Bal Kabakli Pide Tarifi Haberleri

Orijinal Ramazan pidesi tarifi! Evde kolay Ramazan pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan pide, her yıl iftar sofralarını süslüyor. Fırından yeni çıkmış sıcacık Ramazan pidesini evde kolayca yapmak mümkün. Bu tarif ile Ramazan pidesi yapmak artık çok daha kolay ve lezzetli olacak. Malzemeleri ve adımları takip ederek, sofranızı bu enfes lezzetle süsleyebilirsiniz.

Yemek 2024-03-09 12:29:03

Bayat Ramazan pidesinden pizza tarifi: Bayat Ramazan pidesinden pizza nasıl yapılır?

Ramazan ile birlikte sofralarda yerini alan lezzetlerden biri de Ramazan pidesidir. İftardan önce girilen pide kuyruklarında heyecan ile beklenir fakat fazladan alınan pideler bazen ziyan olma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Bayat ramazan pidesinden pizza tarifimiz sayesinde ise artık kalan pideleri de değerlendirebileceksiniz.

Yemek 2024-03-07 22:58:13

Ramazan pidesi tarifi: Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?

11 ayın sultanı ramazan ayı, sabrın, bereketin, huzurun ve hoşgörünün ayı olarak da bilinir. Sahur ve iftarlar da sofraların olmazsa olmazı, Türk mutfağının benzersiz lezzetlerinden biri olan Ramazan pidesi ile şenlenir. Eğer pide kuyruklarına girmek yerine evinizde kendi mutfağınızda ramazan pidesi yapmak istiyorsanız bu ramazan pidesi tarifi tam size göre.

Yemek 2024-03-07 21:05:10

Biberli ekmek tarifi: Biberli ekmek nasıl yapılır?

Farklı mutfaklardan değişik tarifler denemeyi seviyorsanız mutfağı ile dünyaya mal olmuş Hatay lezzetlerinden biberli ekmek tarifi tam size göre. Bir çeşit içli pide olan ve katıklı ekmek adı ile de anılan biberli ekmek yapılışı ise son derece kolay.

Yemek 2024-02-15 01:51:43

Yalancı kaymak tarifi: Yalancı kaymak nasıl yapılır?

Kahvaltılarda bal ile birlikte tüketilen birçok tatlının yanına eşlik eden kaymak, çeşit çeşit tatlı ve tuzluların yer aldığı sofraların baş tacı kabul edilir. Genel olarak dışarıdan hazır olarak alınan, süt ürünleri satan dükkanlardan ve marketlerden temin edilebilen kaymak evde de kolaylıkla yapılıp tüketilebilir.

Yemek 09-02-24 18:52

Sebzeli pankek tarifi: Sebzeli pankek nasıl yapılır?

Amerika’dan tüm dünyaya yayıldığı bilinen pankek genel olarak kahvaltıda, bal, reçel ya da sürülebilir çikolata gibi tatlılarla birlikte tüketilir. Ancak dünyayı saran ve her bir ülkenin farklı bir tat kattığı pankek Türk mutfağında sebzeli olarak da yapılabilir. Kahvaltılarda diğer malzemelere eşlik edecek ya da çay ya da kahve ile tüketilebilecek sebzeli pankekler yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-23 00:52

MASTERCHEF CANTIK PİDE TARİFİ! Cantik pide nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları

Cantık pide tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan 9 çeşit pide tarifi yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de cantık pide oldu. Cantik pidesinin detaylı tarifi araştırılıyor. Peki, cantık pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-10-23 20:53

MasterChef cıvıklı pide nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kayseri Develi cıvıklı pide tarifi!

