Butik Pasta Haberleri

Düğünde gelin ve damada pasta fırlatarak şaka yapmak istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir düğüne ait görüntülerde gelin ve damadın pasta kestiği anlarda davetlilerden biri şaka yapmak istedi. Ancak şakası istediği gibi gitmeyen davetli damadın sert bir tepkisiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 2024-04-20 16:00:00

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 2024-04-08 09:01:23

Mardin’de moda rüzgârları esti

Mardin’in tarihi dokusunu moda dünyasının parıltılı atmosferiyle bir araya getiren Mardin Moda ve Kültür Haftası, bu yıl Maridin Butik Oteli’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yurthaber 2024-04-01 11:59:23

Panda pasta tarifi: Panda pasta nasıl yapılır?

Çabucak hazırlayabileceğiniz son derece lezzetli bir tarif arıyorsanız panda pasta tarifimiz tam da size göre. Bu pastayı kolayca bulabileceğiniz malzemelerden yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 2024-03-14 17:10:15

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya düğün gelin damat bastı bisküvili istan cevizi tarif Ramazan Ramazan menüsü Mardin tarifi pasta panda bir tarifi mozaik mozaik pasta mozaik pasta tarifi kolay mozaik pasta kolay mozaik pasta tarifi bisküvi bisküvili pasta bisküvili pasta tarifi farklı tarifler pasta tarıflerı kolay tuzlu pasta kahve sohbetleri elmalı pasta elmalı pasta tarifi kedi dili kedi dili pasta Sevgililer Günü düğü gelin pastası Milföy ali erbil gününde magazin Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil rulo pasta pasta tarifi çay yanına çırpma leziz milföy hamurlu tarifler milföy hamurundan tarifler milföy hamuruyla yapılan tarifler kruvasan kruvasan tarifi kolay pasta tarif kolay pasta tarifleri pandispan püf noktaları alman pastası alman pastası tarifi muzlu alman pastası Trabzon cennet hurma cennet hurması Trabzon hurması Gelinim Mutfakta püf noktası pasta kreması pasta kreması tarifi pastacı kreması yaş pasta Nevşehir ulaştırma ve altyapı bakanı ıspanaklı pasta kadife tatlısı kadife tatlısı nasıl yapılır kadife tatlısı yapımı ele istedi masterchef eleme masterchef eleme adayları yaşında Rusya İstanbul Kira Murat Kurum down sendromu köstebek pasta yapılışı köstebek pasta köstebek pasta tarifi antalya yangın Erzurum Pirana New York engin polat Dilan Polat nazlı sabancı Hakan Sabancı Adana Acun Ilıcalı aktan fotoğrafı Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı nasıl yapılır Aslı Hünel Saruhan Hünel Savaş Yurtsever basit pasta medovik medovik pasta tarifi medovik pasta medovik pastası ballı medovik pasta tarifi ballı medovik pastası ballı medovik pasta pasta tarifleri Van Erzincan

Mozaik pasta tarifi: Mozaik pasta nasıl yapılır?

Hem çay saatlerinizde hem de tatlı krizlerinizde size eşlik edecek bir tarifimiz var. Hem yapımı son derece pratik olan hem de lezzetiyle parmak yedirten mozaik pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Bu tarifi bir kez denedikten sonra sürekli elinizin altında tutacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 16:14

Bisküvili pasta tarifi: Bisküvili pasta nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere, aniden gelen tatlı krizlerine çare olan bisküvili pasta tarifinin yapımı çok kolaydır. Hem malzemeleri her an elinizin altında olan malzemelerdir hem de tarif aşamaları oldukça pratiktir. Nefis lezzeti ile en çok yapılan ve tüketilen tatlılardan biri olan bu pastayı çok ama çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Yemek 14-03-24 15:47

Tuzlu pasta tarifi: Tuzlu pasta nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve sevdiklerini şaşırtmayı sevenler için harika bir tarifimiz var: Tuzlu Pasta. Bu pasta tuzlu ama bildiğiniz kuru pastalardan değil. Bütün bir pasta ve tamamen tuzlu malzemeler ile yapılmış. Bir an önce bu tarifi denemek için aşağıda verdiğimiz malzemelere ve tarif aşamalarına göz atmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-02-24 01:24

Elmalı pasta tarifi: Elmalı pasta nasıl yapılır?

