Balik Nasil Secilir Haberleri

MASTERCHEF BALIK EKMEK TARİFİ: Balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Eminönü'nde yeme keyfini aratmayacak

Balık ekmek tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Eminönü'nde geçirdiğiniz lezzet dolu anları aratmayacak güzellikte balık ekmek tarifi...

Yemek 2023-11-28 20:55:52

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 2023-11-03 11:39:25

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 2023-06-29 15:43:05

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 2023-02-21 08:56:45

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

5 soruda Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko'yu, göçmenleri kolay giriş vaadiyle AB sınırına toplamakla suçladı. Komisyona göre Lukoşenko bu politikası kapsamında "insanlık dışı ve gangstervari" bir yaklaşım benimsedi. Lukaşenko ise "sorunun mimarı olduğu" suçlamasını reddediyor. Halen Polonya-Belarus sınırında en az 2 bin göçmen bulunuyor. Peki son göçmen krizi nasıl başladı? Taraflar ne diyor? AB son krizde nasil bir politika izledi?

Haber 10-11-21 07:00

EBA cep uygulaması nedir? EBA cep uygulaması nasıl indirilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencileri gereksinim duyabilecekleri her türlü materyale kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi için EBA cep uygulaması tasarlandı. Şimdi, öğrenciler ve veliler tarafından EBA cep uygulaması nedir sorusu araştırılıyor. Peki, EBA cep uygulaması nasil indirilir? İşte Android ve iPhone cihazlar için EBA cep uygulaması indirme ekranı

Haber 01-09-20 12:14
eba

Kaçak ocakta göçükte mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor(3)

VALİ BEKTAŞ GÖÇÜĞÜN NASIL OLDUĞUNU ANLATTI Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, 80 gün önce mühürlenmesine rağmen kaçak olarak çalıştırılan kömür ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçiler Sabahattin Kalaycıoğlu ve Murat Ovaz'ı kurtarma çalışmaları, 16 saattir devam ediyor.

Haber 31-01-20 16:23

Otomobil takla attı 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 20:32

Otomobil takla attı: 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI: ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 17:45

JANDARMA EKİPLERİNİN NASIL ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENDİLER

ATAŞEHİR'de özel bir okulda ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Jandarma Teşkilatı tanıtım günü düzenlendi.

Haber 12-12-19 16:51

EKREM İMAMOĞLU GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Buğra BENLİOĞLU / İstanbul DHA İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.    EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEKÇİLER Ekrem İmamoğlu, Eminönü'ndeki balık ekmek tekneleri ile son durumun sorulması üzerine, "İBB'nin sadece orada değil, ya da kamunun sadece orada değil, İstanbul'un muhtelif yerlerinde bazı alanları tahsis etme, ihaleyle verme gibi bir takım usulleri var.

Haber 06-11-19 16:30

EMİNÖNÜ'NDE BALIK-EKMEK TEKNESİ ÇALIŞANLARINDAN MAHKEME KARARINA TEPKİ

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı davayı mahkeme reddetti.

Haber 06-11-19 10:50

-  EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEK TEKNESİ İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI 

Haber-Kamera : Ali ABLAY- Buğra BENLİOĞLU-Mehmet DEMİRKAYA, İSTANBUL, DHA İstanbul 4.

Haber 01-11-19 13:30

-  EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEK TEKNESİ İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI 

Haber-Kamera : Ali ABLAY- Buğra BENLİOĞLU, İSTANBUL, DHA İstanbul 4.

Haber 01-11-19 13:00

DHA İSTANBUL - MAHKEMEDEN EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEK SATAN TEKNELER İÇİN KARAR (1)

  - MAHKEME, "YÜRÜTMEYİ DURDURMA" KARARI VERDİ   Haber: Ali ABLAY - İstanbul DHA İstanbul 4.

Haber 01-11-19 11:35

TARİHİ BALIK-EKMEK TURİZM KOOPERATİFİ BAŞKANI: İBB'NİN TEBLİGATI ULAŞTI

* Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke,   "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı"    Beyza Nur GÜLER - Serdal ALTINTEPE - Mertcan ÖZTÜRK - İstanbul DHA - Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke, "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı" dedi.

