Baharatli Peynir Toplari Tarifi Haberleri

Yumurta böreği tarifi: Yumurta böreği nasıl yapılır?

Çok az malzemeyle ve çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bir kahvaltılık tarifi arıyorsanız yumurta böreği tarifimiz tam da sizin aradığınız gibi bir tarif. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli! Kişi sayısına göre miktarları artırabilir, istediğiniz peynir ya da sebze ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 2024-03-10 19:17:18

Kemalpaşa tatlısı tarifi: Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Çok eski zamanlardan bu yana yapılan ve sevilerek tüketilen, adı Türkiye’nin nadide şehirlerinden biri ile anılan birçok yiyecek vardır. Bunlardan biri de ilk olarak Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde üretilmeye başlandığı ve adını da bu ilçeden aldığı söylenen Kemalpaşa Tatlısı’dır. Bir peynir tatlısı olarak da bilinen bu lezzetli tatlıyı isterseniz siz de aşağıdaki tarif adımlarını ve malzemelerini kullanarak yapabilirsiniz.

Yemek 2024-03-08 01:04:15

Kokusu adeta iştah açıyor: En pratik kahvaltılık krep tarifi! Püf noktalarıyla krep nasıl yapılır?

Kahvaltılık tarifler denince akla ilk gelenlerden biri olan krep, özellikle peynir, reçel, çikolata kreması, fıstık ezmesi gibi kahvaltılıklar ile beraber tüketiliyor. Kahvaltı hazırlarken hem hızlı hem de lezzetli bir tarif arıyorsanız pratik krep tam size göre. Krep tarifi malzemeleri ve yapılışını sizler için haberimizde derledik. Peki, krep nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek 2024-01-27 15:56:15

Kokusu iştah açıyor: 2 kişilik krep tarifi! Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır?

Kahvaltının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan krep, her öğünde keyifle tüketilen bir tarif. Kokusuyla iştah açan bu nefis tarif, özellikle 2 kişilik bir kahvaltı için mükemmel bir seçenek. Krep yapımı, pratik olmasının yanı sıra isteğe göre çeşitli malzemelerle zenginleştirilebilir. İster çikolatalı fındık kreması ve meyvelerle tatlandırın, ister peynir ve sebzelerle birlikte tüketin. Krep tarifi her zevke uygun bir lezzet sunar. Peki, Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 2024-01-09 11:52:42

Gelinim Mutfakta cordon bleu tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık cordon bleu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Cordon bleu tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Tavuk şinitzel türü olan cordon bleu, arasından akan erimiş peynir ve jambon birleşimi ile adeta lezzet şöleni yapıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz cordon belu tarifini misafir sofralarında da tercih edebilirsiniz. Peki, cordon belu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 14-09-23 14:39

Leziz İtalyan ekmeği Focaccia tarifi! Focaccia nasıl yapılır?

Focaccia, İtalyan mutfağının sevilen tariflerinden. Bol zeytinyağı, peynir ve zeytinle hazırlanan bu eşsiz lezzet yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. İtalyan ekmeği Focaccia nasıl yapılır merak ediyorsanız bu Focaccia tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 31-05-23 17:22

Şambörek (Sembusek) tarifi! Mardin, Batman, Diyarbakır yöresine ait Sembusek nasıl yapılır?

Batman, Mardin ve Diyarbakır yörelerine ait meşhur lezzetlerden biri olan Şambörek (Sembusek), kahvaltıda ya da akşam yemeğinde, kısaca günün her saatinde zevkle yiyebileceğiniz eşsiz tatlardan biri. Tıpkı gözlemeyi andıran görüntüsü, isteğe göre ıspanak, kıyma veya peynir iç harcı ile hazırlanan Şam böreği pratik hazırlanışı ile kolaylıkla yapılan bir börektir. Peki Mardin, Batman, Diyarbakır yöresine ait Sembusek nasıl yapılır?

