Acuka Tarifi Haberleri

Sıcak ekmekle beraber tadına doyum olmaz! Kahvaltılarının aranan lezzeti muhammara tarifi

Kahvaltı en önemli olan öğünümüz olarak görülüyor. Kahvaltı sevenler bu öğünde yediklerinizi çeşitlendirmeyi seviyor. Birçok insan kahvaltıya ne yapılır? gibi düşünceler içerisine giriyor. Aslında yapmanız gerekenler oldukça basit. Sıcak ekmeğin üzerine oldukça yakışan muhammara (acuka) tarifini deneyebilirsiniz. Muhammara nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 04-10-2022 08:03

Kahvaltıda vazgeçilmeziniz olacak! Leziz Acuka Tarifi

Kahvaltılarınızı daha lezzetli yapmak için klasik tatların yanına ekstra lezzetler ekleyebilirsiniz. Çocukluğumuzu hatırlatan bir tat olan acuka ezmesi kahvaltıların vazgeçilmez ezmelerinden. Acuka ezmenizi marketlerden alabilirsiniz ancak evde yaptığınızın acukanın tadını dışarıdan aldığınız acukada bulamayacağınıza eminiz. Evde kolayca acuka ezmenizi yapabilirsiniz.

Yemek 24-05-2022 11:56

5 dakikada yapılıyor! Kahvaltı sofrasının vazgeçilmezi: Acuka tarifi

Yapımı sadece 5 dakika süren ancak lezzetine doyum olmayan acukayı kahvaltılarınızda tüketmeye başladıktan sonra fıstık ezmesini de çikolatalı lezzetleri de unutacaksınız. Bununla birlikte dakikalar içinde hazırlayacağınız acukayı sadece kahvaltılarda değil 5 çayı misafirlerinize de ikram edebilirsiniz. Pişi, ekmek, lavaş gibi gıdalara çok yakışan acuka tarifini okuyamaya başlayın. Tadı kolay kolay damağınızdan silinmeyecek acuka tarifine bayılacaksınız!

Yemek 13-10-2020 07:47

Muhammara

İster kahvaltıda tazecik ekmeğinize sürün, ister akşam yemeğinde meze olarak sofraya koyun. Közlenmiş kırmızı biberin baharatlarla uyumuna bayılacaksınız. Muhammara tarifimizi mutlaka deneyin!

Yemek 26-11-2018 12:03

Acuka Tarifi

Acuka Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Acuka Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kahvaltının vazgeçilmezi! 5 dakikada hazırlanan acuka tarifi

Anavatanı Gürcistan olan Kafkas halklarına özgü Acuka, başka yörelerde Muhammere ya da Acıka adıyla da biliniyor. Ceviz, kişniş, sarımsak gibi baharatların karışımıyla hazırlanan basit ama tadına doyamayacağınız Acuka tarifini sizin için hazırladık. Geleneksel mutfakların vazgeçilmez lezzeti acuka tarifini uygulayın, kahvaltılarınızın baş tacı olacağından eminiz!

Yemek 31-08-2018 11:46