Zeynep Sever Demirel Haberleri

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, depremden saatler önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı! Bir daha bu kadar mutlu olamadım

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremi olmadan saatler önce çekildiği karesini takipçileriyle paylaştı. Demirel’in paylaşımına düştüğü not ise duygulandırdı.

Magazin 06-02-2024 10:07

Dubai'ye tatile giden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel dantelli eteğiyle büyüledi! Volkan'a saygımdan bakmadım

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile dünyaevine giren Zeynep Sever Demirel Dubai'ye tatile gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 02-02-2024 15:52

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ilk defa açıkladı 'Adamın karısını arayıp...' Yıllar önce yaşanmıştı! Şişe kırma olayının aslını anlattı

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve şimdilerde Hatayspor'un Teknik Direktörü olan Volkan Demirel, yıllar önce bir gece kulübünde bir kişinin kafasında, eşine yan baktığı için şişe kırması olayıyla haber olmuştu. Yıllar sonra Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, o olayın aslını anlattı. Bunun yalan olduğunu ve şişe kırma olmadığını söyleyen Zeynep Sever Demirel, "Volkan adamın karısını arayıp durumu anlattı. 'Kocanla kavga ettik ama Zeynep'le alakası yok, aranız bozulmasın' dedi" şeklinde konuştu.

Magazin 22-12-2023 16:22

Göğüs dekoltesindeki detay dikkat çekti! Zeynep Sever eşi Volkan Demirel'e mesajla gönderme yaptı

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Zeynep Sever Demirel göğsündeki gül detayıyla dikkat çekerken kocasına da gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 03-08-2023 14:01

Zeynep Sever Demirel

Zeynep Sever Demirel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Sever Demirel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Volkan Demirel'in karısı Zeynep Sever 'Git Kuran-ı Kerim oku' mesajını paylaşıp sert çıktı

Depreme Hatay'da yakalanan teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Seksenler dizisiyle bir süre ekranda olan Zeynep Sever kendisine gelen 'Git Kuran-ı Kerim oku' mesajını paylaşıp sert çıktı.

Magazin 16-04-2023 15:50

Son dakika: Volkan Demirel, deprem sonrası canlı yayın açarak yardım istedi! ''Yardım, yardım! Lütfen, insanlar çok kötü! Allah rızası için...''

Korkutan deprem sonrası son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana, Hatay ve birçok ilde hissedilen depremin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den paylaşım geldi. Kendilerinin iyi olduğunu dile getiren Zeynep Sever Demirel, yakınlarına ulaşamadıklarını ifade etti. Instagram hesabından canlı yayın açan Volkan Demirel, gözyaşları içinde yetkililerden yardım istedi.

Spor 06-02-2023 12:58

Volkan Demirel'in Hatayspor'a imzası sonrası Zeynep Sever Demirel'den güldüren paylaşım! Kiloya dikkat...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da Serkan Özbalta'dan boşalan teknik direktörlük görevine Volkan Demirel getirilmişti. En son Fatih Karagümrük'ü çalıştıran ve performansıyla dikkat çeken Demirel, Hatay ekibi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Genç çalıştırıcının imzası sonrasında eşi Zeynep Sever Demirel'den Instagram'da bir paylaşım geldi. Zeynep Sever Demirel; evlilik yıl dönümlerini kutlarken, eşine de uyarıda bulundu.

Spor 22-09-2022 16:23

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever derin yırtmacıyla olay oldu! Takipçilerinden tam not aldı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Tescilli Güzel Demirel, bu defa derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Magazin 18-09-2022 21:28

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kızıyla poz verdi! Tescilli güzel fit pozlarıyla büyüledi

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak bikinili pozlarıyla takipçilerini büyüleyen isim, bu kez kızıyla birlikte poz verdi.

Magazin 14-09-2022 12:48

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever süper mini şortlu poz verdi!

"2009 Miss Belçika" güzeli 32 yaşındaki Zeynep Sever, sosyal medyadan takipçileri için sık sık paylaşım yapıyor. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle büyüleyen Zeynep Sever, süper mini şortuyla ayna karşısında poz verdi.

