Denizden Haberleri

Denizden toplayıp bu hale getiriyor! Hobi olarak başladı 'Talep artınca satışa başladık' O ürünü ise ücretsiz yapıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile ahşap ürünler üretiyor. Bu işe ilk olarak hobi amaçlı başladığını söyleyen Kocatepe, talep artınca satışa başladığını söyledi. Kendisini için hem hobi hem de ek gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe, "Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir" dedi. Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için ücretsiz tasmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-18 16:26:04

Büyük bir kuzu balığı yakaladığını düşünüp sevindi... Yaklaşınca şaşkına döndü! Bir anda göz göze geldi

Antalya’da denizden yaklaşık 200 metre açıkta balık avlayan Ali Varol isimli amatör balıkçının oltasına 25 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını görünce şaşkınlık yaşayan Ali Varol, şaşkınlığı atlatıp misinayı çekmeye devam ederken, misinayı koparan balık gözden kayboldu.

Haber 2024-03-14 17:42:27

İsrail ramazan dinlemedi... Gazze'ye yoğun saldırı: Çok sayıda ölü var

İsrail ordusu ramazanın ilk gününde Gazze'deki birçok bölgeye hava, kara ve denizden saldırdı. Düzenlenen saldırılarda çok sayıda Filistin hayatını kaybetti.

Haber 2024-03-11 09:40:31

Yaklaştıkça 'Allah'ım sen koru! Kesil, kesil' diyerek dua ettiler! Yeni görüntüler ortaya çıktı 'Evdeydim, telefon geldi! Baktığımda hepsi gitmişti'

Antalya’nın Demre ilçesinde 3 gün önce denizden gelip onlarca serayı yerle bir eden hortumun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların hortumun seralara yaklaştığı sırada ‘Allah’ım sen koru, çabuk gitse bari ve kesil kesil’ diyerek yaşadıkları korku görüntülere yansıdı. 175 dekar alanda 88 üreticinin etkilendiği hortumun verdiği zarar ise dron ile görüntülendi.

Haber 2024-03-08 15:59:48

Antalya’da balıkçılar dev hortumu denizden görüntüledi

Antalya’nın Serik ilçesinde denizde çıkan hortum korkuttu.Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi açıklarında denizde hortum meydana geldi.

Yurthaber 08-03-24 15:20

Mürettebat geminin içinde mi? Su altı robotu 51 metre derine indi, zamanla yarış devam ediyor

Dün sabah saatlerinde Marmara Denizi'nde batan kargo gemisini arama çalışmaları hem denizden hem havadan devam ediyor. Son olarak geminin 51 metre derinlikte olduğu belirlenmişti. Su altı robotuyla 51 metre derinliğe inilirken mürettebatın geminin içinde olmadığı tahmin ediliyor.

Haber 16-02-24 11:46

Marmara Denizi’nde batan geminin mürettebatını arama-kurtarma çalışmaları havadan ve denizden sürüyor

Marmara Denizi’nde İmralı Adası’nın güneyinde batan kuru yük gemisinin kayıp 6 mürettebatını arama-kurtarma çalışmaları havadan, karadan ve denizden devam ederken, çalışmalara vatandaşlar da destek verdi.

Yurthaber 15-02-24 13:54

Eksi 20'den artı 20'ye geldiler! Denizden çıkmadılar... Hemen adapte oldular 'Orada kar, burada güneş var! Çok mutluyum'

Antalya’nın Alanya ilçesinde güneşli havayı fırsata çeviren yerli ve yabancı turistler plaj kenarında vakit geçirdi. Eksi 20 dereceden artı 20 dereceye geldiklerini söyleyen Rus turistler, Rusya'da şu anda kar olduğunu, Alanya'da ise güneş olduğunu belirtip çok mutlu olduklarını anlattı. Adeta denizden çıkmak bilmeyen turistler, "Ülkemizde deniz yüzünü göremiyoruz. Sıcağa hemen adapte olduk" ifadelerini kullandı.

Haber 26-01-24 15:55

Sinop'ta ağ takılan kütüğün düşmesi sonucu altında kalan balıkçı öldü

Sinop'ta bir balıkçı denizden çekilen ağ takılan kütüğün üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-01-24 07:44

Soğuk sulara atlayıp haçı çıkarmak için yarıştılar! Büyükada'da denizden haç çıkarma töreninden hareketli görüntüler

Büyükada'da bu sabah gerçekleşen denizden haç çıkarma töreni hareketli anlara sahne oldu. Denize atılan haçı çıkarmak için soğuk sulara atlayan Hristiyanlar suda kıyasıya yarıştı. Dikkat çeken o anlar kameralara yansıdı.