Cıvıklı pide tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan 9 çeşit pide tarifi yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de cıvıklı pide oldu. Cıvıklı pidesinin detaylı tarifi araştırılıyor. Peki, cıvıklı pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-10-23 20:31

MASTERCHEF CİCİRYA PİDESİ TARİFİ! Nefis cicirya pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Cicirya pidesi tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan 9 çeşit pide tarifi yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de cicrya pidesi oldu. Cicirya pidesinin detaylı tarifi araştırılıyor. Peki, cicirya pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-10-23 20:18

MASTERCHEF BAFRA PİDESİ TARİFİ! Leziz Bafra pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Bafra pidesi tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan 9 çeşit pide tarifi yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de Bafra pidesi oldu. Bafra pidesinin detaylı tarifi araştırılıyor. Peki, Bafra pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-10-23 19:48

Kat kat lezzet medovik pasta tarifi! Evde medovik (Rus pastası) nasıl yapılır?

Medovik pasta kat kat görüntüsü ve enfes tadıyla iştah kabartıyor. Oldukça sevilerek tüketilen bu pasta Rus pastası olarak da biliniyor. Bol bal kullanılarak hazırlanan medovik pasta tarifi basit pasta tarifleri arasında yer alıyor.

Yemek 24-05-23 17:17

İftarda bol bol pide yedirten süzük tarifi! İftar sofralarının vazgeçilmezi süzük nasıl yapılır?

Ramazanda iftar masalarında çeşitli mezeler ve salatalar seviyorsanız süzük tarifi tam size göre! Süzük mezesi enfes kokusu ve lezzetiyle sıcacık pidelerle buluşarak karşı konulmaz bir tat sunuyor. İftar menülerinizin yıldızı olacak süzük nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 28-03-23 12:17

En sevilen kabak tatlısı tarifi! Tam kıvamında kabak tatlısı nasıl yapılır?

Kabak tatlısı tarifi en sevilen meyveli tatlılar arasında yer alıyor. Kış aylarının vazgeçilmezi olan bal kabaklarıyla hazırlanan kabak tatlısı kaymakla enfes bir tada sahip oluyor. Kabak tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-03-23 10:50

Hem basit hem doyurucu: Sütlü balkabağı çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz sütlü balkabağı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sütlü bal kabağı çorbası adı üstünde süt, balkabağı ve patates, havuç, soğan gibi malzemelerle hazırlanıyor. Hızlıca hazırlayacağınız bir tarif olan sütlü balkabağı çorbasının tadına bayılacaksınız. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz sütlü balkabağı çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 27-01-23 16:39

Uzayıp giden lezzet: Ispanaklı kaşarlı pide tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ispanaklı kaşarlı pide tarifi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında salı günü hazırlanan Ispanaklı kaşarlı pide tarifi merak edildi. Ispanağın ve kaşarın uyumu pidenin içerisinde enfes bir lezzet sağlıyor. Bu pideyi yemeyenlerin mutlaka denemesi gerekiyor. İşte ıspanaklı kaşarlı pide tarifi malzemeleri ve tarifi...

Yemek 17-01-23 16:42

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bal kabaklı galette tarifi! Kıtır kıtır Bal kabaklı galette nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Salı günü tatlı olarak Bal kabaklı galette hazırlanıyor. Kış ayında sevilerek tüketilen bal kabağından yapılan Bal kabaklı galettenin tadına doyum olmuyor. İzleyiciler 'Bal kabaklı galette nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte enfes Bal kabaklı galette tarifi...

Yemek 03-01-23 17:23

Mini kaşarlı pide tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz mini kaşarlı pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mini kaşarlı pide günün her öğününde tüketilebilir. Kahvaltı, öğle veya akşam yemeği, çay saatlerinde ya da misafir sofralarında servis edebileceğiniz bir lezzet olan mini kaşarlı pidenin tarifi, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı ile merak edildi. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz mini kaşarlı pide tarifi!

Yemek 29-12-22 17:12

Közlenmiş bal kabağı çorbası tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz közlenmiş bal kabağı çorbası nasıl yapılır? Kış aylarının vazgeçilmezi olacak

Tv8'in sevilen yemek yarışması programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yine lezzetli yemekler yapılacak. Haftanın dördüncü gününde menüde yer alan közlenmiş bal kabağı çorbası tarifi tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Kış aylarının vazgeçilmezi olacak bu çorbanın yapılışını da sizler için derledik. İşte tüm merak edilenler...

