Zalim Istanbul 38 Bolum Haberleri

UKOME'den taksi kararı! Bin 38 araç 4+1 taksiye dönüştürülecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şubat ayı toplantısında, minibüs ve taksi dolmuştan 8+1 taksiye dönüştürülen 1755 araçtan 1038'inin normal taksiye çevrilmesine karar verildi. Dönüştürülecek taksi sayısını yeterli bulmayan bazı 8+1 taksi sahipleri Saraçhane'ye yürümek istedi.

Haber 2024-02-15 18:56:34

Öğretmenler, İsrail'in zalim yüzünü resmetti

İstanbulda'da farklı okullarda görev yapan 76 öğretmenin Filistin'de yaşananları yansıttığı 100 resim, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sergileniyor.

Yurthaber 2024-01-16 11:05:48

CHP'de kurultay öncesi Ankara'da kritik toplantı! İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Özgür Özel'e desteğini açıkladı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan Özgür Özel'e desteğini açıkladı. Çelik, " İstanbul, partimizi daha ileriye taşıyacak bir sürecin öncüsü olmak için 185 kurultay delegesiyle Sayın Özgür Özel'in yanındadır" dedi. Sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yapan Özel ise "Üstlendiğim sorumluluğun farkındayım" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-10-31 23:51:20

İstanbul Valiliği çocuklarını dilendiren aileleri uyardı

Düzenlenen operasyonlarda yakalanan ve dilendirildikleri belirlenen 329 çocuğun okula gönderilmesi için gerekli girişimlerde bulunulurken 38 kişiye de "çocuğun dilendirilmesi" suçundan adli işlem yapıldı

Yurthaber 2023-10-09 10:42:30

SON DAKİKA | CHP İstanbul İl Kongresi'nde kazanan belli oldu! İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yalanlarında boğulsunlar'

Son dakika: CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. İl başkanlığı için Özgür Çelik ile Cemal Canpolat yarıştı. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu. Öte yandan oyunu kullandıktan sonra kongreden ayrılan İmamoğlu'nun çevresindekilere söylediği “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" sözleri gündem oldu.

Haber 09-10-23 07:30

CHP İstanbul kongresinde 'Kaftancıoğlu' gerginliği! Kimi yuhaladı kimi alkışladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan İstanbul Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kürsüye çıktığı sırada gergin anlar yaşandı. Bir taraf Kaftancıoğlu'nu yuhalarken, diğer taraf da alkışladı.

Haber 08-10-23 14:05

Olmayan kargoya icra takibiyle insanları kandırmışlar! İşte aşama aşama detaylar...

İstanbul merkezli 4 ilde dolandırıcılık operasyonu düzenlendi. Vatandaşların olmayan kargoya icra takibi yalanıyla kandırıldığı ortaya çıkarken, 38 adrese düzenlenen operasyonda 48 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ederken, dolandırıcıların vatandaşı ağına düşürmek için kurduğu tezgâhın aşama aşama detaylar ortaya çıktı.

Haber 23-09-23 09:03

SON DAKİKA: ÖTV, petrol, dolar derken 10 TL’yi aşan zam! Motorin fiyatları değişiyor: Bazı illerde 38 TL’yi bulacak… (31 Temmuz Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları)

Motorin fiyatları ve benzin fiyatı peş peşe artmaya devam ediyor. Ancak bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısı bir kez daha değişecek. ÖTV artışı ile birlikte son zamların toplamı 10 TL’nin üzerine yükselecek. Peki 31 Temmuz 2023 Pazartesi güncel mazot-benzin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt pompa fiyatları ve haberin detayları…

Finans 31-07-23 10:18

Meteoroloji uyardı, İstanbul, Ankara, İzmir... Vatandaşlar dikkat! Yeniden geliyor: 'En sıcağı olabilir'

İstanbul başta olmak üzere tüm yurdu etkisi altına alan aşırı sıcaklar geri geliyor. Türkiye, batıdan itibaren yeni bir sıcak havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıkların 8 derece artması beklenirken cuma günü termometrelerin İstanbul'da 38 dereceyi göstermesi bekleniyor.