Haber 07-01-24 12:32

7 kişilik aile zehirlendi! Uzman isimden balon balığı uyarısı: Tamamı zehirli, ölüme kadar gidebilir

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişilik aile hastanelik oldu. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, balon balığının tüketilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Turan, ""Balon balığının etinde tetrodotoksin (TTX) kimyasalı denilen bir zehir bulunmaktadır. İnsan ölümüne kadar gidebilen rahatsızlıklar oluşturabilirler" uyarısında bulundu.

Haber 03-01-24 19:52

Balon balığı yiyen 7 şahıs hastanelik oldu! 1 kişinin hayati tehlikesi var

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişi hastanelik oldu. Şahıslardan 1 kişinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Haber 03-01-24 00:21

Mersin'de karaya vurdu! Boyu 4 metreden fazla, tam 400 kg: 'En büyük tehdit...'

Mersin'de denizde öldüğü anlaşılan bir cam göz köpek balığı karaya vurdu. 4 metre 10 santim boyundaki nesli tehlike altında olan 6 solungaçlı cam göz köpek balığı vinç yardımıyla denizden çıkarılırken, gömüleceği bildirildi. Yakalanan köpek balığı ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Deniz Ayas, "Bu tür için en büyük tehdit balıkçılık faaliyetidir" dedi.

Haber 01-01-24 19:53

Kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolan kişinin cesedi 3 ay sonra bulundu

Beşiktaş'ta denizden cesedi çıkarılan İran uyruklu Jaber Sabokbar'ın, yaklaşık 3 ay önce kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu öğrenildi.

Yurthaber 19-12-23 07:52

Cesedi Beşiktaş kıyısında bulunmuştu! 3 ay önce kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu ortaya çıktı

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kıyısında dün akşam balık tutan balıkçılar suda bir ceset olduğunu fark ederek polise haber vermişti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkartılan cesedin ve yüzü tanınmaz halde olan cesedin sırrı çözüldü. Denizden cesedi çıkarılan İran uyruklu Jaber Sabokbar'ın, yaklaşık 3 ay önce Bebek sahilinden düşen kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu öğrenildi.

Haber 18-12-23 23:01

Kayıp iş adamı Yasin Cinkaya havadan ve denizden aranıyor! Teknesi ve eşyaları bulunmuştu

Aydın’ın Didim ilçesi açıklarında içerisinde eşyalarının olduğu teknesi bulunan ama kendisine ulaşılamayan Denizlili iş adamı Faber Mermer Yönetim Kurulu üyesi Yasin Cinkaya'yı arama çalışmaları sürüyor. Cinkaya için denizden Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıç adamlar tarafından arama yapılırken, havadan da helikopter ve uçaklarla çalışmalara destek veriliyor. Didim Balıkçılar Derneği Başkanı Satılmış ise, Eşek Adası'na yakın yerde bir şahsın denize düştüğünü duyduklarını söyledi.

Haber 15-12-23 19:52

'Karada da görebiliyoruz' 5.1'lik depremden 7 dakika önce denizden yükselmiş! İş yerinin güvenlik kamerası kaydetmiş 'Fay hattının muhtemel kenarı burası'

Marmara Denizi'nde meydana gelen 5.1'lik depremden 7 dakika önce, Mudanya açıklarında denizden duman yükseldiği görüldü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere dair konuşan Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er, aktif fay hattının bulunduğu Marmara Denizi'nde sürekli gaz çıkışı gerçekleştiğini, bunun normal olduğunu belirtip "Her gaz çıkışı, bir deprem olacak anlamına gelmez. Fay hatlarından gaz çıkışı olması zaten normal. Genellikle radon gazı çıkar" dedi.

Haber 06-12-23 17:07

Evleneli sadece bir gün olmuştu! Balayı kana bulandı... Yeni gelin köpek balığı saldırısında hayatını kaybetti

Boston'dan Bahamalar'ı ziyaret eden 44 yaşındaki Amerikalı bir kadın tatil köyünde sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Can kurtaranlar iki kişiyi denizden çıkarttıklarını ancak kadının vücudunun sağ tarafından ağır yaralandığını ve kalp masajına rağmen olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti.

Trend 05-12-23 14:03

Yer: Kocaeli! Kanolar alabora oldu, sporcular kabusu yaşadı: Vatandaşlar bölgeye koştu

Kuvvetli rüzgar ve fırtına Kocaeli'de etkili oldu. İzmit Körfezi'ne açılan kanocular kabus dolu anlar yaşadı. Fırtına nedeniyle kanolar alabora olurken bölge halkı ve ekipler, sporcular için zamanla mücadele verdi. Sporcular, denizden can simidi atılarak kurtarıldı. Öte yandan Körfez ilçesi sahilinde oluşan dalgalar nedeniyle Tütünçiftlik sahilindeki Balıkçılar Kooperatifi'ne kayıtlı olan 50'ye yakın tekneden 4'ü battı.