Yemek 12-04-23 17:27

Peynir soslu bonfile nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Peynir soslu bonfile tarifi Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hazırlandı. Görüntüsüyle iştah kabartan bu tarifi evinizde hazırlayabilirsiniz. Üç çeşit peynir ile hazırlanan bu leziz tarif için bonfile, mantar gibi malzemeler de gerekiyor. Peki peynir soslu bonfile nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Yemek 06-03-23 17:17

EN İYİ TAVUKLU MAC&CHEESE TARİFİ! Yemeye doyamayacaksınız

Mac&Cheese son döneminin belki de en popüler yemeği. Özellikle gençler arasında sıkça tüketilen yemek bir Amerikan kültürü ürünü. Süt, peynir ve makarnanın birleşiminden oluşan yemeğin müdavimleri epey çok. Tavukla da birleşince tadından yenmez bir hal alıyor. Peki Tavuklu Mac&Cheese nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 01-02-23 10:58

Kahvaltı sofralarının gözdesi krep nasıl yapılır? Tek kişilik yumuşacık krep tarifi ve malzemeleri

Krep, kahvaltı sofrasında sıklıkla tercih edilen lezzetlerin başında geliyor. Çay ve kahvenin yanına çok yakışan bir lezzet olan krep oldukça pratik olduğu için de sıklıkla hazırlanıyor. Haberimizde sade krep tarifi yer alıyor. Ancak dilerseniz krep karışımına peynir, sucuk, kaşar, zeytin de ekleyebilirsiniz. İşte tek kişilik yumuşacık krep tarifi ve malzemeleri!

Yemek 29-01-23 08:57

Airfryer damla çikolatalı top kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da damla çikolatalı top kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde ya da kahve sohbetlerinde ikram edebileceğiniz birçok lezzeti Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Tatlı ya da tuzlu olarak hazırlayabileceğiniz top kekleri peynir, meyve ya da damla çikolata ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer’da lezzetli damla çikolatalı top kek pişirip sunabilirsiniz. Davetlerinizin ve akşamlarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak damla çikolatalı pop kek tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 10:55

Kahvaltıların uzayıp giden lezzeti: Rize usulü mıhlama tarifi! Mıhlama nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapsam diye düşünüyorsanız Rize usulü mıhlama tarifini kaçırmayın! Bolca peynir katılarak yapılan bu enfes lezzet bütün bir gününüzün mutlu geçmesini sağlayabilir. Mıhlama nasıl yapılır merak ediyorsanız bu mıhlama tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 01-01-23 09:48

Airfryer somonlu lazanya tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da somonlu lazanya nasıl yapılır?

Aslen İtalya asıllı bir yemek olan lazanya peynir, domates ve ragu olarak adlandırılan kıymalı harçtan yapılan lezzetli bir akşam yemeğidir. Türk mutfağındaki su böreğinin domates soslu ve daha çok pişmiş hâli olarak da benzetilebilir. Makarna benzeri bir hamurdan yapılan lazanyaya farklı bir dokunuş yapmak için somonla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer bruschetta tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da bruschetta nasıl yapılır?

Bir İtalyan atıştırmalığı olan bruschetta yani atıştırmalık ekmeklerdir. Genellikle sarımsakla harmanlanmış, üzerine zeytinyağı ve tuz serpilmiş ızgara ekmektir. Burschetta üzerine domates, peynir, reyhan, fesleğen gibi farklı lezzetler de ekleyerek çeşitlendirilebilir. Güzel bir atıştırmalık ya da sabah kahvaltısı olabilen bruschettayı da airfryer kullanarak da daha kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:32

Peynirli irmik helvası tarifi ve malzemeleri nedir? Peynirli irmik helvası nasıl yapılır?

Peynirli irmik helvası, birçok kişinin sevdiği bir Türk tatlısıdır. Helva, tahin ve peynir kullanılarak yapılır ve normal olarak ılık servis edilir. Yapımı da oldukça basit olan peynirli irmik helvasıyla gününüze tatlı bir dokunuş yapabilirsiniz. Aşağıda peynirli irmik helvası tarifini paylaştık, umarız keyifle yapıp sofraları renklendirebilirsiniz.

Yemek 14-12-22 17:42

2022'nin en çok aranan yemeği: Paneer Pasanda tarifi! Paneer Pasanda nasıl yapılır?

Google Trends, 2022 yılı boyunca tüm dünyada en çok aranan yemekleri açıkladı. Bu listenin başında Paneer pasanda yer aldı. Paneer, Hindistan ve Pakistan mutfağında yaygın olarak kullanılan bir peynir çeşididir. Paneer pasanda ise, peynir ve baharatlarla hazırlanan bir yemektir. Paneer pasanda nasıl yapılır merak ediyorsanız bu Paneer pasanda tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 09-12-22 10:31

Hemen deneyin bayılacaksınız: Kızarmış peynir topları tarifi! Kızarmış peynir nasıl yapılır?