Haber 20-07-23 13:44

Şehit madencinin cenazesi toprağa verildi

TTK Amasra İşletmesindeki grizu patlamasında ağır yaralanan ve İstanbul Çam Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan 38 yaşındaki Ayhan Akgül 173 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 07-04-23 15:32

Adana’daki 38 yaralı depremzede ve 31 refakatçi TSK’ya ait uçakla İstanbul’a getirildi

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde enkaz altından yaralı olarak kurtulan 38 depremzede ve 31 refakatçi Adana’dan kalkan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirildi.

Yurthaber 24-02-23 07:22

İddialı pozları ile nefes kesen Mine Tugay'dan bomba açıklama! Aşk iddialarını gündeme getirdi

Mine Tugay sosyal medya paylaşımları ile gündemde yer almaya devam ediyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan Mine Tugay’ın son paylaşımı akılları karıştırdı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde aşk iddiaları ile ilgili açıklama yapmıştı.

Magazin 22-11-22 12:48

Bağcılar'da korkunç cinayet! Uyuyan karısının başında bekledi, sonra öldürdü

İstanbul Bağcılar'da korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Faruk K. (38) isimli şahıs, eşi Kudret K.'yı (32) uyuduğu sırada silahla vurarak öldürdü. Vahşi cinayet sonrasında evden ayrılmayan Faruk K. gözaltına alındı. Kudret K.'nin cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Haber 02-11-22 13:22

Değeri üzerinde yazan detayda gizli! Fatih Sultan Mehmet'in resmedildiği madalyon 38 bin sterline satıldı... İmamoğlu bu sözlerle duyurdu

Fatih Sultan Mehmet'in resmedildiği ve dünyada sadece 3 adet daha bulunan madalyon, Londra'daki müzayedede alıcı buldu. Üzerindeki yazı nedeniyle oldukça nadir kabul edilen madalyon yaklaşık 818 bin TL'ye satıldı. Madalyonu bu denli özel kılan detay ise Fatih'in unvanının madalyonun üzerinde Bizans imparatoru olarak yer alıyor olması. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamayla madalyonu İBB'nin satın aldığını duyurdu.

Haber 27-10-22 17:06

Dikkat! Sıcak havalar bitiyor... Son 38 saat diyerek uyardı: Muhteşem bir düşüş

İstanbul dahil olmak üzere yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların, ekim ayıyla birlikte düşeceği belirtildi. Eylül ayı sonlarında bunaltıcı derecelere çıkan sıcaklıkların sert bir şekilde azalacağı ve yerini rüzgar ile yağışlara bırakacağı açıklandı. Yaptığı hava durumu paylaşımlarıyla da dikkat çeken uzman isim, "Son 38 saat" diyerek uyarılarda bulundu.

Haber 01-10-22 11:40

44 yaşındaki Mine Tugay spor yaptığı anları paylaştı! Esneme hareketi beğeni topladı: Şimdilik bu kadar yapabildim

Ekranlarda Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada aktifliğini sürdürüyor. 44 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz günlerde bir dönem çocuk istediğini itiraf etmişti. Paylaşımlarına devam eden Tugay, bu kez spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 28-09-22 15:04

44 yaşındaki Mine Tugay süper minili pozuyla nefes kesti! Sen yaşlanmazsın valla

Ekranlarda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada aktifliğini sürdüren 44 yaşındaki isim, geçtiğimiz günlerde çocuk itirafıyla şaşırtmıştı. Tugay, bu kez dekolteli ve mini elbisesiyle poz vererek takipçilerini büyüledi.

Magazin 22-09-22 17:11

Mine Tugay'dan şaşırtan çocuk itirafı! 30'lu yaşlarda çocuk istemiştim ama...

Ekranlarda Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 44 yaşındaki isim, bu kez takipçilerinin sorularına samimi yanıtlar verdi. Tugay'ın çocuk itirafı ise şaşırttı.

