Zehir Hafiye Haberleri

Kütahya’da zehir tacirlerine darbe: 8 kişi yakalandı

Narkotik yakalamalarının hız kesmeden devam ettiği Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda ilçeye uyuşturucu madde sokmaya çalışan 8 uyuşturucu kullanıcısı yakalandı.

Yurthaber 2024-03-26 08:41:45

Zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda 2 kişi tutuklandı

Bilecik’te düzenlenen narkotik operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-22 10:31:25

21 ilde ’Narkoçelik-7’ operasyonu: 161 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde gerçekleştirilen ’Narkoçelik-7’ operasyonunda 161 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 2024-03-21 15:28:40

Canan Karatay uyardı: Bir tane bile yemedim Üzerine püskürtülen gaz adeta zehir saçıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık ve hastalıklar hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. 81 yaşındaki ünlü profesör günümüzde sıkça tüketilen kuruyemiş hakkında dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Karatay, yurt dışından gelen besinlerin üzerine sıkılan bromür gazının adeta zehir saçtığını ifade etti.

Kadin 2024-03-16 10:48:24

Bursa'da nefes kesen operasyon! İHA'lar da katıldı, tüm mahalle ablukaya alındı... Kimisi çatıda kaçarken, kimisi gardıropta saklanırken yakalandı

Bursa'dan nefes kesen bir operasyon düzenlendi. 100 ekip, 8 dedektör köpek, 2 İHA ve 1000 polisle yapılan operasyon film setlerini aratmadı. Evlerin çatılarından kaçmaya çalışan torbacılar İHA'lar tarafından tespit edilirken, bazı zehir tacirleri ise saklandıkları evlerin gardıroplarından çıktı. Gözaltına alınan 60 şüpheli Çevik Kuvvet otobüslerine bindirilerek Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haber 12-03-24 10:57

İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a zehir zemberek sözler! ''Ahlaki değil, Trabzon'da da aynısını yapsana...''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Pendikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1’lik skorla mağlup etti. Hakem kararlarının tartışıldığı mücadelede kırmızı kart gören Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maçtan bir gün sonra açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-24 14:51

İstanbul'da dev operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uyuşturucu madde imalatçısı zehir tacirlerine yönelik İstanbul’da düzenlenen 'NARKOÇELİK-5' operasyonlarında; 4 ton 604 kg metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlarda 4’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 8 uyuşturucu madde imalatçısı yakalandı." açıklamasında bulundu. Ele geçirilenler tek seferdeki en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

Haber 08-03-24 11:21

Mahzen-6 operasyonlarında 15 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'da eş zamanlı düzenlenen "Mahzen-6" operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Yurthaber 08-03-24 08:34

Survivor All Star'da Hakan Hatipoğlu'nun sözleri olay yarattı! Oyun alanını terk etti

Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Mavi takımdan ilk eleme adayı olarak çıkan Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu, bazı arkadaşları için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Merve Aydın ise baygınlık geçirdi.

Magazin 04-03-24 09:53

Fenerbahçe'den zehir zemberek Galatasaray paylaşımı: Unutulmayacak bir emek hırsızlığı''

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından bir paylaşımda bulunan Fenerbahçe, Galatasaray'ı ve mücadelenin hakemini hedef aldı.

Spor 26-02-24 23:01

Uşak’tan Afyonkarahisar’a uyuşturucu getiren zehir tacirleri yakalandı

Afyonkarahisar’a Usak’tan uyuşturucu getiren 2 şahıs Sandıklı ilçesinde yol kontrolünde yakalandı.

Yurthaber 23-02-24 15:46

Sokak satıcılarına yönelik Narkoçelik-2 Operasyonu: 227 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 23-02-24 08:53

Bakan Yerlikaya duyurdu: 227 sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.

Haber 23-02-24 08:35

Jandarma Kayseri’de zehir tacirlerine müsaade etmiyor

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan 9 kişi yakalandı.