Elmalı pasta, misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerinin önüne geçmek için tüketmelik, çay ya da kahve sohbetlerinde sunmalık enfes ve bir o kadar kolay bir tarif. Hem tatlı hem de pratik bir pasta tarifi arıyorsanız elmalı pasta tarifimizi deneyebilirsiniz.

Yemek 15-02-24 01:14

Kedi dili pasta tarifi: Kedi dili pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerini dindirmek için ya da az bir zamanda lezzetli bir tatlı yapmak için kedi dili pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Hem hafif hem de lezzeti olan bu tatlının yapımı da son derece kolay ve zahmetsiz.

Yemek 14-02-24 22:51

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 12:19

Gelin pastası tarifi: Gelin pastası nasıl yapılır?

Adı düğün pastasını çağrıştırıyor olsa da gelin pastası ona verilen bu adı görünümünden alan bir pasta. Lezzeti eşsiz, yapımı son derece kolay olan bu tatlıyı siz de kendi mutfağınızda yapabilir ve hem öğünlerde hem de tatlı krizlerinde tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-02-24 17:29

Milföy pasta tarifi: Milföy pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay ve kahve sohbetlerinin en iyi eşlikçilerinden biri olan milföy pasta, çeşitli pastanelerin menülerinde de yer alan bir tatlıdır. Ancak bu pasta evde de son derece hızlı, pratik ve kolay bir şekilde yapılabilir. Milföy pasta tarifimize göz atıp siz de bu lezzetli pastayı kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 17:01

Özel hayatı aile kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil çocuklarıyla bir araya geldi

Son dönemde özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Kendisinden 40 yaş küçük aşkı için çocukları ile gerilim yaşayan Erbil doğum gününde çocukları ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile pasta önünde poz verdi.

Magazin 08-02-24 16:51

Rulo pasta tarifi: Rulo pasta nasıl yapılır?

Özel tarifler denemeyi ve kuracağınız bir sofrada keyifli bir akşam geçirmeyi tercih edenlerdenseniz bildiğiniz rulo pasta tarifini bir de özel birkaç dokunuşla siz de yapabilirsiniz. Rulo pasta tarifimizi uygulayarak bu güzel lezzeti hem özel günlerinizde hem de yemek davetlerinizde sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 01:25

Sevgililer Günü'ne özel milföylü kalp pasta tarifi: Milföylü kalp pasta nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanında kutlanan Sevgililer Günü için özel bir tarif denemek ve sevgiliniz ile baş başa vakit geçirmek istiyorsanız Sevgililer Günü'ne özel milföylü kalp şeklinde pasta tarifimize bir göz atabilirsiniz. Eğer Sevgililer Günü evde baş başa kutlanır diyenlerdenseniz bu tarif tam size göre.

Yemek 08-02-24 01:00

Sevgililer Günü pastası tarifi: Sevgililer Günü pastası nasıl yapılır?

Sevgililerin heyecanla beklediği özel günlerden biri de Sevgililer Günü'dür. Her çift bu özel günü en romantik şekilde yaşamak ister. Bazı çiftler dışarıda lüks bir mekanda baş başa romantik bir yemek yemeği tercih ederken bazı çiftler evde kendi hazırladıkları özel lezzetlerle bu özel günü taçlandırmayı seçer. Siz de bu özel günü sevdiğinizi kişi ile baş başa evde kutlamak istiyorsanız bugüne özel bir pasta yapabilirsiniz.

Yemek 07-02-24 23:32

Milföy hamuru kullanarak yapabileceğin 5 tatlı

Tatlı yapmak bazılarına zahmetli gelse de çok lezzetli bazı tarifleri pratik yöntemlerle yapmak da mümkün. Özellikle kruvasan, izmir bombası, elmalı turta ya da pasta, uzun uğraşlar ve ekstra meziyet gerektiren tarifler gibi görünse de aslında hepsi milföy hamuru kullanarak yapılabilir. Böylece çat kapı gelen misafirleriniz için çay yanına tadına doyulmaz tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 07-02-24 14:41

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 29-01-24 14:42

Nefis cennet hurmalı pasta tarifi! Gelinim Mutfakta Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Trabzon hurmalı pasta tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Trabzon hurması olarak da bilinen cennet hurmasıyla yapılan bu pasta tarifi farklı tarif arayanlardan tam puan alıyor. Peki, Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek 26-01-24 14:58

Mandalinalı pasta tarifi: Mandalinalı pasta nasıl yapılır?