Kahvaltılar için farklı lezzet arıyorsanız kızarmış peynir topları hem lezzet hem de görsel açıdan tüm isteklerinizi karşılayabilir. Bu tarifin dışı çıtır çıtır oluyor ancak asıl marifeti içinde. Kızartılınca uzayan peynirler gönüllere taht kuruyor. Kahvaltıda ne yapılır diye düşünüyorsanız mutlaka kızarmış peynir toplarını denemelisiniz.

Yemek 27-10-22 09:24

Dışarıdan alınanlar zehir saçıyor evde yapın: Krem peynir tarifi! Krem peynir nasıl yapılır?

Peynir en sevilen süt ürünleri arasında bulunuyor. Sevilerek tüketilen peynirin farklı farklı çeşitleri bulunuyor. Krem peynir oldukça sık tüketilse de dışarıdan alınan krem peynirlerin içerisinde riskli katkı maddeleri bulunuyor. Bu nedenle krem peynirini dışarıdan almak yerine evde yapmak daha lezzetli ve sağlıklı sonuçlar almanızı sağlıyor.

Yemek 17-10-22 08:59

Herkes bu lezzetin nasıl yapıldığını merak ediyor! Höşmerim tatlısı tarifi

Peynir hem tek başına hem de yemeklerin içerisinde sıklıkla kullanılıyor. Peynir kullanılarak yapılan höşmerim tatlısı da ilk duyulduğunda şaşırtsa da yenildiğinde gönülleri fethediyor. En sevilen yöresel lezzetlerden olan höşmerim tatlısını evde oldukça kolay şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 25-05-22 12:02

Sünen peynir yapmak zor değil: Evde mozzarella peyniri tarifi

Peynir deyince akla envai çeşit peynir türü geliyor. Sadece kahvaltı sofralarında değil, çorbalarda, böreklerde, salatalarda, pizzalarda ve hatta tatlılarda da reçetelerden eksik olmuyor. Özellikle pizza deyince akla, lezzeti tescillenmiş mozzarella peyniri gelir. Evinizde çok kısa sürede nasıl mozzarella peyniri yapabileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

Yemek 24-02-22 16:35

Günlerde aynı tariflerden bıkanlara: Kıbrıs'tan pilavuna tarifi

Günlerin vazgeçilmez lezzetlerinin başında şüphesiz poğaça, börek gibi hamur işi tarifleri geliyor. Bu rutin menülerden sıkılanlar ve Kıbrıs lezzetlerini merak edenler için protein deposu tarifimiz en iyi alternatif. İçerisinde iki çeşit peynir bulunan pilavuna, süt ve süt ürünleri bakımında oldukça zengin. Poğaça benzeri tarifi birlikte inceleyelim.

Yemek 18-02-22 12:44

Diyet yapanların korkmadan tüketebilecekleri bir hamur işi: Yulaflı poğaça

Poğaçalar muhteşem lezzetleriyle hem kahvaltılarda hem beş çaylarında sofraların en önemli atıştırmalıkları arasında yer alıyor. Ancak poğaçayı diyet yapanlar pek tercih edemiyor. İşte biz de onlar için yulaflı poğaça tarifini derledik. İçerisinde beyaz unun bulunmayışı sizlere sağlıklı bir tarif sunuyor. Yulaf ezmesi, yoğurt ve peynir bu tarifin en önemli malzemeleri. Tüm detaylarıyla birlikte yulaflı poğaça tarifi.

Yemek 09-02-22 17:38

İçi peynir dolgulu mini ekmek tarifi

Çay sohbetlerinize harika bir peynir dolgulu mini ekmek tarifi eşlik etsin! Pastane tadında içi peynir dolgulu mini ekmek tarifi ile misafirlerinizin, ailenizin, komşularınızın gözdesi olabilirsiniz. Mini ekmekler, kahve molası için de çok uygun. Farklı hamur işi tarifler arıyorsanız hem ekmek hem poğaça tadında olan dolgulu mini ekmekleri siz de deneyebilirsiniz.

