Zehra Cilingiroglu Kimdir Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali gündem oldu! Sadi baban görmesin

'Kızıl Goncalar' dizisinde Cüneyd'in kuzeni Feyza'yı canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun pozlarına sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-17 10:32:29

'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi! Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı! 'Yatak odasındaki ses kaydı...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programındaki itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa Afyonkarahisar'dan aradığını söyleyen Zehra Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi itirafları şoke etti.

Magazin 2024-04-16 11:31:54

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu tatilde de birlikte! Aşk bitti dostluk baki

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar ile birlikte Antalya'da golf oynadı. Avşar ve eski kocasının pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-11 15:11:22

Her gören onu Afrikalı zannediyor ama İzmitli! Afro-Türk Zehra Özdemir sosyal medyadan seslendi... Ben burada doğdum

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Afro Türk Zehra Özdemir'i gören herkes onu Afrikalı zannediyor. Zehra’nın doğma büyüme İzmitli Türk olduğunu öğrenince ise kimse şaşkınlığını gizleyemiyor. Türk olduğunu öğrendiklerinde insanların verdikleri tepkileri sık sık sosyal medyadan paylaşan Özdemir son olarak ise bir teyzeyle yaşadığı diyaloğu anlattı.

Trend 2024-03-26 10:01:44

Zehra Güneş, Tarkan ve Hülya Avşar ekonomistlere danışmadan adım atmıyor! 1.5 kilo altın iddiası

Müge Dağıstanlı köşesinde ünlülerin altın yatırımlarından söz etti. Aramızda Kalmasın yorumcusu bir ünlünün ekonomiste danışıp 1.5 kilo altın aldığını söyledi.

Magazin 24-03-24 14:58

Zehra Güneş'in son paylaşımı olay oldu! 'Fiziğin olay git tadını çıkar'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde imaj değişikliğine giden Güneş saçlarını koyulaştırmış ve takipçilerinden tam not almıştı. Ünlü isim şimdi de spor yaptığı anları paylaşınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 13-03-24 11:57

Zehra Güneş imaj değiştirdi! Görenler hayran kaldı: Çok yakışmış

Son dönemde servetiyle adından söz ettiren Zehra Güneş imaj değiştirdi. Saç rengini koyulaştıran başarılı voleybolcu sosyal medyadan son halini paylaşınca hayranlarından da yorumlar gecikmedi.

Magazin 12-03-24 08:01

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Zehra Güneş'in 8 Mart paylaşımı sosyal medyayı salladı! Zeynep Sever dayanamadı! Her genç kıza örneksin

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Zehra Güneş'ten 8 Mart paylaşımı geldi. Zeynep Sever dayanamadı.

Magazin 08-03-24 12:56

Zehra Güneş'in ardından o da Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı! Mert Yazıcıoğlu özel sohbet odalarına katıldı

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği 'Cüneyd' karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Dizideki performansı çok beğenilen Yazıcıoğlu şimdi de finans yönetimi için Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı.

Magazin 05-03-24 11:11

Ani vedası olay olmuştu! Deniz Baysal Teşkilat'tan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkikat dizisinde yaşanan oyuncu değişiklikleri herkesi şaşırtmıştı. Dizide 'Zehra' karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın ani vedası büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı...

Magazin 02-03-24 15:38

Zehra Güneş'in durdurulamaz yükselişi devam ediyor! Milli oyuncunun serveti dudak uçuklatan cinsten...

Ülkemizin en başarılı voleybol oyuncuları arasında yer alan Zehra Güneş'in mal varlığı ortaya çıktı. Kısa süre önce mal varlığını kontrol etmek amacıyla özel dersler de alan Zehra Güneş'in servetinin 4 milyon dolar civarında olduğu ifade edildi.

Spor 01-03-24 07:25

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın kızı Zehra dövüş dersinde... O halleri dikkat çekti

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu Tayland'da dövüş derslerine katıldı. O anları Kaya Çilingiroğlu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 25-02-24 13:56

Hülya Avşar'ın icra tebligatı kuryenin başını yakmıştı! Hülya Avşar'dan ilk açıklama geldi

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündeme geldi. Hülya Avşar'a ait icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiğini söyleyen fakat Çilingiroğlu yerine imza attığı iddiasıyla dağıtım görevlisine dava açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Avşar, "Şu anda avukatım yakından ilgileniyor. Yakaladık Allah'a şükür" dedi.

Magazin 20-02-24 15:35

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Serveti gündem olmuştu! Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş buluştu: Finans çalıştık

Dünyanın en çok kazanan kadın voleybolcuların arasında yer alan Zehra Güneş Özgür Demirtaş ile buluştu. Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş beraber poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-02-24 11:30

Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş bir araya geldi! 'Artık ömrü boyunca finansal olarak özgür olacak'

Sosyal medyadan ekonomiye dair paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu defa Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş ile bir araya geldi. O anlarda çekilen fotoğrafları paylaşan ve finans çalıştıklarını belirten Demirtaş "Artık ömrü boyunca finansal olarak özgür olacak" notunu yazdı.

Finans 17-02-24 23:55

Hülya Avşar'ın icra tebligatı onun başını yaktı! Kurye Zehra Çilingiroğlu'na teslim etti ama imzayı kendisi attı... Cezası belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündem oldu. Hülya Avşar'a gelen tebligatı kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim eden kurye imzayı kendisi atınca başı derde girdi. PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı ve cezası belli oldu.

