Zerrin Tekindor Haberleri Ve Son Dakika Zerrin Tekindor Haberleri

Zerrin Tekindor Haberleri Ve Son Dakika Zerrin Tekindor Haberleri

5 Ağustos 1964, Burhaniye doğumlu olan Türk tiyatro oyuncusu ve ressam Zerrin Tekindor, orta öğrenimine kadar Ankara’da yaşamıştır. 1985 yılında lisans eğitimini de Ankara’da tamamlamak üzere Hacettepe Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Üniversiteye başladığı ilk yıldan itibaren Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır. Burada birçok oyunda oynamıştır. 2003’te İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayini gerçekleştiği için, İstanbul’a taşınmıştır. Burada; “Dünyanın Ortasında Bir Yer”, “Vahşet Tanrısı”, “Müfettiş”, “Kim Korkar Hain Kurttan” oyunlarında rol almıştır. 2014 yılında 3 kez Afife Tiyatro Ödülü’nü almaya layık görülmüştür. Kendisi İstanbul’daki tiyatro çalışmalarına devam ederken Aşkı-Memnu, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi sevilen dizi projelerinde de yer almıştır.

Zerrin Tekindor Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-2024 09:36

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 15:05

Yalı Çapkını’nın Halis Ağa’sı Çetin Tekindor’un oğlunu görenler çok şaşırdı! Meğer o da ünlüymüş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Halis Ağa karakteri ile büyük beğeni toplayan Çetin Tekindor, özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Ünlü oyuncu Çetin Tekindor'un oğlunu görenler ise çok şaşırıyor. Annesi ve babasının izinden giden Hira Tekindor yakışıklılığıyla dikkat çekiyor.

Magazin 24-06-2023 16:45

YÜZ YILLIK MUCİZE FİNAL bölümü izle! Star Tv Yüz Yıllık Mucize dizisi finalde ne olacak, nasıl bitiyor? İşte 13. bölüm fragmanı!

Yüz Yıllık Mucize dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. Erken final kararı alan dizi 13. bölümü ile sonlanacak. Yüz Yıllık Mucize'nin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Star Tv Yüz Yıllık Mucize dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-2023 19:29

Yüz Yıllık Mucize'nin Süreyya'sı Zerrin Tekindor'un oğlu da çok ünlü çıktı! 'Babasının kopyası'

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Matmazel karakteriyle hafızalarımıza kazınan Zerrin Tekindor şimdilerde başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Zerrin Tekindor'un özel hayatı da merak edildi. Tekindor'un eski eşi ve oğlu da çok ünlü çıktı.

Magazin 07-04-2023 08:39

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sezonun yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize sıra dışı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 01-04-2023 20:16

Böylesi hiç görülmemişti! Yüz Yıllık Mucize'de genç Süreyya'yı oynayan Cemre Gümeli'yi görenler hayret ediyor

Yüz Yıllık Mucize dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Geçmişe dönüşlerin yapıldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya karakterinin gençliği, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Zerrin Tekindor ile benzerliği oldukça fazla olan genç Süreyya'yı Cemre Gümeli canlandırıyor.

Magazin 30-03-2023 23:24

Zerrin Tekindor yeni diziyle ekrana dönüyor!

Zerrin Tekindor Hilal Saral'ın yeni dizisi "Ab-ı Hayat"la anlaştı. OGM Pictures’ın 'Yalı Çapkını', 'Çöp Adam' ve 'Ömer'in ardından Star için çekeceği “Ab- ı Hayat” dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu.

Magazin 16-01-2023 17:06

Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda finali ne zaman, 2. sezon tarihi belli mi?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 8. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda finali ne zaman, 2. sezon tarihi belli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 25-10-2022 23:42

Dünyayla Benim Aramda 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kim?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 6. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kim?

Magazin 12-10-2022 22:02

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreni yapıldı

Törende, Altın Portakal sahibi oyuncular Perihan Savaş ile Erkan Can'a "Onur Ödülü", Zerrin Tekindor'a ise "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" verildi - Bu yıl ilk kez düzenlenen Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması’nda da ödüller sahiplerini buldu - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Hem ülkemizin hem de şehirlerimizin uluslararası rekabeti açısından bu tarz festivaller büyük bir önem arz etmektedir"

Yurthaber 01-10-2022 22:42

Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor'un eski eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlü oyuncuymuş...

Yıllar geçmesine rağmen hafızalardan silinmeyen ve sosyal medyada halen gündem olmaya devam eden Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'in öğretmeni Matmazel rolüne hayat veren Zerrin Tekindor'un eski eşi bakın kim çıktı.

