Bolognese Soslu Tagliatelle Tarifi Haberleri

Fırında bütün tavuk tarifi: Fırında bütün tavuk nasıl yapılır?

Hem dünyada hem de Türkiye’de yemek davetlerinin en sık tercih edilen ana yemeği tavuktur. Tavuk sadece ve bütün olarak pişirileceği gibi soslanarak ya da iç pilav ile doldurularak da pişirilebilir. Dışarıdan hazır olarak almak istemiyorsanız siz de birkaç dakika içinde evde kendi imkanlarınız ile soslu bir bütün tavuk pişirebilirsiniz.

Yemek 2023-12-26 18:23:04

MASTERCHEF TİKKA MASALA TARİFİ! Hint yemeği tavuklu tikka masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tikka masala tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı MasterChef’te 8 Kasım Çarşamba günü yarışmacılardan tikka masala soslu tavuk tarifi yapılması istendi. Peki, Hint yemeği tavuklu tikka masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2023-11-08 23:22:55

Bol soslu makarna salatası tarifi! Çay saatlerinin vazgeçilmezi makarna salatası nasıl yapılır?

Makarna salatası çay saatlerinde herkesin sevebileceği bir lezzet olarak görülüyor. Bol sosla hazırlanan bu enfes salata yiyen herkesi mutlu ediyor. Bol soslu makarna salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu makarna salatası tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 2023-05-29 11:44:47

Yedikçe yediren ıslak hamburger tarifi! Soslu ıslak hamburger nasıl yapılır?

En sevilen sokak lezzetleri arasında yer alan ıslak hamburger bol sosu ve yumuşacık ekmeğiyle gönüllere taht kuruyor. Tokluk hissi vermeden yedikçe yediren ıslak hamburger nasıl yapılır merak ediyorsanız bu evde ıslak hamburger tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 2023-04-26 16:18:31

Gelinim Mutfakta soslu tavuk tantuni tarifi! Evde soslu tavuk tantuni nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü soslu tavuk tantuni tarifi verildi. Mersin'in eşsiz lezzetleri arasında yer alan soslu tavuk tantuni ekran başından iştah kabarttı. Gelinim Mutfakta izleyicileri soslu tavuk tantuni nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte tadına doyum olmayan soslu tavuk tantuni tarifi...

Yemek 03-04-23 13:25

Hazırlaması kolay tadı efsane Cafe de Paris soslu tavuk tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cafe de Paris soslu tavuk nasıl yapılır?

Dışarıda yediğimiz Cafe de Paris sosunu evde yapmak da mümkün ister tavukla isterseniz başka bir etle mükemmel bir yemek sizi bekliyor. Dünyaca ünlü Cafe de Paris sosuyla hazırlanan tarifte tavuk eşsiz bir lezzete dönüşüyor. Peki, Paris soslu tavuk nasıl yapılır? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cafe de Paris soslu tavuk tarifi ve malzemeleri...

Yemek 29-03-23 17:27

Ramazan sofralarına layık: Yumuşacık soslu tavuk tarifi! Soslu tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

İftara ne yemek yapsam diye düşünenler için yumuşacık soslu tavuk tarifini deneyebilir. İçeriğindeki sosun lezzeti ve yumuşacık dokusuyla lokum gibi dağılan bu soslu tavuk tarifi, deneyenlerin mutlaka tarif defterine kaydettikleri bir tarif. Peki, yumuşacık soslu tavuk tarifi malzemeleri nedir, nasıl yapılır?

Yemek 28-03-23 20:23

Peynir soslu bonfile nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Peynir soslu bonfile tarifi Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hazırlandı. Görüntüsüyle iştah kabartan bu tarifi evinizde hazırlayabilirsiniz. Üç çeşit peynir ile hazırlanan bu leziz tarif için bonfile, mantar gibi malzemeler de gerekiyor. Peki peynir soslu bonfile nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Yemek 06-03-23 17:17

Özel sosuyla nefis levrek buğulama tarifi! Levrek buğulama nasıl yapılır?

Levrek balığı en lezzetli balıklar arasında yer alıyor. Özel sosuyla lezzetine lezzet katan levrekler yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Zeytin ve balığın uyumunun tadı damağınızda kalacak. Zeytin soslu levrek buğulama tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 01-02-23 14:53

Gelinim Mutfakta Aşkın Lezzeti tarifi! Bol soslu Aşkın Lezzeti nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü aşkın lezzeti tarifi yapılıyor. BU inanılmaz lezzetli tarif Lezzeti Aşk olarak da biliniyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri ilginç adıyla dikkat çeken aşkın lezzeti nasıl yapılır aramalarında bulunuyor. İşte lavaş ve tavuğun uyumuyla dillere destan aşkın lezzeti tarifi...