Yurthaber 21-02-24 14:41

Erzincan'daki felaket sonrası korkunç ihtimal! Acil önlem alınmalı diyerek uyardı: Zehir besin zincirimize karışabilir

Erzincan'da meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili korkutan senaryo için bir uyarı geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Zehir besin zincirimize karışabilir" diyerek gıda krizi çıkabileceğini söyledi. Siyanürün, toprağa karıştıktan sonra yer altı sularına, oradan da deniz, nehir ve göllere ulaşıp, içme suyunu etkileyebileceğini belirten Adem, acil önlemler alınması gerektiğini savundu.

Haber 19-02-24 13:10

Akşener'in gösterdiği büyükşehir adayına tepki gösteren 117 kişi istifa etti! Atatürk'e düşmanlığı herkesçe bilinen...

Adaylarını bir bir belirmeye devam eden İYİ Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Enver Yılmaz'ın aday gösterilmesi partililerce tepkiyle karşılandı. Yılmaz için, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlığı herkesçe bilinen" ifadesini kullanan İYİ Parti Ordu İl Kurucu üyelerinden Vedat Karaman zehir zemberek ifadeler kullanıp 116 kişiyle beraber istifa etti.

Haber 15-02-24 16:02

Erzincan'daki 'zehir' tepesi! Yarığı gören işçiler sabah 'çökecek' diyerek uyarmış, öğlen çökmüş... Toprak altında kalan işçiden karısına son telefon!

Türkiye'nin gündemindeki Erzincan'ın İliç ilçesindeki faciayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Anagold Madencilik'e ait olan altın madenindeki heyelan sonucu 9 işçi toprak altında kalırken, çökmeden saatler önce yarığı gören işçilerin 'Burası çökecek' uyarısında bulunduğu belirlendi. 'Zehir' tepesinin çökmesinden dakikalar önce ise toprak altında kalan işçilerden birinin eşini aradığı öğrenildi. Daha önce şirketin, siyanür sızıntısıyla ceza aldığı ön ödemeyle cezayı kapattığı da ortaya çıktı.

Haber 15-02-24 07:12

Zehir saçan kıyafetlere dikkat! Deriden emiliyor, vücuda yayılıyor... Pek çok ülkede yasaklanması tartışılıyor

Kıyafet alırken dikkat. Bazen ütü istemiyor diye, bazen rüzgar geçirmiyor diye ya da ince göstersin diye tercih ettiğimiz o giysiler aslında bizi zehirliyor olabilir. Yapılan araştırmalarla ortaya kondu ki; yüksek teknoloji ile üretilen bu kıyafetler yoğun kimyasallar barındırıyor. Dr. Buğra Buyrukçu konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 10-02-24 08:29

Habur'da yakalandı! Piyasa değeri tam 655 milyon lira

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Habur Gümrük Kapısı'na gelen bir TIR'da yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 655 milyon lira olan 345 kilo sıvı metamfetamin ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 08-02-24 09:59

İstanbul’daki güzellik merkezinde büyük skandal! Deste deste paralar ile birlikte bulundu…

Yine bir güzellik merkezinden skandal çıktı. İstanbul’da polisin baskın yaptığı adreste, piyasa değeri 5 milyon lirayı bulan uyuşturucu madde ele geçirildi. Zehir zulasıyla yüklü miktarda paranın bulunduğu o anların görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 01-02-24 09:01

Yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı istifa etti! Zehir zemberek sözler: 'Diktatör var dediler, diktatör içimizdeymiş'

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisi CHP'den istifa etti. Basın toplantısı düzenleyip açıklamalarda bulunan Karadağ, "Kongre sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çıktığımız için bizimle oyun oynadılar. 'Diktatör var' dediler; halbuki diktatör içimizdeymiş" ifadelerini kullandı.

Haber 30-01-24 11:30

Prof. Dr. Canan Karatay'dan kritik uyarı: Tam bir zehir! Bağışıklığı yok ediyor, birçok hastalığa neden oluyor

Sağlık ve hastalıklara dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, günlük hayatta sporcuların ve gençlerin sıkça tükettiği bir içeceğin alkolden daha zararlı olduğunu vurgulayarak, içerdikleri kimyasalların zaman içinde bağımlılıklara yol açabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Bu içecekler masum görünebilir ancak içerdikleri kimyasalların potansiyel riskler hafife alınamayacak kadar fazla.