Magazin 16-09-22 15:16

44 yaşındaki Mine Tugay yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi! Sanki 18'lik gibisiniz

Televizyon ekranlarında Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 44 yaşındaki isim, geçtiğimiz günlerde geçirdiği bisiklet kazasıyla çok konuşulmuştu. Durumu düzelen Tugay, yırtmaçlı elbisesiyle poz vererek takipçilerini büyüledi.

Magazin 15-09-22 17:11

43 yaşındaki Mine Tugay'ın göğüs dekolteli pozu büyüledi! Bu kadın yaşlanmıyor

Ekranlarda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirmişti. Sonrasında yavaş yavaş toparlamaya başlayan Tugay, paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 10-09-22 13:41

FETÖ'nün hakim ve savcıları futbolda şike kumpasından da yargılanacak

Meslekten ihraç edilen ve FETÖ üyeliğinden yargılanan, örgütün diğer bazı kumpas davalarında da yer alan 38 eski hakim ve savcı, "Futbolda Şike" kumpası kapsamında, "görevi kötüye kullanma", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi suçlardan da hakim karşısına çıkacak - Aralarında firari eski savcı Zekeriya Öz, eski İstanbul Başsavcıvekili firari Cihan Kansız'ın da bulunduğu 38 sanık hakkında dava, ilk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 11. Ceza Dairesinde görülecek

Yurthaber 07-09-22 11:33

43 yaşındaki Mine Tugay göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Allah nazardan korusun

Daha önce Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini üzmüştü. Yavaş yavaş toparlamaya başlayan Tugay, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 05-09-22 13:38

Mine Tugay tacizci takipçisine isyan etti! Mahkemede mi görüşelim?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tugay'ı sürekli taciz eden bir takipçinin sorusu ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.

Magazin 25-08-22 13:49

Mine Tugay'dan takipçisinin Yasak Elma sorusuna şaşırtan yanıt! Neden olmasın?

Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, bu kez yaptığı soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin Yasak Elma sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Magazin 16-08-22 19:42

43 yaşındaki Mine Tugay yeşillikler içerisinde nefes kesti! Şiir gibi, kitap gibi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, bu kez paylaştığı yeşillikler içerisindeki fotoğrafıyla nefes kesti.

Magazin 08-07-22 15:20

Mine Tugay'ın takipçisine verdiği 'nazar' yanıtı şaşırttı! Başıma gelenlerden sonra...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki oyuncu, bu kez Instagram hesabında bir takipçisine verdiği 'nazar' yanıtıyla şaşırttı.

Magazin 04-07-22 17:03

43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini elbiseli paylaşımı nefes kesti! Yeşillikler içerisinde poz verdi

Gülümse Kaderine, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir ve Zalim İstanbul gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 43 yaşındaki oyuncu, bu kez paylaştığı mini elbiseli paylaşımla nefes kesti.

Magazin 23-06-22 15:09

Esenyurt'ta 38 katlı binada korkutan patlama!

İstanbul Esenyurt'ta 38 katlı binanın 27'nci katındaki bir dairede meydana gelen patlama, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Patlamanın ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, dairede maddi hasar oluştu.

Haber 18-05-22 01:19

Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas beyaz mini elbisesiyle büyüledi! Güzelliğin harika

2021'in kasım ayında başlayan Aziz dizisinde Efnan rolü ile ekranlara gelen Simay Barlas Bir Annenin Günahı, Zalim İstanbul, Adı Efsane gibi yapımlarda da rol aldı. Ünlü oyuncu mini elbisesiyle verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 08-05-22 16:11

43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini etekli paylaşımına beğeni yağdı! Hala taş gibi

Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir ve Zalim İstanbul gibi pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. 43 yaşındaki Tugay, bu defa paylaştığı mini etekli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-04-22 17:17

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan deprem açıklaması: İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur

AFAD'a göre Karadeniz'in Ereğli açıklarında saat 20:38'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur" açıklamasında bulundu.