Yemek 25-01-23 14:13

Sofraları süsleyecek enfes lezzet! Beşamel soslu ıspanak graten nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz beşamel soslu ıspanak graten tarifi!

Beşamel soslu ıspanak graten tarifi tüm Zuhal Topal'la Yemekteyiz izleyenleri tarafından merak ediliyor. Haftanın son gününde yapılan bu lezzet sofralarınıza çok yakışacak. Peki, Beşamel soslu ıspanak graten nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz beşamel soslu ıspanak graten tarifi...

Yemek 20-01-23 17:03

Airfryer soya soslu piliç baget tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da soya soslu piliç baget nasıl yapılır?

Yemek davetlerinizde, akşam ya da öğle yemeklerinizde hatta kahvaltılarınızda servis edebileceğiniz birçok lezzeti airfryer’da pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz yemekler çok daha sağlıklı ve daha az yağlı olacaktır. Birçok sofrada ikram edebileceğiniz soya soslu piliç bagetleri de kısa süre içinde hazırlayarak airfryer ile pişirip sunabilirsiniz. Farklı lezzetler ve soslarla birlikte tavuk yemeklerini zenginleştirmek istiyorsanız soya soslu tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 11:03

Airfryer pesto soslu levrek fileto tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da pesto soslu levrek fileto nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerinizi, atıştırmalıklarınızı ya da tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Kısa süre içinde pişirebileceğiniz tüm tarifleriniz airfryer ile daha hafif ve daha az yağlı olacaktır. Deniz ürünlerini de airfryer’da birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Deniz ürünleri ile hazırlayacağınız sofralar ya da yemek davetleriniz için farklı lezzetler arıyorsanız, airfryer'da kısa sürede hazırlanan pesto soslu levrek fileto tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 10:52

Gelinim Mutfakta soslu pratik börek tarifi! Soslu pratik börek nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü soslu pratik börek yapılıyor. Dışı çıtır çıtır içi yumuşacık olan soslu pratik börek çay saatlerinin vazgeçilmez lezzeti olmaya geliyor. Soslu pratik börek çok kolay bir şekilde hazırlanıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri soslu pratik börek nasıl yapılır merak ediyor. İşte leziz Soslu pratik börek tarifi...

Yemek 03-01-23 13:12

Airfryer somonlu lazanya tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da somonlu lazanya nasıl yapılır?

Aslen İtalya asıllı bir yemek olan lazanya peynir, domates ve ragu olarak adlandırılan kıymalı harçtan yapılan lezzetli bir akşam yemeğidir. Türk mutfağındaki su böreğinin domates soslu ve daha çok pişmiş hâli olarak da benzetilebilir. Makarna benzeri bir hamurdan yapılan lazanyaya farklı bir dokunuş yapmak için somonla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer barbekü soslu baharatlı tavuk budu tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da barbekü soslu tavuk budu nasıl yapılır?

Airfryer kullanarak tüm ana yemeklerinizi daha az yağlı ya da sıfır yağlı şekilde ve çok kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Yemek sofralarını şenlendiren ve lezzetlendiren barbekü soslu baharatlı tavuk butlarını da daha lezzetli olarak Airfryer’da pişirebilirsiniz. İster kalabalık yemek sofralarına ister dizi/film izlerken atıştırmalık niyetine yiyebileceğiniz barbekü soslu baharatlı tavuk budunu airfryer'da yağsız bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 23-12-22 16:46

Airfryer soslu tavuk kanat tarifi bol soslu ve pratik! Airfryer'da soslu tavuk kanat nasıl yapılır?

Akşam yemeklerinde ya da özel davetlerde en sık tercih edilen ve en hızlı şekilde hazırlanan yemeklerden biri de soslu tavuktur. Soslu tavukları Airfryer ile daha az yağlı olarak ve kısa sürede pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişireceğiniz tüm yemekler gibi soslu tavuk da daha lezzetli olacaktır. Yemek hazırlamak için kısa bir vaktiniz varsa ve lezzetli bir yemek yapmak istiyorsanız airfryer'da soslu tavuk kanat tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 19-12-22 17:33

Alfredo soslu pratik kabaklı ekmek tarifi: Alfredo soslu pratik kabaklı ekmek nasıl yapılır?

