Yildiz Asyali Ve Kerem Saka Haberleri

Turkcell 30’uncu yılını kutluyor: Bu yılki reklam yüzü Kerem Bürsin oldu

1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan şirket, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.

Finans 2024-04-18 14:26:20

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-13 14:15:21

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması geldi! ''Başka yöne bakıyordu''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.

Spor 2024-04-10 09:53:46

Sema ile kavgasıyla gündem olmuştu! Pınar Saka'dan bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Pınar Saka, yarışma boyunca tartışma yaşadığı ve en sonunda kavga ettiği Sema Aydemir hakkında bomba ifadeler kullandı. Elendikten sonra da dışarıda gerilimin sürdüğü olaya dair Pınar'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 2024-04-04 07:55:05

Diğer Haber Etiketleri

şirket haberleri evcen karakteri özçivit Burak Özçivit Fahriye Evcen bahçe maçı fenerbahçe galatasaray galatasaraylı iyet maçı maçın Kerem Aktürkoğlu Pınar söyledi pınar saka duman Kerem Bürsin Hafsanur Sancaktutan Acun Ilıcalı Bursa kavga çakı Sema Aydemir ele istedi turu survivor survivor all star Eflatun filmi İrem Helvacıoğlu bıraktı süper li Süper Lig Çaykur Rizespor biler galatasaraylı oyuncular real madrid yaşında Arda Güler beşiktaş, kaan ay beşiktaş doğru Ebru Gündeş Kerem Alışık Birsen Bekgöz acun ılıcalı yaş aktan all star Akciğer‎ balıkları dolgu diş civa zehirlenme elles wilma Wilma Elles tff türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama yayın ihalesi teklifleri yayın ihalesi Kerem Ökten meteoroloji hava durumu Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu sosyal medya O Ses Türkiye da, sevgilisi kulübün oynanacak son dakika gökhan ünal kerem inan Derbi Kenan İmirzalıoğlu Oyuncu ünlü oyuncu Sinem Kobal selena kuş edirnekapı Adana gecesi kelebe kelebek pantene yıldızı parlayanlar pantene altın kelebek ligi ronaldo ak sezon Hatayspor Okan Buruk Adana Demirspor adana demirspor fenerbahçe maçı saat kaçta bahçe maçı saat kaçta adana demirspor fenerbahçe adana demirspor fenerbahçe maçı mantar cesur filmler Sibel Turnagöl yıllık muslera erden UEFA bayern şampiyonlar ligi paylaşım Filistin İsrail Hamas çatışma son karar tottenham arsenal west ham masterchef eleme masterchef eleme adayı kim masterchef kim elendi yunus balığı Çanakkale fox tv yayın akışı Ümit Özat

Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sancaktutan bu defa ilginç tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu düğmelerini sonuna kadar açıp ayna karşısında poz verdi.

Magazin 27-03-24 09:16

Pınar ve Sema birbirine girmişti! Acun Ilıcalı itiraf etti: Dışarıda...

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in yarışmadan ayrılınca Acun Ilıcalı'dan özür dilemiş. Ilıcalı ikili arasında süren gerilime dair ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 18-03-24 15:47

Önce 'git karını çalıştır' dedi, sonra boğazına çakı sapladı! Mahkemede özür dileyince...

Bursa'da, parkta içki içerken yanına oturup maddi sıkıntılar üzerine dertleştiği Kerem D.'ye (46), "Git karını çalıştır" dediği iddia edilen ve boğazına çakı saplayıp yaralayan Ali K. (55), tutuksuz yargılanacak. Duruşmada, arbedede kendisini korumaya çalışırken elindeki çakının Kerem D.'nin boğazına saplandığını söyleyen Ali K., "Kasıtlı olarak yaralamadım. Özür diliyorum" dedi. Mahkeme, sanığın suç vasfının lehine değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alıp tahliyesine karar verdi.

