Yunus Emre Özden Haberleri

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-2024 07:31

Şoke eden olay! Emre Aşık'ın eski karısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i suçladı! Şantajcı...

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden son dönemlerde sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Özden'in eski dostu ve Emre Aşık'ın da eski karısı olay iddialarda bulundu. İddialardan biri de Beria Özden'in Yunus Emre'yi gizli gizli kaydettiğiydi...

Magazin 04-04-2024 07:26

Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar! Boşanacaklar mı?

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun zamandır gündemde. Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündem oldu.

Magazin 03-04-2024 13:36

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-2024 08:29

Yunus Emre Özden

Yunus Emre Özden Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yunus Emre Özden Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yunus Emre'nin Aleyna'ya hareketleri gündemdeydi! Beria Özden eşini sildi

Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri sık sık gündeme geliyor. "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden bu duruma dayanamadı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Yunus Emre'nin eşi kocasını sosyal medyada sildi.

Magazin 24-03-2024 08:11

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-2024 07:53

Yunus Emre'nin eşi gündemden düşmüyordu... Yarışmacıların ailelerine varan...

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile olduğun ve ardından da bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Hakkında çeşitli iddialar olan ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin de hedefinde olan Özden'in avukatından açıklama gecikmedi.

Magazin 19-03-2024 13:31

Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre yıkıldı... Aleyna yorumu şoke etti

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre ve Beria Özden'in telefon konuşması gündem oldu. Beria Özden bebeği kaybettiğini söylediğinde Yunus Emre yıkıldı. Yunus Emre'nin eşinin konuşması sırasında konuyu Aleyna'ya getirmesi de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-03-2024 07:18

Yunus Emre'nin eşi bebeğini düşürdüğünü açıklamıştı! İnanmayanlara sert çıktı: Sağlıklı olmayacaktı diyorum...

Survivor All Star'ın son dönemde çok konuşulan isimlerinden Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Survivor yarışmasındaki eşiyle telefonda konuştuğu anlarla gündem olan Beria Özden kendisine inanmayanlara sert çıktı.

Magazin 17-03-2024 14:17

Survivor'da cinsellik ve sigara detayı... O ismin anlattıkları yeniden gündem oldu! Acun abi yokken...''

Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Survivor'ın her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde çektiği el hareketiyle herkesi şaşırtan Yunus Emre Özden'in Dominik'e gitmeden önce yaptığı itiraflar yeniden gündem oldu. Survivor'ın iddialı ismi Yunus Emre'nin anlattıkları arasında cinsellik ve sigara detayı dikkat çekti.

Magazin 01-02-2024 11:28

Survivor Yunus Emre Özden'den sevgilisiyle kucak pozu! Bana suç ortağı lazım

Survivor 2020 ve 2022 sezonlarında yer alan Yunus Emre Özden, renkli kişiliği ile akıllara kazındı. Survivor'un eğlenceli yarışmacılarından biri olan Özden, kız arkadaşı ile pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 09-06-2022 19:12

Survivor'ın yıldız ismi hakkında olay iddia! Efsane diziye dahil oluyor

Survivor All Star 2022 sezonuna yedeklerden dahil olan Yunus Emre Özden, Survivor'a aniden veda ederek izleyiciyi üzmüştü. Yunus Emre Özden'in elenmesi, sosyal medyada tepkiyle karşılanırken, ünlü yarışmacı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 04-03-2022 10:18

Survivor Yunus Emre elendi mi? Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Survivor Yunus Emre, bu hafta eleme potasına giren 4 yarışmacıdan biri oldu. Acun Ilıcalı, Survivor AllStar 2022'nin 23 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde yarışmaya veda eden ismi açıkladı. Bu kapsamda Survivor Yunus Emre elendi mi? Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Yunus Emre ile ilgili bilgiler...

Magazin 24-02-2022 00:26

Survivor Yunus Emre kimdir, aslen nereli? Yunus Emre Özden kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Survivor Yunus Emre, yarışmanın merak edilen isimlerin biri oldu. Başarılı performansı ve yarışmadaki sivri çıkışları ile dikkat çeken isim daha önce Acun Ilıcalı tarafından uyarı almıştı. Peki Survivor Yunus Emre kimdir, aslen nereli? Yunus Emre Özden kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 14-02-2022 23:00