Kolay pizza tarifi olarak da bildiğimiz ekmeğin üstüne farklı malzemelerle yaptığımız "ekmek pizza" pratik olmasıyla en büyük kurtarıcımız. Klasik ekmek pizzadan sıkıldıysanız ve daha sağlıklı, sebzeli bir tarif denemek istiyorsanız alfredo soslu pratik kabaklı ekmeği deneyebilirsiniz.

Yemek 08-12-22 15:51

Pastırmalı soğanlı patates graten tarifi: Pastırmalı soğanlı patates graten nasıl yapılır?

Patatesin her hâlini seviyoruz. Kızarmış, fırınlanmış, çıtır çıtır, soslu... Patatesten yapılan her tarif hem kolaylığı hem de lezzetiyle dikkat çekiyor. Fırında patates yemeklerinin en sevileni olan patates gratenin pastırma ve soğanla buluşması da bir o kadar lezzetli oluyor. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz pastırmalı soğanlı patates graten tarifiyle yemek masalarını zenginleştirin.

Yemek 08-12-22 15:18

Orman meyveli kızarmış mantı tarifi: Orman meyveli kızarmış mantı nasıl yapılır?

Yöresel yemeklerimizden birisi olan mantı yemek sofralarının da baş tacı. Salçalı soslu, sarımsaklı yoğurtlu, kızarmış... Her hâliyle sofralarımızı süsleyen mantıya tatlı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Orman meyveli kızarmış mantı güzel bir tatlı aperatifinin yanı sıra akşam yemeklerini de tatlandıran güzel bir yancı olabilir. Orman meyveli kızarmış mantı tarifi yeni lezzet arayan kişiler için güzel bir başlangıç olabilir.

Yemek 08-12-22 11:27

Domates soslu köfte tarifi: Domates soslu köfte nasıl yapılır?

Yediden yetmişe herkesin favori yemeği kesinlikle köfte! Herkesin bayılarak yediği köfteye fesleğen, domates ve sarımsakla güzel bir dokunuş yaparak yemek sofralarınızı zenginleştirmeye ne dersiniz? Köftenin fesleğenli ve sarımsaklı domates sosuyla muhteşem uyumu âdeta bir lezzet şöleni!

Yemek 08-12-22 10:48

Airfryer salça soslu çıtır patates tarifi: Airfryer'da salça soslu çıtır patates nasıl yapılır?

Salça soslu çıtır patates, lezzeti ve kolay hazırlanışıyla favori yemeklerimizden biridir. Bu tarifte, airfryer ile pişirilen patatesler, lezzetli salça sosuyla harmanlanarak çıtır bir görünüme ve muhteşem bir lezzete sahip olur. Airfryer ile pişirme yöntemi, patateslerin dışının kızartılıp içinin hafifçe yumuşak kalmasını sağlar. İşte dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz airfryer salça soslu çıtır patates tarifi...

Yemek 08-12-22 09:19

Zuhal Topal'la Yemekteyiz mantar soslu irmikli köfte tarifi! Mantar soslu irmikli köfte nasıl yapılır? Lezzetine doyamayacaksınız

Tv8'in sevilen yemek programı yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün haftanın ikinci günü. Bu akşam yine hem lezzetli hem kolay yemekler yapılacak. Bu yemeklerden biri de mantar soslu irmikli köfte olarak karşımıza çıkıyor. Peki, mantar soslu irmikli köfte nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz mantar soslu irmikli köfte tarifi!

Yemek 06-12-22 17:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Frambuaz soslu muhallebi tarifi! Yiyenler vazgeçemiyor: Frambuaz soslu muhallebi nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın finalinde Cuma günü nefis frambuaz soslu muhallebi hazırlanıyor. Mükemmel kıvamlı muhallebi ve frambuaz sosunun buluştuğu frambuaz soslu muhallebi hem görünüşü hem de lezzetiyle iştah kabartıyor. İzleyiciler 'Frambuaz soslu muhallebi nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte enfes frambuaz soslu muhallebi tarifi...

Yemek 02-12-22 16:43

Daha lezzetli bir tarif yok! Karnabahar graten tarifi! Karnabahar graten nasıl yapılır?