Magazin 27-06-2022 00:10

Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever çocuklarıyla tatilde! Zeynep Sever bikinisiyle boy gösterdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Seksenler oyuncusu Zeynep Sever dizisi sezon finali yapınca soluğu ailesiyle tatilde aldı. Volkan Demirel-Zeynep Sever çifti, kızları Yade ve Yeda ile birlikte Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi.

Magazin 24-06-2022 10:32

Zeynep Sever eşi Volkan Demirel ile dalga geçti! Efsane gözlükle poz

Oyuncu ve model Zeynep Sever eşi Volkan Demirel'in yıllar önce verdiği bir pozdaki gözlüğü bulunca kendini tutamadı. Demirel'in gözlüklü fotoğrafı uzun yıllar sonra eşi Zeynep Demirel tarafından yeniden gündeme geldi. İkilinin fotoğraf altındaki yazışması da dikkat çekti.

Magazin 23-06-2022 09:26

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever mini elbiseli pozuyla mest etti! Sen nesin böyle ya

Sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde yer almaya devam eden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, çok konuşulacak pozlarına bir yenisini daha ekledi. Güzelliği ve düzgün vücuduyla beğeni toplayan Zeynep Sever Demirel, mini elbisesiyle kamera karşısında yerini aldı.

Magazin 20-06-2022 00:07

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever tatilde! Gece eğlence sabah spor

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel şu sıralar ailesiyle birlikte tatilde. Seksenler dizisinde rol alan Zeynep Sever gece eğlendiği anları paylaştı sabah ise sporunu aksatmadı.

Magazin 17-06-2022 17:28

Demet Şener kızını paylaştı! Zeynep Sever, Pınar Altuğ ve Defne Samyeli yorumsuz bırakmadı

İbrahim Kutluay ile evliliğinden iki çocuğu olan manken Demet Şener kızı İrem Kutluay'ın doğum gününü kutladı. Demet Şener kızının fotoğrafını paylaşınca Zeynep Sever, Pınar Altuğ ve Defne Samyeli fotoğrafı yorumsuz bırakmadı. Şener'in takipçileri 16 yaşına basan kızını görünce "Güzelliği anneden" yorumları yaptı.

Magazin 10-06-2022 11:23

Teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı! Bu güzellik şaka mıdır?

Pozlarıyla Instagram fenomenlerini aratmayan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. İki çocuk annesi Zeynep Sever, göğüs dekolteli pozunu paylaştı.

Magazin 06-06-2022 23:41

Teknik Direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever göğüs dekolteli poz verdi

Volkan Demirel, Zeynep Sever ile 2010 yılında hayatını birleştirdi. Volkan Demirel ile mutlu evliliği devam eden Zeynep Sever, cesur pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 29-05-2022 14:25

Zeynep Sever Büyüdükçe daha fıstık oldun yorumuna bakın ne yanıt verdi

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Zeynep Sever son olarak beyaz yarım bady'siyle verdiği pozu paylaştı. Ünlü isim "Büyüdükçe daha fıstık oldun" yorumuna ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 27-05-2022 11:32

Zeynep Sever Demirel Mardin'den paylaştı! Yorum yağdı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever zaman zaman yaptığı iddialı pozlarla adından söz ettiriyor. Seksenler dizisinde rol alan Zeynep Sever Demirel Mardin'de katıldığı bienalden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Demirel'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-05-2022 12:18

Teknik Direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever güzelliğiyle büyüledi!

Son zamanlarda Instagram fenomenlerini aratmayan pozlarla adından söz ettiren Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel bu pozlarına devam ediyor. Sporla iç içe yaşayan Demirel, bu defa tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 18-05-2022 10:09

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Diyarbakır'da catwalk yaptı! 'Podyuma çok yakışıyorsun'

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever zaman zaman yaptığı iddialı pozlarla adından söz ettiriyor. Seksenler dizisinde rol alan Zeynep Sever Demirel Diyarbakır'da bir etkinliğe katılarak resmen podyumlara döndü. Volkan Demirel'in eşine 'Podyuma çok yakışıyorsun' yorumları yağdı.