Yaş pasta, dünya genelinde tüm mutfaklarda yer alan, tüketilen ve yapılan bir lezzettir. Farklı ülkelerde, farklı özel günlere göre, mevsim meyveleri ya da farklı bölgeye has malzemeler kullanılarak yapılabilmektedir. Eğer daha çok doğum günleri ile özdeşleşmiş olsa da yılın her günü herhangi bir sebeple yapılabilecek olan yaş pastalar yapmak istiyorsanız en taze mandalinaların temin edilebildiği soğuk kış günlerinde mandalinalı pasta tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 24-01-24 18:58

Enfes yaş pasta kreması tarifi! Evde pratik pasta kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Özel günler ve doğum günleri denince akla ilk gelenlerden biri de kutlamaya renk katacak yaş pasta oluyor. İç malzemesi ve dış süslemeleriyle birbirinden farklı pasta çeşitleri yapılabiliyor. Evde yaş pasta yapabilmek için temel ihtiyaçlar pastanın keki ve kreması oluyor. Yaş pasta kreması hazır pastalara bakıldığında yapımı zor gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Peki, evde nefis pastacı kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 22-01-24 18:02

Nevşehir'de polis ekipleri operasyon için haber verdiği gazetecilere pasta kesti

Nevşehir'de haber takibi için İl Emniyet Müdürlüğüne çağrılan gazetecilere sürpriz yapıldı.

Yurthaber 10-01-24 14:06

Düzce'deki 'Butik Şehirler' projesi için Almanya karşılaştırması! Çok doğru bir strateji, bu adımlar çok önemli

Düzce'de Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi için açılış töreni gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda ülkemize birçok yatırım yaptık. Özellikle ulaştırma alanında birçok projeyi hayata geçirdik" dedi. Gazeteci Hakan Çelik ise Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün kentte hayata geçirdiği projeleri "önemli" olarak nitelendirirken "Butik Şehirler hamlesi çok doğru bir strateji" dedi.

Finans 08-01-24 13:50

Gelinim Mutfakta ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis ıspanaklı pasta tarifi!

Ispanaklı pasta tarifi, gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Görünümü ile antep fıstığına benzeyen bu pasta, yemeklerin içinde sık sık kullanılan ıspanak ile yapılıyor. Deneyenlerin severek tükettiği ıspanaklı pastayı misafir sofralarında sunabilirsiniz. Peki, ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-12-23 14:31

Gelinim Mutfakta kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis kadife tatlısı tarifi!

Kadife tatlısı, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Kafide pasta olarak da bilinen bu tatlı hem iştah kabartıcı görüntüsü hem de efsane lezzetiyle deneyenlerden tam puan almayı başarıyor. Peki, kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 17-11-23 14:30

MasterChef eleme adayı kim oldu? 11 Kasım 2023 MasterChef All Star'da potaya giren yarışmacı kim oldu?

MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. Dünyaca ünlü pasta şefi Antonio Bachour yarışmacılardan yoğurt ve fıstıklı tatlı yapmalarını istedi. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 11 Kasım 2023 Cumartesi günü MasterChef All Star'da potaya giren isim...

Magazin 12-11-23 11:41

Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef konuğu pasta şefi Antonio Bachour nerede çalışıyor?

Antonio Bachour ile aramalar MasterChef All Star'a konuk olmasıyla birlikte hız kazandı. Dünyaca ünlü pasta şefi Antonio Bachour, haftanın son eleme adayının belirlendiği geceye konuk oldu. Yoğurt ve Antep fıstıklı tatlı yapan şefin tarifi de merak edildi. Peki, Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef konuğu pasta şefi Antonio Bachour nerede çalışıyor? İşte hayatı...

Magazin 11-11-23 19:36

Özel buluşmaya isimsiz pasta... Rus pilotlara zehirli pasta ile suikast girişimi iddiası ülkeyi karıştırdı! Subayın o sorusuyla her şey ortaya çıktı, itiraf geldi

Rusya onlarca pilota 'zehirli pasta ile suikast' iddiasıyla çalkalanıyor. Aralarında Ukrayna savaşında yer almış isimlerin de bulunduğu pilotların bir araya geldiği özel bir buluşma için pasta ve içki sipariş edildi. Pasta isimsizdi, nereden geldiği belli değildi. Pilotlar zehirlenmekten şans eseri kurtuldu. İtiraf gecikmedi... İşte suikast girişiminin perde arkası!

