Bayatlamayan Pogaca Haberleri

Bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifi: Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır?

Her an elinizin altında tatlı tuzlu atıştırmalıklar ya da çat kapı gelen misafirler için çayın kahvenin yanında servis edebileceğiniz yiyecekler bulunsun isteyenlerdenseniz bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifimizi çok seveceksiniz.

Yemek 2024-02-10 17:20:27

Günlerce bayatlamayan mısır ekmeği tarifi! Leziz mısır ekmeği nasıl yapılır?

İftarda klasik ekmek ve pideler yerine farklı tarifler arıyorsanız mısır ekmeği tam size göre! Günlerce bayatlamayan nefis mısır ekmeği birçok yemeğin lezzetine lezzet katıyor. Evde mısır ekmeği nasıl yapılır merak ediyorsanız bu mısır ekmeği tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 2023-03-28 19:54:12

Bayatlamayan sodalı poğaça tarifi! Bayatlamayan poğaça nasıl yapılır?

Yapılan hamur işlerinin uzun süre bayatlamaması için farklı tarifler bulunuyor. Bayatlamayan poğaça tarifi en çok aranan tarifler arasında yer alıyor. Sodalı poğaça tarifi hem oldukça kabarıyor hem de uzun süre bayatlamıyor. Sodalı poğaça nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 2023-02-21 11:30:48

Günlerce bayatlamayan lavaş tarifi! Evde lavaş nasıl yapılır?

Lavaş uzun süre boyunca bayatlamamasıyla kullanımı en rahat olan yiyecekler arasında yer alıyor. Evde lavaş yapımı sıklıkla aratılıyor. Özellikle deprem bölgelerine gidecek yardımlarda uzun süre bayatlamayan yiyecekler çok daha etkili oluyor. Evde lavaş nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik lavaş tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 2023-02-10 14:58:49

Lezzetine doyum olmaz! Tel tel ayrılan katmer tarifi: Evde katmer nasıl yapılır?

Katmer kahvaltıda en sevilen lezzetler arasında bulunuyor. Kolayca bayatlamayan katmerler pratik bir şekilde hazırlanarak uzun süre tüketilebiliyor. Çay saatlerinde enfes bir lezzet sağlayan katmerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Kahvaltınızın yıldızı olacak bu katmer tarifini kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek 19-12-22 10:34

Kesinlikle deneyin! Bayatlamayan pofuduk poğaça tarifi

Poğaça günün her saatinde sevilerek tüketiliyor. Birçok farklı çeşitte poğaça bulunuyor. Poğaçaların puf puf olması isteniliyor. Poğaçanızın kabarmasını ve yumuşacık olmasını istiyorsanız aşağıdaki tarifi mutlaka denemelisiniz. Üstelik bu tarif bayatlamıyor.

Yemek 16-06-22 11:32

Pastaneden alınandan farkı yok! Kıyır kıyır bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifi

Pastaneden alınan tuzlu kurabiyelerin tadını oldukça seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemeniz gerekiyor. Tuzlu kurabiye çay saatinde yiyeceğiniz en lezzetli atıştırmalıklardan olacak. Üstelik bu tarif çok uzun süre bayatlamıyor. Özellikle yoğun biriyseniz tuzlu kurabiye tarifini yapmanız uzun süre süre atıştırmalıklarla uğraşmanızı engelleyecek. Kıyır kıyır olan bu lezzeti kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 15-06-22 10:08

Günler geçse de bayatlamıyor! Bu enfes poğaça tarifinden vazgeçemeyeceksiniz

Poğaça, kahvaltılarımızın demirbaşı demek yanlış olmaz. Sıcacık ve yumuşacık bir poğaça ile yapılan kahvaltıdan büyük bir keyif alırız. Ev yapımı poğaçanın yeri ise apayrı. Poğaça yaparken, hem kolay yapılsın hem de hemen bayatlamasın isteriz. Sizin için araştırdığımız tarif, bu arayışınıza son verecek! İşte karşınızda günler geçse de bayatlamayan poğaça tarifi...