Haber 11-04-22 21:20

Son dakika: Karadeniz'de deprem! İstanbul'da da hissedildi

Son dakika haberi: Karadeniz'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında saat 20:38'de deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bartın, Karabük ve diğer çevre illerden de hissedildi. Depremin büyüklüğünü AFAD 4.4 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise 4.5 olarak duyurdu. AFAD, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Bakan Kurum depremle ilgili paylaşımlarda bulundu. İşte depremle ilgili son detaylar...

Haber 11-04-22 20:46

Mine Tugay yıllar önceki halini paylaştı! O halinden eser yok...

En son Zalim İstanbul dizisinde rol alan oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada çok sık paylaşım yapan isimlerden biri. Sık sık hayatından kesitler paylaşan ünlü oyuncudan bu kez nostaljik bir fotoğraf paylaşımı geldi.

Magazin 02-04-22 17:03

Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas'ın estetiksiz hali şoke etti! Meğer şimdiki halinden eser yokmuş

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinde Efnan karakterini canlandıran Simay Barlas son dönemde sık sık gündeme geliyor. Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan genç yıldız daha önce Zalim İstanbul ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde de rol almıştı. Genç oyuncunun estetiksiz hali ise görenleri şaşırttı. Barlas'ın eski halini görenler ünlü oyuncuyu tanıyamadı. İşte Aziz'in Efnan'ının estetiksiz hali...

Magazin 26-03-22 17:36

Son dakika: İstanbul dahil 38 il için yeni uyarı!

Son dakika haberi: Mart ayı ortasından itibaren soğuk hava ve kar yağışının etkisi altına giren İstanbul için son hava durumu tahminleri geldi. Bugün ve yarın karla karışık yağmurun devam etmesi beklenirken, İstanbul dahil 38 il için de sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi.

Haber 20-03-22 13:32

Son dakika: ATM'den para çekerken bu tuzağa düşmeyin! ATM bozuk diyerek...

Son dakika haberi: ATM'den para çeken vatandaşları 38 kişiyi 100 bin TL dolandıran şüpheli yakalandı. İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir ATM'deki vatandaşların yanına gelip "ATM bozuk" diyerek para çekenleri uzaklaştıran bir kişi kameralara yakalandı. Şüphelinin ATM'lerin önce kartı sonra parayı veren özelliğinden faydalanarak mağdurların paralarını aldığı tespit edildi.

Haber 16-03-22 09:03

Arızalı telefondan yasak aşk çıktı! Eşi ile en yakın arkadaşının uygunsuz videolarını görünce...

İstanbul Çekmeköy'de 2 çocuk babası telefon teknisyeni M.Ö., eşinin arızalı telefonunu tamir ederken skandal bir ihaneti gün yüzüne çıkardı. Karısının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi. 38 yaşındaki adam, silahıyla arkadaşının iş yerini bastı. Dakikalarca rehin alınan adamın şikayeti sonrası gözaltına alınan ve hakim karşısına çıkarılan M.Ö., hakimliğin 'haksız tahrik' kararıyla serbest bırakıldı. İşte akıllara durgunluk veren yasak aşk olayının detayları!

Haber 13-03-22 11:20

Kar yağışı İstanbul’da! Ürküten harita! İşte son dakika gelen hava durumu bilgileri…

Meteoroloji’den gelen peş peşe son dakika uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı Avrupa yakasında etkili olmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde Silivri ve Beylikdüzü’nde etkisini göstermeye başlayan yağışın kentin geneline yayılması bekleniyor. İstanbul Pazar akşamına kadar kar yağışının etkisi altında olacak. AFAD ise soğuk ve yağışlı havanın başta İstanbul olmak üzere, 38 ilde etkili olacağını belirterek, il AFAD merkezlerinin teyakkuz durumuna geçirildiğini bildirdi.