Haber 25-11-23 13:37

Yüzlerce ölü balık kıyıya vurdu! Uzman isimden açıklama

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde kıyıya yüzlerce ölü balık vurdu. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, yaşanan ölümlerin kıyılarda oluşan gölcüklerde yaşayan balıklara, denizden gelen dalgaların vurması sonucu meydana geldiğini ifade etti.

Haber 24-11-23 17:52

Zonguldak'ta batan geminin kayıp 9 personelini arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 9 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 6. gününde karadan, havadan ve denizden devam ediyor.

Yurthaber 24-11-23 10:06

Zonguldak'ta batan geminin kayıp 10 personelini arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 10 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 5. gününde karadan, havadan ve denizden devam ediyor.

Yurthaber 23-11-23 11:50

Zonguldak'ta batan geminin personelini arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan 11 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 4. gününde karadan, denizden ve havadan devam ediyor.

Yurthaber 22-11-23 10:50

Zonguldak'ta batan geminin personelini arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan 11 kişilik mürettebatını arama kurtarma çalışmaları karadan, denizden ve havadan devam ediyor.

Yurthaber 21-11-23 10:43

SON DAKİKA | Kassam Tugayları'ndan rehine teklifi! Tüm esirleri serbest bırakma şartlarını açıkladılar

İsrail, dün gece Gazze'ye yönelik saldırılarını artırdı. İletişimin kesildiği Gazze havadan, karadan ve denizden vuruldu. BM Genel Kurulu, Gazze'de acil insani ateşkes istenilen karar tasarısını kabul etti. Elon Musk, Starlink'in Gazze için aktif hale getirileceğini açıkladı. Öte yandan Kassam Tugayları, elindeki esirleri bırakma karşılığında İsrail'in de hapishanelerdeki tüm Filistinli mahkumları serbest bırakmasını önerdi.

Haber 28-10-23 19:08

Yunus, balıkçıya adeta gösteri yaptı! O anlar böyle görüntülendi

Antalya'nın Serik ilçesinde balık avına çıkan bir balıkçı, teknesine eşlik eden bir yunusla karşılaştı. Yunus, tekneyle beraber uzun süre yüzerek ve denizden zıplayarak yaptığı hareketlerle balıkçıya adeta gösteri yaptı.

Haber 22-10-23 18:01

Tüm dünyanın merak ettiği soru yanıtını buldu: İsrail'in kara harekatı sonrası Gazze'ye ne olacak? İlk kez açıklandı! Hamas'ı yok etmekle yetinmeyecekler

Tanklar ve zırhlı araçlar sınıra yığıldı; havadan, karadan ve denizden kapsamlı harekat için hazırlıklar tamamlandı... Dünya İsrail'in Gazze'ye karadan ne zaman gireceğini merak ederken en kritik sorulardan biri de yanıtını buldu: İsraillilerin Gazze'ye kara harekatı sonrası planı ne? Açıklama İsrail'den geldi.

Haber 15-10-23 10:49

O ülkenin First Lady'sinin ailesi Gazze'de mahsur kaldı! Annesi dünyadan böyle yardım istedi

İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf'un Filistinli eşi Nadia El-Nakla'nın anne ve babası İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar nedeniyle Gazze'de mahsur kaldı. BBC'ye konuşan İskoçya First Lady'si, Gazze'de mahsur kalan annesinin karadan, denizden ve havadan sürekli bombardıman olduğunu söylediğini belirtti. El-Nakla'nın annesinin Deir al-Balah kentinden çektiği bildirilen 40 saniyelik bir video klip ise dikkat çekti. Anne El-Nakla o videoda "Dünyadan Filistinlilere yardım etmesini istiyorum" dedi.

Haber 12-10-23 18:08

Bakan Uraloğlu'ndan İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili açıklama: Gerek duyulması halinde...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "Gerek duyulması halinde denizden, havadan her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var" ifadesini kullandı.

Haber 11-10-23 12:01

Denize düşen dronu, su altı dronu ile kurtardı

Ege Denizi’nde 60 metre derinliğe düşürdüğü dronu kurtarmak için su altı dronu kullanan Serhat Çığgın, mekanik bir kol yardımı ile dronu denizden çıkarttı. Su altından dronun çıkartılma anları ilginç görüntüler oluşturdu.

