Fettucine Alfredo Haberleri

Son dakika: Fenerbahçeli yıldız futbolcu, Premier Lig' gidiyor! Bonservisi belli oldu...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise tur kapısını aralayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hücum hattına serbest statüde bulunan Alfredo Morelos'u katmaya hazırlanan sarı - lacivertlilerde Michy Batshuayi'nin de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte detaylar...

Spor 2023-08-30 12:42:04

Son dakika: Fenerbahçe, gece yarısı İstanbul'a getirdi! İşte sarı - lacivertlilerin yeni yıldızı...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise konuk ettiği Twente'yi 5-1 geçen ve avantajı cebine koyan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Michy Batshuayi ile yollarını ayırmaya hazırlanan Kanarya'nın prensip anlaşmasına vardığı Alfredo Morelos, gece yarısı İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Spor 2023-08-30 08:40:41

Son dakika: Michy Batshuayi'nin yerine o isimle anlaşıldı! Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor! İstanbul'a geliş saati...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise konuk ettiği Twente'yi 5-1 geçen ve avantajı cebine koyan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon yaptığı satışlarla dikkat çeken sarı - lacivertlilere Michy Batshuayi için birçok resmi teklif gelmişti. Belçikalı yıldızın kısa sürede ayrılması beklenirken Fenerbahçe'nin de hedefindeki ismin Alfredo Morelos olduğu ortaya çıktı.

Spor 2023-08-29 20:43:49

Belçim Bilgin aşka geldi! Sevgilisinin omzuna çıkıp poz verdi

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, bir süredir ilişki yaşadığı İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile katıldığı festivalden pozlarını paylaştı. Bilgin'in sevgilisi ile romantik karelerine yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 2023-08-12 16:53:52

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertliler ilk transferini bitirdi!

İskoç ekibi Rangers, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Ryan Kent ve Alfredo Morelos ile ilgili resmi açıklama yapmıştı. İki oyuncusunun da sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyuran Rangers, transferi resmen açıklamıştı. Fenerbahçe'nin Ryan Kent ile imzaları attığı ve kısa süre içinde resmi açıklamanın geleceği öğrenildi.

Spor 03-06-23 09:47

İtalyan mutfağının yıldızı tavuklu Fettuccine Alfredo tarifi! Evde Fettuccine Alfredo nasıl yapılır?

İtalyanların pizza ve makarna tarifleri tüm dünya tarafından sevilerek tüketiliyor. En sevilen makarna tariflerinden tavuklu Fettuccine Alfredo restoranların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Evde tavuklu Fettuccine Alfredo nasıl yapılır merak ediyorsanız bu basit tavuklu Fettuccine Alfredo tarifini denemelisiniz.

Yemek 25-05-23 17:14

Fenerbahçe'ye çifte müjde! Ryan Kent ve Alfredo Morelos ile ilgili resmi açıklama geldi

İskoç ekibi Rangers, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Ryan Kent ve Alfredo Morelos ile ilgili resmi açıklama yaptı. İki oyuncusunun da sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyuran Rangers, transferi resmen açıkladı.

Spor 23-05-23 14:28

Fenerbahçe'den ikinci transfer! Ryan Kent'ten sonra Alfredo Morelos ile görüşme yapıldı

Fenerbahçe'de yeni sezonun ilk bombası Ryan Kent'ten sonra bir transfer daha gerçekleşmek üzere. Forvet konusunda Alfredo Morelos ile dirsek teması kuran sarı-lacivertliler somut adımlar atmaya başladı.

Spor 17-05-23 11:18

Son dakika: Fenerbahçe, İskoçya'dan iki yıldızı birden getiriyor! 'Yeni sezonun ilk transferleri!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe; Giresunspor beraberliğinin yaralarını sarıp, Galatasaray'ın İstanbulspor karşısında puan kaybetmesini bekliyor. Yeni sezon için de çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertlilerin gündemine İskoç devi Rangers'ın yıldızları Ryan Kent ve Alfredo Morelos geldi. İşte detaylar...

