Ataturkun En Sevdigi Yemekler Haberleri

Yemek yapmayı sevenler buraya! Mutfaktaki en büyük yardımcılarınız bu listede

Pratik ve lezzetli yemekler yapmak için doğru ekipmanlar kullanmanız son derece önemli. Mutfakta sıkça tercih edilen ve işlerinizi kolaylaştırarak leziz sofralar kurmanıza yardımcı olacak ürünleri listemizde derledik. Göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 2024-03-07 14:57:57

Demir tatlısı tarifi: Demir tatlısı nasıl yapılır?

Dünyanın farklı mutfaklarından en lezzetli tatlılar ve yemekler zaman içinde diğer ülkelerin mutfaklarına da girmeyi başarmıştır. Bunlardan biri de bir çeşit lokma tatlısı olan demir tatlısıdır. İran’da, Azerbaycan’da ve Türkiye’nin de en çok Erzurum şehrinde yapılan demir tatlısını siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 2024-02-10 14:00:56

Sevgilinizin mutfakta harikalar yaratmasına yardımcı olacak hediye önerileri

Sevgililer gününde en çok düşündüğümüz konulardan birisi de hediye seçmek ama endişelenmeyin, sizi sevindirecek bir seçkiyle karşınızdayız. Sevgiliniz yeni tarifler denemeyi ve lezzetli yemekler hazırlamayı seviyorsa ona mutfakta keyifle vakit geçirebileceği ve hobisini geliştirmesine yardımcı olacak bir hediye alabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz pek çok ürün alternatifini içeren listemize birlikte göz atalım.

Yemek 2024-02-06 15:07:39

Beşamel sos tarifi: Beşamel sos nasıl yapılır?

En lezzetli yemeklerin tadına tat katan soslardır. Et yemekleri, balık yemekleri ya da sebze yemekleri fark etmeksizin hazırlanan özel soslar sayesinde yapılan tüm yemekler, çok daha lezzetli hâle gelir. Birçok farklı yemeğe eşsiz bir lezzet katan beşamel sos da dünyaca ünlü ve bilinenin aksine yapımı son derece kolay bir sostur.

Yemek 2024-01-27 00:41:51

Diğer Haber Etiketleri

farklı yemekler leziz meyve ve sebze yiyecekler tencere tencere seti doğrayıcı bıçak seti tava kesme tahtası en iyi kesme tahtası blender etli tatlılar püf noktası tarif demir tatlısı uşak çırpma düğü siyah ekmek philips airfryer mikser arzum blender buharlı pişirici tava seti tefal tava seti lava döküm tencere ekmek yapma makinesi tarifi beşamel sos tarifi farklı tarifler meyveler ve sebzeler pate çılbır sütlaç kilis kebabı kilis tava kilis tava tarifi fritöz aşlama tüm tatlılar kestane ele istedi tatlısı tarifi yuvarlama nerenin böreği nasıl yapılır aydın mutfağı püf noktaları tencere takımı çelik tencere seti granit tencere seti karaca tencere seti çelik tencere döküm tencere emaye tencere porselen bakır tencere philips philips airfryer xxl termometre dijital termometre en sevilen yemekler sevilen yemekler Azerbaycan pirinç unu tefal actifry tefal yağsız fritöz ekmek kızartma makinesi bıçak kahve makinesi kek kalıbı glüt kırmızı mercimek kırmızı mercimek faydaları doğrama kirde ölçü aleti homend isim lakap temizlik fırın temizliği ocak kamp ocağı elektrikli ocak granit granit tava granit tava seti sahan sahan seti muz süt Mide‎ mide ağrısı yiyecek kahve fasulye Pirinç kahvaltıdan Mısır düdüklü tencere döküm döküm tava air fryer karaca arzum Xiaomi kumtel fakir luxell electrolux schafer king philips 7000 serisi bastı etli yemek tarifleri kadayıf tatlı Ramazan menüsü lazanya iftar bugün ne pişirsem mantar çorbası havuç tarator kadayıf sahra En Hamarat Benim Kadir Ezildi Yalova zeytinyağı organik soğuk sıkım ne demek zeytinyağlı pırasa nasıl yapılır Mustafa Sarıgül Cumhurbaşkanı cumhurbaşkanı adayı türkiye değişim partisi gül kurabiye lahmacu mantısı Koç burcu Boğa burcu Aslan burcu Yengeç burcu İkizler burcu Terazi burcu Başak burcu Yay burcu Akrep burcu Kova burcu Balık burcu Oğlak burcu yemek malzemeler