Magazin 17-02-24 16:13

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Zehra Güneş'in kız kardeşi İrem Güneş basketbolcu o isimle aşkını ilan etti! O kare sosyal medyayı salladı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Zehra Güneş'in kız kardeşleri de ablasının izinden gidiyor. Zehra Güneş ile benzerliği çok konuşulan İrem Güneş basketbolcu o isimle aşkını ilan etti.

Magazin 16-02-24 07:21

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Melissa Vargas Azer Bülbül şarkısı paylaştı! Zehra Güneş kendini tutamadı, Hande Baladın ise...

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Melissa Vargas sosyal medya paylaşımıyla Zehra Güneş, Hande Baladın gibi isimlerinin dikkatini çekti. Melissa Vargas, Azer Bülbül şarkısının sözlerini paylaşınca Zehra Güneş'in tepkisi dikkat çekti.

Magazin 12-02-24 10:48

Ünlü iş adamına silahlı saldırı! Seyir halindeyken aracına kurşun yağdırdılar

TEM Mahmutbey mevkiinde iş adamı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in içerisinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Cengiz ailesinin şoförü yaralandı.

Haber 30-01-24 15:59

Ünlü iş adamına trafikte silahlı saldırı

TEM Mahmutbey mevkiinde iş adamı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in içerisinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Cengiz ailesinin şoförü yaralandı.

Yurthaber 30-01-24 15:30

Zehra Güneş son pozuyla olay oldu! Yakın çekime beğeni yağdı! 'Bu güzellik gerçek mi?'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Güneş bu defa son pozuyla sosyal medyayı salladı. Yakın çekim karesini paylaşan ünlü isme adeta beğeni yağdı.

Magazin 26-01-24 13:32

Vakıfbank ve milli takımın yıldızı Zehra Güneş'ten transfer itirafı! Herkesin merak ettiği soruyu böyle yanıtladı

Vakıfbank ve A Milli Voleybol Takımı'nda forma giyen Zehra Güneş, kariyerine dair konuşurken, herkesin merak ettiği konulardan biri olan transfere dair de oldukça dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 07:44

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Zehra Güneş davet tarzıyla olay oldu! Saçı, makyajı ve kıyafetiyle geceye damga vurdu! 'Dünyanın en güzel kızı'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Dün akşam düzenlenen bir davete katılan Zehra Güneş saçı, makyajı ve kıyafetiyle geceye damga vurdu. Güneş'in tarzına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-24 07:02

Hülya Avşar simitten sonra zenginlik açıklamasıyla gündem oldu... Özgür Demirtaş'tan Avşar'a bomba yanıt geldi

Hülya Avşar Sarıyer’deki bir balık restoranından kızı Zehra Çilingiroğlu’yla birlikte çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Avşar, “Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur” ifadelerini kullandı. Avşar'ın konuşması sosyal medyada gündem oldu. Avşar'a, ekonomist Özgür Demirtaş'tan yanıt geldi. Demirtaş, Hülya Avşar'a kendi sözleriyle yüklendi.

Magazin 17-01-24 14:44

Zehra Güneş Ebrar Karakurt ile pozlarını paylaştı! Canımın içi...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. Zehra Güneş son olarak yine sık sık adından söz ettiren arkadaşı Ebrar Karabulut ile pozlarını paylaştı.

Magazin 17-01-24 11:13

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra 26 yaşına girdi! Baba kız pozuna beğeni yağdı

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu 26 yaşına girdi. Çilingiroğlu kızı Zehra'nın doğum gününü sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile kutladı. Zehra Çilingiroğlu da babasıyla pozunu kendi sayfasında paylaştı. Zehra'nın baba kız pozuna beğeni yağdı.

Magazin 16-01-24 16:00

Şehir Hastanesi'nde 1 yıl 4 gün sonraya randevu! Görünce inanamadı, sosyal medyada isyan etti

Şehir Hastanesi'ne randevu almak için başvuran bir vatandaş, tam 1 yıl 4 gün sonraya randevu verilmesine isyan etti. Söz konusu tarihi görünce gözlerine inanamayan vatandaşın sosyal medyadaki isyanı ise gündem oldu. Bir video paylaşan adam "16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" diye sordu.

Haber 15-01-24 06:23

İş yerinde kurşun yağdırmıştı! Kan donduran cinayetin cezası belli oldu

Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu'nun (45) cezası belli oldu. İndirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edilen Fahrioğlu, ‘Ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan da 1 yıl hapse çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 16:30

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-24 15:17

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu! İYİ Parti'den geçmiş rozetini Erdoğan takmıştı...Nebi Hatipoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını açıkladı. İYİ Parti’den istifa ederek Eskişehir Milletvekili olarak AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nebi Hatipoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber 07-01-24 15:08

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

Finans 07-01-24 07:47

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in Alperen Şengün paylaşımı gündem oldu !

VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. Güneş, NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün'le ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Magazin 05-01-24 11:43

Zehra Güneş arkadaşı Beliz Başkır ile yeni yıl pozlarını paylaştı! Elbise yakıyor

VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. "En güzel voleybolcu" yorumlarına yağan Güneş bu sefer arkadaşı Beliz Başkır ile pozlarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 03-01-24 14:54

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-23 20:21