Yemek 22-12-22 16:42

Gelinim Mutfakta Yanardağ boranisi tarifi! Bal kabağının en leziz hali Yanardağ boranisi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü Yanardağ boranisi yapılıyor. Bal kabağıyla hazırlanan yanardağ boranisi ilginç görünümü ve eşsiz lezzetiyle gönüllere taht kuruyor. Yemek davetlerinin vazgeçilmezi olacak Yanardağ boranisi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu yanardağ boranisi tarifini denemelisiniz.

Yemek 22-12-22 13:14

MasterChef Ereğli kebabı nasıl yapılır? MasterChef Ereğli kebabı malzemeleri neler?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında Ereğli kebabı yapıldı. Görüntüsüyle iştah kabartan bu tarifi seyirciler araştırmaya başladı. Ereğli kebabı tırnak pide, et suyu, kıyma gibi malzemelerle hazırlanıyor. Peki MasterChef Ereğli kebabı nasıl yapılır? MasterChef Ereğli kebabı malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 09-12-22 01:11

Tam mevsimi hemen deneyin! Leziz bal kabağı çorbası

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte pazarlarda ve manavlarda yer alan bal kabaklarıyla yapılan çok çeşitli tarifler bulunuyor. Bal kabağı çorbası bu tarifler arasında en sevilen lezzetler arasında yer alıyor. Sıcacık bal kabağı çorbası nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 28-10-22 15:19

Bafra pidesi nasıl yapılır? Orijinal Samsun Bafra pidesi tarifi ve malzeme listesi

Bafra pidesi tarifi MasterChef seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef'in 25 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde haftanın ilk takım oyunu gerçekleşecek. Şefler yarışmacılardan pide konsepti odağında 7 çeşit pide yapmalarını istedi. Bunlardan biri olan Bafra pidesi, denemek isteyenler seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, Bafra pidesi nasıl yapılır? Orijinal Samsun Bafra pidesi tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 25-10-22 19:57

Cantık pidesi tarifi: MasterChef cantık nasıl yapılır? Lezzetiyle fark yaratan cantık pidesinin yapılışı

Cantık pidesi tarifi ve yapılışı merak ediliyor. MasterChef’te bu akşam dokunulmazlık yarışında pide tarifleri yapılacak. Yarışmacılar en iyi pideyi yapmak için mücadele edecekler. Bursa’nın enfes lezzeti cantık pidesi de yapılacak olan tariflerden biri. Peki, cantık pidesi nasıl yapılır?

Yemek 25-10-22 15:14

Pideciden alınmış gibi oluyor: Evde kıymalı pide tarifi! Kıymalı pide nasıl yapılır?

Pide farklı farklı çeşitleri ile en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Fırından çıktığı gibi sıcacık yenilen pide için pideciye gitmeye gerek yok. Evde yaptığınız pide de oldukça lezzetli oluyor. Evde pide nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda yer alan tarifi denemelisiniz.

Yemek 09-10-22 10:38

Ekmek niyetine tüketin! İşte pişi tarifi ve malzemeleri...

Pişiyi, kahvaltıda ekmek niyetine tüketebilirsiniz. Bal kaymak sürebilir, domates peynirle tatlandırabilirsiniz. Bu hamur kızartmasını düzenli olarak yapmak isteyeceksiniz... İşte pişi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 19-09-22 18:34

MasterChef Çökertme Kebabı tarifi! Çıtır patatesli çökertme kebabı ve malzemeleri

Çökertme kebabı, alt katında yer alan çıtır patates kızartması hatta arzuya göre eklenen pide parçaları, domates sos, çırpılmış yoğurt ve et dilimleriyle deneyenlerin vazgeçemediği bir lezzet. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan çökertme kebabı yapılması istendi. Çökertme kebabını denemek isteyenler için en pratik ve lezzetli çökertme kebabı tarifini haberimizde bulabilirsiniz.