Karnabahar faydalarıyla şaşırtan kış sebzeleri arasında bulunuyor. Faydalarına rağmen birçok insan karnabahardan hoşlanmıyor. Ancak karnabahar graten karnabahar sevmeyenlerin bile bayılacağı tarifler arasında bulunuyor. Bol soslu karnabahar graten nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu karnabahar graten tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 30-11-22 11:53

Bu tarif parmakları yedirir! İşte fırında yumuşacık soslu tavuk tarifi

Hem doyurucu hem de protein deposu olan tavuk, sofralarda sıklıkla yer alır. Ana yemeklere çok yakışan tavuk yemeğini bir de fırında hazırlamayı deneyin. Bu tarif parmakları yedirir! İşte fırında yumuşacık soslu tavuk tarifi...

Yemek 21-11-22 13:13

Gelinim Mutfakta saray katmeri tarifi! Sultanlara layık saray katmeri nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü bol soslu saray katmeri tarifi yapılıyor. Saray katmeri misafire çıkarılacak en uygun tarif olabilir. Çünkü bu yemek yiyenleri kendine hayran bırakıyor. Beşamel sosla kıymanın birleşiminden oluşan bu nefis yemek iştah kabartıyor. İzleyiciler saray katmeri nasıl yapılır? - Saray katmeri tarifini aratıyor. İşte masaların sultanı saray katmeri tarifi...

Yemek 16-11-22 13:30

Herkes tarifini isteyecek: Beşamel soslu tavuk tarifi! Beşamel soslu tavuk nasıl yapılır?

Beşamel yemeklerin lezzetine lezzet katan soslardan. Makarnaların, et ve tavuk yemeklerinin vazgeçilmezi olan beşamel sos en çok tavuğa yakışıyor. Beşamel sosla hazırlanan tavuğun lezzeti bir farklı oluyor. Beşamel soslu tavuk nasıl yapılır? öğrenmek istiyorsanız bu beşamel soslu tavuk tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 02-11-22 15:25

Masterchef tikka masala soslu tavuk tarifi! Tikka masala soslu tavuk nasıl yapılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 6 Eylül Salı günü yarışmacı adaylardan tavuk kullanarak çeşitli yemekler yapılması istendi. Tikka masala soslu tavuk tarifi de verilen leziz yemekler arasındaydı. İzleyiciler bu nefis tavuk için internet üzerinden 'Tikka masala soslu tavuk nasıl yapılır?' 'Tikka masala soslu tavuk tarifi nedir?' gibi sorular arattı. İşte Tikka masala soslu tavuk tarifi...

Yemek 07-09-22 09:54

Makarnaya en çok yakışan sos: Bolonez sos tarifi! Bolonez sos nasıl yapılır?

Makarna tüm dünyada en sevilen ve sık tüketilen yemeklerden. Her çeşidi ayrı lezzete sahip olan makarna birçok sosla uyum sağlıyor. Özellikle bolonez soslu makarna herkes tarafından oldukça seviliyor. Makarnaya kullanacağınız bolonez sosun nasıl yapılacağını merak ediyorsanız aşağıdaki tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 05-09-22 17:22

MasterChef Domates Soslu Gnocchi (Niyokki) nasıl yapılır? Gnocchi hangi ülkenin yemeği? Domates Soslu Gnocchi tarifi ve malzeme listesi

MasterChef ana kadro düelloları tüm hızıyla devam ediyor. 6 Ağustos Cumaretsi akşamı yayınlanan bölümde yarışmacılardan domates soslu gnocchi (niyokki) yapılması istendi. Gnocchi tarifini merak eden seyirciler niyokki tarifini sorguluyor. İşte domates soslu gnocchi tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 07-08-22 09:52

MasterChef Buffalo Soslu Kanat (Buffalo Wings) nasıl yapılır? Buffalo Soslu Kanat malzemeleri neler?

Buffalo Soslu Kanat (Buffalo Wings) tarifi, MasterChef'in yeni bölümünün ardından merak konusu oldu. Tadıyla lezzet şöleni yaşatan bu tarifi evinizde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Peki MasterChef Buffalo Soslu Kanat (Buffalo Wings) nasıl yapılır? Buffalo Soslu Kanat malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 27-07-22 01:15

Artık mangalda yapmayacaksınız: Soslu tavuk kanat tarifi!

Tavuk kanadını seven çok seviyor. Tavuk kanadı için hiç üşenmeden mangal yapan binler var. Soslu tavuk kanat tarifini denedikten sonra artık mangal yakmanıza hiç gerek kalmayacak. Tavuk kanadının eşsiz lezzeti, tavuk kanadına çok yakışan sosu ve yemeklerin olmazsa olmazı baharatlarla harmanlayarak sofranıza inanılmaz bir lezzet ekleyebilirsiniz. İşte soslu tavuk tarifi...