Yemek 13-10-21 08:03

Bir ay boyunca bayatlamadan taze kalıyor! Çavuşlu ekmeğinin sırrı...

Coğrafi işaretli yiyecekler listesine bir yenisi daha eklendi. Adını Giresun'un Çavuşlu beldesinden alan bayatlamayan ekşi mayalı ekmek, lezzetiyle diğer ekmeklere göre farkını ortaya koyuyor.

Yemek 23-11-20 14:12

Haftalarca bayatlamayan kurabiye tarifi! Sırrını açıkladık

Kurabiye yaptığınız zaman ilk günkü tazeliğini korumasını istersiniz. Birkaç gün geçmiş olsa bile ağzınızda kıyır kıyır dağılan kurabiyelerin yerini hiçbir şey tutamaz. Kapalı bir kapta muhafaza ettiğinizde 3 haftaya kadar taze kalacak bir kurabiye tarifine hazır mısınız? Artık kavanozlar boş kalmayacak, hepsi bayatlamayan kurabiyelerle dolup taşacak! Şimdi kavanozları doldurma zamanı!

Yemek 28-10-20 07:31

Sütsüz yoğurtsuz kek tarifi: Günler geçse de tazecik kalıyor!

Sütsüz yoğurtsuz kek tarifi ile günlerce bayatlamayan kek yapmaya ne dersiniz? Süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi olanlar için de harika bir tatlı tercihi olacak.

Yemek 13-08-20 14:39

Mayasız poğaça tarifi: Haftalarca bayatlamadan tazecik kalır!

Kalabalık sofraların olmazsa olmazı poğaçayı bu sefer mayasız poğaça tarifi olarak hazırladık. Bayatlamayan mayasız poğaça tarifi haftalarca taze kalma özelliğine sahip. İşte tadı damağınızda kalan mayasız poğaça yapımı.

Yemek 20-07-20 16:29

Yumurtasız limonlu kek tarifi: Bayatlamayan harika bir lezzet

Yumurtaya alerjisi olanlar için hazırladığımız yumurtasız limonlu kek tarifi, lezzeti ve görüntüsüyle tam not alıyor. Yumurtasız, pamuk gibi yumuşak kek tarifinin detayları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Yemek 07-07-20 16:14

Puf puf kabaran ve bayatlamayan açma tarifi! Misafirleriniz bayılacak...

Kahvaltının baş tacı, misafir sofralarının vazgeçilmezi yumuşacık açmalar evimizi şenlendirir. Hele bir de yanına bir bardak çay oldu mu tadına doyum olmaz. Üstelik bu harika lezzeti yapmanız için usta olmaya da gerek yok. İşte kokusu ile evinizin havasını değiştiren, lezzetiyle yiyenlere parmaklarını ısırttıran, puf puf kabaran ve bayatlamayan açma tarifi…

Yemek 25-06-20 11:07

Dereotlu poğaça tarifi: Günlerce bayatlamayan dereotlu poğaça

Fırından çıkmış sıcacık bir dereotlu poğaça tarifi hazırlamaya ne dersiniz? Pastane ustasından gelen dereotlu poğaça tarifi ağızda dağılan enfes bir lezzet! Günlerce bayatlamayan kıyır kıyır dereotlu poğaça tarifi nasıl yapılır diyenler için ustasından özel tarifi paylaşıyoruz.

Yemek 11-06-20 14:26

Mantar kurabiye tarifi! Ağızda dağılan bu kurabiyeyi diğerlerinden ayıran şey…

Nefis tadı, ağızda dağılan dokusuyla size çocukluğunuzu hatırlatacak mantar kurabiye tarifi ile geldik. Tam ölçülü bayatlamayan kurabiye tarifine başlıyoruz!