Haber 10-03-22 07:48

Bahar Şahin ikinci kez Covid-19'a yakalandı

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde rol alan genç oyuncu Bahar Şahin ikinci kez Covid-19'a yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 28-12-21 07:22

Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski halini gören inanamadı

Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Simay Barlas gündemden düşmüyor. Son dönemin popüler ismi genç yaşına rağmen başarısıyla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Zalim İstanbul dizisiyle tanınan Aziz dizisiyle hayran sayısını ikiye katlayan Simay Barlas’ın estetiksiz hali görenleri şaşırttı.

Magazin 21-12-21 07:57

Ünlü oyuncu Bahar Şahin göğüs dekolteli pozunu paylaştı!

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Zalim İstanbul dizisinde, partneri Ozan Dolunay ile yer aldığı bekaret sahnesiyle tepki çeken güzel oyuncu Bahar Şahin, bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 18-12-21 14:24

Bahar Şahin göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

En son Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ancak şimdilerde dijital bir platformda sevenleriyle buluşan ünlü oyuncu Bahar Şahin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Şahin, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 14-12-21 09:47

Lodosun bilançosu belli oldu! AFAD'dan son açıklama

Lodos bugün İstanbul başta olmak üzere birçok ili etkisi altına aldı. İstanbul'da 4 kişi hayatını kaybederken 38 kişi de yaralandı. İstanbul, Bolu, Tekirdağ, Yalova ve Bursa'da çok sayıda çatı uçtu, ağaçlar yerlerinden söküldü. Sadece İstanbul'da çağrı merkezine 1517'den fazla ihbar geldi.

Haber 29-11-21 22:39

İstanbul'u lodos vurdu! Esenyurt'ta çatı yoldakilerin üzerine uçtu: Hayatını kaybedenler var

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle Esenyurt'ta bir binanın çatısı uçtu. Yoldakilerin üzerine düşen çatının altında kalan 2 kişi hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının aktardığına göre ölenler arasında olan kadın, çocuğunu kurtarmak için üzerine yattı. Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İBB'den lodosun bilançosuna ilişkin açıklamalar geldi. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 kişinin hayatını kaybettiğini 38 kişinin yaralandığını açıkladı.

Haber 29-11-21 15:20

Deniz Uğur bitmeyen balayından paylaştı

Son olarak, Kanal D’de yayınlanan ve 39. bölümüyle final yapan Zalim İstanbul dizisinde Fikret Kuşkan ve Mine Tugay’la başrolü paylaşan Deniz Uğur, geçtiğimiz aylarda Erdinç Gülener’le hayatını birleştirmişti.

Magazin 25-11-21 17:18

Ekrana ara veren Mine Tugay güzelliğiyle göz kamaştırdı

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Mine Tugay, sosyal medyanın en aktif isimlerinden biri. Sık sık paylaşım yaparak takipçilerini sevindiren Mine Tugay, “Kırmızı” notuyla paylaştığı son fotoğrafı on binlerce beğeni topladı.

Magazin 04-11-21 08:11

Bu yıl 38 şirket halka arz oldu, yıl sonuna kadar rakamların yükselmesini bekliyoruz

Borsa İstanbul (BIST) Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Finansın Geleceği toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu yıl 38 şirket halka arz oldu, yıl sonuna kadar rakamların yükselmesini bekliyoruz" açıklaması yaptı.

Finans 28-09-21 11:40

Mine Tugay'dan çok konuşulan dans itirafı: Yetenekli değilim!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yalan Dünya, Medcezir, Paramparça ve Zalim İstanbul gibi pek çok başarılı dizide rol alan güzel oyuncu Mine Tugay'dan gelen dans itirafı şaşırttı. 43 yaşındaki oyuncu çıktığı tatilden pozlar paylaşırken bir itirafta da bulundu. İşte Mine Tugay'ın o paylaşımı...

Magazin 30-08-21 23:13

Elkızı dizisine başlayan Fikret Kuşkan, bir başka dizi anlaşması daha yaptı!

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, bu sezon iki farklı dizide birden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son geçtiğimiz yıl final yapan Zalim İstanbul dizisinde rol alan Fikret Kuşkan, bu sezon Elkızı ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan Akif adlı dizide boy gösterecek.

Magazin 24-08-21 10:28