Haber 25-10-23 10:56

Yok böyle bir artış: 8 bin TL'den 100 bin TL'ye çıkarmak istedi! Hayatı kabusa dönüştü

İstanbul'da butik işleten bir kadın, 8 bin 600 TL'lik kiranın 100 bin TL'ye çıkarılmasını kabul etmeyince kabusu da başlamış oldu. İddiaya göre silahlı adamlar gönderilip tehdit edildi. Dükkan sahibi elektrik ve su sayaçlarını bile sökünce artık isyan etti.

Haber 21-09-23 07:04

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı'ndan Murat Kurum'a ziyaret! Şampiyonluğu pasta kesip kutladılar

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı’nı ağırladı.

Haber 13-09-23 10:54

Gelinim Mutfakta Köstebek pasta tarifi ve yapılışı! Köstebek Pasta malzemeleri nelerdir? Tadı damağınızda kalacak

Gelinim Mutfakta Köstebek pasta tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta da haftanın final gününde en güzel köstebek pastayı yapıp en yüksek puanı alan büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta Köstebek pasta yapılışı nasıldır? Köstebek Pasta malzemeleri nelerdir? İşte tarifi...

Yemek 18-08-23 12:23

Kahve severler bayılacak: Latte pasta tarifi! Leziz latte pasta nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Latte pasta, kahveli aromasıyla kahve severlerden tam puan alıyor. Pastane ve kafelerde sıklıla rastlanılan latte pasta tarifini evde kolayca yapabilmek mümkün. İşte yedikçe yediren latte pasta tarifinin yapımı ve malzeme listesi.

Yemek 14-08-23 22:37

Antalya'da butik otelde can pazarı! Yangın var çabuk gelin...

Antalya Kaleiçi'nde butik bir otelde çıkan yangında 2 kişi yaşamını yitirirken 12 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden iki kişinin kimlikleri belli oldu.

Haber 22-07-23 16:10

Onu gören hayrete düşüyor! 'Dadaş Pirana' 36 yaşına girdi... Doğum günü yaş pasta ve cağ kebabı ile kutlandı

Erzurumlu Kamil Elmalı (43), iş yerinde beslediği 36 yaşındaki 4 kilogram 60 santimetre uzunluğundaki 'Dadaş Pirana'ya yaş pasta ve cağ kebaplı doğum günü kutlaması yaptı. Elmalı, yaş pastayı davetlilere, cağ kebabı da akvaryumdaki piranaya ikram etti. Dadaş Pirana, akvaryumun içine atılan cağ kebapları afiyetle yerken kutlamayı izleyenler, bol bol fotoğraf çekti.

Haber 21-07-23 12:13

Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi! Sosyal medya yıkıldı

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat çifti her yaptıklarıyla olay oluyor. Kocasının doğum günü için billboarda reklam veren Dilan Polat 'Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek' yazdırmıştı. Polat'ın bu kutlaması uzun süre konuşulmuştu. Engin Polat ise eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi. Bu kutlamaya sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-07-23 12:10

Nazlı Sabancı eşi Hacı Sabancı'nın doğum gününü kutladı! Pasta seçimi sosyal medyanın diline düştü

Sosyetenin gözde çifti Nazlı Sabancı, eşi Hacı Sabancı'nın doğum gününü kutladı. Nazlı Sabancı'nın eşi için özel yaptırdığı dondurmalı pasta sosyal medyanın diline düştü. Nazlı Sabancı'nın yaptırdığı pastayı görenler "Biz yaptırınca fakir derler ama onlar yapınca elit oluyor" yorumunu yaptı.

Magazin 28-06-23 11:44

Yüzlerce çocuğa pasta ikram etti

Adanalı iş insanı Eyüpcan Delibalta, yüzlerce çocuğa pasta ikram ederek yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

Yurthaber 20-06-23 09:08

Şeyma Subaşı kocası Meedo'nun doğum gününü kutladı! Pastası dalga konusu oldu

"Bikini videosu ve fotoğrafı koymamdan Meedo biraz rahatsız oluyor" diyerek gündeme gelen Şeyma Subaşı son olarak kocasının doğum gününü kutladı. Kızı Melisa'nın da yanında olduğu kutlamada Mohammed Alsaloussi için hazırlanan pasta sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-06-23 10:27

Gelinim Mutfakta Antidepresan pasta tarifi! Mutluluk aşılayan Antidepresan pasta nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü Antidepresan pasta tarifi verildi. Pasta tarifleri tatlı sevenlerin modunda antidepresan etkisi yaratabiliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Antidepresan pasta nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte tadına doyum olmayan Antidepresan pasta tarifi...