Mandalinalı kereviz tarifi: Mandalinalı kereviz nasıl yapılır?

En lezzetli tatlılar, yemekler ya da çorbalar kendi mevsiminde meyveler ve sebzeler kullanılarak yapılır. Siz de mevsiminde sebzelerle ve meyvelerle farklı tarifler denemek istiyorsanız mandalinalı kereviz tarifimiz tam size göre!

Yemek 24-01-24 19:04

Cezerye tarifi: Cezerye nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşitli tatlılar, yemekler, çorbalar dışında tarihi çok eskilere dayanan ve bol vitaminli, enerji deposu atıştırmalıklar da bulunur. Bunlardan biri de adını Arapça havuç anlamına gelen “cezer” kelimesinden alan cezeryedir. Adana ve Mersin bölgelerinde en yaygın olan tatlı türlerinden olan cezerye, çeşitli malzemeler kullanılarak evdeki imkânlarla da yapılabilir.

Yemek 24-01-24 17:22

Airfryer fırın sütlaç tarifi: Airfryer'da fırın sütlaç nasıl yapılır?

Airfryer sayesinde birçok yiyecek, atıştırmalık, tatlı veya birkaç aşamalı zor görünen yemekler kısa sürelerde yapılabilir. Yüzyıllardır bilinen, tüketilen ve sevilen sütlaç da son yılların en gözde mutfak aletlerinden biri olan Airfryer ile kolaylıkla yapabileceğiniz geleneksel Türk tatlıları arasında yer alır.

Yemek 19-01-24 17:24

Airfryer Kilis tava tarifi: Airfryer'da Kilis tava nasıl yapılır?

Airfryer, kısa sürelerde pişirme özelliği, diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kalorilerde yemekler hazırlaması ve pratikliği ile son yılların en gözde mutfak aleti hâline geldi. Dünyaca ünlü mutfakların yemeklerini de, Türk mutfağına has nadide lezzetleri de Airfryer ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Adını doğum yeri kabul edilen Kilis’ten alan Kilis Tava yemeğini de Airfyer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:16

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak 4000 TL altı airfryer modelleri

Evinizde sağlıklı yemekler yapmanın ve atıştırmalıkları daha hafif, daha az yağlı bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu olan airfryerlar sağlıklı yaşam tarzınıza uygun alternatifler sunuyor. 4000 TL'nin altında uygun fiyatlarla sunduğumuz bu derlemede, lezzetli yemekleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak en popüler airfryer modellerini sizler için bir araya getirdik. Hem bütçenize dost hem de mutfakta size keyifli bir deneyim sunacak airfyerlara gelin, göz atalım.

Yemek 11-01-24 16:26

Airfryer kestane tarifi: Airfryer'da kestane nasıl yapılır?

Günümüzün en gözde mutfak aletleri arasında yer alan Airfryer'da çeşitli yemekler ve tatlılar hazırlayıp sunabildiğiniz gibi lezzetli atıştırmalıklar da pişirebilirsiniz. Sebze haşlama, kızartma, közleme gibi işlemleri de Airfryer sayesinde çok kısa süreler içinde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kış aylarının en sevilen atıştırmalıklarından biri olan kestaneyi de Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:45

1 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Yeni bölümde yarışmacılar kestane ile yemekler yaptılar. İşte MasterChef ödül oyununun kazananı ve 100.000 TL büyük ödülün sahibi...