Magazin 24-05-2022 23:12

Annesini Zerrin Tekindor'u Cannes'da yalnız bırakmadı! İşte Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğulları Hira

George Miller’in yönettiği, Tilda Swinton ve Idris Alba’nın başrol oynadığı “Three Thousand Years of Longing” filminde rol alan Zerrin Tekindor, filmin prömiyeri için Cannes Film Festivali’ndeydi. Ünlü oyuncunun oğlu Hira Tekindor da annesini yalnız bırakmadı.

Magazin 24-05-2022 09:55

Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor hayran bıraktı! Işıl ışıl parlıyor

2008-2010 yılları arasında yayınlanan unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu'da Matmazel rolünü canlandıran Zerrin Tekindor, aradan yıllar geçmesine ve sonrasında birçok projede daha yer almasına rağmen seyircilerin aklına 'Matmazel' rolüyle kazındı. Ünlü tiyatrocu Zerin Tekindor, Instagram paylaşımıyla hayran bıraktı.

Magazin 20-05-2022 11:33

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ali Vefa, hayallerine kavuşuyor

FOX TV’nin sevilen ve ilgiyle takip edilen Mucize Doktor dizisi, otizmli bir çocuğun doktor olma hayaliyle başlıyor. Başrollerinde; Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Zerrin Tekindor ve Özge Özder gibi başarılı isimlerin yer alıyor. Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz 59. Bölümünde yeni şef Muhsin, Ali ve Nazlı’nın hastanedeki bölümlerini ayırarak onlara bir ders vermenin peşindeydi. Ferman ise, Ali’yi Muhsin’den korumanın yolunu bulmuştu.

Magazin 29-04-2021 16:39

Mucize Doktor'a flaş transfer! Zerrin Tekindor Mucize Doktor'da hangi rolde oynayacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı. Mucize Doktor'a yeni katılan usta oyuncu Zerrin Tekindor, Ezo'nun annesi Vuslat karakterini canlandıracak.

Magazin 11-01-2021 19:57

Zerrin Tekindor elleriyle kanguru besledi

Bir süredir Avustralya'da olan Zerrin Tekindor, önceki gün sosyal medya hesabından kanguruları beslediği anları paylaştı. Tekindor'un gönderilerine beğeni yağdı.

Magazin 23-12-2020 15:52

Öykü Karayel, Bir Başkadır'daki Meryem karakteriyle sosyal medyayı salladı! Öykü delirdin mi o nasıl oynamak öyle?

Öykü Karayel, Netflix'in yeni Türk dizisi Bir Başkadır'daki oyunculuğuyla büyük beğeni topladı. Bir Başkadır'da Meryem'i canlandıran Öykü Karayel'e Kuzey Güney dizisinde annesini canlandıran Zerrin Tekindor da övgü yağdırdı. Karayel'in paylaşımına yorum yapan Tekindir, "Öykü delirdin mi o nasıl oynamak öyle?" yorumunu yaptı. Öykü Karayel sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 14-11-2020 03:10

Zerrin Tekindor oğlu Hira’nın doğum gününü kutladı! Hira Tekindor sosyal medyayı salladı!

Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel Deniz karakteriyle popülerliğe kavuşan Zerrin Tekindor oğlu Hira’nın 31. yaş gününü kutladı. Güzel oyuncunun paylaşımının sonrasında oğlu Hira Tekindor gündem oldu. Yakışıklı tiyatro yönetmeni kısa sürede araştırılan konular arasında yerini aldı.

Magazin 24-09-2020 17:23

Zerrin Tekindor yeni imajıyla dikkat çekti!

Yayınlandığı dönemde Aşk- Memnu'nun Matmazel'i olarak izleyicinin beğenisini toplayan Zerrin Tekindor yeni imajıyla dikkat çekti.

Magazin 02-03-2020 16:09

Zerrin Tekindor Zemberi'yle dönüyor! Bambaşka bir rolde...

Ay Yapım'ın bu sezon merakla beklenen dizisi 'Zemheri'nin kadrosunda yer alan usta oyuncu Zerrin Tekindor, bu kez seyirciyi şaşırtacak. Zerrin Tekindor bambaşka bir rolle ekranlara dönüyor.

Magazin 06-01-2020 16:23

Zerrin Tekindor'u kızdıran Haluk Bilginer sorusu

Haluk Bilginer’in eski sevgilisi olan Zerrin Tekindor’a yöneltilen Haluk Bilginer sorusu, Tekindor’un keyfini kaçırdı.