Yemek 12-05-22 10:08

Soslu tavuk but nasıl yapılır? Soslu tavuk but malzemeleri neler?

Akşam yemeğine çok yakışan soslu tavuk hem nefis tadıyla hem de besleyiciliğiyle sıklıkla tercih ediliyor. Peki soslu tavuk but nasıl yapılır? Soslu tavuk but malzemeleri neler? Soslu tavuğu ilk kez yapacaklar için tarifi ve malzemeleri derledik. İşte soslu tavuk tarifi...

Yemek 24-03-22 23:06

Kendi malzemeleriniz ve el lezzetinizle içiniz rahat tüketin: Islak hamburger tarifi

Yumuşacık soslu ekmeği ve içinin enfes sulu köftesiyle en sevilen sokak lezzetleri arasında kesinlikle ıslak hamburger yer alıyor! Küçücük atıştırmalık arayanların imdadına anında yetişen ıslak hamburgeri evde de rahat bir şekilde yapmak gayet mümkün... Tıpkı dışarıda satılanlar gibi lezzetli, mis gibi ıslak hamburger tarifimiz sizlerle.

Yemek 22-02-22 10:32

Bolognese Soslu Tagliatelle nasıl yapılır? Bolognese Soslu Tagliatelle malzemeleri neler?

Tagliatelle Bolognese yani Bolognese Soslu Tagliatelle tarifi araştırılmaya başlandı. Peki Bolognese Soslu Tagliatelle nasıl yapılır? Bolognese Soslu Tagliatelle malzemeleri neler? Bolognese Soslu Tagliatelle et suyu, kekik, kıyma gibi malzemelerden yapılıyor. İşte merak edilenler...

Yemek 28-12-21 00:24

Profiterol nasıl yapılır? Profiterol malzemeleri neler?

Çikolata soslu nefis profiterolü yaparken püf noktalarından birisi kremayı tamamen soğuduktan sonra kullanmak. 1/ 2 paket margarin, 1 paket vanilin ve 220 gram bitter çikolata profiterol hazırlamak için gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor. İşte nefis profiterol tarifi...

Yemek 04-10-21 22:13

Soya soslu noodle nasıl yapılır? MasterChef soya soslu noodle tarifi ve malzemeleri neler?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef 2021'in yeni bölümde şefler ana kadro yarışmacılarından soya soslu noodle yapmalarını istedi. Yarışma sonrası Soya soslu noodle tarifi merak ediliyor. Peki soya soslu noodle nasıl yapılır? MasterChef soya soslu noodle tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 16-09-21 02:18

Buffalo wings nasıl yapılır? Buffalo wings (soslu kanat) malzemeleri neler?

Buffalo wings (soslu kanat) Amerikan mutfağının sevilen yemeklerinden biridir. Soslu çıtır tavukları evde hazırlamak oldukça basit. 3 yemek kaşığı mısır nişastası, 2 yemek kaşığı tereyağı, 1 kg. tavuk kanat soslu kanat hazırlamak için gerekli olan malzemelerin arasında yer alıyor. İşte buffalo wings tarifi...

Yemek 05-09-21 00:08

Soslu Brüksel lahanası tarifi! Kendisi küçük ama lezzetiyle tam bir ziyafet sunuyor

Brüksel lahanası, genellikle et yemeklerinin yanında garnitür olarak servis edilen son derece sağlıklı bir sebzedir. Özellikle diyet menülerinin bir numaralı sebzesi haline gelen Brüksel lahanasından son derece sağlıklı bir yemek yapmaya ne dersiniz? Hazırsanız karşınızda soslu Brüksel lahanası tarifi...

Yemek 18-08-21 15:12

Beyaz şarap soslu tavuk tarifi nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Beyaz şarap sosu ile hazırlanan tavuk tarifi, hızlı ama bir o kadar da lezzetli bir menü çıkarmak isteyenler için ilk sırada tutacakları tarifler arasında yer alıyor. Beyaz şarap soslu tavuk tarifi, özellikle çalışan kişiler için kurtarıcı rol üstlenebilir. Peki beyaz şarap soslu tavuk tarifi hazırlarken nelere dikkat etmek, hangi malzemeleri bulundurmak gerekir? İşte kolayca aklınızda yer edeceğinden tarif defterine bile gerek duymadan hazırlayacağınız pratik beyaz şarap soslu tavuk tarifi...

Yemek 05-07-21 15:21

Restoranlarda yediğiniz gibi: Kremalı ve köri soslu tavuk tarifi!