Magazin 02-12-23 12:37

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:59

MASTERCHEF YUVARLAMA TARİFİ! Aydın usulü yuvarlama nasıl yapılır?

MasterChef yuvarlama tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise yuvarlama oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu yemek için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü yuvarlama nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:52

MASTERCHEF PAŞA BÖREĞİ TARİFİ! Aydın Paşa böreği nasıl yapılır? İşte malzemeler

MasterChef paşa böreği tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise paşa böreği oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu börek için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Paşa böreği nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:43

MasterChef Gnocchi Alla Romana nasıl yapılır? İşte Gnocchi Alla Romana tarifi ve malzemeleri!

MasterChef Gnocchi Alla Romana tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde İtalyan mutfağına özgü yemekler yapıldı. en merak edilen tariflerden biri de Gnocchi Alla Romana oldu. Peki, MasterChef Gnocchi Alla Romana nasıl yapılır? İşte Gnocchi Alla Romana tarifi ve malzemeleri!

Yemek 16-11-23 21:05

MASTERCHEF BİBER ÇORBASI TARİFİ! Biber çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

MasterChef biber çorbası tarifi araştırılıyor. All Star'ın yeni bölümünde vejetaryen yemekler yapıldı. En çok merak edilen tariflerden biri ise biber çorbası oldu. Deneyenin vazgeçemediği çorbanın tarifini sizler için hazırladık. Peki, MasterChef biber çorbası tarifi nedir, nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 02-11-23 20:31

Maraş kıvrım tatlısı tarifi! Kıtır kıtır Maraş kıvrım tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Maraş kıvrım tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Kahramanmaraş'ta oynanan ödül oyunu gecesinde Maraş yöresine özgü yöresel yemekler yapıldı. En çok araştırılan tarif ise kıvrım tatlısı oldu. Peki, Kırıt kıtır Maraş kıvrım tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Yemek 27-10-23 21:37

Aperitif yemekler yaparken kullanabileceğiniz mini boy en iyi tencereler

Birbirinden lezzetli yemeklerin piştiği mutfakların vazgeçilmez eşyalarından biri elbette tencereler. Çeşitli malzemelerle ve tasarımlarla üretilen tencereler, farklı boyutlarıyla da kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Genellikle yemek ısıtmak veya tek kişilik tarifler hazırlamak için kullanılan mini tencereler de popülerlik kazanan seçenekler arasında. Siz de bu pratik ürünlerle tanışmak isterseniz işte sizin için seçtiğimiz en iyi mini tencere modelleri!

Haber 10-10-23 16:18

Yemeklerin lezzetini artıracak en iyi porselen tencere çeşitleri

Yemek pişirirken kullanacağınız tencerenin hangi malzemeden olması gerektiğine karar vermek zor olabilir. Peki ya doğal ham maddeler içeren, düşük ısıda yüksek pişirme performansı sayesinde yiyeceklerin besin değerlerini koruyan, lezzetli yemekler pişiren şık bir tencere alternatifinden bahsetsek? Gelin, yemek yaparken harikalar yaratmanıza yardımcı olacak en iyi porselen tencere çeşitlerini keşfedelim.

Haber 25-09-23 16:59

Hem sağlıklı hem de daha lezzetli yemekler için kullanmanız gereken en iyi bakır tencereler

Isıyı çok daha iyi ileterek yemeklerinizin eşit bir şekilde pişmesine ve çok daha lezzetli olmasına yardımcı olan bakır tencereler uzun yıllardır mutfakların göz bebeği! Peki, bakır tencere sağlıklı mı? Bu soruya rahatlıkla "Evet!" yanıtını verebiliriz. Kalaylanarak hazırlanan bakır tencerelerde pişirdiğiniz yemekler vitamin değerini koruyarak sağlıklı yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Eğer en iyi bakır tencere arayışındaysanız sizler için hazırladığımız listeyi inceleyebilirsiniz.