Magazin 12-05-2022 09:46

Zeynep Sever Demirel'in iddialı tarzına yorum yağdı! Yenge iyice şaşırdın

Seksenler'in 'Amelie'si Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu. İki kız çocuğu annesi olan Zeynep Sever Demirel'in tarzına yorum yağdı. Bazı takipçiler ise Volkan Demirel'in eşine "Yenge iyice şaşırdın" yorumları yaptı.

Magazin 01-05-2022 11:30

Teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel amuda kalktı

Teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, geçtiğimiz günlerde mini şortu ve sütyeniyle verdiği pozla gündeme gelmişti. Her yaptığı olay olan Zeynep Sever Demirel bu defa amuda kalktı.

Magazin 19-04-2022 19:17

Teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, mini şortu ve sütyeniyle poz verdi

Eski futbolcu yeni teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, son zamanlarda sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Zeynep Sever Demirel'in, 2010 yılında hayatını birleştirdiği Volkan Demirel ile mutlu evliliği sürüyor. Demirel mini şortu ve sütyeniyle poz verdi.

Magazin 15-04-2022 13:39

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel karın kaslarını sergiledi! Volkan Demirel çok şanslı

Eski futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel son zamanların en çok takip edilen isimlerinden biri haline geldi. Aktif sosyal medya kullanıcısı olan Zeynep Sever Demirel tarzıyla dikkat çekiyor.

Magazin 08-04-2022 21:52

Bikinili pozları olay olmuştu! Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den dekolteli paylaşım

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Sever Demirel'in geçtiğimiz dönemlerde paylaştığı bikinili pozları olay olmuştu. Kusursuz fiziğiyle takipçilerinden tam not alan Demirel, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 01-04-2022 22:35

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel vücudunu saran taytıyla büyüledi! 'Kim der 2 çocuk annesi'

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Amelie' karakteriyle büyük beğeni toplayan tescilli güzel Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabından spor yaptığı anları paylaştı. Yeda ve Yade adında iki kız çocuğu annesi olan Zeynep Sever Demirel'in düzgün fiziğine övgü dolu yorumlar geldi.

Magazin 17-03-2022 15:17

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel siyah spor taytıyla takipçilerini büyüledi!

Fatih Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel, yalnızca kariyeriyle değil, saha dışındaki yaşamıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Volkan Demirel'in oyuncu eşi Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabından paylaştığı tayt tulumlu pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 14-03-2022 13:47

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever mini etekle poz verdi! O pozlar Instagram'ı salladı

Son dönemlerin popüler futbolcularından Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel Instagram'ı aktif olarak kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde, düzgün fiziğinin dikkat çektiği bikinili fotoğrafları paylaşan Zeynep Sever Demirel, şimdi de mini etekli pozuyla gündeme geldi.

Magazin 06-02-2022 11:06

Zeynep Sever Demirel'den eşi Volkan Demirel'i ağlatan 40'ıncı yaş mesajı

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel, 40'ıncı yaşına girdi. Zeynep Sever Demirel, 2010 yılında nikah masasına oturduğu ve iki çocuğunun babası olan eşi için duygusal bir mesaj yayınladı. Zeynep Demirel, "En sevgili dostum… Hayat ortağım… 40’lar sana çok yakışacak. İyi ki doğdun ve iyi ki çocuklarımın babası oldun…" ifadelerini kullandı. Volkan Demirel ise eşinin paylaşımını kendi sayfasından yayınlayarak "Beni ağlattın vallahi" dedi.

Magazin 27-10-2021 21:39

Zeynep Sever Demirel, Seksenler setinden paylaştı

TRT 1'in dizisi Seksenler'in oyuncu kadrosuna dahil olan Zeynep Sever Demirel, setten karesini yayınladı.

Magazin 24-05-2021 15:35

Zeynep Sever Demirel'den yoga paylaşımı! 'Bazı sabahlar pek güzel'

Pek çok ünlü, pandemi nedeniyle spor salonlarına gitmek yerine evlerinde egzersizlerini sürdürüyor. 2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel de bu isimlerden biri. Pandemi sürecinde yogaya merak saran Demirel, yeni görüntülerini paylaştı.

Magazin 20-02-2021 11:09

Zeynep Sever Demirel taytlı tulumuyla beğeni topladı

2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel, yoga yaparken çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Demirel'in taytlı tulumuna beğeni yağdı.

Magazin 09-02-2021 11:46