Cupcake Tarifi Haberleri

Airfryer cupcake tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da cupcake nasıl yapılır?

Cupcake ya da kapkek lokmalık kek çeşitlerinden birisidir. Muffine benzeyen cupcake, muffinden farklı olarak daha tatlı ve şekerlidir. Ancak görüntü olarak birbirine oldukça benzeyen bu iki tatlının da malzemeleri ve yapılışı da birbirine benzerdir. Çeşitli etkinliklerde ikram edilen cupcake’i tercihe göre seçilen renk renk pasta süsleri, meyveler ya da kremşanti, kremayla süsleyerek servis edebilirsiniz. Airfryer ile kısa sürede pişirebileceğiniz cupcakeler oldukça lezzetli bir tatlıdır.

Yemek 26-12-2022 16:57

Fırınsız da yumuşacık kekler pişirmek mümkün! Tencerede pratik ve leziz kapkek tarifi

Canınız tatlı bir şeyler atıştırmak istediğinde, evdeki malzemelerle kek yapmak için kendinizi hemen mutfağa mı atıyorsunuz? Kakaolu, havuçlu, cevizli, sade, hiç fark etmez, birkaç dakika içinde enfes kapkekler hazırlamak mümkün. Peki, fırınsız da pişerler mi? Bu pratik tarifle, enfes kapkekler tencerede de pişer. Detaylar yazımızda.

Yemek 14-12-2021 23:16

Cupcake yapımı sandığınızdan daha kolay! İşte cupcake tarifleri

Cupcake yapımı tarifi pastanelerden almaya alıştığımız lezzeti mutfağınıza taşımanızı sağlayacak. Videolu anlatımı ile adım adım uygulayabileceğiniz cupcake yapımında en zor nokta ise cupcake'inizi nasıl hazırlayacağınıza karar vermek. İşte cupcake yapımını merak edenler için Cupcake tasarımcısı Hande Yılmaz'ın kolayca uygulayabileceğiniz anlatımıyla ile cupcake tarifi...

Yemek 06-07-2021 15:31

Damla çikolatalı cupcake tarifi: Bu kadar çabuk tüketildiğine çok şaşıracaksınız

Sevmeyeni yok denecek kadar az olan çikolatayı kekle buluşturduk ve ortaya efsane bir tat çıktı. Ağız sulandıran damla çikolatalı cupcake tarifini detaylarımızda görebilirsiniz.

Yemek 14-08-2020 17:01

Diğer Haber Etiketleri

Cupcake Tarifi

Cupcake Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cupcake Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Islak cupcake tarifi: Daha önce duymamıştık! Islak ve yumuşak olması...

Yapımı oldukça kolay, bir o kadar da nefis bir lezzete sahip olan ıslak cupcake tarifi her evde bulunan malzemelerle yapılıyor. Yiyenleri ise mest ediyor. Büyük küçük herkesin keyifle ve afiyetle tükettiği, özel günlerin en sevilen lezzetlerinden cupcake'leri nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız cevabı yazımızda bulabilirsiniz.

Yemek 14-08-2020 11:21

Çıldırtan Cupcake

Bu cupcake'ler çıldırtır, evet!

Yemek 09-10-2016 16:52

Cupcake tarifi: Kabarık olmasının sırrı en önemli püf noktasında saklı!

En harika en nefis cupcake tarifini içeriğimizin detaylarında püf noktalarıyla bulabilirsiniz. Isırdığınızda hissettiğiniz yumuşak dokuyu ve istenilen kabarık cupcake görüntüsünü bakın nasıl elde edeceksiniz!

Yemek 08-09-2016 22:55

Sade cupcake tarifi: O kadar kolay ki çay demlenene kadar hazır!

Çaylarınızın yanına eşlik eden vazgeçilmeziniz, sadesinden çikolatalısına, kadar her çeşidini yaptığınız o lezzetli kekler bu sefer mini mini kek kalıplarına girdi. Sizin için sade cupcake tarifi hazırladık.

Yemek 07-09-2016 16:11

Yumuşak cupcake tarifi: İçi yumuş yumuş ağızda dağılıyor

'İçi yumuş yumuş ağızda dağılan yumuşak cupcake tarifi' arıyorum diyorsanız doğru yerdesiniz çünkü ağzınıza layık bir tarifle geldik. Doğum günleri, ev partileri ve piknikler için kolayca yapabileceğiniz bu leziz tarifi deneyen herkes tadına bayılacak. İşte tadına doyum olmayan lezzetiyle yumuşak cupcake tarifi...

Yemek 07-09-2016 16:09

12 kişilik cupcake tarifi: Tam ölçüsünde tam kıvamında

Bu basit 12 kişilik cupcake tarifi her seferinde mükemmel bir şekilde çıkacak ve tam da istediğiniz gibi olacak. Doğum günlerinden pikniklere kadar tüm özel günlerinizde yaparak misafirlerinizin damağında unutulmaz bir tat bırakabileceğiniz bu tarifi hemen deneyin!

Yemek 03-03-2016 14:12

Cupcake tarifi arayanlara 13 farklı seçenek! İster tatlı ister tuzlu seçmek zor olacak

Basit, çoğu evde olabilecek malzemelerden yapılmış 13 cupcake tarifi yeni favoriniz olacak. En iyi sonuçları almanız için bazı püf noktaları da ekledik.

Yemek 23-12-2015 16:41

Yulaflı Cupcake

Herkesin bir cupcake tarifi vardır ama bu cupcake hem damaklarda enfes bir tat bırakıyor hem de çok sağlıklı!

Yemek 23-12-2015 14:34

Fırında Pastırma Üzeri Yumurtalı Cupcake

Kolay bir kahvaltı mı arıyorsunuz. Bu yumurtalı cupcake tarifi kahvaltıda yumurtadan vazgeçmeyen etoburlar için geliyor! ​

Yemek 23-12-2015 14:32

Somonlu Kuşkonmazlı Cupcake

Kahvaltıda, ikindide, yolda yiyebileceğiniz lezzetli, protein dolu ve sağlıklı cupcake tarifi.

Yemek 21-12-2015 20:58