Haber 21-09-23 15:48

Fiyatı 2 bin 695 TL'ye düştü! Philips HD9255/60 Airfryer'da kısa süreli indirim

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmaya, mutfağınıza sağlık getirmeye ne dersiniz? Öyleyse size harika bir önerimiz var! Son yılların en popüler mutfak aletlerinden biri olan airfryerlar ile sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Airfryer satın almak isterseniz en sevilen modellerden biri olan Philips HD9255/60 Airfryer'ın sadcee birkaç saatliğine indirimde olduğunu da belirtelim. İndirim bitmeden, stoklar tükenmeden alın!

Haber 04-09-23 14:06

Her türlü yemekte kolayca ölçüm yapmanızı sağlayacak en iyi mutfak termometreleri

Mutfakta vakit geçirmekten hoşlanıyor ve sevdiklerinize lezzetli yemekler ikram etmek sizi mutlu ediyorsa yemekleri doğru sıcaklıkta pişirmenin lezzete ne denli etki ettiğini bilirsiniz. Dolayısıyla ister uzman bir aşçı ister yalnızca mutfakta vakit geçirmeyi seven biri olun, yemeklerinizin lezzetini katlamak için mutfak termometresine ihtiyacınız var demektir! En iyi mutfak termometresi tavsiyelerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 01-09-23 17:15

MasterChef levengi tarifi! Azerbaycan usulü levengi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Levengi tarifi MasterChef'te yapılmasıyla gündeme geldi. Azebaycan Bakü'de yapılan çekimlerde Azerbaycan'a özgü yemekler yapıldı. En çok merak edilen tariflerden biri de Levengi oldu. Peki, Azerbaycan usulü levengi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-08-23 21:25

MasterChef şah pilavı tarifi! Azerbaycan şah pilavı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Şah pilavı Azerbaycan yemek kültüründe önemli bir yeri olan yemeklerden biridir. MasterChef'in Bakü'de yapılan çekimlerinde Azerbaycan'a özgü yemekler yapıldı. en merak edilen tariflerden biri de şah pilavı oldu. Peki, şah pilavı tarifi ile 'Azerbaycan şah pilavı nasıl yapılır, malzemeleri neler?' sorularının yanıtları...

Yemek 24-08-23 21:25

Faydası saymakla bitmeyecek en iyi pirinç unları ve markaları

Pirincin öğütülmesiyle elde edilen pirinç ununun kullanım alanı oldukça yaygın. Buğday ununun yerine kullanabileceğiniz pirinç unu ile lezzetli ve sağlıklı yemekler yapabilirsiniz. Bebeğinizin katı gıdaya geçiş döneminden sonra da kullanabileceğiniz besini elinizin altından ayırmak istemeyeceksiniz. Faydası saymakla bitmeyecek pirinç unlarını sizler için bir araya getirdik! İşte, en iyi pirinç unu ve markaları!

Haber 11-08-23 16:41

Fiyatı 4 bin 299 TL'ye düştü! Kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Tefal airfryer indirime girdi

Mutfakta sağlıklı ve pratik yemekler yapmanın yolu yeni nesil yağsız fritözlerden geçiyor. Piyasadaki onlarca model arasından ihtiyacınıza en uygununu arıyor ve alacağınız airfryerın kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer tam size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında çok kısa süreliğine indirimde olan bu ürüne gelin biraz daha yakından bakalım.