Haber 27-01-24 07:37

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses mahkemelik olmuştu! Ünlü sunucudan dikkat çeken bir Derya Tuna açıklaması geldi: İdo'nun ileride onun gibi olmasını istemiyorum

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla oğlu Ahmet Tatlıses'e dava açmıştı. Tatlıses'in oğlu bir süredir küs olduğu babasına dair zehir zemberek ifadeler kullanmıştı. İkili arasındaki gerginlik, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Aramızda Kalmasın'a konu oldu. Programın sunucularından Ali Eyüboğlu, yıllar önce İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna ile yaptığı bir röportajdan bahsetti.

Magazin 23-01-24 16:26

Konak polisinden zehir tacirlerine baskın: 4 gözaltı

İzmir’in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskınlarda, 1 kilo 12 gram bonzai maddesi ve uyuşturucu satışından elde edilen 27 bin 100 lira para ele geçirildi.

Yurthaber 19-01-24 07:50

45 ildeki “Narkogüç-43” operasyonlarında 305 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik 45 ilde düzenlenen “Narkogüç-43” operasyonlarında 1 ton 661 kilogram uyuşturucu madde ve 417 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 305 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 12-01-24 08:56

Fatih Portakal'dan zehir zemberek sözler! O ankete isyan etti: Bunlara ders verilmesi gerekiyor

Türkiye yerel seçime giderken kritik eşikler yavaş yavaş aşılmaya başlandı. Aday açıklama süreci kısaldı ve çok sayıda aday kamuoyuna duyurulmaya başlandı. CHP yönetimi Hatay'da Lütfü Savaş'la devam kararı aldı. Çok sayıda tepki gelen Savaş'ın adaylığı için gazeteci Fatih Portakal da çok sert ifadeler kullandı.

Finans 11-01-24 13:23

Konya’da zehir tacirlerine operasyon

Konya’da polis ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik düzenlediği 2 farklı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 10-01-24 14:52

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 10-01-24 14:38

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arasındaki kavga alevlendi! Babasına zehir zemberek sözler

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla oğlu Ahmet Tatlıses'e dava açmıştı. Tatlıses'in oğlu bir süredir küs olduğu babasına dair zehir zemberek ifadeler kullandı.

Magazin 10-01-24 11:47

Fatih Terim'in galibiyeti sonrası Yunanistan karıştı! Olympiakos başkanından zehir zemberek açıklama

Fatih Terim'in Panathinaikos'un başında aldığı 2 galibiyetle zirveye oturması sonrası Yunanistan futbolu karıştı. Olympiakos kulübü başkanı Evangelos Marinakis, futbolda artan şiddet olayları sonrası ateş püskürdü.

Spor 08-01-24 13:56

'Morfin ve siyanürden daha güçlü bir zehir' Bir aile hastanelik olmuştu! 'Rus ruleti' diyerek açıkladı...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, “Balon balığı yiyerek hayatınızla ‘Rus ruleti’ oynamayın” dedi.

Haber 06-01-24 09:53

Uzman isimden balon balığı uyarısı! '1 miligram zehri bile 70 kiloluk birini öldürebilir'

Balon balığı zehirlenmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Aydın, zehirlenme sonrasında alınacak önlemlere ilişkin de bilgi verdi. Aydın, “İçerisinde tetrodotoksin zehri olan balon balığı, çok tehlikelidir. Çünkü bu zehir oldukça güçlüdür. Bir miligram yani çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar kadar zehir bile 70 kilogram bir yetişkini öldürebilir. Bir balon balığının yenilmesiyle de zaten bu miktara maruz kalınır. Balon balığı tüketiminin yüzde 70’i ölümle sonuçlanır” dedi.