Yemek 20-01-22 10:34

Vegan beslenme biçimini tercih edenler için: Muhlama tarifi

Vegan beslenen kişiler, yemeklerinde hayvansal gıda içeren hiçbir ürünü kullanmıyorlar. Herhangi bir hayvandan elde edilen gıdalar yerine alternatif ürünleri tercih ediyorlar. Muhlama, Karadeniz yöresine ait iştah kabartan bir yemek. İçinde peynir ve tereyağı bolca kullanılıyor. Gelin, veganların tadamadığı bu lezzetin onlara uygun olacak şekilde nasıl hazırlanacağına bakalım.

Yemek 18-01-22 16:08

Parmigiana nasıl yapılır? Parmigiana malzemeleri neler?

“Parmigiana di Melanzane" veya "Melanzane alla Parmigiana" olarak bilinen lezzetli Güney İtalya yemeği Parmigiana, kızartılmış ince patlıcan dilimlerinin peynir ve domates sosu ile kaplanarak fırında pişirilmesiyle hazırlanır. Hem sağlıklı hem de lezzetli olan bu tarifi haberimizde derledik.

Yemek 10-09-21 01:31

Lazanya aşıklarına özel! Pratik ve kolay patatesli lazanya tarifi

İtalyan mutfağının en lezzetli yemeklerinden biri olan lazanyanın neredeyse yüzlerce tarifi bulunuyor. Peynir, domates ve bolonez sosun muhteşem uyumundan doğan yiyenin bir daha yemek isteyeceği lazanya tarifini bu sefer bambaşka bir yorumla sunuyoruz. İşte karşınızda patatesli lazanya tarifi...

Yemek 09-08-21 17:23

15 dakikada hazır! Kolay tava böreği ile hamur işine doyacaksınız

Klasik kahvaltılardan sıkılan, 'hamur işi olmadan doymuyorum' diye düşünenler için oldukça pratik bir tarifle karşınızdayız. Kahvaltıda sadece 15 dakikada hazırlayıp pişireceğiniz mis gibi kokan bir börek yemeye ne dersiniz? Kolay tarifi kadar lezzetiyle de cezbeden tava böreği tarifinde ihtiyacınız olanlarsa un, yumurta, süt ve peynir.

Yemek 04-03-21 15:11

Chia omlet tarifi ile besleyici bir kahvaltıya hazır olun!

Chia omlet tarifi ,lezzetten vazgeçemeden sağlıklı bir sofraya oturmak isteyenler için keyifli bir öğün olacak. İçine eklenecek peynir ile tadı damağınızda kalacak chialı omlet tarifi, besleyici yönüyle de dikkat çekiyor. Chia tohumunun mucizevi etkilerinin yumurta ile birleştiği bu omlet tarifi, lezzeti kadar faydalarıyla da vazgeçilmeziniz olacak. İşte videolu kolay anlatımıyla chia tohumlu peynirli omlet tarifi için izlemeniz gereken adımlar...

Yemek 28-01-21 12:20

Sevmeyenler bile ayıla bayıla yiyor... Çıtır çıtır puf puf ıspanaklı börek tarifi!

Kış sebzelerinden olan ıspanakla börek yapmaya ne dersiniz? Ispanaklı tepsi böreğinin harcına peynir ekledik tadını ikiye katladık. Ispanak sevmeyenler bile ıspanaklı tepsi böreğinin tadına bayılacaklar. İşte tarifin detayları...

Yemek 18-01-21 08:37

Üzeri nar gibi kızarıyor su böreği tadında oluyor! Beşamel soslu fırın makarna tarifi

Fırın makarna veya fırında makarna kıyma veya peynir, makarna ve beşamel sos ile yapılan bir yemektir. Ülkemizde de sevilen bir yemek olan fırın makarna gerek evlerde akşam yemeklerinde gerek restoranların menülerinde yer alır. Peki fırında makarna nasıl yapılır? Sizin için peynirli fırında makarna tarifi hazırladık.

Yemek 08-01-21 14:03

Aykırı tatların muazzam uyumu: Peynir helvası tarifi

Çanakkale'nin meşhur peynir helvasını sevenlere dev hizmet! Vereceğimiz tarif ile kendi mutfağınızda bu yöresel lezzeti hazırlayabilirsiniz.