Haber 18-03-24 11:59

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-24 13:27

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Efaltun filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filminin vizyona girmesi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olan bir erkeğin hikayesinin anlatıldığı filmin 22 Mart'ta seyircisiyle buluşması beklenirken kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 12-03-24 15:35

Rams Park'ta ilklerin gecesi! Kerem Demibay'ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlklerin yaşandığı maçta atılan goller izleyenleri hayran bıraktı. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı mücadelede haftanın en iyi maçı olmaya aday cinstendi. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Köhn, Torreira, Icardi ve Kerem Demirbay (3) kaydetti. Rizespor'un iki golü ise Casper Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Spor 08-03-24 21:55

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-24 19:45

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-24 22:10

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-24 12:57

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın eşi ve kardeşi en sonunda patladı

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Pınar'a yapılan yorumların ardından kardeşi ve eşi daha fazla sessiz kalmadı.

Magazin 28-02-24 15:24

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-24 13:15

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-24 11:47

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun üstlendiği 'Eflatun' filminin vizyon tarihi kesinleşti... Afişi beğeni topladı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filmi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olduğu bir erkeğin hikayesini anlatan Eflatun filminin 22 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 22-02-24 15:41

Dolgularda cıva tehlikesi! Zehirleyerek yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, uykusuzluk ve sindirim sorunlarına yol açıyor

Avrupa Birliğinin, gümüş dolgu olarak da bilinen ve cıva içerdiği öne sürülen amalgam dolguların kullanımı yasaklandı. Vücutta biriken cıvanın insan sağlığına etkileri hakkında uyarılarda bulunan Dr. Kerem Korkut, “Bilimsel kanıtlar, kronik cıva zehirlenmesinin; beyin, sinirler ve böbrek hasarı gibi pek çok daha farklı dokuyu etkileyebileceğini gösteriyor. Cıva zehirlenmesi yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, anksiyete, uykusuzluk ve sindirim sorunları semptomlarını tetikleyebilir." dedi.

Kadin 20-02-24 15:56

Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski kocasını ifşa etti

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile hafızalara kazınan Wilma Elles ve eski eşi Kerem Göğüş arasında nafaka krizi çıktı. Eski eş 1500 euro nafakayı fazla bulup mahkemeye başvurunca Elles paylaşımıyla Kerem Göğüş'ü ifşa etti.

Magazin 19-02-24 12:35

Yayın İhale Komisyonu, ihale tekliflerini noter huzurunda açmak için toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinden oluşan Yayın İhale Komisyonu, bugün TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yayın ihalesi tekliflerini noter huzurunda açmak üzere toplandı.

Spor 14-02-24 23:34

Hafsanur Sancaktutan davet tarzıyla olay oldu! 'Sade ama şık'

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Sancaktutan şimdi de davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 10-02-24 08:14

Galatasaray maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu'ndan sürpriz hamle! Taraftarlar tribüne çağırdı ve...

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Samsunspor sahasında Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bir süredir Galatasaray taraftarıyla sorunlar yaşayan Kerem Aktürkoğlu, maç sonunda sarı-kırmızılı taraftarların kendisini çağırmasıyla birlikte tribüne gitti. Üzgün tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, taraftarlara teşekkür etti.

Spor 02-02-24 22:24

Yıllarca yalan mı söylemiş? 'Meteoroloji uzmanı' Kerem Ökten için olay 'sahte diploma' iddiası... Mikdat Kadıoğlu paylaştı, küfürlü yanıt geldi

Meteoroloji uzmanları arasında 'sahte diploma' atışması bir anda gündem oldu. Hava durumu tahminleriyle bilinen ve İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği mezunu olarak tanıtan Kerem Ökten'in diplomasının sahte olduğu iddia edildi. İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu'nun gündem yaratan iddiası sonrası Ökten'den yanıt geldi. Söz konusu yanıtta Ökten'in küfürlü ifade kullandığı görülürken, takipçilerinden avukatlık desteği istedi.