Spor 15-05-23 18:21

Gizemli ölüm! Cinsel bir oyun mu oynadılar? Flört uygulamasında tanıştığı üç kadınla buluştuğu gece yatağına bağlı halde ölü bulundu

Arjantin'de yaşayan Daniel Alfredo Rusticane, evinde bilekleri ve ayakları bağlı halde yüz üstü yatarken ölü bulundu. 60 yaşındaki adamın ölümcül bir kalp krizine kurban gittiği iddia edildi. Ancak evinin soyulduğu ve o gece bir flört uygulamasında tanıştığı 3 kadınla bir araya gelmiş olması ölümünün ardında başka şeyler olabileceğini akıllara getirdi. Rusticane'in ölümüyle ilgili araştırmaların hala devam ettiği bildirildi.

Trend 14-12-22 10:25

Alfredo soslu pratik kabaklı ekmek tarifi: Alfredo soslu pratik kabaklı ekmek nasıl yapılır?

Kolay pizza tarifi olarak da bildiğimiz ekmeğin üstüne farklı malzemelerle yaptığımız "ekmek pizza" pratik olmasıyla en büyük kurtarıcımız. Klasik ekmek pizzadan sıkıldıysanız ve daha sağlıklı, sebzeli bir tarif denemek istiyorsanız alfredo soslu pratik kabaklı ekmeği deneyebilirsiniz.

Yemek 08-12-22 15:51

Arda Güler için son dakika Real Madrid sözleri!

Avrupa'nın önde gelen transfer duyumcularından Alfredo Pedulla'nın Arda Güler hakkında söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Dinamo Kiev maçındaki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler için Avrupa'nın dev kulüpleri şimdiden sıraya girdi.

Spor 05-11-22 16:26

Son dakika: 'Süper Lig'i sallayacak!' Galatasaray'da harekat başladı! Operasyonun adı: Alfredo Morelos!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 9. haftayı BAY geçen Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürürken, yönetim de transfer çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer döneminde birçok önemli ismi kadrosuna katan sarı - kırmızılılarda Erden Timur, Avrupa şampiyonluğunu hayal ettiğini dile getirmişti. Yönetim; bu doğrultuda radarına yıldız isimleri dahil ederken, gündeme Alfredo Morelos ismi geldi.

Spor 11-10-22 12:38

Belçim Bilgin: Kalbimin sahibinin anahtarı!

İki yıldır İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile birliktelik yaşayan Belçim Bilgin, anahtar şeklindeki kolyesi hakkında konuştu. Oyuncu, "Kalbimin sahibinin anahtarı var, bu anahtarın da sahibi var. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor" dedi.

Magazin 02-04-22 14:38

Kurbanlarının arasında Tamara Ecclestone da var! Alfredo Lindley için insan avı başlatıldı

Dünyanın en zengin isimlerinin evlerini soyduğu ifade edilen Alfredo Lindley için insan avı başlatıldı. Öte yandan gelen bilgilere göre Lindley’in Belgrad’da olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 04-11-21 15:05

Alfredo Lindley: İngiltere tarihinin en büyük hırsızlıklarından biriyle suçlanıp Avrupa çapında aranan şüpheli

BBC'nin edindiği bilgiye göre İngiliz polisi, İngiltere'nin tarihindeki en büyük soygunlardan birini gerçekleştirmekle suçlanan bir kişinin peşinde. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da olduğuna inanılan şüpheli Alfredo Lindley'nin Aralık 2019'da üç ünlünün lüks evlerinde bir dizi hırsızlığa öncülük ettiği öne sürülüyor.

Haber 04-11-21 14:37

Belçim Bilgin evleniyor mu?

Güzel oyuncu Belçim Bilgin, yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Zorlu AVM'de görüntülendi. Bilgin, sevgilisiyle evleniyor mu?

Magazin 03-11-21 17:30

ÖZET | Real Madrid - Chelsea maç sonucu: 1-1

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda 2020-2021 sezonu yarı final heyecanı, İspanya temsilcisi Real Madrid ile İngiltere'nin Chelsea takımı arasında Alfredo Di Stefano Stadı'nda oynanan karşılaşmayla başladı. 1-1'lik eşitlikle tamamlanan maçın rövanşı 5 Mayıs tarihinede oynanacak.

Spor 28-04-21 07:42

Fettucine Alfredo nasıl yapılır? Fettucine Alfredo malzemeleri neler? Fettucine Alfredo tarifi nedir?

Gelinim Mutfakta programının bugünkü bölümünde yarışmacıların yapması gereken yemek Fettucine Alfredo oldu. Programın sıkı takipçisi olan televizyon izleyicileri tarafından da Fettucine Alfredo tarifi araştırılmaya başlandı. Peki, Fettucine Alfredo nasıl yapılır? Fettucine Alfredo malzemeleri neler? İşte detaylar…

Yemek 27-10-20 14:43

Belçim Bilgin yeni sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Çeşme tatilinde!