Yurthaber 05-10-23 11:23

Yasak alandan toplandı: 5,5 ton kum şırlanı ele geçirildi! Canlı olanları...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapılan denetimde, yasak alandan toplandığı belirlenen 5,5 ton kum şırlanı ele geçirildi. Denizden çıkarılan 5 bin 500 kilogram kum şırlanının piyasa değerinin yaklaşık 275 bin TL olduğu öğrenildi. Canlı kum şırlanları denize geri bırakıldı.

Haber 28-09-23 10:36

Akıllara durgunluk veren olay! Denizden çuval çuval çıktı, balıkçılar da şaştı kaldı: İlk defa gördük

Akdeniz'de balıkçılar denizden bu kez balık yerine çuval çuval pirinç tuttu! Ağ ve teknelere zarar veren pirinci gören balıkçılar da şaşırdı. Denize balık tutmak için ağ attıklarını belirten balıkçılardan biri "Bize 65 çuval kısa taneli pirinç çıktı. İlk defa gördük. Çöpe atıyoruz hepsini ama bize de yazık oluyor. Ağlarımızın halini görüyorsunuz. Bir tanesinin fiyatı 25 ile 40 bin TL arasında değişiyor. Günümüz gitti, biz rezil olduk. Artık nasıl atmışlar nereden gelmiş denize bilemiyoruz" dedi.

Haber 27-09-23 13:39

Yer: Kocaeli! Feribota binerken denize uçtu, imdadına vatandaşlar yetişti

Kocaeli'de feribota binmek isteyen sürücünün kullandığı hafif ticari araç, dikkatsizlik sonucu denize uçtu. Araç sürücüsü vatandaşların yardımıyla denizden çıkarılırken hastanede tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesi bulunmazken, sulara gömülen hafif ticari araç yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonucu vinçle çıkarıldı.

Haber 27-09-23 09:43

Beşiktaş’ta bir tekne alabora oldu! Suya düşen 4 kişi kurtarıldı

Beşiktaş Akıntıburnu’nda eski bir tekne alabora oldu. Suya düşen 4 kişi diğer teknelerde bulunanların yardımıyla denizden çıkarıldı.

Haber 25-09-23 17:37

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa cimri bikinisiyle seslendi! Gündem yaratmayı başardı...“Çünkü bu zor”

Sosyal medyadan yaptığı beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ariella Nyssa, Instagram’dan yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Fenomen isim denizden yaptığı bikinili paylaşımla tüm kızlara seslendi.

Trend 05-09-23 11:48

Epilepsi nöbeti geçiren çocuğu taksicilerin ıslak diye almadığı iddiası

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde denizden çıkan ve epilepsi nöbeti geçiren 3 yaşındaki çocuğu iddiaya göre taksiciler üstü ıslak diye almadı. Taksi durağı hakkında soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 31-08-23 14:51

İstanbul'da can pazarı! Çığlıklarına çevredekiler koştu, ilk sorusu o oldu

İstanbul'da serinlemek için denize giren baba-oğul, akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Baba ve oğlunun çığlık seslerini duyan vatandaşlar yardıma koştu. Baba ve oğlu kurtarılırken o anlar saniye saniye görüntülendi. Kurtarılan baba denizden çıkar çıkmaz oğlunun durumunu sordu. Oğlunun iyi olduğunu öğrenen baba rahat bir nefes aldı.

Haber 27-08-23 20:48

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek “Kalçan küçük” eleştirisine bikinili pozuyla cevap verdi! Olay yaratan paylaşım

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek kullanıcılardan sık sık kalçasının küçüklüğüne yönelik eleştiriler almasından sonra duruma adeta isyan etti. Mor tanga bikinisiyle denizden çıktığı sırada çekilen pozlarını paylaşan fenomen isim kalçasını eleştirenlere cesur bir şekilde cevap verdi.

Trend 25-08-23 14:58

Eminönü’ne 6 saat sonunda otobüs denizden çıkarıldı

Eminönü’nde park halinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kayan ve denize düşen İETT otobüsü 6 saatlik çalışmanın ardından vinç yardımıyla denizden çıkarıldı.

Yurthaber 17-08-23 15:28

Son dakika: Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü!

İstanbul’da ilginç bir kaza yaşandı. Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsü denize düştü. Yetkililerden olayla ilgili açıklamalar geldi. Otobüsü denizden çıkarma çalışmaları ise sürüyor. Otobüsü denizden çıkarma çalışmaları dron ile havadan görüntülenirken, kurtarma çalışmaları esnasında halat koptu.