Haber 08-01-24 07:08

O Ses Türkiye yılbaşı bölümüne eski sevgililer Ebru Gündeş ve Kerem Alışık damga vurdu! Duygusal anlar yaşandı

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ebru Gündeş'in de jüri koltuğunda yer aldığı yarışmada, sahneye çıkan Kerem Alışık duygusal bir şarkı seslendirdi. Bir dönem aşk yaşayan Gündeş ve Alışık'ın o anları ise O Ses Türkiye'ye damga vurdu.

Magazin 31-12-23 22:00

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ameliyat oldu!

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle operasyon geçirdiğini açıkladı.

Spor 30-12-23 16:51

Kerem Alışık O Ses Türkiye Yılbaşı'nda! Eski aşkı Ebru Gündeş böyle dinledi

O Ses Türkiye Yılbaşı kadrosunda yer alan isimlerden biri de Kerem Alışık oldu. Kerem Alışık'ın şiir okuduğu anlar sosyal medyaya düştü. O anlarda Alışık ile bir dönem aşk yaşayan ve jüride olan Ebru Gündeş'in görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 29-12-23 09:43

Fenerbahçe'nin en büyük avantajı seyircisi, Dış faktörler etki etmezse Galatasaray kazanır Gökhan Ünal ve Kerem İnan'dan derbi öncesi Mynet'e çok özel açıklamalar!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük iki adayı olan Fenerbahçe ile Galatasaray 18. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Dev maç öncesi futbolseverleri heyecan sararken, bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Gökhan Ünal ile Sarı-Kırmızılılar'ın altyapısından yetişen ve UEFA Şampiyonu olan kadroda da yer alan Kerem İnan'a karşılaşmaya dair görüşlerini sorduk.

Spor 24-12-23 13:39

Meğer Selene'da o da varmış... Sinem Kobal kardeşini paylaştı, olay oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir süredir herhangi bir projede yer almıyor. Zaman zaman eşi ve kızları ile paylaşımlar yapan güzel oyuncu son olarak kardeşi Kerem Kobal'ı paylaştı. Ünlü ismin kardeşini görenler çok şaşırdı. Kobal'ın kardeşi Kerem'i ilk defa görenler hakkındaki gerçeği duyunca da inanamadı. Meğer abla kardeş yıllar önce aynı dizide rol almışlar...

Magazin 07-12-23 13:48

Yasa dışı yakalanarak ticareti yapılan 902 kuş doğaya bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerince İstanbul Edirnekapı’da avlanması yasak olan doğa kuşlarını yakalayarak satışlarını yapan 24 şahsa yaklaşık 2 milyon TL para cezası verilirken, el konulan 633 saka, 224 iskete, 24 florya, 19 bıldırcın ve 2 beç tavuğu olmak üzere toplam 902 kuş doğaya bırakıldı.

Haber 04-12-23 17:31

Adana’da kaçak avlanan saka kuşları doğaya salındı

Adana’da jandarma ekipleri kaçak avcılık yapan şahsa 40 bin TL para cezası uygularken avlanması yasak ve koruma altında bulunan 25 saka kuşu doğaya salındı.

Yurthaber 04-12-23 12:03

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı? Onur Atilla, Kerem Bürsin taklidiyle herkesi kahkahaya boğdu

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgisi oldukça yoğun oldu. Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunduğu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi sosyal medyada da gündem oldu. En İyi Komedi Dizisi ödülünü kazanan Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.

Magazin 04-12-23 01:21

Galatasaray'ın Kerem'i var! Ronaldo'dan sonra başarabilen tek kişi o...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde ağırladığı Manchester United karşısında 3-1 gerideyken skoru 3-3'e getirdi ve 1 puan almayı başardı. Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol ise tarihe geçti.

Spor 29-11-23 22:44

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kırılması zor bir rekora imza attı!