Yemek 10-12-20 12:10

Kokusu bile acıktırıyor! Usta fırıncıların haşhaşlı ekmek tarifi

Dumanı üstünde tüten, her bir lokmada keyif veren bir ekmek tarifi hazırlayacağız bugün. Özellikle kahvaltı sofralarında peynir ve tereyağı ile beraber tüketildiğinde lezzet patlaması yalatacak bir ekmek kendileri. İşte usta fırıncıların haşhaşlı ekmek tarifi ve yapılışı.

Yemek 10-11-20 08:18

Höşmerim nasıl yapılır? Höşmerim tarifi nedir? Höşmerim malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef Höşmerim tatlısı tarifi...

MasterChef’in 17 Ekim Cumartesi günü yayınlanan bölümünde Balıkesir’de çekimler tamamlandı. Mavi ve kırmızı takımlar birbirinden lezzetli Balıkesir yemeklerle seyircilerin karşısına çıktı. Balıkesir menüsünün tatlısı olarak Höşmerim yer aldı. Bir nevi peynir helvası olarak da bilinen Höşmerim tatlısı tarifi bir anda merak edilmeye başlandı.

Yemek 18-10-20 10:29

Balıkesir’in Meşhur Tatlısı Höşmerim Tarifi

Balıkesir'le özdeşleşen yöresel bir peynir tatlısı olan höşmerimi evde de kolayca yapabilirsiniz. Bir nevi peynir helvası da olan bu leziz tatlı için malzemeleri hazırlayıp sofralarınızda farklı bir tatlı sunabilirsiniz.

Yemek 14-09-20 14:55

4 farklı ve pratik soğuk sandviç tarifi

Sandviç denildiğinde ilk olarak aklınıza peynir ve ekmek geliyorsa bu tarifi bir köşeye alalım. Buradaki sandviçler, hem dolu dolu bir öğününüzü karşılayacak hem de hafifliğiyle sıcak havalarda enerjinizi yükseltecek. Kısacası bu sandviçlerin içinde yok yok! İşte restoran menülerini aratmayacak ve kısa sürede hazırlayabileceğiniz birbirinden farklı ve lezzetli soğuk sandviç tarifleri…

Yemek 20-08-20 11:10

Ustasından Çanakkale'nin gizli lezzeti peynir helvası tarifi!

Ülkemizin her şehrinin kendine ait bir yemeğinin ve tatlısının olması büyük zenginlik. Çanakkale denilince akla gelen tatlı da, peynir helvası. Aykırı tatların bir araya gelip muhteşem bir lezzet oluşturmasının en güzel örneklerinden biri olan peynir helvasının tarifini yazımızda bulabilirsiniz. İşte tadına bakanları kendisine hayran bırakan nefis peynir helvası tarifi...

Yemek 07-08-20 09:57

Baharatın beyaz atlı prensi: Baharatlı peynir topları tarifi

Çay saatinde tatlının yanına bir de tuzlu olsun diyenler tam size göre bir tarifimiz var: Baharatlı Peynir Topları. Bu sevimli peynir toplarını, sadece çayın yanına diye kısıtlamamanızda fayda var.

Yemek 01-07-20 12:29

Lazanya tarifi en orijinal haliyle karşınızda! Parmaklarınızı yiyeceksiniz

Ev yapımı İtalyan tarzı lazanya tarifiyle karşınızdayız. Peynir, kıymalı domates sosu ve makarnanın nefis tadına doyamayacaksınız.

Yemek 17-06-20 10:32

Bu malzemeler ile pişiler balon gibi kabarıyor

Sofraya konulduğu anda kimsenin hayır diyemediği, lezzetiyle efsane pişiler kahvaltıda nasıl da güzel gider. Hele bir de pişinin yanında çay ve peynir varsa kahvaltının tadı damaklara kazınır. Bu mükemmel lezzetin en önemli noktası ise yağ çekmeden yapılabilmesi. İşte puf puf kabarmış, çıtır çıtır lezzeti ile baş döndüren pratik pişi tarifi…

Yemek 16-06-20 16:18

Orijinal pankek tarifi! Püf noktasını mutlaka uygulayın

En pratik kahvaltılık lezzetlerden biri olan orijinal pankek tarifiyle karşınızdayız. Sadece kahvaltıda değil hemen her öğünde yanında peynir, fındık ezmesi, reçel vb. pek çok şeyle tüketilebilen pratik bir pankek tarifi denemeye ne dersiniz?