Haber 10-08-23 15:17

Mikserden dijital mutfak tartısına kullanıcılardan tam puan alan ve mutfakta harikalar yaratan ürünler

Mutfaklar, tartışmasız, gün içinde en çok vakit geçirilen yerlerden biri. Birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler ile içeceklerin hazırlandığı mutfaklarda işlerinizi kolaylaştıracak ürünlere sahip olmanız oldukça önemli! Tüm marifetinizi konuşturup mutfakta harikalar yaratmanıza yardımcı olacak, kullanışlı, işlevsel ve popüler ürünlerden sizin için bir liste hazırladık. Kullanıcılardan tam puan alan ürünleri merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber 09-08-23 17:13

Hem faydalı hem lezzetli en iyi kırmızı mercimek ve markaları

Türk mutfağında kuru bakliyat kullanımı oldukça yaygın. Soğan, salça ve yağ üçlüsüyle şahane yemekler hazırlayabildiğimiz mutfağımızda kırmızı mercimek de olmazsa olmazlar arasında. Siz de hem faydalı hem lezzetli yemekler için en iyi kırmızı mercimek markalarını birlikte keşfetmeye hazırsanız hadi başlayalım!

Yemek 21-07-23 18:11

Son zamanların en trend mutfak ürünleriyle tanışmaya hazır olun! İşte airfryerdan aşçı bıçağına pratik gereçler

Günün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğiniz mutfağınızda işinizi daha da pratik hâle getirecek trend mutfak gereçlerini öğrenmeye ne dersiniz? Söz konusu mutfak olunca en çok işe yarayacak ürünleri mutfağın başköşesine yerleştirmek istiyor olabilirsiniz. Size zamandan ve enerjiden tasarruf ettirecek, çat kapı gelen misafirlerinize son derece pratik yemekler hazırlamanızı sağlayacak ürünleri bir araya getirdik. Hazırsanız, daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım!

Yemek 18-07-23 15:20

Fiyatı 2 bin 499 TL'ye düştü! Mutfaktaki en yakın arkadaşınız olacak airfryerda indirim

Lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak artık çok daha kolay! Homend Airfryday 2508H Sıcak Hava Fritözü sayesinde mutfağınıza yeni bir soluk getirebilir; sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan bu teknoloji harikası ürünle tanışmak ve fırsattan yararlanmak isterseniz, gelin detaylara geçelim.

Haber 04-07-23 14:36

En inatçı kirleri bile anında temizliyor! Fırın temizliğini tek malzeme ile halledin

Fırın temizliği, özellikle yağlı yemekler yaptıktan sonra yapılması gereken temizlikler arasında yer alıyor. Fırının rafları hızla yağ ve kirle kaplanabiliyor. Özellikle uzun süre kirli kalan fırınların temizliği zorlayıcı olabiliyor. Peki, fırın temizliği nasıl yapılır? İşte en inatçı kirleri bile anında temizleyen o yöntem

Kadin 21-06-23 15:12

Fiyatı 2 bin 699 TL'ye düştü! Tasarım ödüllü Cosori airfryerda fırsat

Azıcık yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanın en kolay yolu airfryerdan geçer! Yağlı yiyecekler ile aranıza bir mesafe koymak, sağlığınıza gereken özeni göstermek istiyorsanız kaliteli bir airfryer satın alarak hem mutfağınıza hem sağlığınıza mükemmel bir dokunuş yapabilirsiniz. Piyasadaki en çok satan airfryer modellerinden biri olan tasarım ödüllü Cosori marka airfryer, kısa süreliğine Günün Fırsatları kapsamında indirimde, işte detaylar!

Haber 24-05-23 15:54

İstediğiniz her yere götürüp kullanabileceğiniz en iyi portatif ocaklar

İster kamp yapıyor ister ofiste çalışıyor olun, bütün pişirme işlemlerini yapabileceğiniz portatif ocaklarla her yerde harika yemekler hazırlayabilirsiniz. Sizin için bir araya getirdiğimiz ürünlerden oluşan seçkide ikili portatif ocaklardan çantalı portatif modellere ve portatif elektrikli ocaklara kadar pek çok çeşit bulabilirsiniz. Eğer siz de dilediğiniz her yerde yemek yapma ayrıcalığına sahip olmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 23-05-23 17:06

Yemek yaparken yapışmamasını isteyenler için en iyi granit sahanlar

Granit sahanlar yanmaz ve yapışmaz yüzeyleri sayesinde yaptığınız yemeklerin lezzetini korur ve çok daha sağlıklı beslenmenize yardımcı olur. Siz de sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlarken kullanabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı granit sahan önerisi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kolayca temizlenebilen, çizilmelere karşı dayanıklı, uzun süre kullanılabilen en iyi granit sahan önerilerini sizler için derledik. Gelin, granit sahan seti tavsiyelerinden oluşan listeyi beraber inceleyelim.