Kerem Aktürkoğlu kırılması zor bir rekora imza attı. Kerem, Türkiye'de en uzun süre sakatlık yaşamayan futbolcu olan (1459) gün boyunca sakatlık yaşamayan eski Trabzonspor futbolcusu Hami Mandıralı’nın ardından en uzun süre boyunca sakatlık yaşamayan ve devamlı forma giyen futbolcu oldu.

Spor 23-11-23 10:32

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı verildi! Okan Buruk, çözümü buldu

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Hatayspor deplasmanına çıkmıştı. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan sarı - kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu'nun performansındaki düşüş dikkat çekmişti. Son haftalarda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ve oyun içindeki katkısı azalan yıldız isim için çözümü Okan Buruk buldu. İşte detaylar...

Spor 14-11-23 08:49

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇ SONUCU! Yukatel Adana Demirspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Demirspor evinde berabere kaldı

Adana Demirspor Fenerbahçe maç sonucu araştırılıyor. Süper Lig’in 12. haftasında Yeni Adana Stadı'nda oynanan karşılaşmada Hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ersoy Kerem yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olarak açıklandı. Yukatel Adana Demirspor Fenerbahçe maç sonucu arama motorlarında taraftarlar tarafından araştırılıyor. Adana Demirspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 12-11-23 22:29

6 yaşındaki Nisanur’un inanılması güç hikayesi: Yaklaşık 15 kişi tüketmişti, onun sonu oluyordu! Bize 'yüzde birlik bir şansı var, her an her şeye hazırlıklı olun' dediler

Bursa'da 1,5 yıl önce ailesiyle birlikte yediği mantar sebebiyle zehirlenen 6 yaşındaki Nisanur Yavuz'un hikayesi öğrenenleri şaşırtıyor. İnanılması güç olaylar yaşayan Yavuz, gerçekleşen organ nakli ile sağlığına kavuştu. Uludağ Üniversitesi Organ Nakil Koordinatörü Kerem Selimoğlu ve küçük Nisanur'un babası Yalçın Yavuz yaklaşık 1,5 önce yaşanan o günü anlattı.

Haber 08-11-23 10:05

Yeşilçam'ın cesur kadınlarından Sibel Turnagöl ortaya çıktı! Yeni işi ve son hali gündem oldu

Yeşilçam sinemasında rol aldığı cesur filmlerle akıllara kazınan ünlü oyuncu ve manken Sibel Turnagöl gözlerden uzak yaşarken bir de mesleğini değiştirdi. Kerem Alışık'ın eski eşi olan Turnagöl açtığı restoranda hem yemek hem de servis yapıyor.

Magazin 05-11-23 13:32

Galatasaray'dan Muslera'yı üzecek teklif! Sözleşmesi konusunda masaya oturuluyor...

Galatasaray'da Muslera'nın sözleşmesi konusunda sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı ve Sacha Boey gibi isimlerle görüşme gerçekleştiren Galatasaray yönetimi Muslera ile de masaya oturdu.

Spor 31-10-23 10:56

Galatasaray - Bayern Münih maçına damga vuran pozisyon! Kerem Aktürkoğlu, kale ağzında zor olanı başardı...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bundesliga devi Bayern Münih'i konuk etti. Karşılaşmaya çok etkili başlayan sarı - kırmızılılar, 8. dakikada bir anlık konsantrasyon kaybı nedeniyle kalesinde golü gördü ve 1-0 geriye düştü. Golün ardından oyundan düşmeyen ve ataklarını sürdüren sarı - kırmızılılar, 11. dakikada yakaladığı pozisyonda Kerem Aktürkoğlu ile mutlak bir fırsatı değerlendiremedi. İşte detaylar...

Spor 24-10-23 20:12

MasterChef'te kritik gece! Elenen isim herkesi şoke etti! 'Kalbim duracak sandım'

MasterChef All Star'da bir eleme gecesi daha geride kaldı. Geçtiğimiz hafta MasterChef 2018 sezonu ikincisi Kerem Giritlioğlu yarışmaya veda etmişti. Bu haftanın eleme adayları ise Alican, Cemre, Metin, Kıvanç, Sergen, Eren ve Tanya oldu. Zorlu geçen mücadelenin ardından beklenmedik bir veda yaşandı.