Haber 29-10-19 16:20

İSTANBUL - TARİHİ BALIK-EKMEK TURİZM KOOPERATİFİ BAŞKANI: İBB'NİN TEBLİGATI ULAŞTI

* Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke, "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı"  Beyza Nur GÜLER - Serdal ALTINTEPE - Mertcan ÖZTÜRK - İstanbul DHA - Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke, "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı" dedi.

Haber 29-10-19 15:53

İSTANBUL - ÇİFTLİK BANK DAVASI:  'ADRESİ BİLMİYORSANIZ URUGUAY'DA NASIL BULACAĞIZ'

Yüksel KOÇ / İstanbul DHA - KURUCUSU Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 5'i firari 48 sanıklı Çiftlik Bank davasına devam edildi.

Haber 25-09-19 13:32

Bakan Pekcan OYDER genişletilmiş istişare toplantısına katıldı

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.    "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 21:00

Bakan Pekcan OYDER genişletilmiş istişare toplantısına katıldı

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.  "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 18:32

BAKAN PEKCAN OYDER GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.  "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 18:29

BALIK BOYU DENETİMİNE TAKILAN 2 TON BALIĞA EL KONULDU-1

İSTANBUL İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, Deniz Liman Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri gece saatlerinde Marmara Denizi açıklarında avlanan balıkçı teknelerinde denetimlerde bulundu.

Haber 19-09-19 07:37

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BALIK TÜRLERİNİ AZALTTI: DENİZLERİMİZDE BALIK KALMADI

Av yasağının bitmesiyle denize ağ atan balıkçılar iskeleye elleri boş döndü.

Haber 12-09-19 10:15

HDP önündeki eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve askerlerin aileleri de katıldı

  AİLELER, OĞULLARININ NASIL KAÇIRDIĞINI ANLATTI Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katılan çeşitli tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleri konuştu.  Gaziantep’te yaşayan Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm Altıntaş'ın (24), vatani görevini yaparken 2 Ekim 2015'te birliğine teslim olmak için gittiği Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerce yanındaki arkadaşı Adil Kavaklı ile birlikte kaçırıldığı için bugün HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldıklarını söyledi.

Haber 05-09-19 13:00

HDP önündeki eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve askerlerin aileleri de katıldı (2)

AİLELER, OĞULLARININ NASIL KAÇIRDIĞINI ANLATTI Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katılan çeşitli tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleri konuştu.  Gaziantep’te yaşayan Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm Altıntaş'ın (24), vatani görevini yaparken 2 Ekim 2015'te birliğine teslim olmak için gittiği Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerce yanındaki arkadaşı Adil Kavaklı ile birlikte kaçırıldığı için bugün HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldıklarını söyledi.

Haber 05-09-19 12:57

DHA İSTANBUL - İLDEN İLE BALIK FİYATI FARKI

- Beşiktaş'ta hamsinin kilosu 25 lira, istavritin kilosu 15 lira, Barbunun kilosu ise 20-25… - Samsun'da balıkçı tezgahları, sezonun ilk balıkları olan istavrit, mezgit ve barbun ile doldu.

Haber 02-09-19 18:13

DHA İSTANBUL - İLDEN İLE BALIK FİYATI FARKI

- Beşiktaş'ta hamsinin kilosu 25 lira, istavritin kilosu 15 lira, Barbunun kilosu ise 20-25… - Samsun'da balıkçı tezgahları, sezonun ilk balıkları olan istavrit, mezgit ve barbun ile doldu.

Haber 02-09-19 18:11

Av yasağı kalktı, fiyatlar bir gecede düştü

BALIK avı yasağının kalkmasıyla birlikte, tezgahlar balıkla doldu, taştı, fiyatlar ise düştü.

Haber 01-09-19 16:30

AV YASAĞI BİTTİ İSTANBUL'DA BALIK TEZGAHLARI ŞENLENDİ  

  DENİZLERDE avlanma yasağının kalkmasının ardıdan, balık tezgahlarında da hareketlilik başladı.

Haber 01-09-19 15:19

Av yasağı kalktı, fiyatlar bir gecede düştü

BALIK avı yasağının kalkmasıyla birlikte, tezgahlar balıkla doldu, taştı, fiyatlar ise düştü.