Yemek 24-04-23 17:25

Midede dayanılmaz ağrılara neden oluyor! Sindirimi en zor yiyecekler

Toplumda sıklıkla görülen mide ağrıları özellikle yemeklerden sonra dayanılmaz hale gelebiliyor. Sindirimi zor yemekler hazımsızlığa ve ağrıya neden oluyor. Bazı yiyecekler oldukça sağlıklı olsa da mide için olumsuz durumlar yaratabiliyor. Uzmanlar sindirimi zor olan yiyecekleri sıralayarak bu gıdalar hakkında uyarıyor.

Haber 19-04-23 16:45

Farklı pişirim teknikleri isteyenler için elektrikli tencere modelleri

Farklı pişirim teknikleriyle yemek hazırlamayı sevenler, sizi buraya alalım! Hayatınızı büyük oranda kolaylaştırırken âdeta profesyonel bir şefin elinden çıkmış gibi leziz yemekler hazırlamanızı sağlayacak en güzel elektrikli tencere modellerini sizler için araştırdık. Tadına bakan herkesi kendisine hayran bırakacak yemekleri hiç yorulmadan hazırlamak istiyorsanız yazımızı mutlaka inceleyin!

Yemek 19-04-23 16:02

Sağlıklı yemekler yapmak isteyenler için en iyi çelik sahan setleri

Sağlıklı beslenme konusunda bilinçli olanlar, yemek yaparken hangi malzemeleri kullanacaklarına dikkat ederler. İşte tam burada devreye giren çelik sahanlar, ısıyı eşit şekilde paylaştırarak yiyeceklerin daha hızlı pişmesine katkı sağlar. Uzun ömürlü ve dayanıklı malzemeleri sayesinde bakım gerektirmeden kullanabileceğiniz çelik sahan setler, mutfakta geçirdiğiniz zamanın daha keyifli geçmesi için sizleri bekliyor!

Yemek 12-04-23 18:04

Uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi döküm sahan setleri

Döküm sahan setleri, son derece lezzetli yemekler pişirmeye yardım eder. Siz de kaliteli, kullanışlı bir döküm sahan seti arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kullananların beğenisini kazanan en iyi döküm sahan markalarını sizin için listeledik. Gelin, mutfağınıza çok yakışacak birbirinden kullanışlı ve kaliteli modelleri birlikte inceleyelim.

Yemek 11-04-23 16:03

Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber 10-04-23 15:52

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 19. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu Ramazan ayında en sık aratılan konular arasında yer alıyor. İftarda doyurucu ve lezzetli yemek tarifleri aranıyor. Ramazan ayının 19. günü için hazırlanan iftar menüsündeki yemekler herkesin seveceği lezzetler arasında bulunuyor. İşte 10 Nisan iftar menüsü...

Yemek 10-04-23 10:20

En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? En Hamarat Benim saat kaçta yayınlanacak?

En Hamarat Benim neden yok, bitti mi gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından merak ediliyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında yemekler ve temizlikler yapılarak hünerler sergileniyor. pEKİ, En Hamarat Benim yayın saati mi değişti, saat kaçta? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 30-03-23 15:36

Fiyatı 3 bin 144 TL'ye düştü! Kullananların çok sevdiği Cosori airfryerda indirim

Azıcık yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanın en kolay yolu airfryerdan geçer! Yağlı yiyecekler ile aranıza bir mesafe koymak, sağlığınıza gereken özeni göstermek istiyorsanız kaliteli bir airfryer satın alarak hem mutfağınıza hem sağlığınıza mükemmel bir dokunuş yapabilirsiniz. Piyasadaki en beğenilen airfryer modellerinden biri olan Cosori airfryer, Bahar Fırsatları'na özel kısa süreliğine indirimde! Fırsatı kaçırmamak için acele edin!