Yemek 29-07-22 16:04

En lezzetli pide çeşitlerinden Trabzon pidesi tarifi! Trabzon pidesi (Trabzon yağlaması) nasıl yapılır? İşte yapılışı ve malzemeleri

Ülkemizde çokça tüketilen ve Trabzon'a özgü olarak bilinen yağlı pide, hemen hemen her yörede severek tüketilmektedir. Evde de pratik birkaç malzemeyle hazırlanabilen Trabzon pidesinin tarifi merak ediliyor. İşte Trabzon yağlaması olarak da geçen Trabzon pidesinin tarifi!

Yemek 21-07-22 14:53

En kabarık ve tam kıvamında tutan pankek tarifi! Pankek nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

Pankek genellikle reçel, bal, çikolata kreması ve meyveyle sunulur, dileyenler tuzlu halini tercih edebilir. Yapımı kolay ve malzemeleri az olan pankek tarifi nasıl yapılır merak ediliyor. İşte en kabarık ve en pratik pankek tarifi...

Yemek 15-07-22 12:57

Kansere iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor! Günde bir kez tüketmek yeterli...

Bal ve tarçın bir araya geldiğinde birçok hastalığın şifası oluyor. Üstelik bu karışımın faydalarını görmek için haberimizde yer alan tarifi günde bir kez tüketmek yeterli...

Haber 20-06-22 23:27

Herkes tarifini isteyecek! Evde karışık pide tarifi

Pide sokak lezzetleri denilince akla gelen ilk yiyeceklerden. Herkes sıcacık ve puf pide yemeyi seviyor. Çay saatinde, kahvaltıda sıklıkla tüketilen pideleri evde de yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Evde kendi emeğinizle çok daha lezzetli olacak pide tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 08-06-22 09:29

Pide kuyruğuna girmeyin, ramazan pidesini evde hazırlayın! İşte ramazan pidesi tarifi ve malzemeleri

Ramazan pidesi, Ramazan ayının olmazsa olmazıdır. Oruçların tutulup ibadetlerin yapıldığı bu bereketli ayda ramazan pidesi, iftarda sofralarda sıklıkla yer alır. Uzun pide kuyruklarına girmek istemiyorsanız siz de ramazan pidesini evinizde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 14-04-22 19:03

Dışarıdan pide almaya son! En lezzetli pide tarifi

Pide fiyatları her sene oldukça artıyor. İstediği lezzetle pide bulamayanlar ve pide fiyatlarından yakınanlar bu tarif tam size göre! Artık evde istediğiniz lezzette ve doyuruculukta pideyi yapabileceksiniz. Oldukça basit olan pide tarifi için bu haberi okuyabilirsiniz…

Yemek 11-04-22 15:34

Peynirli poğaça tarifi

Yumuşacık peynirli poğaça tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz sevgili okur. Pamuk gibi yumuşak anne eli değmişcesine hazırlanan peynirli poğaça tarifi ile ağzınıza bir parmak bal çalınacak. Peynirli poğaça tarifini mayasız bir şekilde hazırladık, tadına doyamadık. Tarifi denemek isteyenler için yapılışını detaylı bir şekilde, adım adım anlatıyoruz. Şimdiden afiyetler!

Yemek 26-03-22 14:03

Ustalara taş çıkartan baklava tarifi! Baklava nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Baklava Türk mutfağının yanı sıra Orta Doğu ve Balkanların vazgeçilmez tatlılarından biridir. Şeker şerbetiyle yapılan bu tatlı isteğe göre bal şerbeti kullanılarak da yapılabilmektedir. Peki Baklava nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Ustalara taş çıkartan baklava tarifi ve malzemeleri haberimizde...

Yemek 22-03-22 13:25

Lezzetiyle damaklar şenlenecek: Bursa cantık pidesi tarifi

Cantık pidesi, Bursa'ya özgü leziz bir pide türü. Peki bu leziz cantık pidesini yapmak için gereken malzemeler nelerdir? Pidenin tarifi nasıl uygulanır? En önemlisi de, cantik pidesinin yapımın da dikkat edilmesi gereken hususlar ve püf noktalar nelerdir? İşte size tüm cevaplar!