Haber 17-08-23 08:39

Burası Alaçatı! Denize giderken gördüler ve video çektiler... Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Yakalandılar

Popüler turizm bölgesi Çeşme, Alaçatı'da kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Hızla yayılan görüntülerde, yol kenarında arka arkaya yürüyen insanların olduğu görüldü. Bir araçtan kaydedilen görüntülerdeki kişilerin, denizden kaçak yollarla gelen göçmenler olduğu iddia edildi. Görüntülerin ardından harekete geçen ekipler, kaçmaya çalışan 21 düzensiz göçmeni yakaladı.

Haber 14-08-23 19:13

Denizde gördüğü manzara sonrası korkuyla geri kaçtı: Şile açıklarında mayın paniği! Sayıları 30'a yakın, patlama için gözler o güne çevrildi

İstanbul'un Şile ilçesinde geçtiğimiz günlerde denize giren vatandaş gördüğü manzara karşısında panikle geri çıkıp hemen ihbarda bulundu: Denizde 30'a yakın patlamamış mühimmat bulunduğunu duyan ekipler olay yerine ulaşınca yüzmeye gelen vatandaşlar denizden çıkarılıp plajdan da uzaklaştırıldı. Mayınların oraya nasıl ulaştığıyla ilgili bir ihtimal üzerinde durulurken kontrollü patlatma salı ya da çarşamba yapılacak. Olayla ilgili İstanbul Valiliği de açıklamada bulundu.

Haber 31-07-23 15:38

Denizden veya havuzdan aldığınız keyfi zirveye taşıyacak en eğlenceli ürünler

Nihayet karpuz kabuğu denize düştü, deniz ve havuz sezonu açıldı. Şimdi güneşin altında sere serpe uzanmanın ya da suyun tadını çıkarmanın tam zamanı! Tabii tüm bunları eğlenceli hâle getirmek de gerekli. Çocuğunuzun keyif ve güven içinde oynayacağı ürünlerin yanında elbette sizi ihmal etmek olmaz. Hem spor yapacağınız hem eğlenebileceğiniz ürünleri sizin için listeledik.

Haber 25-07-23 16:48

Denizden cansız bedeni çıkan 11 yaşındaki Ahmet’e gözyaşı

Samsun’da girdikleri denizde ikizi ve kuzeni ile birlikte boğulup 3 gün sonra cansız bedeni denizden çıkartılan 11 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Yurthaber 18-07-23 15:26

İzmir'de 2 ilçede birden orman yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı, görenler hemen ekipleri aradı: Karadan ve denizden tahliye

İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde orman yangını çıktı. Aliağa'daki yangın yerleşim birimlerini de tehdit etti. Dumanları görenler ihbarda bulundu, bölgeye ekipler sevk edildi. Alevlere hem havadan hem de karadan müdahale edildi. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney'den tahliye açıklaması geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yangınlarda son durumu bildirip uyarıda bulundu. İzmir Valisi Köşger, Aliağa'daki tahliyenin tamamlandığını bildirdi. Yangınlar kontrol altına alındı.

Haber 10-07-23 15:22

Palamutun faydaları nelerdir? Palamut balığında hangi vitaminler var, nelere iyi gelir?

Palamut Akdeniz'in incisi olarak bilinen bir balık türüdür. Enerjik ve lezzetli bir deniz ürünü olan palamut, omega-3 yağ asitleri ve yüksek protein içeriğiyle besleyici bir seçenektir. Taze ve sulu etiyle sofralarınıza lezzet katarken sağlığınız için de önemli faydalar sunar. Palamut balık tutmayı sevenler ve sağlıklı beslenme arayanlar için ideal bir seçenektir. Denizden sofranıza uzanan bir lezzet yolculuğuna palamutla çıkın ve tadını çıkarın!

Haber 29-06-23 18:38

Balıkesir'de şaşkına çeviren görüntü! Denizden buzdolabı çıktı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Kurbağlı sahili açıklarında deniz yüzeyinde yüzer vaziyette görülen buzdolabı herkesi şaşırttı.

Haber 28-06-23 09:35

Sahilde ekipleri harekete geçiren olay! Akılalmaz gerçek sonradan anlaşıldı: Meğer Rus çift...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Rus vatandaşın denizde kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Denizden yapılan aramalarda boğulan herhangi bir kişiye rastlanılmazken, tatil için ilçeye gelen Rus çiftlerin birbirlerine şaka yapmak için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıktı.

Haber 27-06-23 12:38

Marmara Denizi Günü'nde dalgıçlar dip temizliği yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Marmara Denizi Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte dalgıçlar, Ortaköy'de denizden atık çıkardı.

Yurthaber 08-06-23 13:33