Yemek 04-06-20 15:30

Tahinli cevizli kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerine yepyeni bir yardımcı geliyor! Tahiniyle, pudra şekeriyle, çekilmiş ceviz içiyle birlikte ağızda dağılan mükemmel bir kurabiye tarifimiz var sizin için: Tahinli cevizli kurabiye tarifi. Lezzetiyle helvayı andıran bayatlamayan tahinli kurabiye, uzun süre saklayabileceğiniz bir kurabiye tarifi aynı zamanda. Haydi, hazırsanız başlayalım!

Yemek 04-06-20 10:05

Günlerce bayatlamayan mayasız poğaça tarifi! Sır gibi saklıyordu...

Malum, uzun zamandır evdeyiz ve hepimiz birer amatör aşçıya dönüştük. Karantina süresi boyunca yapılan ve tüketilen gıdalar arasında hamur işleri muhtemelen lider durumdadır. "Ben her türlü hamur işinde ustalaştım ama yine de pratik tariflere de açığım" diyorsanız sizin için mayasız, çabucak hazırlayacağınız, bayatlamayan bir poğaça tarifi hazırladık.

Yemek 28-05-20 13:50

Uzun süre bayatlamayan ekmeğe talep arttı

Trabzon'da yapılış şekli, pişirilmesi, tadı ve uzun süre bayatlamayan özelliğiyle ün kazanan 'Trabzon ekmeği', koronavirüs salgınının ardından evlerinden çıkmayanların tercihi haline geldi.

Yemek 12-05-20 09:03

Ustaların herkesten sakladığı tarif! Evde kabaran ve bayatlamayan poğaça...

Özellikle Covid-19 ile savaştığımız bugünlerde, dışarıdan ekmek almak dahi içimizde kuşku uyandırmaya başladı. Bu süreçte, herkes mutfaklarına koşarak; ekmek, poğaça, açma, pide gibi hamur ürünlerini evlerinde yapıyor. Hem içinizin rahat etmesi hem de sosyal medya akımlarında adınızdan söz ettirecek bir poğaça tarifi var elimde. Podufuk, yumuşacık ve asla bayatlamayan.

Yemek 17-04-20 15:21

Bayatlamayan ekmek tarifi: Bir hafta boyunca taze kalıyor

Hijyene dikkat edenler, sağlığına önem veren kişiler ekmeği evde yapmayı tercih ediyorlar. Ekmek tarifi, oldukça basit ve pratik bir şekilde hazırlanıyor. Hem lezzetli hem de uzun süre bayatlamayan ekmek tarifi arıyorsanız kalemi, kağıdı hazırlayın sevgili okur. İşte Mynet Yemek'ten takipçileri için ekmek yapımı geliyor.

Yemek 18-03-20 15:41

Osmanlı ekmeği Karadeniz ürünleriyle tatlandı

Ordu'da bir firma tarafından 13 farklı tahıl unu ve baharat çeşitleriyle 5 saatte hazırlanabilen ekmek, büyüklüğü ile dikkat çekiyor - Firmanın üretim müdürü ziraat mühendisi Ece Biroğlu: - "Ekmeğimiz kolay kolay bayatlamayan bir özelliğe sahip. Normal ekmekler bir günde bayatlarken, bu ekmek en az 3-4 gün taze kalabiliyor. Ekmeği buzdolabına koyduğunuz zaman ömrü daha da uzamaktadır"

Haber 12-10-19 12:11

Osmanlı ekmeği Karadeniz ürünleriyle tatlandı

Ordu'da bir firma tarafından 13 farklı tahıl unu ve baharat çeşitleriyle 5 saatte hazırlanabilen ekmek, büyüklüğü ile dikkat çekiyor - Firmanın üretim müdürü ziraat mühendisi Ece Biroğlu: - "Ekmeğimiz kolay kolay bayatlamayan bir özelliğe sahip. Normal ekmekler bir günde bayatlarken, bu ekmek en az 3-4 gün taze kalabiliyor. Ekmeği buzdolabına koyduğunuz zaman ömrü daha da uzamaktadır"

Yurthaber 12-10-19 12:11

Bayatlamayan poğaça nasıl yapılır?