Yemek 24-02-22 16:36

Ramazan pidesinin üstüne sürülmelik: Lezzeti ve pratik yapımıyla sahine tatlısı tarifi

Peygamber sofralarında yer alan enfes bir tat! Susam, tahin ve balın birleşimi... Basit bir şekilde yapılan bu tatlı, sevdiklerinizle sohbetinize arkadaşlık edecek. Kahvaltı sofralarında tükettiğiniz tahin ve bal, sahine tatlısıyla sofraları şenlendiriyor. Akşam yemeklerinden sonra hafif bir tatlı yapmak ya da daha sağlıklı bir tatlı tüketmek ister misiniz? Sahine tatlısı tam size göre!

Yemek 24-02-22 16:35

Tatlıda şeker yerine bal ve pekmez olsun diyenlere: Anadolu mutfağından herle tatlısı

Anadolu'da sıklıkla yapılagelen irmik, kaymak ve tereyağının buram buram lezzetini hissedebileceğiniz yöresel bir tatlı tarifiyle geldik. İçerisinde rafine şeker barındırmadığından sağlıkla tüketebileceğiniz herle tatlısı, çay saatlerinde ve akşam yemeklerinden sonra keyifle tüketilebiliyor. Hem yöresel hem değişik bir tatlı tarifi arayanlara özel bu tarife bayılacaksınız.

Yemek 23-02-22 10:23

Bereketli hamuru ve kıtır lezzetiyle muhteşem öğle yemeği: Büzgülü pide tarifi

Bazı yörelerde, "ağzı açık pide" adıyla bilinen büzgülü pide tarifi için karşınızdayız! Bol baharatlı, soğanlı ve kıymalı iç harcıyla yedikçe yedirten bu tarif çay saatlerinde de akşam yemeklerinde de yenilebilir cinsten. Tıpkı lahmacun gibi hazırlandıktan sonra kenarlarda kalan kısmına büzgü şekli verildiğinden bu isimle anılan büzgülü pide tarifi sizler için!

Yemek 22-02-22 10:32

Bal kabağı ile sadece tatlı mı yapılır sanıyorsunuz? İşte bal kabağı sinkonta yemeği tarifi

Adını ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Bal kabağı sinkonta yemeği, Ege bölgesinde sıklıkla yapılan Egeli olmayan kişilerin pek bilmediği lezzetli bir yemek. Bal kabağının bu şekliyle sevdiklerinize unutamayacakları bir lezzet tattırabilirsiniz. Bal kabağı sinkonta, Ege’ye özgü mezeye benzeyen bir yemek.

Yemek 22-02-22 10:32

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi: Tokat pağacı

Göz ucuyla baktığınızda poğaça tarifi gibi dursa da bu bir Tokat pağacı tarifi... Ekmekten daha çıtır kıvamı ile kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti... Üzerine bir de tereyağı, bal ve reçel sürerseniz tadından yenmez. Bu şahane lezzetin, üzeri için hazırladığımız yoğurtlu sosu kendini ekmekten ayıran en önemli özelliği. Peki, Tokat pağacının en lezzetlisi nasıl yapılır? Gelin, hep beraber inceleyelim.

Yemek 26-01-22 17:53

Bal kabağının sıcak meze versiyonunu merak edenlere: Ege'den sinkonta tarifi

Kış mevsiminin olmazsa olmazı bal kabağını birçoğumuz tatlısıyla tanıyoruz. Ceviz ve tahin eklenerek ikram edilen tatlısının yanı sıra bal kabağı pastası veya çorbası da yapılıyor. Siz de farklı yöresel tatları denemeyi seviyorsanız Ege yöresinin meşhur sinkonta tarifini çok seveceksiniz. Kabak, soğan ve baharatların bir araya gelmesiyle oluşan bu muhteşem lezzete bir göz atalım!

Yemek 10-01-22 16:28

Tırnak pide nasıl yapılır? Tırnak pide malzemeleri neler?