Yemek 09-06-23 12:33

Gelinim Mutfakta mutluluk havuzu tarifi! Pratik pasta mutluluk havuzu nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü mutluluk havuzu tarifi verildi. Pratik pasta tarifleri arayanların yardımına koşan mutluluk havuzu tarifi oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri dışı çıtır içi akışkan mutluluk havuzu nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes mutluluk havuzu tarifi...

Yemek 06-06-23 13:23

Aslı Hünel'in aracı polis sireni çalarak durduruldu! Gerçek bakın ne çıktı

Şimdilerde Show Tv'nin gündüz kuşağı programı Gelin Evi'nin sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel eşinin yaptığı bir sürpriz ile gündem oldu. Aslı Hünel'in aracı polis sireni çalarak durduruldu. Aracı kenara çekildiğinde ise eşi Savaş Yurtsever elinde pasta ile Aslı Hünel'in doğum gününü kutladı. O anları sosyal medyada paylaşan ünlü isme binlerce yorum yapıldı.

Magazin 05-06-23 14:55

Kat kat lezzet medovik pasta tarifi! Evde medovik (Rus pastası) nasıl yapılır?

Medovik pasta kat kat görüntüsü ve enfes tadıyla iştah kabartıyor. Oldukça sevilerek tüketilen bu pasta Rus pastası olarak da biliniyor. Bol bal kullanılarak hazırlanan medovik pasta tarifi basit pasta tarifleri arasında yer alıyor.

Yemek 24-05-23 17:17

Gelinim Mutfakta 30 dakikada hazır pasta tarifi! Pratik 30 dakikada hazır pasta nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali cuma gününde 30 dakikada hazır pasta tarifi verildi. Tatlı krizlerinizde pratik tatlı tarifleri arıyorsanız 30 dakikada hazır pasta tarifi tam size göre! Gelinim Mutfakta izleyicileri 30 dakikada hazır pasta nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte iştah kabartan 30 dakikada hazır pasta tarifi...

Yemek 19-05-23 13:20

Gelinim Mutfakta pofuduk pasta tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği pofuduk pasta nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü pofuduk pasta tarifi verildi. Özel günlerin yıldızı olacak pofuduk pasta tarifini herkesin denemesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri enfes görünüşüyle pofuduk pasta nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte pofuduk pasta tarifi...

Yemek 05-05-23 13:25

Rezidans çetesine ikinci dalga operasyon: 5 gözaltı

İstanbul‘un Esenyurt ilçesinde bulunan Fly Butik Residence ve 2 sitenin yönetiminin silahlı bir çete tarafından ele geçirilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada ikinci dalga operasyonda 5 şüpheli daha yakalandı.

Yurthaber 03-05-23 09:54

Gelinim Mutfakta krepli pasta tarifi! Kat kat lezzet krepli pasta nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü krepli pasta tarifi verildi. Kreplerle hazırlanan bu pratik tarif oldukça lezzetli oluyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri krepli pasta nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte herkesin seveceği krepli pasta tarifi...

Yemek 28-04-23 13:23

Van’a 9 adet butik yüzme havuzu yapılıyor

Van Büyükşehir Belediyesi, sporda fırsat eşitliği ve su sporlarının geliştirilmesi için kentte 9 adet butik kapalı yüzme havuzu yapıyor.

Yurthaber 26-04-23 11:15
Van

Gelinim Mutfakta çıtır kat pasta tarifi! Pratik çıtır kat pasta nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü çıtır kat pasta tarifi verildi. Milföy hamurundan hazırlanan bu pratik pasta tarifi oldukça beğenildi. Gelinim Mutfakta izleyicileri enfes görünen çıtır kat pasta nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte anında hazırlanan çıtır kat pasta tarifi...

Yemek 19-04-23 13:39

Çukurova’da bayram öncesi yoğun denetim

Adana’nın merkez ilçe Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve pasta imalathaneleri ve işletmelerini sıkı denetime aldı.

Yurthaber 18-04-23 15:15