Yeni Hayat Dizisi Haberleri

Yeni Hayat dizisinde dikkat çeken 'şiddete hayır' sahnesi!

Kanal D’nin, genel hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı, yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği yeni dizisi Yeni Hayat, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni Hayat'ın 1. bölümündeki 'kadına şiddete hayır' sahnesi sosyal medyada ses getirdi.

Magazin 04-09-2020 21:32

Yeni Hayat ne zaman başlıyor? Yeni Hayat dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yeni Hayat 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D’nin yeni dizisi Yeni Hayat, 3 Eylül Perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizide eski bir bordo bereli asker olan Adem'in koruma olarak yeni bir işe başlamasıyla gelişen olaylar anlatılacak. Peki Yeni Hayat dizisi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Yeni Hayat dizisi 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 02-09-2020 23:45

Yeni Hayat ne zaman başlayacak? Yeni Hayat oyuncuları kimdir? Yeni Hayat konusu nedir? İşte Yeni Hayat dizisi!

Kanal D’nin iddialı yapımları arasında yerini almaya hazırlanan Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla beraber şimdiden merak edilmeye başlandı. Fragmanın yayınlanmasının ardından diziye dair yapılan araştırmaların sayısı çoğaldı. Peki Yeni Hayat ne zaman başlıyor? İşte Yeni Hayat oyuncuları ve Yeni Hayat konusu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Magazin 26-08-2020 12:08

Yeni Hayat dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni Hayat ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kanal D'nin iddialı dizisi Yeni Hayat'ın 1. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un olduğu Yeni Hayat dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Magazin 13-03-2020 02:42

Diğer Haber Etiketleri

Serkan Çayoğlu Yeni Hayat dizisiyle ekrana dönüyor! İşte Yeni Hayat oyuncu kadrosu

Karga Seven Pictures'ın Kanal D için hazırladığı Yeni Hayat dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Serkan Çayoğlu'nun başrolde oynayacağı Yeni Hayat dizisinin bir ana karakteri daha belli oldu. İşte Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'ın oyuncu kadrosu.

Magazin 09-02-2020 21:53