Magazin 06-12-2019 16:50

Sanatçı Yıldız Kenter'in vefatı ünlü isimleri üzdü

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: - "Tiyatroya adanmış bir hayat. Tiyatro ile soluklanan güzel insan. Sürekli parlayan bir yıldız" - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: - "Genç oyuncuların deniz feneri oldu" - Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Haluk Levent: - "Gerçekten de bu dünyadan bir 'Yıldız' geçti"

Magazin 17-11-2019 23:29

Müstakbel Aile ekibi Kıbrıs’ta

'Müstakbel Aile' filminin çekimleri Kıbrıs’ta devam ediyor.

Trend 09-09-2019 17:08

Zerrin Tekindor son imajıyla şaşırttı!

Son olarak Şahin Tepesi adlı dizi ile ekran karşısına çıkan Zerrin Tekindor'un yeni imajı, ünlü oyuncuyu yaşlı gösterdiği öne sürülerek eleştiri odağı oldu.

Magazin 18-05-2019 15:22

Zerrin Tekindor doğum gününü böyle kutladı!

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, 54’üncü doğum gününü Instagram'dan paylaştığı ilginç fotoğrafla kutladı.

Magazin 07-08-2018 02:55

Sanatla yapacağınız tanıtımın önüne hiçbir şey geçemez

"5. Frankfurt Türk Tiyatro Festivali" kapsamında, Frankfurt Rüsselsheim Tiyatro'da bir söyleşi gerçekleştirildi - Oyuncu Zafer Algöz: - "İstediğiniz kadar bir ülkenin başka bir ülkeyle kaynaşmasını gerçekleştirebilmek için dünyanın parasını akıtın, kültür sanatla yapacağınız tanıtımın önüne hiçbir şey geçemez" - "Batı ülkelerinde oynanan dünyanın bildiği klasik ya da modern oyunları kalkıp burada oynayarak, bizim de onları yapabileceğimizi göstermemiz gerek" - Oyuncu Zerrin Tekindor: - "İyi yazarlar tarafından yazılan inanılmaz karakterler var. Onları oynayabilmek çok büyük bir şans ama 'Hiçbir zaman oynadığınız rolden etkilenmezsiniz.' diyen bence yalan söylüyor"

Haber 12-05-2018 16:43

Ünlü oyuncu güzelliğini anneden almış!

İşte her daim ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ünlülerin anneleri...

Magazin 10-10-2017 12:11

Ayrılık nedeni Aşkın Nur Yengi mi?

Haluk Bilginer bir süredir Zerrin Tekindor ile beraberdi. İkili yolları ayırdı. Ayrılık nedeni ise Haluk Bilginer'in eski eşi Aşkın Nur Yengi ile yeniden görüşmeye başlaması oldu.

Magazin 15-05-2017 11:07

Zerrin Tekindor oğlu için sevgilisi Haluk Bilginer'i karşısına aldı

Zerrin Tekindor, oğlunun yönettiği oyun için sevgilisi Haluk Bilginer ikinci bir yönetmen isteyince ikilinin arası açıldı.

Magazin 17-04-2017 11:57

Hilal Saral:Bu rock işaretidir

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kara Sevda'da Leyla karakterine hayat veren Zerrin Tekindor'un, rock işareti yaptığı fotoğrafı, dizinin yönetmeni Hilal Saral Instagram sayfasından paylaştı.

Magazin 15-12-2016 08:08

Kara Sevda'da bebek krizi

Kara Sevda dizisinin güzel oyuncusu Neslihan Atagül, geçtiğimiz gün dizi setinden Zerrin Tekindor'un elinde bir bebeği sağa sola salladığı videoyu paylaştı, sosyla medya karıştı, yapımcısı da genç oyuncuyu uyardı.

Magazin 26-09-2016 08:09

Zerrin Tekindor 'Kraliçe gibi'

Star TV'nin fenomen dizisi 'Kara Sevda'da Leyla karakterine hayat veren Zerrin Tekindor, İngiltere'de tatiline devam ediyor.

Magazin 29-07-2016 12:14

Zerrin Tekindor ve oğlu Hira Tekindor hacker'ları şikayet etti

Sosyal medya hesapları hacker'lar tarafından ele geçirilen Zerrin Tekindor ve oğlu Hira, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 28-04-2016 09:40

Zerrin Tekindor'a hacker şoku

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor ve oğlu Hira Tekindor da hacker şoku yaşayan isimler kervanına katıldı.

Magazin 22-04-2016 18:49

Evlilik sorusu Zerrin Tekindor'u kızdırdı

Başarılı oyuncu Zerrin Tekindor, önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi.

Magazin 07-02-2016 09:56

Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer'in Fransa romantizmi

2016'yı Fransa-Strasbourg'da karşılayan Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor, yeni yılın ilk gününde sosyal medyada birbirinden romantik fotoğraflar paylaştı.