Haber 05-01-24 09:59

7 kişilik aile zehirlendi! Uzman isimden balon balığı uyarısı: Tamamı zehirli, ölüme kadar gidebilir

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişilik aile hastanelik oldu. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, balon balığının tüketilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Turan, ""Balon balığının etinde tetrodotoksin (TTX) kimyasalı denilen bir zehir bulunmaktadır. İnsan ölümüne kadar gidebilen rahatsızlıklar oluşturabilirler" uyarısında bulundu.

Haber 03-01-24 19:52

Kavak’ta zehir tacirlerine geçit yok

Samsun’un Kavak Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede ailelerin huzurunu kaçıran zehir tacirlerine göz açtırmadı.

Yurthaber 03-01-24 09:43

İzmir’de yakalanan zehir taciri tutuklandı

İzmir’in Buca ilçesinde, yarım kilodan fazla eroin ve hassas terazi ile yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 03-01-24 08:46

Konya’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı

Konya’da polis ekiplerin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 10 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklandı.

Yurthaber 02-01-24 10:35

İstanbul'da o ambulans siren çalıp yol istedi... Arkasından kirli bir tezgah çıktı! İçindekiler de sağlıkçı ama gerçek göründüğü gibi değil

İstanbul'da akıllara durgunluk veren kirli bir tezgah ortaya çıkarıldı. Üstelik bu kirli oyunda zehir tacirleri bir de ambulansı kullandı. İstanbul Emniyeti'nin bir süredir şüphelenip takibe aldığı özel bir ambulansın uyuşturucu sevkiyatı yaptığı öğrenildi. İçindekiler de gerçekten sağlık personeliydi ama aynı zamanda birer zehir taciriydi. Zehir tacirlerinin 'Nasıl olsa polis durdurmaz' diyerek İstanbul'da kapı kapı dolaşıp ellerindeki beyaz poşetle uyuşturucu taşıdığı öğrenildi.

Haber 28-12-23 09:49

Bakan Yerlikaya duyurdu! 41 ilde operasyon, 418 kişi yakalandı

İçişleri Ali Yerlikaya, 41 ilde zehir tacirlerine yönelik operasyonda 418 kişinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya operasyonda 1 ton 480 kg uyuşturucu madde ele geçirildiğini ifade ederken "Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" dedi.

Haber 28-12-23 08:42

Narkogüç-40 Operasyonunda İstanbul'da yakalanan 5 zanlı adliyeye gönderildi

Uyuşturucu imal eden ve satan "zehir tacirlerine" yönelik 47 ilde düzenlenen "Narkogüç-40 Operasyonu" kapsamında, İstanbul'da gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 22-12-23 13:54

Aynı masada hep beraber oturdular! Bir tek kendisi sağ kaldı... Eski kayınvalidesi ve sevgilisini zehirleyerek öldürdü

Brezilya'da bir fırından aldığı keklerin üzerine zehir sürdüğü iddia edilen Amanda Partata Martoza isimli bir kadın eski kayınvalidesi ve sevgilisini öldürmekle suçlanarak tutuklandı. Hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra eski kayınvalidesi ve sevgilisi birkaç saat sonra hayatını kaybederken Martoza'nın masada sağ kalan tek kişi olması şüphelerin onun üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

Trend 22-12-23 08:48

Zehir zemberek konuşan Akşener'e dakikalar içinde yanıt verdi! İmamoğlu: Bazı dostların haddini aştığı yeni bir oyunla karşı karşıyayız

Akşener isim verdi, İmamoğlu ise üstü kapalı ifadeler kullandı ama ikisi de sert konuştu! İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında istifa ve ihraçlarla sonuçlanan 'İmamoğlu' krizinin ardından muhalefet cephesinde tansiyon hayli yüksek. Dün de bazı İYİ Partililerin CHP ile Ankara ve İstanbul'da iş birliği yaptığı ortaya çıkınca Akşener bugün ateş püskürdü. İmamoğlu'ndan yanıt da çok gecikmedi.

Haber 19-12-23 15:40

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Mohammed Zakir Mıah ile Chen Xuefeng İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan iki kişinin İstanbul'da yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında "Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız" dedi.