Pek çok farklı tarife sahip olan köri soslu tavuk tarifi, her biri ile ayrı bir lezzete sahip oluyor. Ancak en hızlı hazırlanabilen tariflerden olan tarifimiz ile çok fazla uğraşmadan kolay bir biçimde enfes bir akşam yemeği hazırlama şansınız bulunuyor. Özellikle akşam yemeğine misafir geleceği zaman ideal olduğunu söylemek mümkün. İşte yanında taze sebzeler ve pilavla ikram edebileceğiniz köri soslu tavuk yapılışı.

Yemek 08-02-21 17:09

Hem göze hem mideye! Bol soslu sarımsaklı gül mantısı tarifi

Kayseri mantısı, patatesli mantı, yağ mantısı... Mantı hangi şekilde ya da hangi isimde olursa olsun kuşkusuz kimsenin hayır diyemeyeceği bir lezzet. Biz de, mutfağımızda sevilerek tüketilen yemeklerin başında gelen mantıyı, bu kez gül şeklinde yapmayı denedik. Hem göze, hem de mideye hitap eden bu eşsiz ve nefis tat yapılışı açısından diğerlerine nazaran daha kolay. İşte başlıyoruz.

Yemek 02-02-21 14:30

Üzeri nar gibi kızarıyor su böreği tadında oluyor! Beşamel soslu fırın makarna tarifi

Fırın makarna veya fırında makarna kıyma veya peynir, makarna ve beşamel sos ile yapılan bir yemektir. Ülkemizde de sevilen bir yemek olan fırın makarna gerek evlerde akşam yemeklerinde gerek restoranların menülerinde yer alır. Peki fırında makarna nasıl yapılır? Sizin için peynirli fırında makarna tarifi hazırladık.

Yemek 08-01-21 14:03

Püf noktasını bilenler harikalar yaratıyor! Eti ağızda dağılan Ankara tava tarifi

Ankara tava bayram sofralarının vazgeçilmez lezzetidir. Arpa şehriyeden oluşan pirinç pilavına eşlik eden domates soslu tel tel ayrılan etiyle beraber Ankara tava benzersiz bir ziyafet sunar. Sizde Ankara tavanın yapılışını merak ediyorsanız daha fazla heyecanlandırmadan detaylara geçelim.

Yemek 04-01-21 09:55

Yapımı kolay; enfes soya soslu tavuk tarifi

Damak zevkinize en uygun soya soslu tavuk tarifi misafirleriniz geldiğinde hızlıca yapacağınız tadıma doyum olmayan lezzetlerden biri. Malzemeleri hazırlayın! Gelsin soya soslu tavuk tarifi!

Yemek 31-12-20 15:03

Fırında makarna tarifi: Üzeri çıtır çıtır içi yumuşacık lezzet!

Fırında makarna tarifi kolay hazırlandığından ve lezzetiyle hafızalara kazındığından yemek tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Fırında makarna tarifi beşamel soslu olarak hafızalarda yer etse de az kalorili lezzetler peşinde olanlar ya da beşamelden hoşlanmayanlar için fırında makarna tarifini beşamel sossuz ya da kaşar peynirli olarak hazırlamak da mümkün. Peki fırında makarna tarifi kolay şekilde nasıl hazırlanıyor? İşte merak edenler için bu sorunun yanıtı...

Yemek 29-12-20 14:21

Vişneli sütlü irmik tatlısı tarifi: Vişne soslu irmik tatlısının tadına hayran kalacaksınız

Hafif bir tatlı tarifi arıyorsanız kesinlikle vişneli sütlü irmik tatlısını demelisiniz. Son derece pratik ve lezzetli olan tatlının sunumu da bir harika. Vişneli sütlü irmik tatlısı yapılışı geliyor, buyursunlar.

Yemek 01-12-20 14:33

Bolognese Soslu Tagliatelle nasıl yapılır? İşte MasterChef bolognese soslu tagliatelle tarifi, malzemeleri ve püf noktası

Bolognese soslu tagliatelle yemeği MasterChef Türkiye'nin 24 Kasım'da yayınlanan son bölümde, yarışmacılardan istenen makarna menüsünde yer aldı. MasterChef'te yarışmacılar bolognese soslu tagliatelle yemeğini en iyi şekilde yapabilmek için tezgah başına geçti. Peki bolognese soslu tagliatelle tarifi nedir? Bolognese soslu tagliatelle nasıl yapılır? İşte MasterChef bolognese soslu tagliatelle tarifi ve malzemeleri.

Yemek 25-11-20 02:56