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, aşk orucunu bozdu. Bilgin, bir süredir birlikte olduğu İtalyan sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Çeşme'de görüntülendi. Belçim Bilgin'in yeni sevgilisi merak konusu oldu.

Magazin 02-08-20 09:11

Schneider Electric, BASF'nin üretim tesisinde akıllı yönetim çözümleri sunuyor

Kuzey Amerika EcoStruxure Asset Advisor Segment Satış Müdürü Alfredo Arriola: - "BASF’ye sunduğumuz eşsiz çözümle kritik ekipmanlarını kesintisiz izleme ve arızaların önüne geçme imkanı sağlıyoruz"

Finans 26-12-19 11:55

Yıllardır aranan İtalyan mafya üyesi restoranda pizza ustası çıktı

Uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle uluslararası bültenle aranan İtalyan mafya üyesi Alfredo M.'nin, yıllardır Lahey Emniyet Müdürlüğü'ne birkaç yüz metre mesafedeki bir restoranda pizza ustası olarak çalıştığı ortaya çıktı. İtalyan makamlarına teslim edilen mafya üyesinin, 30 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtiliyor. Lahey'den Yusuf Özkan'ın haberi.

Haber 28-11-19 14:44

Antalyaspor’un fitness mesaisi

Hafta sonu Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, bugünkü ilk mesaisini fitness salonunda gerçekleştirdi.Kırmızı-beyazlı takımdan Salih Dursun, Tarık Çamdal, Harun Alpsoy, Harun Kavaklıdere, Cenk Şen, Halil İbrahim Sevinç, Bünyamin Balcı, Erman Herman Vardar, Aatıf Chahechouhe, Chico Grando, Alfredo Fredy, Aly Cissokho ve kaleci Ferhat Kaplan, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki fitness salonunda kuvvet çalışmaları yaptı.

Haber 21-08-19 14:16

Arjantin'de Kurban Bayramı coşkusu

Arjantin İslam Merkezi Başkanı Anibal Bachir Bakir: - "Bugün Müslümanlar olarak büyük bir bayramı, Hazreti İbrahim'in oğlunu İsmail'i feda etmek için Allah'tan aldığı emir anısına bugün kutluyoruz. Bu, bütün Müslümanların Allah'ın emirlerini yerine getirmesi ve ona şükretmesine dair bir öğretidir" - Arjantin Ulusal İnanç Sekreteri Alfredo Miguel Abriani: - "Yalnızca sizlere değil bütün topluma birlik ve cömertlik duygusunu gösteren Kurban Bayramı'nızı tebrik ederim"

Haber 12-08-19 22:39

Galatasaray, Radamel Falcao ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Son dakika haberine göre; İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Galatasaray'ın Monaco'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile 3 yıllık anlaşma sağladığını iddia etti.

Spor 29-07-19 18:02

Alfredo Rodriguez ve Pedrito Martinez cazseverlerle buluştu

Kübalı sanatçılar, İKSV tarafından düzenlenen "26. İstanbul Caz Festivali" kapsamında The Marmara Esma Sultan'da sahne aldı

Trend 09-07-19 02:36

Alfredo Rodriguez ve Pedrito Martinez cazseverlerle buluştu

Kübalı sanatçılar, İKSV tarafından düzenlenen "26. İstanbul Caz Festivali" kapsamında The Marmara Esma Sultan'da sahne aldı

Haber 08-07-19 22:40

İspanya'da sosyalistlerin önemli ismi Rubalcaba öldü

İspanya'da Sosyalist İşçi Partisi'nin eski lideri ve terör örgütü ETA'nın kendini feshetmesi sürecinin kilit ismi Alfredo Perez Rubalcaba, geçirdiği beyin kanaması sonunu 67 yaşında hayatını kaybetti

Haber 10-05-19 18:30

Oyun sonrası izleyicilerine kitaplarını imzaladı

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ‘Elveda Alfredo’ oyunu hem kapalı gişe oynamaya hem de güldürmeye devam ediyor.Trabzon’da her zaman sosyal sorumluluk projeleri içerisinde olmaya özen gösteren ve bu yıl daha çok oyunlarını bu proje içerisinde sahneleyen Gugulumdakiler Tiyatrosu, önceki akşam da 100.