Haber 15-12-23 08:22

Aleyna Tilki menajeri Haluk Şentürk'ün zehir zemberek sözlerine yanıt verdi! Bir oyun daha

Aleyna Tilki sosyal medyada paylaştığı videoyla konserlerinin iptal edilmesinden dert yanmıştı. Sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu söyleyen Tilki, sesi titreyerek çektiği videoda sert sözler söyleyip, küfür etmesiyle gündem olmuştu. O görüntülerin ardından menajeri Haluk Şentürk iddialar hakkında zehir zemberek sözler söyledi. Aleyna Tilki'den yanıt gecikmedi.

Magazin 09-12-23 11:39

Akşener merakla beklenen ilk açıklamasında sert çıktı! Artık bizi gül bahçeleri beklemiyor

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Meral Akşener'den merakla beklenen açıklama geldi. 2024 seçimlerinin kaderini önemli ölçüde etkileyecek karar pazartesi günü alınmıştı. İYİ Parti'nin CHP'nin iş birliği teklifini geri çevirmesi sonrası ilk kez konuşan Akşener "Bizi artık gül bahçeleri beklemiyor" sözleriyle dikkat çekti. Akşener ayrıca 6'lı masadan kalktıktan sonraki zehir zemberek açıklamasında dile getirdiği "ölüm ve sıtma" göndermesini bir kez daha gündeme getirdi.

Haber 06-12-23 11:30

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagöl, "Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy'de" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Osmanpaşa da maçın hakemine isyan etti.

Spor 04-12-23 22:32

Partisinin yetkililerini rezil etmek için hazırlanıyor! İYİ Parti'deki krizin odağındaki Ümit Dikbayır'dan zehir zemberek sözler: Anlattığımda Akşener ne yapacak?

Partinin kasasında eksik olduğu yönündeki iddialarla başlayan ancak bambaşka bir noktaya evrilen tartışmaların odağındaki İYİ Partili Ümit Dikbayır zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Partide taciz ve devamında işten çıkarma iddialarına ilişkin Dikbayır "Parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar" dedi. Olayın üstünün örtbas edildiğini öne süren Dikbayır, istifasıyla ilgili son kararını da açıkladı.

Haber 22-11-23 09:45

Orduyu topa tuttu! Babası konuşurken o paylaştı, Yair Netanyahu'ya zehir zemberek yanıt geldi

Gazze'yi işgali nedeniyle tüm dünyanın konuştuğu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, İsrail ordusunu (IDF) hedef aldığı açıklamalarıyla yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Babasının basın açıklaması yaptığı sırada sosyal medyadan paylaşım yapan oğul Netanyahu, orduyla yetinmeyip mahkemelere ve basına da sert çıktı. IDF ihtiyat kuvvetleri ise Yair Netanyahu'ya ateş püsküren bir yanıt verdi.

Haber 20-11-23 12:04

Son dakika | İstanbul'da 'Kartel-3' operasyonu: Yöneticilerden Christijan Palic Beşiktaş'ta yakalandı! Avrupa'dan Güney Amerika'ya zehir ticareti...

Son dakika haberi: Avrupa'daki kartellerle iş birliği yapıyor, Güney Amerika'daki suç örgütleriyle bağlantı kurup uyuşturucu satıyordu! Interpol tarafından mavi bülten ile aranan uyuşturucu kartelinin "Batı Balkan Kanadı" yöneticilerinden Christijan PALIČ, İstanbul'da yakalandı. "Kartel-3" operasyonunun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Haber 19-11-23 08:27

Ali Çamlı'dan zehir zemberek sözler! ''Çağdaş Atan'a hakkımı helal etmiyorum''

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer tahtasının açılmasının ardından çözüme kavuşturulmayı bekleyen dosyalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı, "Kayserispor'un en büyük ve sorunlu dosyası Bertolacci, arkasından Mensah, Atilla Turan, Denis Alibec ve Fernandes. Bunların dışındakilerin hepsi ufak tefek. Bunların toplamı da 7.5 milyon Euro" dedi. Ali Çamlı, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Spor 18-11-23 16:17