşı Mehmet İbili'yi 'Burada oturamazsınız' diyerek taciz ettikten sonra çivili sopa, zincir ve şişelerle darp etti. Çevredeki esnaf tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan iki arkadaş hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 02-10-23 17:18

YABANİ 2. BÖLÜM izle! FOX TV Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte 2. bölüm konusu...

Magazin 19-09-23 19:48

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni dizi Yabani'de Rüya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Simay Barlas duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-09-23 08:07

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Yabani dizisi konusu ve oyuncuları

Yabani dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Yabani her hafta salı akşamları izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Fox TV'de yayınlanacak olan Yabani de başrolleri Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert paylaşıyor. Peki, Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halit Özgür Sarı'nın oynadığı diziler

Halit Özgür Sarı, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Yaman karakterine hayat verecek. Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Simay Barlas'ın hayatı ve biyografisi

Simay Barlas, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Rüya karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani dizisi nerede çekiliyor? Fox TV'nin yeni dizisi Yabani hangi ilde çekiliyor? Bu akşam başlıyor!

Yabani dizisi konusu ve oyuncularının yanı sıra nerede çekildiği de merak edildi. Fox TV'nin yeni dizisi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Yabani dizisi nerede çekiliyor? Fox TV'nin yeni dizisi Yabani hangi ilde çekiliyor? İşte FOX TV yayın akışı...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yurdaer Okur'un dizileri

Yurdaer Okur, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Serhan karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur'un rol aldığı yapımlar...

Magazin 12-09-23 21:17

YABANİ 1. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV Yabani dizisi ilk ve yeni bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Yabani dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Peki, Yabani ilk bölümde neler olacak? Yabani konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 12-09-23 21:08

Yasak aşk dehşeti! Eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendi, ortalığı kan gölüne çevirdi

İstanbul Bağcılar'da İslam Keleş, üvey amcası İsa Ergün'ü (45) sokak ortasında, 15 yıllık eşi Yeliz Keleş'i (32) ise evinde, 3 çocuğunun gözü önünde tabancayla vurarak öldürdü. Kan donduran vahşetin ardından ise yasak aşk iddiası çıktı. Olay sonrası polisin düzenlediği operasyonla yakalanan İslam Keleş, emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf etti. Keleş ifadesinde, eşi ve üvey amcasının ilişki yaşadıklarını öğrendikten sonra olayı gerçekleştirdiğini söyledi. İşte olayın detayları...

Haber 12-09-23 12:55

Merve Boluğur'la dalga geçmişti! Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu! O anlar olay oldu

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşti. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Barbie akımı da dünyayı etkisi altına almayı başardı. Ünlü isimler tek tek sosyal medyada bu akıma uymaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur'un 'Barbie' pozlarıyla dalga geçen Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu. Yeşilmen'in bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-07-23 15:38

Merve Boluğur'dan Barbie pozları! Belinden aşağı inen dekoltesini eliyle kapadı

Barbie filmi vizyona girince akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Pembe giyinme modasına uyan oyuncu Merve Boluğur paylaşımlarıyla sosyal medyanın diline düştü. Ekranda uzun süredir olmasa da özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu pembe dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti. Yeliz Yeşilmen oyuncuyla dalga geçti.

Magazin 26-07-23 11:30

Küçük Kadınlar'ın Yeliz'i Fulya Zenginer sosyal medyadan isyan etti! ''Reziller''

2008-2011 yılları arasında yayımlanan Küçük Kadınlar dizisinde hayat verdiği Yeliz karakteriyle hafızalarımıza kazınan Fulya Zenginer uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Fulya Zenginer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Dolandırıcıların hedefinde olan Zenginer yaşadığı olaya isyan etti.

Magazin 25-07-23 16:47

Maviye Sürgün dizisinin Elif'i Gül Öykü Su Okur kimdir?

Yeni başlayan Maviye Sürgün dizisi izleyicilerle buluştu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Oyuncuları merak edilen dizide Elif karakteri dikkat çekti. Peki Elif karakterine hayat veren Öykü Su Okur kimdir?

Magazin 03-07-23 22:32

Süreyya Yalçın'ın son haline Yeliz Yeşilmen'den olay yorum! Aleyna Tilki'nin annesi kayıtsız kalamadı

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem oldu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son haline yorum yapanlar arasında Yeliz Yeşilmen de yer aldı. Yeşilmen’in olay olan yorumuna Aleyna Tilki’nin annesi olan Havva Öztel sert çıktı.