Uzun süre tazeliğini koruyan, oldukça lezzetli, puf puf kabaran poğaça tarifine ne dersiniz? İşte lezzetiyle damak çatlatan bayatlamayan poğaçanın detaylı anlatımı...

Yemek 04-09-19 13:53

Bayatlamayan ekmek Ağrı’da ilgi odağı oldu

Ağrı’da düzenlenen ‘Yöresel Lezzetler Festivali’nde farklı şehirlerden getirtilen ürünlerden bir ay bayatlamayan Trabzon Ekmeği ilgi görüyor.Türkiye’nin farklı şehirlerinin lezzetleri ‘Yöresel Lezzetler Festivali’ ile Ağrı’da buluştu.

Yurthaber 20-04-19 14:45

Sarıgöl’de somun ekmeği geleneği yaşatılıyor

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, yıllardır ev hanımları tarafından hamuru evlerde hazırlanarak fırınlarda pişirilmeye verilen somun ekmeği geleneği devam ediyor.Sarıgöl’de, uzun yıllardan beri yapılan somun ekmeği; şekli, pişirilmesi, tadı ve uzun süre bayatlamayan özelliğiyle ilçedeki kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor.

Yurthaber 06-12-18 15:15

Siirt’te bir fırıncı Trabzon ekmeği çıkardı

Siirtli bir fırıncı, Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in çabalarıyla son dönemde Siirt ile Trabzon arasında yaşanan kardeşlik köprüsü çalışmalarının sonucunda Trabzon Vakfıkebir yöresine ait taş fırında pişirilen ekmek çıkardı.Yeni Mahalle eski hastane caddesinde fırın işleten Adnan Oktay, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yapılan ve yapılış şekli, pişirilmesi, tadı, uzun süre bayatlamayan özelliğiyle rağbet gören ‘Vakfıkebir ekmeği’ geleneğini Siirt’te çıkarmaya bayladı.

Yurthaber 19-11-18 16:30

Siirt’te bir fırıncı Trabzon ekmeği çıkardı

Siirtli bir fırıncı, Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in çabalarıyla son dönemde Siirt ile Trabzon arasında yaşanan kardeşlik köprüsü çalışmalarının sonucunda Trabzon Vakfıkebir yöresine ait taş fırında pişirilen ekmek çıkardı.Yeni Mahalle eski hastane caddesinde fırın işleten Adnan Oktay, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yapılan ve yapılış şekli, pişirilmesi, tadı, uzun süre bayatlamayan özelliğiyle rağbet gören ‘Vakfıkebir ekmeği’ geleneğini Siirt’te çıkarmaya bayladı.

Yurthaber 19-11-18 16:30

Tuzlu kurabiye tarifi: Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır?

Denediğinizde lezzetine hayran kalacağınız tuzlu kurabiye tarifi ile karşınızdayız. Çayın yanına harika yakışacak olan tuzlu kurabiye için kolları sıvamaya hazır mısınız?

Yemek 05-11-18 17:41

Gümüşhane'de asırlık tandır ekmeği geleneği yaşatılıyor

GÜMÜŞHANE’nin Köse ilçesinde asırlık tandır ekmeği geleneği devam ediyor. Yörede köy kadınlarınca yapılan şekli, pişirilmesi, tadı ve uzun süre bayatlamayan özelliğiyle bilinen tandır ekmeği Anadolu ve Karadeniz sofralarındaki yerini koruyor.