Haber 01-09-19 15:11

DHA YURT BÜLTENİ-4

1)KIRKLARELİ'DE DEREDEKİ BALIK ÖLÜMLERİNE İNCELEME   KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinden geçen ve halk arasında Kuleli olarak adlandırılan Yuvalı Deresi'nde toplu balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 01-09-19 11:01

DHA YURT BÜLTENİ-2

1)İZMİR'DE DE BALIK AVI SEZONU AÇILDI  İZMİR'de su ürünleri av sezonunun açılışı, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener tarafından İzmir Balık Hali'nde gerçekleştirildi.İzmir'de, 15 Nisan'da başlayan av yasağının 1 Eylül'de son bulmasıyla yeni av sezonu İzmir Balık Hali'nde düzenlenen törenle açıldı.

Haber 01-09-19 09:21

İstanbul'da balıkçılar sezonun ilk avından döndü

, BALIK avı sezonunun başlaması üzerine akşam saatlerinde 'Vira Bismillah' diyerek Marmara Denizi'ne açılıp sezonun ilk avından dönen balıkçıları, Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya karşıladı.

Haber 01-09-19 07:03

İstanbul'da balıkçılar sezonun ilk avından döndü

, BALIK avı sezonunun başlaması üzerine akşam saatlerinde 'Vira Bismillah' diyerek Marmara Denizi'ne açılıp sezonun ilk avından dönen balıkçıları, Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya karşıladı.

Haber 01-09-19 06:44

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BALIK SEZONU AÇILIŞINA KATILDI 

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Poyrazköy'de düzenlenen balık sezonu açılışına katıldı.

Haber 01-09-19 05:55

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BALIK SEZONU AÇILIŞINA KATILDI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Poyrazköy'de düzenlenen balık sezonu açılışına katıldı.

Haber 01-09-19 01:11

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 1 

1- SARIYER'DE MİNİBÜS BALIK TUTANLARA ÇARPIP DENİZE UÇTU: 1'İ AĞIR 6 YARALI Haber-Kamera: Ertan KILIÇ - Ozan URAL / İSTANBUL DHA - SARIYER'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği minibüs, sahilde balık tutan 2 kişiye çarptıktan sonra denize uçtu.

Haber 18-08-19 09:11

DHA İSTANBUL - MİNİBÜS BALIK TUTANLARA ÇARPIP DENİZE UÇTU: 1'İ AĞIR 6 YARALI

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ - Ozan URAL / İSTANBUL DHA - SARIYER'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği minibüs, sahilde balık tutan 2 kişiye çarptıktan sonra denize uçtu.

Haber 18-08-19 05:44

Boğulma tehlikesi geçiren 4 çocuktan 3'ü kurtarıldı, 1'i öldü (2)

BALIK ADAMLAR CESEDİ BULDU Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, serinlemek için denize giren Suriyeli Abdülhalik El Ali'nin cesedi dalgıçlar tarafından denize girdikleri yakın bir noktada bulundu.

Haber 20-07-19 23:41

Boğulma tehlikesi geçiren 4 çocuktan 3'ü kurtarıldı, 1'i öldü (2)

BALIK ADAMLAR CESEDİ BULDU Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, serinlemek için denize giren Suriyeli Abdülhalik El Ali'nin cesedi dalgıçlar tarafından denize girdikleri yakın bir noktada bulundu.

Haber 20-07-19 20:28

BALIK ADAMLAR DENİZDEN KİLOLARCA ÇÖP ÇIKARDI

KADIKÖY, Caddebostan Sahili'nde aynı anda dalan 40 dalgıç, 5 metrelik kıyı şeridinden 45 dakika içinde kilolarca çöp çıkardı.

Haber 25-06-19 13:18

Bursa'da sağanak; enerji iletim hattına yıldırım isabet etti (2)

GÖLE DÖNEN CADDEDE YÜZÜP, BALIK AĞI SERDİLER Aniden başlayan sağanak, İnegöl ilçesinde de etkili oldu.

Haber 18-06-19 17:37

Bursa'da sağanak; enerji iletim hattına yıldırım isabet etti (2)

GÖLE DÖNEN CADDEDE YÜZÜP, BALIK AĞI SERDİLER Aniden başlayan sağanak, İnegöl ilçesinde de etkili oldu.

Haber 18-06-19 17:01

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 2

  (ÖZEL)  1- KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ'NDE TEDİRGİN EDEN BALIK ÖLÜMLERİ  * Prof.

Haber 13-06-19 12:19