Magazin 13-06-23 08:40

Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? TV8 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen, 2. Sayfa magazin programının 1 Haziran 2023 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelen bölümüne konuk oldu. Ünlü oyuncu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? TV8 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Magazin 01-06-23 09:57

Ünlü model Öykü Baştaş evlendi, gelinliği gündem oldu! Yeliz Yeşilmen'den olay yorum: Göğüs pedi olmuş mu

Dünyaca ünlü Türk model Öykü Baştaş dünyaevine girdi. Tasarımcı Furkan Temir ile evlenen Öykü Baştaş'ın gelinliğine sosyal medyada gündem oldu. Sayısız yorum gelen gelinliğe Yeliz Yeşilmen'den bomba yorum geldi.

Magazin 29-05-23 23:53

Ömer dizisinin Zerrin'i Aybike Turan'dan olay itiraf! Maymun taklidi ile işi kaptı

Ömer dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle adından söz ettiren Aybike Turan bir YouTube programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce Maymun taklidiyle 50 bölümlük iş aldığını söyleyen ünlü oyuncunun itirafı; Alican Yücesoy, Barış Kıralioğlu, Yeliz Kuvancı'yı kahkahaya boğdu.

Magazin 21-05-23 09:06

47 yıl önce verilen sadakatlik sözünün en güzel örneğini sergiledi

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yaşayan Durdu Okur, hastalıkları nedeniyle yürüyemeyen ve evden çıkamayan 47 yıllık eşi için, emekli olduğu marangozluk mesleğini konuşturdu.

Yurthaber 18-05-23 09:49

Büyü ve üfürükçülük yapan sözde hocadan şaşkına çeviren savunma! 'Lakabım hocaydı...'

Kocaeli'de kendisini hoca olarak tanıtan M.B., iddiaya göre para karşılığında vatandaşlara cin çıkarma, üfürükçülük, büyü ve muska yapma gibi eylemlerde bulundu. Mağdurların şikayeti üzerine dolandırıcılık suçundan yargılanan şahıs ve arkadaşı hakim karşısına çıktı. Mahkemede kendisini savunan sözde hoca M.B., "20 yaşından beri insanlar bana sıkıntılarını anlatırdı, lakabım hocaydı. İnsanlar bana dertlerini anlatır, ben de suya dua okur onlara verirdim. Büyü yapmadım" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-05-23 07:45

Ünlü oyuncu Yeliz Şar’ı yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Oyuncu Yeliz Şar'ın annesi Şehriban Şule Şar hayata gözlerini kapadı. Sosyal medya hesabından acısını dile getiren güzel oyuncu, "Canım biricik annemi, hayatım bir tanemi kaybettik" sözlerini kullanırken, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 19-04-23 10:56

2. Sayfa konuğu Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Bir döneme damga vuran Aşkım Aşkım'ın Gözde'si Yeliz Yeşilmen'in hayatı!

Yeliz Yeşilmen, 14 Nisan 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'le magazin gündemini değerlendirdi. Başrollerini Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil ve Doğa Rutkay'ın paylaştığı Aşkım Aşkım dizisinde canlandırdığı Gözde karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu 2. Sayfa programı nedeniyle merak konusu oldu. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in hayatı...

Magazin 14-04-23 09:32

Spiker Hande Sarıoğlu'ndan Yeliz Yeşilmen'e olay yanıt! Evli adamlarla birlikte olup...

Yeliz Yeşilmen ile spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında fena kapıştı. Yeşilmen Hande Sarıoğlu için "Hoşsun ama boşsun" deyince güzel spiker kendini tutamadı. 2. Sayfa'ya katılan Hande Sarıoğlu Yeliz Yeşilmen'e öyle bir yanıt verdi ki sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 21-03-23 15:05

Eşini acımasızca katletmişti! İfadesi ortaya çıktı: 'Boşanmak istemediğimi söyledim, kabul etmeyince...'

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Muhammer Gültaş (47), boşanma aşamasındaki eşi Yeliz Gültaş'ı (32) 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Gültaş'ın jandarmadaki ifadesinde, "Kendisinden boşanmak istemediğimi söyledim. Ancak bu talebimi kabul etmedi. Kendime hakim olamayarak bıçakladım" dediği belirtildi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 09-03-23 16:30