Magazin 23-10-23 00:20

'Hayaller yarım kaldı!' MasterChef'te veda eden yarışmacı şoke etti, kimse beklemiyordu!

MasterChef All Star bir eleme gecesiyle daha ekranlara geldi. TV8'de yayınlanan program büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu haftanın eleme adayları Esra, Metin, Kerem, Kıvanç, Tahsin, Sergen ve Tolga oldu. Zorlu geçen gecenin ardından elenen isim açıklandı.

Magazin 16-10-23 10:08

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e destek! 'Konuşmaktan çekinenler var ama...'

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, İsrail - Hamas çatışmalarıyla alakalı bir paylaşımda bulundu. Başarılı futbolcu; Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail ve Filistin arasında yaşananlar tarihsel olarak herkes tarafından farklı okunabilir. Bana göre yıllardır olan şey, bir halkın çaresizce yok edilmesi." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 14-10-23 21:52

Kerem Aktürkoğlu'nun kim kimler beğenmedi ki... Tottenham, Arsenal ve West Ham, Bayern Münih maçında tribünde olacak

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla dünya devlerini peşine taktı. Avrupa'nın birçok büyük kulübünün transfer listesine giren Kerem için devre arasında Galatasaray'a teklif gelmesi bekleniyor.

Spor 10-10-23 11:44

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? 8 Ekim 2023 Pazar MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oluyor!

Masterchef'ten elenen yarışmacı dün akşam oynanan oyunların sonucunda belli oldu. Geçtiğimiz haftanın eleme adayları Eda, Alican, Kerem, Tanya, Ayaz, Cemre ve Hasan oldu. Önceki hafta ise, MasterChef 2018 şampiyonu Uğur Kardaş ilk haftadan yarışmaya veda etmişti. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında, "8 Ekim 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te elenen yarışmacı kim oldu?

Magazin 09-10-23 10:56

MasterChef All Star'da elenen isim açıklandı! Eksik ürün sonu oldu! 'Şef son tabağa kadar şeftir'

MasterChef All Star yeni bir eleme gecesiyle ekrana geldi. TV8'de yayınlanan sevilen yemek programında haftanın eleme adayları Eda, Alican, Kerem, Tanya, Ayaz, Cemre ve Hasan olmuştu. Son dörde kalan Eda, Tanya, Alican ve Ayaz'dan elenen isim belli oldu.

Magazin 09-10-23 00:33

Çanakkaleli zıpkıncının kamerasına nesli tehlike altında olan çizgili yunus takıldı

Çanakkale Boğazı'nda 25 yıldır zıpkınla balık avcılığı yapan ve daha önce ters yüzen yunusu görüntüleyen Kerem Atasev'in kamerasına bu kez nesli tükenmekte olan "stenella coeruleoalba" türündeki çizgili yunus yansıdı.

Haber 07-10-23 14:45

KADER BAĞLARI 1. BÖLÜM İZLE! Kader Bağları nerede çekiliyor? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları dizisi konusu ve oyuncularının yanı sıra ilk bölümü ile de büyük bir heyecanla beklendi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan Fox TV'nin yeni dizisi bu akşam ilk bölüm tekrarıyla ekrana gelecek. Dizide Ayça Ayşin Turan, Sevda karakterine, Serkan Çayoğlu ise Kerem karakterine hayat veriyor. Peki, Kader Bağları saat kaçta? Kader Bağları nerede çekiliyor? Fox TV yayın akışı

Magazin 06-10-23 20:10

Galatasaray'da eleştirilerin hedefinde Kerem Aktürkoğlu var!

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçı sonrası konuşmuş ve taraftarların tepkisini çekti. Dün geceden beri eleştiri alan yıldız oyuncuya tepkiler bir türlü dinmiyor.

Spor 04-10-23 14:44