Haber 29-03-23 10:50

İstediğiniz yemeği yapmanızı sağlayacak en iyi sahan setleri

Yeni evlenecekler ve mutfak gereçlerini yenilemek isteyenler birbirinden şık ve kullanışlı sahan setlerini arıyor. Siz de sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlarken kullanabileceğiniz kaliteli sahan seti önerisi istiyorsanız çok şanslısınız. En iyi sahan seti yorumlarından hareketle harika bir liste yaptık. Gelin, listedeki ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 28-03-23 14:36

Yalova Altınova’da atık yemekler yüksek kaliteli mamaya dönüşüyor

Yalova’nın Altınova Belediyesi, bölgenin ilk ve en fazla üretim kapasitesine sahip sokak hayvanları mama üretim merkezini açmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 24-03-23 14:39

Fiyatı 2447 TL'ye düştü! Cosori airfryerda kaçırılmayacak fırsat

Hem sağlıklı hem lezzetli yemekler hazırlamanın en pratik yolunu sunan Cosori airfryer kısa süreliğine indirime girdi. Az yağ kullanarak en lezzetli yemekleri hazırlayabileceğiniz, kalitesi ve dayanıklılığıyla bilinen Cosori airfryer ile sağlık dolu öğünlerin keyfini çıkarmak için acele edin. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 09-03-23 16:35

Sağlıklı ve kolay yemekler yapabileceğiniz en iyi buharlı pişiriciler

Okuldan veya işten geldiğinizde saatlerce yemek hazırlamakla uğraşmaktan sıkıldınız mı? Cevabınız "Evet" ise gelin, bu sorununuzu birlikte çözelim. Ev işleri, yoğun iş hayatı derken bir de sağlıklı yemek hazırlamaya zaman ayırmak son derece zor olabiliyor. Ancak endişelenmenize gerek yok. İşte en iyi buharlı pişirici modelleri tüm güçleriyle karşınızda!

Yemek 08-03-23 16:17

Sağlık dolu ve lezzetli yemekler için en iyi zeytinyağı çeşitleri 2023

Türk mutfağının vazgeçilmezi olan zeytinyağı, aynı zamanda en sağlıklı besinlerden biri. Hem tadı ve kokusuyla eşsiz yemeklere imza atan hem faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz en iyi zeytinyağı markalarını sizler için araştırdık.

Yemek 01-03-23 16:33

Leziz zeytinyağlı pırasa tarifi! Zeytinyağlı pırasa nasıl yapılır?

Zeytinyağlı yemekler hafif lezzetleriyle oldukça seviliyor. Pırasa yemeği de kokusuna rağmen en sevilen zeytinyağlı yemekler arasında yer alıyor. Bol havuç ve pirinç kullanılarak yapılan zeytinyağlı pırasa tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 03-02-23 15:54

'Bir saat sonra açıklamalı' Kameraların önünde 'cumhurbaşkanı adayı' çağrısı 'Yemekler soğumaya başladı'

Türkiye adım adım seçimlere doğru ilerlerken siyaset gündeminin en çok konuşulan konularından bir tanesi altılı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı. Konuyla ilgili siyasilerden peş peşe 6'lı masaya çağrılar gelirken ve kulislerde adaylığa ilişkin farklı iddialar dolaşırken henüz net bir açıklama yapılmadı. Son olarak Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de 6'lı masaya çağrı yaparak "Yemekler soğumaya başladı. Yarın, öbür gün değil, 1 saat sonra adayını açıklamalı" dedi.

Haber 30-01-23 16:13