Yurthaber 05-04-19 13:35

Fredy: Galatasaray deplasmanından en az bir puanla dönmeyi umut ediyorum

Devre arasında Portekiz'in Belenenses takımından Antalyaspor'a transfer olan sağ kanat oyuncusu "Fredy" lakaplı Alfredo Kulembe Ribeiro, kırmızı-beyazlı takımda ortaya koyduğu performansla dikkati çekiyor.

Spor 09-03-19 12:21

Galatasaray deplasmanından en az bir puanla dönmeyi umut ediyorum

Devre arasında Portekiz'in Belenenses takımından Antalyaspor'a transfer olan sağ kanat oyuncusu "Fredy" lakaplı Alfredo Kulembe Ribeiro, kırmızı-beyazlı takımda ortaya koyduğu performansla dikkati çekiyor - Antalyaspor'un oyuncusu Fredy: "Galatasaray'a karşı ilk defa oynayacağım. Ama kupa maçlarından gördüğüm kadarıyla ofansif bir takım. Zor bir maç olacak"

Spor 09-03-19 12:00

Guaido halkı yeniden sokağa çağırdı

Hakkında Venezuela'dan çıkış yasağı olmasına rağmen ABD'nin Kolombiya'ya yolladığı "insani yardım" malzemelerinin Venezuela'ya sokulması girişiminden bir gün önce ülkeden ayrılan ve öğlen saatlerinde başkent Caracas'a dönen Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido, Alfredo Sadel Meydanı'nda kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Haber 05-03-19 08:32

Gugulumdakiler sahneye sığmıyor

Trabzon’da Gugulumdakiler Tiyatrosu’nun bu yıl perdeye koyduğu Elveda Alfredo ile sanatseverler ile buluşmaya devam ediyor.Kasım ayında başlayan gösterim kapalı gişe devam ederken, Mart ve Nisan ayında yoğun talep üzerine ek günlerle oynanmaya devam edecek.

Yurthaber 04-03-19 13:10

DHA DIŞ - Pence, Guaido'nun Washington'a atadığını duyurduğu Vecchio'yu kabul etti

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Venezuela'da kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Juan Guaido'nun, Venezuela'nın Washington'daki temsilcisi olarak atadığını ilan ettiği Carlos Alfredo  Vecchio'yu kabul etti.

Haber 30-01-19 10:26

DHA DIŞ - Pence, Guaido'nun Washington'a atadığını duyurduğu Vecchio'yu kabul etti

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Venezuela'da kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Juan Guaido'nun, Venezuela'nın Washington'daki temsilcisi olarak atadığını ilan ettiği Carlos Alfredo  Vecchio'yu kabul etti.

Haber 30-01-19 10:14

Pence, Guaido'nun Washington'a atadığını duyurduğu Vecchio'yu kabul etti

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Venezuela'da kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Juan Guaido'nun, Venezuela'nın Washington'daki temsilcisi olarak atadığını ilan ettiği Carlos Alfredo  Vecchio'yu kabul etti.

Haber 30-01-19 10:14

Venezuela'da muhalefet ve iktidar yanlılarından mitingler

İktidardaki PSUV partisi destekçileri La Pastora Mahallesi'nde muhaliflerin gösterileri sırasında yakılan Robert Serra Kültür Merkezi önünde, muhalifler ise Las Mercedes semtindeki Alfredo Sadel Meydanı'nda toplandı - 2014 yılında öldürülen PSUV Milletvekili Serra'nın annesi: - "Venezuela’ya giremezler. Çünkü bu ülke onlara izin vermemek için ideolojik ve psikolojik hazırlığını tamamladı" - Muhalif Hector Alonzo: - "(Uluslararası) baskılarla hükümetin yeniden seçime gitme kararı almasını bekliyoruz. Eğer özgür ve adil bir seçim olmazsa artık güç kullanılacak"

Haber 29-01-19 04:27

ABD, Guaido tarafından ABD temsilciliğine atanan ismi kabul etti

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Venezuela'nın geçici devlet başkanı olarak tanıdığı Juan Guaido tarafından ABD temsilciliğine atanan Carlos Alfredo Vecchio'yu kabul ettiklerini açıkladı - ABD'ye olan yakınlığıyla bilinen Venezuelalı muhalif siyasetçi Vecchio, 2014'te ABD'ye sığınmıştı - Pompeo, Vecchio'nun ABD ve Venezuela arasındaki diplomatik ilişkileri yönlendireceğini ve bu konuda tüm yetkiye sahip olacağını belirtti

Haber 29-01-19 01:10

Alfredo Soslu Tavuklu Fettucine

Cafe ve restoranlarda bayıla bayıla yediğimiz Alfredo Soslu Tavuk Fettucine'yi evde hazırladık. Hem ekonomik hem de çok lezzetli oldu! Mutlaka deneyin.