Tırnak pide, özellikle kebapların ve köftelerin yanında servis edilir ve afiyetle yenir. Tırnak pide, kebapçı pidesi olarak da bilinir. Genellikle restoranlarda ikram olarak masaya gelen tırnak pideyi evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İşte tırnak pide tarifi ve malzemeleri!

Yemek 14-12-21 00:00

Bu lezzetleri bir arada denemeyen çok şey kaçırıyor! Ballı karnabahar tarifi

Birbirinden farklı hatta iki ayrı uçta yer alan lezzetler bazen çok iyi kombinasyonlar ortaya çıkarabilir. Bunların en güncel ve popüler örneği ise ballı karnabahar. Yanlış okuduğunuzu sanabilirsiniz fakat bal ve karnabahar bir araya gelince gerçek bir lezzet şöleni ortaya çıkıyor. İşte bu eşsiz lezzetin tarifi...

Yemek 23-11-21 08:10

Parmaklarınızı yiyeceksiniz! Lezzetli mi lezzetli bir çıtır mini pide tarifi

Ülkemizin zengin mutfağının en popüler yiyeceklerinden biri olan pide, mükemmel bir tarifle evde de yapılabilir. Evdeki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarifle, pide yemek için uçuk fiyatlar ödemenize ya da dışarıya çıkmanıza gerek kalmayacak. İşte karşınızda size evinizde lezzet şöleni yaşatacak mini pide tarifi!

Yemek 24-09-21 14:33

Tek kişilik tiramisu tarifi! Tiramisunun en sevimli haline misafirleriniz bayılacak

İtalyan mutfağının en bilinen yemeklerinden biri tiramisudur. Dünyaya nam salan bu tatlıyı en pratik ve kolay bir şekilde yapmaya ne dersiniz? Hanımlar, beyler karşınızda damaklara bir parmak bal çalacak kolay tiramisu tarifi geliyor. Şimdiden herkese afiyet olsun.

Yemek 25-08-21 15:01

29 Temmuz 2021 Perşembe incirli tart nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte incirli tart tarifi...

MasterChef programında yarışmacılar bir üst tura geçmek için en güzel incirli tartı hazırlamaya çalıştı. Bu esnada incirli tartın nasıl yapıldığı merak konusu oldu. 100 gram pudra şekeri, yarım paket vanilya, 10 adet incir ve 1 yemek kaşığı bal incirli tart yaparken lazım olan malzemelerin bir kısmıdır. İşte incirli tart tarifi...

Yemek 29-07-21 23:43

Hamur yoğurma ve açma derdi yok! Lavaştan yağlama tarifi orijinalini aratmıyor

Lezzetiyle lahmacuna bile rakip olabilecek yağlama, her bir ısırıkta damağınıza bir parmak bal çalacak deyim yerindeyse... Biz bugün klasik Kayseri yağlaması yerine lavaştan yağlama yaptık. İşi biraz daha kolay hale getirdik ama nefis lezzetinden bir şey kaybettirmedik.

Yemek 27-01-21 12:32

Bal kabaklı kek nefis bir tarifle sofralarınızda yerini alacak!

Soğuk aylar düşünüldüğünde akla gelen ilk besinlerden biridir bal kabağı. Tarçın ve ceviz ikilisiyle buluştuğunda ise tadına doyulmaz bir lezzet alır. Bu malzemeleri saydığımızda aklınıza her ne kadar ilk olarak bal kabağı tatlısı gelmiş olsa da sizler için bu kez bal kabaklı kek tarifi vereceğiz. Bal kabaklı kek, lezzetiyle damağınızda tat bırakırken sunumuyla da gözünüzü doyuracak.

Yemek 15-01-21 16:41

Ekşi ve tatlının muhteşem uyumu: Frambuazlı kek tarifi

Meyveli tatlılarda sıklıkla kullanılan frambuaz, tariflere verdiği müthiş aroma ile damaklara bir parmak bal çalıyor. Ekşi tatlı uyumunu sevenler için frambuazlı kek tarifi hazırladık, buyursunlar.

Yemek 18-12-20 10:52