Magazin 03-01-2016 12:29

Haluk Bilginer ile Çetin Tekindor aynı karede

Hira Tekindor'un yönetmenliğini üstlendiği "Köprüden Görünüş" adlı tiyatro oyununun galası, Kadıköy Oyun Atölyesi'nde yapıldı. Gece, birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Magazin 03-10-2015 09:46

Aşk-ı Memnu 5 yıl sonra yine gündeme oturdu

Kanal D'nin 2008 - 2010 yılları arasında büyük ilgiyle izlenen dizi Aşk-ı Memnu, 5 yıl sonra yine gündeme oturmayı başardı.

Magazin 22-07-2015 16:20

Tekindor Bilginer aşkı devam ediyor

Kavga ettikleri için ayrılma noktasına geldikleri iddia edilen Zerrin Tekindor ve Haluk Bilginer çifti, Londra'ya tatile gitti.

Magazin 06-07-2015 14:28

Kurt Seyit ve Şura İstanbul Final Bölümü 2. Fragmanı

Kurt Seyit ve Şura'nın hikayesi İstanbul'da son bulmuş, Seyit'in Şura'yı uğurladığı gemi limandan ayrılmış, ama Seyit'in gönlündeki gemi hala demirli durmaktadır. Seyit Şura'nın hayalinin peşini bırakamaz. Bütün gün anılarının peşinde dolaşır durur. Kurt Seyit ve Şura İstanbul final bölümüyle 20 Kasım Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 20-11-2014 11:09

Kurt Seyit ve Şura İstanbul Final Bölümü Fragmanı

Kurt Seyit ve Şura'nın hikayesi İstanbul'da son bulmuş, Seyit'in Şura'yı uğurladığı gemi limandan ayrılmış, ama Seyit'in gönlündeki gemi hala demirli durmaktadır. Seyit Şura'nın hayalinin peşini bırakamaz. Bütün gün anılarının peşinde dolaşır durur. Kurt Seyit ve Şura İstanbul final bölümüyle 20 Kasım Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:15

Kurt Seyit ve Şura İstanbul Final Bölümü Galerisi

Kurt Seyit ve Şura'nın hikayesi İstanbul'da son bulmuş, Seyit'in Şura'yı uğurladığı gemi limandan ayrılmış, ama Seyit'in gönlündeki gemi hala demirli durmaktadır.

Magazin 19-11-2014 12:14

Farah Zeynep Abdullah'tan sürpriz karar

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinde oynayan Farah Zeynep Abdullah üst üste 4 dönem işinde rol aldı. Ünlü oyuncu artık günümüz dizisinde oynamak istiyor.

Magazin 17-11-2014 12:20

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 20. Bölüm Galerisi

Alya, "Kardeşinin katili Petro'dur, bu mektup da bunun kanıtıdır" demek için gece yarısı Kurt Seyit'in kapısını çalar.

Magazin 12-11-2014 16:34

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 20. Bölüm Fragmanı

Alya, "Kardeşinin katili Petro'dur, bu mektup da bunun kanıtıdır" demek için gece yarısı Kurt Seyit'in kapısını çalar. Ancak, Seyit'in yanında Mürvet'i görünce, Seyit'in yeni hayatını bu mektupla alt üst edeceğini bir kez daha fark eder. Seyit'e sadece, Billy'den intikamını aldığını söyler ve Seyit'ten yardım ister. Kurt Seyit ve Şura İstanbul yeni bölümüyle 13 Kasım Perşembe 22:30'da Star'da...

Magazin 11-11-2014 09:06

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 19. Bölüm Galerisi

Seyit Mürvet'i daha yakından tanımak, onunla bir yuva kurmak için çaba sarfederken, Şura Petro ile evlenme kararının sancılarını çekmektedir.

Magazin 06-11-2014 16:13

Kıvanç o hatayı yapmasa iyiydi

Posta Gazetesi TV eleştirmeni Mesut Yar, erken final yapacak 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' dizisiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Magazin 04-11-2014 09:47

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 19. Bölüm Fragmanı

Seyit Mürvet'i daha yakından tanımak, onunla bir yuva kurmak için çaba sarfederken, Şura Petro ile evlenme kararının sancılarını çekmektedir. Tina ile tartışırlar. Kendisine küs olan Sabri'nin gönlünü almaya çalışırken Seyit, Petro ve Şura'nın nişanlandıklarını, evleneceklerini öğrenir. Kurt Seyit ve Şura İstanbul yeni bölümüyle 06 Kasım Perşembe akşamı saat 22:00'da Star'da...

Magazin 04-11-2014 09:31