Yemek 08-01-19 11:03

Arjantin'de Enerji Sekreteri istifa etti

Arjantin Enerji Sekreteri Javier Alfredo Iguacel, elektrik kullanımına yüzde 55 zam yapılacağının duyurulmasından bir gün sonra istifa ettiğini açıkladı

Haber 29-12-18 06:40

İsveç'te Türk tenora tam not

İSVEÇ’in Göteborg kentinde 2018-2019 sanat sezonunu açan Malmö Operası’nda sahneye konan La Traviata'da Alfredo rolünde seyircinin karşısına çıkan Grammy ödüllü Türk tenor Bülent Bezdüz, tam not aldı.

Haber 21-11-18 11:07

Elveda Alfredo savaşta ölen çocuklar için oynanacak

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu “Elveda Alfredo” ile perdelerini acarken bu sezonki oyununu dünyada meydana gelen savaşlarda ölen çocuklara adıyor.Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018-2019 sanat sezonunu trajedi türünde tek perde bir oyun ile açıyor.

Yurthaber 02-11-18 10:20

Latin Büyükelçiler 15 Temmuz gecesini anlattı

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes: - "Türk halkının demokrasisi için verdiği mücadele takdire şayandı" - "Amerika kıtasında 15 Temmuz darbe girişimine karşı ilk tepki veren ve kınama mesajı yayınlayan Nicolas Maduro hükümeti oldu" - Kolombiya'nın Ankara Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto Saavedra: - "Türk halkının demokrasiyi savunmasını gurur ve hayranlıkla kutladım. Anladım ki halk, başkanını, hükümetini ve demokrasiyi sosyal bir değer örneği olarak kurtardı" - "(Darbe girişimi sırasında Kolombiya Dışişleri Bakanıyla yaptığı özel görüşme) Konuşma metni dakika dakika hayatımın en dramatik ve acılı gecelerinden birini yansıtmaktadır"

Haber 13-07-18 11:05

Fenerbahçe’de Morelos Sesleri

Fenerbahçe’nin Glasgow Rangers forması giyen Kolombiyalı forvet Alfredo Morelos ile ilgilendiği iddia edildi.İskoç ekibi Glasgow...

Yurthaber 18-06-18 10:38

Kolombiya ve Türkiye arasında STA bir gereklilik

Kolombiya'nın Ankara Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto: - "STA, ticari süreçleri oluşturmak, iki ülkeyi eşit şartlara taşımak ve Kolombiya sermayesi ile birleşecek Türk iş adamlarının ülkeye girmesini sağlamak için gerekli" - "Kolombiya'nın da Türkiye gibi OECD üyesi olması, iki taraf arasında yeni yakınlaşmalar doğuracak"

Haber 04-06-18 12:09

Beşiktaş’ta Hedef Alfredo Morelos!

Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitiren Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Şenol...

Yurthaber 20-05-18 17:55

Patronunu öldürdü, yedi, kan ve külleriyle resim yaptı

Luis Alfredo Gonzalez Hernandez isimli Venezuela'lı adam, patronunu yedi.

Haber 07-04-18 12:20

Büyükelçi Saavedra: kolombiya’da Türk Yatırımcı Görmek İstiyoruz

Kolombiya Ankara Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto Saavedra, açık bir ekonomi olduklarını ve yatırımcılara sıcak baktıklarını...

Yurthaber 02-03-18 12:11

Büyükelçi Saavedra: Kolombiya’da Türk yatırımcı görmek istiyoruz

Kolombiya Ankara Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto Saavedra, açık bir ekonomi olduklarını ve yatırımcılara sıcak baktıklarını vurgulayarak, Türk yatırımcıları Kolombiya’da görmek istediklerini söyledi.Kolombiya Ankara Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto Saavedra’nın katılımıyla Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde Kolombiya Ülke Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Haber 02-03-18 11:18