Yemek 16-06-20 15:10

Hem kabarıyor, hem bayatlamıyor! Ustasından poğaça tarifi...

Hamur işlerinin en sevilenleri arasında yerini alan poğaçanın en güzel haline hazır mısınız? Sütün içinde yavaş yavaş aktive olan yaş maya sayesinde bu poğaça fırında puf puf kabarıyor. Hem de uzun süre dayanıyor, bayatlamıyor. Daha ne olsun? Fırından çıkmış sıcacık pofuduk bir poğaçanın içinde ne olduğunun çok önemi olmayabilir ama içinde peynir ve maydanoz olunca kahvaltının vazgeçilmezi olacaktır.

Yemek 02-06-20 16:55

Höşmerim tatlısı tarifi, höşmerim nedir, höşmerim tatlısı nasıl yapılır?

Anadolu mutfağının en köklü tariflerinden olan höşmerim; höşmelim, peynir tatlısı veya peynir helvası olarak da bilinir. Balıkesir mutfağına has bir tarif olan höşmerim tatlısı, Çanakkale'de ve Anadolu'nun birkaç ilinde de yapılır. Höşmerim tatlısı tarifi oldukça pratiktir. Höşmerim tatlısı nasıl yapılır diyenler için detaylarıyla anlatıyoruz. İşte höşmerim tatlısı tarifi...

Yemek 30-10-19 09:53

Ev yapımı çatal tarifi

Pastane usulü çatal, kahvaltı keyfinizi ikiye katlayacak efendim. İçindeki mahlep sayesinde güçlü bir aroması olan çatalın yanına en çok yakışan şeyler ise beyaz peynir ve demli bir çay... Geleneksel sokak yemeklerimizden biri haline gelen çatalı bu tarifle evinizde yapmanız mümkün. Detayları için yazımızı okumaya devam edin.

Yemek 09-09-19 14:25

Mıhlama tarifi: Karadeniz’in eşsiz lezzetlerinden mıhlama nasıl yapılır? (Videolu anlatım)

Mıhlama, Karadeniz mutfağının eşsiz tadı olarak ülkemizin neredeyse her bölgesinde keyifle yenilen bir yemektir. Daha çok kahvaltılarda tercih edilen mıhlama, kullanıldığı malzemeler nedeniyle doyurucudur. Mıhlama yapımında malzeme seçimi önemlidir. Trabzon peyniri, tel peynir ve kaşarla yapılabilen mıhlamada çektikçe uzaması ile test edilir. Sizler de aynı fotoğraflarda görülen nefis ve lezzetli mıhlamayı, haberimizdeki pratik mıhlama tarifi ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-11-18 11:25

Peynirli Tavuklu Makarna

Brokoli, peynir ve tavukla yapacağınız nefis makarna tarifi, akşam yemeği için mükemmel bir seçenek! Aynı tencerede, birkaç malzemeyle yapacağınız süper kolay bir yemek...

Yemek 08-12-16 23:49

Bal Kabağı Şeklinde Peynir Topu

İşte size çocukları sevindirecek, peynirden yapacağınız bal kabağı tarifi; yapımı son derece kolay. Çeşitli atıştırmalıklara birlikte servis yapın, sevdiklerinizle paylaşın.

Yemek 31-10-16 22:58

Peynirli Kek Tarifi

Kahvaltılarınıza anlam katan beyaz peynir beş çayınızın tadı tuzu olmaya geliyor. Türk mutfağında genellikle kahvaltı sofralarının baş tacı olan peynir, çeşitli tariflerin eşlikçisi olarak da oldukça seviliyor. İşte sizler için hazırladığımız peynirli kek tarifi...

Yemek 07-09-16 16:11

Peynirli irmik helvası tarifi: Bir Hatay klasiği...

Hatay'a özgü peynirli irmik helvasını bir kere denediniz mi müptelası olacaksınız. Sıcacık irmik helvasının içinde eriyen peynir, tadına bırakan herkesi kendine hayran bırakıyor. İşte meşhur peynirli irmik helvası tarifi...

Yemek 17-03-16 10:27

Akıtma Tarifi

Akıtmanın içerisine tatlı ya da tuzlu malzemeler ekleyip (peynir, reçel, nutella vb.) daha lezzetli hale getirebilirsiniz.

Yemek 26-02-16 15:59