Haber 26-08-18 12:43

Sevgililer Günü'ne özel kalpli Vakfıkebir ekmeği

TRABZON'un Vakfıkebir ilçesinde fırıncı ustası Yunus Bahadır, ilçede üretilen ve yapılış şekli, pişirilmesi, tadı, uzun süre bayatlamayan özelliğiyle ün kazanan ‘Vakfıkebir Ekmeği’ni Sevgililer Günü'ne özel üzerinde 'Seni seviyorum' yazılı kalp figürü işlemesi ile yaparak satışa sundu.

Haber 14-02-18 11:39

(özel Haber) Doğu Görevindeki Askerlere Bayatlamayan Kurabiye

İzmir Çandarlı Nebiye Kavalalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri, yaklaşık bir ay...

Yurthaber 16-12-17 11:03

Bayatlamayan Kurabiye Tarifi

Kurabiyeler, hem çayın yanında hem de öğün aralarında tüketmeyi en çok sevdiğimiz yiyeceklerden bir tanesi.

Yemek 07-09-16 16:11

Bayatlamayan Poğaça

Denemeniz gereken bayatlamayan enfes bir poğaça!

Yemek 09-12-15 19:11

Bayatlamayan poğaça tarifi

Uzun süre bayatlamadan taze kalan bu poğaçayı çok seveceksiniz.

Kadin 30-07-15 14:04

Milletvekili Erdoğan’a Araban’da Bayatlamayan Ekmek İkramı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesi ziyaretinde Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Öğrenme...

Yurthaber 25-05-15 15:39

Milletvekili Erdoğan’a Araban’da Bayatlamayan Ekmek Ve Şiir Kitabı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesi ziyaretinde Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Öğrenme...

Yurthaber 14-05-15 17:34

Dev Kemençeye İlgi, Bayatlamayan Ekmeğe Rağbet

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen Giresun Feshane Günleri’nde stantlarda renkli görüntüler yerini almaya başladı.Feshane Giresun Günleri...

Yurthaber 30-04-15 16:27

Araban Ovasında Yetişen Buğdaydan Yapılan Bayatlamayan Ekmeğin Tanıtımı Yapıldı

GAZİANTEP (AA) – Gaziantep Üniversitesi Araban Meslek Yüksek Okulu, Gaziantep’te açılan 5. Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj

Yurthaber 13-02-14 16:00

Bayatlamayan Ekmeğin Tanıtımı Yapıldı

Araban Meslek Yüksek Okulu, Gaziantep’te açılan 5. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı Gıda, Gıda...

Yurthaber 13-02-14 14:34

Uzun Süre Bayatlamayan Ekmek Üretti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Araban Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Durmuşali Söyler, "Bayatlamayan Rüşeym Destekli Ekmek" çalışmasıyla vitamin açısından zengin ve uzun süre tazeliğini koruyan ekmek üretti.

Yurthaber 04-07-13 12:12

İnsan Sağlığına Faydalı, Bayatlamayan Ekmek

Araban Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Durmuşali Söyler, Araban Ovası’nda...

Yurthaber 04-07-13 11:06

Bayatlamayan ekmek üretildi

Buğday özü desteği sayesinde uzun süre bayatlamayan ekmek üretildi

Finans 04-07-13 10:44

Bir yıl boyunca bayatlamayan ekmek

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinin olmazsa olmazlarından biri olan “Ekmek Kurusu” bir yıl boyunca bayatlamadan muhafaza edilebiliyor.

Haber 24-04-13 12:21

Bir Yıl Boyunca Bayatlamayan Ekmek İlgi Çekiyor

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinin olmazsa olmazlarından biri olan “Ekmek Kurusu” bir yıl boyunca bayatlamadan muhafaza edilebiliyor.İlçede...

Yurthaber 24-04-13 12:03

Bayatlamayan ekmek yaptılar

Ekmeklerin kısa sürede bozularak küflenmesi üzerine proje başlatan Doç.Dr. Yurdugül, çalıştığı fakültenin laboratuvarında yıllarca bozulmayan bir ekmek yapmayı başardı.

Haber 21-01-11 12:23